Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 184x bekeken

Wij zijn een enthousiast net opgericht bandje die soms op open podium willen optreden en soms commercieel. We spelen alles wat we mooi vinden, pop, rock, ballades en blues. Het zou fijn zijn als je ook cajon kan spelen. We horen graag van je.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Band zoekt Punk Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Beste drummer, Wij (Een band zonder naam) zoeken een drummer voor een leuke punkband zonder doel. We zijn 3 jongeren van rond de 18 jaar. En zoeken iemand die ook ongeveer deze leeftijd heeft Wij willen muziek maken en teksten schrijven die wat betekenen. En tekst schrijven zonder betekenis. Als je het leuk vind om met ons te spelen kan je het laten weten Leeftijdscategorie: tot 20 jaar

Muzikantenbank user Arie VanderploegArie Vanderploeg

Pink floyd coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 232x bekeken

Wij, zanger/gitarist, gitarist, toetsenist, bassist en zangeres zijn een Pink Floyd coverband in de opbouw fase en zijn op zoek naar de drummer M/V die besmet is met het Floyd virus. Dit zijn wij: https://vimeo.com/347387105 Onze toekomstige drummer is de muzikant die: - plezier in samen spelen en muziek maken als uitgangspunt heeft - die zich kan inleven in de muziek van Pink Floyd en doorgaat … meer »

Peter Relyveld

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Indo country band zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 395x bekeken

Indo country band zoekt drummerIndo country rock band in de zomer van 2018 opgericht zoekt ervaren drummer. Bestaand bestaat leadzanger, bassist en 2 gitaristen. Ook incidenteel aangevuld met gast muzikanten zoals steel guitar en toetsen. Gemiddelde leeftijd is rond de 57 jaar ervaren indo rock maar ook top 40 muzikanten. Onze setlist behelst naast rock n roll jive country ook oude disco soul cumbia molukse lagu lagu en reggae. … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Gitarist zoekt drummer om duo te beginnen

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 155x bekeken

Hi! Ik ben Stijn, ik ben 20 en ik speel zo'n 3 jaar gitaar. Geïnspireerd door acts als The White Stripes en Death From Above lijkt het mij vet om met z'n tweeën muziek te maken. We kunnen nummers coveren, maar ook zelf jammen. In een duo spelen geeft je zowel veel vrijheid als restricties, en dat spreekt me erg aan. Ik luister momenteel ook veel naar Slaves, cleopatrick, Royal Blood en Blood Red … meer »

Stijn de Jong

Starlit Sea zoekt Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 246x bekeken

Hallo, Wij zijn Starlit Sea een (acoustic) Rock band uit Utrecht. Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe drummer. We repeteren iedere maandag in Hilversum tussen 20 en 23. Check onze muziek op Spotify https://open.spotify.com/artist/7zOH94HUz6oDgTuqs80BgC?si=NJ4iJFhgT5qo2RftBcY98Q

Marco Gordijn