Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-Aalsmeer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 25x bekeken

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-AalsmeerThe Bamigos is een vrolijke vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. Vergis je niet in onze setlijst, wij proberen extra jus te geven aan de oorspronkelijke liedjes. We zoeken een drummer die een lekkere groove kan neerleggen passend bij de diversiteit van onze setlijst. De bandleden (49 t/m 49 jaar) komen uit de regio Amsterdam-Amstelveen-Alphen … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

The Ascending zoekt muzikanten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 122x bekeken

The Ascending zoekt muzikanten! Referentie materiaal + eigenwerk aanwezig! Wij kunnen meteen aan de slag! Ik zoek de muzikant en niet de hobbyist! Ik zoek specifiek: * Drummer ( strak en solide ) * Bassist ( strak en steady ) * Zanger/es ( grunt & scream ) Genre: Death Metal. Invloeden: Morbid Angel, Death, Control Denied, Cryptopsy, Decapitated,Origin, Beneath The Massacre, … meer »

Tom

DVS on Stage zoekt Muzikant

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 182x bekeken

DVS on Stage zoekt MuzikantDVS on Stage is een groep van maximaal 40 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren in het verenigingsgebouw van Door Vriendschap Sterk in Katwijk. Het orkest heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround orkest met een geheel eigen stijl en identiteit. Het orkest kenmerkt zich door enthousiasme en ambitie en beheerst een breed repertoire wat bestaat uit een mengeling van … meer »

Muzikantenbank user Jan van DuijnJan van Duijn

Gevorderde drummer gezocht voor hardrock coverband

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Wij, een gitarist (27) en een bassist (28), zijn op zoek naar een ervaren, gevorderde drummer voor een nieuw op te zetten coverband. Het idee is om nummers te coveren van bands als Deep Purple, Van Halen, Led Zeppelin, The Who en AC/DC. We speelden al zo'n 12 jaar samen in verschillende bands, waaronder ook een soortgelijke coverband een aantal jaren terug. Nu begint het toch weer te kriebelen … meer »

larsboekestijn

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima. Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago. Aanvankelijk oefenen we de … meer »

Gijs Geleijnse

Rapper wanted...

Drummer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Rapper wanted...Bassist & synth-liefhebber zoekt rapper(m/v) voor nieuw project/band.. voorkeur/stijl: 'consius stream of words' (Sixtoo/Aesop Rock/Sole/Sage Francis/etc..) maar andere hiphop/funk/r&b/jazz? invloeden (D'angelo..😋) uiteraard ook zéér welkom. Drummers/beat creators ook zéér welkom! Oefenruimte(s) @ N-Brabant beschikbaar. Doel: goede live band op poten zetten,..voordat 'studiowerk' relevant … meer »

Muzikantenbank user E. DrostE. Drost

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 152x bekeken

Wij, Moonjumpers, zijn op zoek naar een muziekliefhebber die een voorkeur heeft voor de vroege bluesmuziek. Als je op zoek bent naar een plek waar je je creativiteit kwijt kunt in de oorsprong van de hedendaagse westerse muziek, dan nodig ik je graag uit om die sfeer eens te komen opsnuiven. We repeteren elke vrijdagavond in Stein. Als je benieuwd bent, laat dan wat van je horen.

Iwan

Rockblues coverband regio Leiden zoekt drummer

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 104x bekeken

Voor een rockblues coverband uit Leiden zijn we op zoek naar een drummer. We spelen ZZ TOP, ACDC, Golden Earring, The Cult, Chuck Berry, etc. Leeftijd zit tussen de 35 en 55 jaar. Bandleden, twee gitaristen waarvan één zanger en bassist, hebben ruime ervaring. We willen wekelijks repeteren en uiteraard ook lekker optreden. Benieuwd? Stuur een bericht en kom gerust een keer langs.

ROCKCOVER