Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor hard rock / heavy metal cover band

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 168x bekeken

Drummer gezocht voor hard rock / heavy metal cover bandDrummer gezocht Hard rock / heavy metal cover band looking for a drummer Utrecht area Hello all! We are a cover band with Conquestador ex-guitarist Marcel (38), Diva ex-bassist & singer Pinar (37) and Villaintropist guitarist Michiel (28). We have been playing on and off with different drummers for a while, but now we are looking for someone who can play with us structurally. We would … meer »

Muzikantenbank user PinarPinar

Funkband zoekt drummer en toetsenist

Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 233x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de 4 weken … meer »

Frank

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 333x bekeken

Toetsenist/Zanger zoekt band om origineel materiaal te performenHoi! Ik ben Wouter (24), toetsenist en zanger uit Utrecht. Ik maak muziek onder de naam Woody Grooves, en ben op het moment bezig een liveoptreden op te zetten voor mijn muziek. Hoewel ik e.e.a. automatisch door de computer kan laten afspelen is het natuurlijk veel leuker als ik met echte mensen kan optreden, die ook hun eigen creatieve stempel op het materiaal achterlaten! Types muzikanten: Ik zoek … meer »

Muzikantenbank user WouterWouter

Blackmetal band zoekt ervaren drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 163x bekeken

Om onze line-up compleet te maken zijn wij op zoek naar een ervaren drummer. We wonen verspreid door Nederland en schrijven thuis onze muziek en komen eenmaal per maand samen in centraal NL om te repeteren. We spelen enkel eigen materiaal. Voorkeur gaat uit naar iemand van 20+ jaar met ervaring in eerdere bands. Eigen vervoer is een must. Onze stijl neigt naar de richting van oud Watain en Dissection. Neem … meer »

Mitchell Reijnders

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 454x bekeken

Drummer GezochtBluEvolution is opzoek naar een Drummer. Huidige band bezetting is zangeres, gitarist/zanger, bassist. Wij spelen met name blues/rock covers (Beth Hart, Sheryl Crow, Joss Stone, Tina Turner, Samantha Fish, Jimi Hendrix, Eric Clapton, SRV, Joe Bonamassa, enz) met eigen interpretatie. Wij oefenen elke vrijdag avond in Utrecht. De bedoeling is dat wij regelmatig gaan optreden zodra de maatregelingen … meer »

John Rea

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 335x bekeken

DRUMMER gezocht We zoeken een goede drummer. Iemand die creatief is en mee kan denken aan het uitwerken van het materiaal wat we afgelopen jaar hebben gemaakt en opgenomen. Tommie (bas) en ik (Remko, gitaar) zoeken ook een zanger/schrijver. De stijl is in je gezicht, dynamische, harde rock op karakter. (Evil Superstars, Metz, Raketkanon, Cult of Luna, Sonic Youth en Tom Vek). Ben jij een mannetje … meer »

Muzikantenbank user Remko Van Den BergRemko Van Den Berg