Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht, drummer/bassist/gitarist/vocalist voor "every song is an anthem" punkrock

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 109x bekeken

Iron Chic, Rvivr, Latterman, Spraynard, Menzingers, Nothington, Off With Their Heads, Spanish Love Songs, Title Fight.... Klinkt bovenstaande goed? Dan zoek ik jou voor een nieuwe band! Ik heb zelf 10 jaar ervaring in bands, kan redelijk gitaren en ok (backing) vocals (maar zou dat graag uitbreiden). In het bezit van een rijbewijs en eigen spullen. 36 jaar, maar voel me 27 (dus voel je ook vrij … meer »

Muzikantenbank user Joralf QuistJoralf Quist

Wolf to the Moon classic rock band zms drummer

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 157x bekeken

Hey, ben jij de strakke drummer, maar ook een gezelligheids mens met een goed humeur ,dan zijn we op zoek naar jou. We zijn in bezit van een eigen oefenruimte,en zitten dus niet vast aan een repetitie avond, maar in principe is het de donderdagavond. We spelen voornamelijk de classic rock uit de jaren 70, denk hierbij aan Deep purple, Black Sabbath Queen , Heart . Patty Smith Group. Voor … meer »

Wolf to the Moon classic rock band

Drummer en/of Zanger gezocht! (bandje in Almelo)

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 272x bekeken

Wij zijn 10 minutes! Een allround bandje met een uniek concept. We spelen setjes van 10 minuten non-stop. 3 nummers uit een bepaald genre, van een artiest of met een bepaald thema plakken we aan elkaar. Van alles wat, dansbaar en herkenbaar. We zijn op zoek naar een allround drummer. Iemand die er echt zin in heeft! En we zoeken een leadzanger die samen met onze zangeres van het podium afspat! Kom … meer »

Muzikantenbank user Even VlienEven Vlien

Zoektocht naar bandleden !

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Hoi. Ik ben sem (17) en ik zoek leeftijdgenoten om een band mee te beginnen in de omgeving dordrecht . Zelf ben ik bassist , we zoeken nog een zanger/zangeres een drummer en een gitarist. Ik ben in bezit van een oefenruimte en bij iedere repetitie is er een profesionele bandcoach aanwezig .Ik heb zelf autisme maar als je niks hebt ben je ook van harte welkom ! . We spelen voornamelijk rock en metal … meer »

Sem

Subtiele drummer gezocht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 216x bekeken

Singer-songwriter band (gitarist/zanger, bassist en toetsenman) zoekt een subtiele drummer. Kleine Engelstalige songs, lang niet allemaal ballads maar dus geen rock. Redelijk laag volume. De exacte vorm moeten we nog vinden en daar speelt de drummer een belangrijke rol bij. We mikken op optredens in kleinere theaters, dus vooral voor de liefhebbers van luistermuziek. Eigen werk, met hier en daar … meer »

Kees Poulus

THIN LIZZY tribute zoekt zanger & drummer – omgeving Rotterdam/Den Haag

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

THIN LIZZY tribute zoekt zanger & drummer – omgeving Rotterdam/Den HaagBen jij gek van Thin Lizzy, en net zo'n soul/blues/rock zanger als Phil Lynott? Dan zijn we op zoek naar jou! Naast een goed potje zingen heb je liefst ook een gezonde hoeveelheid podiumervaring en ben je gedreven om onze tribute tot een succes te maken. En bovenal ben je natuurlijk een gezellige vent! Wij zijn ervaren muzikanten (leeftijd 35-55) uit Den Haag, Delft en Rotterdam. Hets repertoire … meer »

Emiel Janssen

Drummer gezocht voor pop/rock band omgeving Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 153x bekeken

Hi medemuzikant! Ben jij een drummer/drumster tussen de 30 en 40? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn Sander (bassist) en Frank (gitarist en backing vocals) en we wonen allebei in de omgeving van Utrecht. We hebben allebei afzonderlijk van elkaar de nodige bandervaring opgedaan en ons plan is om een band op te zetten met een drummer/drumster en een zanger/zangeres. De muzikale richting die … meer »

Sander