Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en bassist voor rockband!

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 220x bekeken

Wij (gitarist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een bassist om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben al een boel nummers liggen. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven en om nieuwe nummers mee te schrijven. Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar klaar voor … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Muzikanten gezocht voor funkband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 397x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de zes tot … meer »

Frank

Drummer gezocht (Amersfoort

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 214x bekeken

Hee! Ik ben Dante. Lang verhaal kort: ik zoek een drummer om samen met mij en m'n boss rc300 vette tracks te gaan bouwen. De ingebouwde drumfunctie is leuk maar een echte drummer kan het geheel veel interessanter maken. Ik zoek een drummer die gewoon vette grooves kan drummen. Pop, Rock, Metal, Hiphop. Geen hokjes, gewoon creeëren! Dan zien we vanzelf welke chemie er tot stand kan komen. Facebook … meer »

Muzikantenbank user Dante HenkeDante Henke

Drummer gezocht voor nieuw bandje in omgeving Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 247x bekeken

Drummer gezocht voor nieuw bandje in omgeving Utrecht Leeftijd 25-40. Stijl: Scary Pockets/Vulfpeck achtige funk of rnb. Invloeden: Emily King, Vulfpeck, Pomplamoose. Op dit moment gitaar/bas/toetsen/zang gevonden, op zoek nog naar een drummer! Zoeken serieuze én gezellige (amateur)muzikant die in principe wekelijks met ons wil oefenen in Db's Utrecht. Willen beginnen met covers die we … meer »

Wouter Hoogenboom

Band zoekt Punk Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Beste drummer, Wij (Een band zonder naam) zoeken een drummer voor een leuke punkband zonder doel. We zijn 3 jongeren van rond de 18 jaar. En zoeken iemand die ook ongeveer deze leeftijd heeft Wij willen muziek maken en teksten schrijven die wat betekenen. En tekst schrijven zonder betekenis. Als je het leuk vind om met ons te spelen kan je het laten weten Leeftijdscategorie: tot 20 jaar

Muzikantenbank user Arie VanderploegArie Vanderploeg

Pink floyd coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 286x bekeken

Wij, zanger/gitarist, gitarist, toetsenist, bassist en zangeres zijn een Pink Floyd coverband in de opbouw fase en zijn op zoek naar de drummer M/V die besmet is met het Floyd virus. Dit zijn wij: https://vimeo.com/347387105 Onze toekomstige drummer is de muzikant die: - plezier in samen spelen en muziek maken als uitgangspunt heeft - die zich kan inleven in de muziek van Pink Floyd en doorgaat … meer »

Peter Relyveld

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 255x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)