Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Starlit Sea zoekt Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 192x bekeken

Hallo, Wij zijn Starlit Sea een (acoustic) Rock band uit Utrecht. Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe drummer. We repeteren iedere maandag in Hilversum tussen 20 en 23. Check onze muziek op Spotify https://open.spotify.com/artist/7zOH94HUz6oDgTuqs80BgC?si=NJ4iJFhgT5qo2RftBcY98Q

Marco Gordijn

Opstarten SKA/Hiphop band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 203x bekeken

Geachte, Wij (2 Rappers/vocalisten) leek het erg tof om een nieuw project op te starten met 2 van de muziekgenres die onze levens het meest hebben bepaald. Wij zijn inmiddels 28 en 30 tevens huisgenoten en goede vrienden. Wij zijn opzoek naar een Drummer, toetsenist, gitarist, bassist en blazers (trompet, trombone, saxofonist etc.) alle suggesties zijn welkom. Wij komen overigens uit Utrecht en … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey Skef NoordermeerJeffrey Skef Noordermeer

Altijd al in een band willen drummen?

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 195x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 11 september 2019 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers

Punkband zoekt nieuwe drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 287x bekeken

Wij zijn Kontzinger uit Nieuwegein en IJsselstein. We spelen meerdere soorten punk; pop, crust, garage, street, hardcore, en zoeken een nieuwe drummer. We zijn niet gelimiteerd tot alleen punk maar alles met een meer heavy distorted sound. Het liefst een strakke drummer die ook hier en daar een blastbeat zou kunnen spelen. We zijn voor de fun en absurditeit, maar willen ook serieus doorwerken aan … meer »

etienne_segui@hotmail.com

Funky all women brassband zoekt drummer/percussionist en extra blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 425x bekeken

Lekker met de meiden... in een funky brassband. Zelf nummers schrijven en daarmee het podium op en de festivals langs. Doe jij mee? We zijn met een groepje blazers (leeftijd 20-40 omgeving Utrecht/Amsterdam) alvast van start gegaan en zoeken enthousiaste, ervaren bandgenoten (v!) voor de drums/percussie (eventueel aangevuld met elektronische effecten), en extra blazers. Vooral trompet, tenorsax, trombone … meer »

saxdulot