Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 188x bekeken

Hoi mensen, ik ben op zoek naar muzikanten om een band te vormen Amersfoort. De stijl varieert van zompige gitaarrock tot dansbare elektronische poprock. Denk aan White Stripes meets MGMT. Ik heb al behoorlijk wat eigen repertoire en wil lekker veel gaan optreden. Specifiek ben ik op zoek naar een drummer, gitarist, bassist en toetsenist (elektronisch). Ervaring en vocale kwaliteiten zijn een … meer »

Billy

Gezellige drummer gezocht

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 224x bekeken

Gezellige drummer gezochtWij zijn een vitale blues / rock band met af en toe een optreden. Gezelligheid en lekker spelen staan bovenaan. De gemiddelde leeftijd ligt zo tegen de 60jr. Echter vitaal en viriel genoeg om er een feestje van te maken. Stones, Jon Amor, Black Crowes enz. Van alles komt voorbij. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Robin TeeringRobin Teering

Bandje zoekt drummer/zanger

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 271x bekeken

Hoi wij zijn een ambitieus bandje met allure en veel ervaring en op zoek naar een strakke drummer met ervaring die ook kan zingen want wij willen ook zeker naar de drie stemmige zang, doel wekelijks optreden, onze bezetting is Rob, Hammond orgel/voetbas,zang,trompet,percussie, Sven, gitaar,zang,bas Her repertoire zal worden pop,rock,blues zo wel verbouwde covers als eigen werk Dus voel je je geroepen … meer »

Muzikantenbank user Rob KeijzerRob Keijzer