Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist & drummer gezocht (Utrecht)!

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 371x bekeken

Wij, Teun en Dirk, vocalist/gitarist en bassist, zijn op zoek naar, heel kort gezegd: * Een ritmevaste, ondersteunend ingestelde drummer/drumster met gevoel voor subtiliteit * Een funky ingestelde slaggitarist(e) die het leuk vindt om te werken op basis van bestaande partijen, en die niet alleen met het plectrum, maar ook met de vingers uit de voeten kan. En waarvoor dan wel? We werken … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

Drummer / cajon speler

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 210x bekeken

Even voorstellen, wij zijn bandleden op leeftijd en gepassioneerd in alles wat we doen. We zoeken een drummer en/of cajon speler. Smaak is eigenlijk alles wat we mooi vinden. Blues, pop, rock, jazz. enz.. In bezit van een complete bandinstallatie (heb ik voor de lol.) Liefs een aantal optredens per jaar. Oefen door het virus gedoe kan even niet. We horen graag van je Groet, Peter.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Ouwe Rockers listen up!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 447x bekeken

Musici! Ik ben Rino een 55 jarige zanger/gitarist/writer uit Zeist. Ik wil een Uriah Heep /Deep Purpleachtige band formeren. Daarvoor zoek ik een Hammondman een bassist en drummer. Insteek is gewaagd spel, entertainment,vrije inbreng en natuurlijk heel veel lol. Het word een combi van covers en eigen repertoire wat te beluisteren is op bandcamp wanneer je de naam Towrunner googled. Laat je horen! Rino

Muzikantenbank user TuggerTugger