Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor Rock/metalband in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 75x bekeken

Drummer gezocht voor Rock/metalband in UtrechtWij (gitarist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben nu 6 nummers, waarbij de invulling voor de drumpartij nog deels open ligt. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven! Ook liggen er nog veel ideeën op de plank. Wij vinden het leuk om regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Zangeres op zoek naar soul/urban band!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 295x bekeken

Zangeres op zoek naar soul/urban band!Hey! Mijn naam is Monique, 24 jaar, en ik ben op zoek naar een band, die minimaal 2 a 3 keer per maand optreed. Momenteel ben ik vooral in de studio te vinden, en maak ik eigen muziek (nederlandse urban) maar ik mis het zingen en performen ontzettend, en daarom wil ik dit veel vol enthousiasme op gaan pakken. Ik heb al veel ervaring, ik heb in een reggaeband gezongen en keys gespeeld, in een … meer »

Muzikantenbank user Monique BruinsMonique Bruins

Punk songwriter zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Punk songwriter zoekt bandledenIk ben Kjelt, woon in Nieuwegein en zaai al chaos sinds 1999, Ik schrijf, zing en speel zelf indie/folk/punk muziek met als doel 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞𝐮𝐬 te gaan touren. Hou je van muzikaal experimenteren, lekker de grens op zoeken en bier? Stuur me gerust een berichtje! (Mocht je niet van bier houden heb ik ook wel iets van thee ofzo :^) ) Tel: 0630013670

Muzikantenbank user kjeltkjelt

Rock band zoekt drummer en gitarist

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 494x bekeken

Hoi! Lex (gitarist),Daniel (Bassist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een gitarist. Vind jij bands zo als Muse,Oasis,Black Keys, My chemical romance en Queens of the Stone Age leuk? Lijkt het je wat om in het begin wat cover te doen en uiteindelijk ook zelf muziek te schrijven? Heb jij zin om steeds vaker op te gaan treden en droom je ook ervan uiteindelijk voor groot … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 613x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Funky all women brassband zoekt drummer/percussionist en extra blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 314x bekeken

Lekker met de meiden... in een funky brassband. Zelf nummers schrijven en daarmee het podium op en de festivals langs. Doe jij mee? We zijn met een groepje blazers (leeftijd 20-40 omgeving Utrecht/Amsterdam) alvast van start gegaan en zoeken enthousiaste, ervaren bandgenoten (v!) voor de drums/percussie (eventueel aangevuld met elektronische effecten), en extra blazers. Vooral trompet, tenorsax, trombone … meer »

saxdulot