Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 128x bekeken

DrummerErvaren (rock) drummer gezocht voor band met eigen werk! Wat we bieden: Eigen vaste grote ruimte waar apparatuur kan blijven staan. PA installatie. Een gevarieerd repertoire. Wekelijkse repetities. Ervaren muzikanten uit de omgeving zuid- Holland e.o. Wat we vragen: Committent. Drive. In het bezit van eigen vervoer. Wekelijkse beschikbaarheid. Teamplayer. Bij interesse graag … meer »

patrick

Drummer zoekt muzikanten/aansluiting bij band

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Ola, Ik ben een 33-jarige gevorderde drummer uit Rotterdam die op zoek is naar muzikanten, of aansluiting bij een band die serieus met muziek aan de slag wil gaan.Genre maakt me niet zoveel uit zo lang de muziek maar genoeg uitdaging bevat. Liefst wordt het een crossover van verschillende genres. Bij voorkeur doordeweeks wekelijks repeteren in Rotterdam e.o. Geen interesse in een metal/coverband! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Bassist Drummer en toetsenist gezocht voor Rolling Stones coverband

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 432x bekeken

Bassist Drummer en toetsenist gezocht voor Rolling Stones coverbandWij, bandnaam Nanker, zijn op zoek naar een ervaren bassist Drummer en toetsenist voor onze Rolling Stones coverband. Wij zijn goed in een spetterende show neerzetten. Op onze Facebook pagina kan je meerdere foto’s en video’s bekijken en luisteren. Naast Stones spelen we ook andere vergelijkbare muziek. We repeteren in Zevenhuizen en omstreken. Onze leeftijd varieert tussen 48 en 60. Bel 06-36196438 … meer »

Muzikantenbank user R. BuwaldaR. Buwalda

Ervaren Drummer Gezocht voor BluesRockband

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 188x bekeken

BLUEZ BABYS Band is een bluesrock band met ervaren muzikanten (de stijl is bluesrock, americana, poprock, reggae-style). Wij (zanger/gitarist, gitarist en bassist) zijn op zoek een ervaren drummer. Voor de huidige playlist zie onze playlist op onze site. Eigen inbreng daarbij is uiteraard welkom. Met de huidige bezetting zijn wij ruim een jaar bezig en hebben 30 nummers op de plank liggen.Wij oefenen … meer »

Muzikantenbank user Bluez BabysBluez Babys

Jazz bassist en drummer gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Wij, pianist en zangeres, zijn op zoek naar een ervaren jazz bassist en dito drummer om samen een band mee op te richten in en rond Breda. We spelen graag straight-ahead jazz, real-book en 'verjazzte' popsongs en het doel is om snel voldoende goed repertoire op te bouwen om op te kunnen treden. Leeftijd is niet belangrijk, een swingende jazz stijl des te meer! Heb je zin om mee te komen 'jazzen'? … meer »

Laura Greebe

Rijnmondse coverband zkt goede en strakke drummer voor band met allround repertoire.(010)regio"

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 257x bekeken

Een nieuwe drummer daar zijn wij naar op zoek en wel met spoed. Repertoire 60s 70s 80s 90s 00s 10s pop/rock,disco, soul,funky,R&B,reggae country rock enz. Bezetting: gitaar elec/acc, keys,bas git, 2x voc,1x back voc. Band met goed nivo / eigen repetitie ruimte / prima sfeer / uitgebreide PA/Mon. Wij vragen een drummer met goed nivo / met een goed klinkende kit en prettig in de omgang. Wekelijkse … meer »

Den

Heavy metal muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 193x bekeken

ik ben Arvid, een 28jarige gitarist met passie voor muziek en ik zoek mede muzikanten om te expirimenteren en te ouwehoeren en als daar dan wat leuke muziek uitkomt is dat mooi meegenomen ik ben erg van de 80's heavy metal en hardrock denk aan bands zoals: Ratt, Dokken, Metal Church, Iron Maiden Daarnaast wat ik luister en speel is vrij breed, maar ik hou wel erg veel van pakkende en heavy riffjes ik … meer »

Arvid Lourens

Salsaband vraagt timbalero

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 232x bekeken

Salsaband vraagt timbaleroWe zijn op zoek naar een goede timbalero Onze timbalero gaat zijns weegs en we zoeken een waardige opvolger! m/v. Heb je zin om in een swingende salsaband met ambitie te spelen, kan je soleren en wil je dat graag leren in de salsamuziek? Weet je weg in de salsa. Kom dan eens een paar maal vrijblijvend meespelen. Kijken of we met elkaar klikken. Vaste repetitieavond : woendag 1 x per 14 dagen, … meer »

Marijke Bruin

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Voor coverband ThisCover zijn we op zoek naar een drummer die goed uit de voeten kan met pop/rock nummers maar ook kan grooven op disco nummers. Onze bezetting bestaat uit 2 leadzangeressen, 2 gitaristen (zowel elektrisch als akoestisch) en een bassist. Ons repertoire loopt uiteen van Anouk tot Pink en Di-Rect, van The Script tot Bruno Mars en van Earth Wind & Fire tot the Beegees en Abba. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Victor RoumimperVictor Roumimper