Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht)

Onze vereniging is op zoek naar koperblazers en slagwerkers om onze fanfare en MPE compleet te maken. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. De meeste instrumenten die in een fanfare thuis horen, worden bespeeld, maar wat het zou leuk zijn als we ook de tweede en derde stemmen kunnen laten horen. Ieder niveau is welkom! De verdeling van de partijen gaat altijd in goed overleg.
Het uitoefenen van je hobby in een gezellige sfeer is bij ons heel belangrijk en met meer muzikanten wordt het alleen maar leuker.
We repeteren wekelijks op woensdagavond 19.30-21.30 uur met een gezellige derde helft na afloop. Locatie dorpshuis ‘t Veense Hart, Nijkerkerveen, Gelderland.
Elke eerste woensdag van de maand houden wij open repetitie! Kom gezellig binnen wandelen als u meer wilt weten over onze vereniging!
Meer informatie kunt u vinden op onze website (www.concordia-nijkerkerveen.nl) , onze facebookpagina of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact op met Mathias van Veen tel. 085-0437245.

Website: www.concordia-nijkerkerveen.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.