Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist & drummer gezocht (Utrecht)!

Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 153x bekeken

Wij, Teun en Dirk, vocalist/gitarist en bassist, zijn op zoek naar, heel kort gezegd: * Een ritmevaste, ondersteunend ingestelde drummer/drumster met gevoel voor subtiliteit * Een funky ingestelde slaggitarist(e) die het leuk vindt om te werken op basis van bestaande partijen, en die niet alleen met het plectrum, maar ook met de vingers uit de voeten kan. En waarvoor dan wel? We werken … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk

Drummer / cajon speler

Drummer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 111x bekeken

Even voorstellen, wij zijn bandleden op leeftijd en gepassioneerd in alles wat we doen. We zoeken een drummer en/of cajon speler. Smaak is eigenlijk alles wat we mooi vinden. Blues, pop, rock, jazz. enz.. In bezit van een complete bandinstallatie (heb ik voor de lol.) Liefs een aantal optredens per jaar. Oefen door het virus gedoe kan even niet. We horen graag van je Groet, Peter.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Gospelband zoekt enthousiaste leden!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Kan je zingen of een instrument bespelen en zoek je een nieuwe uitdaging? Heb jij een passie voor God, ben je tussen de 20 en 30 jaar en zoek je een gospelband om je muzikale creativiteit te uiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (m/v) Divine Avenue GMG (Gospel Music Group) is een gospelband uit Den Haag. Onze muziek varieert van black gospel, pop, soul, dutch, jazz tot zelfs African gospel. Onlangs … meer »

Muzikantenbank user Divine Avenue GMGDivine Avenue GMG

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Metal Drummer / Gitaristen / Bassisten / Vocalisten gezocht !!!Ik zoek diverse mede muzikanten om samen vette metalprojecten mee te maken, en wellicht ook een nieuwe band mee op te richten. Stijl? Trash is redelijk mijn basis, maar ik wil me daarin absoluut niet beperken. Liefst een flinke mix van melodic death/trash/metalcore, of zoiets!! Denk aan bands als Solysis, Bury Tomorrow, Bleed from Within, Feared, Haken, Havok, Warbringer, Killswitch Engage, As … meer »

Arie Kieboom

Funk/Fusion Coverband The Vibe zoekt drummer

Drummer gezocht in Almere (Flevoland) | 138x bekeken

Funk/Fusion Coverband The Vibe zoekt drummerNiet allerdaagse coverband The Vibe zoekt een goede lekkere groovy drummer. Door omstandigheden gaat onze drummer ons verlaten en zijn wij op zoek naar een lekkere groovy drummer. Wij spelen funk, soul, blues, pop, jazz, fusion. Het zijn niet de makkelijkste nummers, o.a.; Jamiroquai - 2 young 2 die The Brand New Heavies - Sledgehammer Joss Stone - Don't you wanna ride Maceo Parker - The Chicken Joe … meer »

Muzikantenbank user Angela HensensAngela Hensens

Drummer gezocht voor artrockband

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Afgelopen jaar brachten we een goed ontvangen album uit, hopelijk kunnen we het na de crisis met veel mooie optredens gaan presenteren. Tevens hebben we veel nieuw materiaal liggen. Momenteel spelen we met bas, gitaar en viool en zoeken er nog een flexibele drummer bij die thuis is met postpunk, mathrock en indierock. Liefst met ook veel podium en studio ervaring. We houden van snel en projectmatig … meer »

Muzikantenbank user SabrazaSabraza

Stoner Rock band zoekt bassist, drummer en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 241x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een drummer, basgitarist, zangeres of zanger en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, … meer »

Niels