Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Met spoed gezocht: Frontman/ Zanger voor Boerenrock-band.

Met spoed gezocht: Frontman/ Zanger voor Boerenrock-band.

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant)

Boerenrockband met ervaren muzikanten zoekt voor een serieus project een frontman/zanger. Op het podium bieden we absoluut kwaliteit door een mix van veel muzikale ervaring en nog meer plezier! De muziek staat echt als een huis, als je je ogen dicht doet hoor je Normaal Live.
Muzikaal gezien denken we dat we ons kunnen meten met welke andere band in ons genre dan ook, dus zoek je een band die jouw zangkwaliteiten tot z’n recht laat komen, join the club!
Voor de duidelijkheid: We zijn amateurs en hebben niet de intentie om van onze hobby ons beroep te maken, we houden het leuk en halen de onkosten eruit. We doen dit voor de kick, voor de interactie met het publiek en onderling plezier. We willen heel graag nog een keer “hard goan” en de grotere podia bestijgen!
We brengen naast Achterhoekse Boerenrock met nummers van Normaal, Bökkers, Jovink, Mooi Wark etc. ook eigen werk met een Brabantse tongval, wat op zich bijzonder is met een Achterhoeker, een Schoonhover en nog 3 Brabantse boerenkinkels.
Op kleine schaal hebben we al 2 nummers uitgebracht die goed zijn ontvangen en we hebben 3 nummers klaar liggen voor release in 2018, het jaar dat wij “goan stampen”!
Als jij denkt dat je qua stem in de buurt komt van Bennie Jolink of Hendrik Jan Böckers, of in het bezit bent van een eigen stemgeluid wat bij de Boerenrock past... Als je op het podium net zo hard van het padje bent als onze bassist, met zulk onvoorspelbaar gedrag dat de andere bandleden er bang van worden…. (Hendrik Haverkampers mogen dus ook reageren)….Schroom niet, Mail, Bel of gooi un postduif! Koffie en Bier staat klaar. Een goeie ontvangst doen we altijd! Wij horen graag van jou!

Website: kpdv.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.