Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband Swingin'Crows zoekt drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 167x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van de drummer) een nieuwe drummer. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij zoeken … meer »

Robertjan

Coverband zoekt strakke drummer.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 192x bekeken

Wij (gitarist, zanger, toetseniste en bassist) zoeken een drummer. We oefenen op donderdagavond in DB’s in Utrecht. We zijn allemaal eind vijftig begin zestig en vinden het vooral leuk om samen muziek te maken. We spelen van alles Engels en Nederlandstalig, Rock, Blues, Jazz Beatles, Stones, Lenny Kravitz, Elvis Costello. Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Reageer dan naar rob.damwijk@******.nl

Rob Damwijk

Altijd al in een band willen drummen?

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 226x bekeken

Altijd al in een band willen drummen? Op woensdagavond 1 April 2020 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door twee … meer »

franklin heilijgers

Zanger zoekt band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 260x bekeken

Zanger zoekt bandHiii, Ik werk fulltime en zing graag daarnaast (hobby) en lijkt me leuk om eens te kijken of we bij elkaar passen! Ik woon in Gouda en lijkt me leuk om in een bandje te komen in Utrecht en wekelijks te oefenen plus af en toe optreden. Mijn doel is om meer authentiek te zijn als zanger en ik wil naast een bandje om de week zangles nemen om sneller te groeien. Ik heb jaren terug in een bandje gezeten … meer »

Muzikantenbank user Tom VoskuilTom Voskuil

Ambitieuze band met eigen werk zoekt.....

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 419x bekeken

Ambitieuze band met eigen werk zoekt.....Ga het nog maar eens proberen. Ambitieuze, (nog steeds...), gitarist/ zanger zoekt gitarist, toetsenist, drummer en bassist. Stem is een pré. Doel is om eigen werk te maken, stijl ligt voor mij niet zo vast. Moet wel muzikaal, allure, richting hebben. Mag Nederlandstalig a la Blof zijn, maar ook Engelstalig a la Toto. Kunnen we het samen over hebben. Maar iets moois maken. Wie ?

Toon van Mil

Soul/funk drummer gezocht in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 264x bekeken

Strakke drummer gezocht voor een soul/funk band. We bestaan momenteel uit 3 man: gitaar/zang, gitaar, en basgitaar/zang. We zoeken een drummer die strakke ritmes kan toevoegen voor soulvolle muziek, a la Bill Withers, Curtis Mayfield. We oefenen 1x per 2 weken in Utrecht, daarnaast willen we af en toe optreden. Onze leeftijden zijn rond de 25. Als je geïnteresseerd bent, kan je ons een mail … meer »

Marten

Drummer en bassist voor rockband!

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 550x bekeken

Wij (gitarist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een bassist om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben al een boel nummers liggen. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven en om nieuwe nummers mee te schrijven. Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar klaar voor … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Band zoekt Punk Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 223x bekeken

Beste drummer, Wij (Een band zonder naam) zoeken een drummer voor een leuke punkband zonder doel. We zijn 3 jongeren van rond de 18 jaar. En zoeken iemand die ook ongeveer deze leeftijd heeft Wij willen muziek maken en teksten schrijven die wat betekenen. En tekst schrijven zonder betekenis. Als je het leuk vind om met ons te spelen kan je het laten weten Leeftijdscategorie: tot 20 jaar

Muzikantenbank user Arie VanderploegArie Vanderploeg

Drummer gezocht voor Rock/metalband in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 388x bekeken

Drummer gezocht voor Rock/metalband in UtrechtWij (gitarist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben nu 6 nummers, waarbij de invulling voor de drumpartij nog deels open ligt. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven! Ook liggen er nog veel ideeën op de plank. Wij vinden het leuk om regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits