Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht, Regio Apeldoorn

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 124x bekeken

Leeftijd: Vanaf ca 40 jaar (Oudste bandlid is 67 jr) Regio: Apeldoorn eo (tevens oefen locatie) Niveau: Van begeleidende hobby drummer tot gevorderd (Géén bijzonder solowerk gevraagd). Muziekstijl: Vooralsnog heel breed, maar denk vooral aan rock, pop en altijd open voor nieuwe ideeën. Repeteren: 1x per 2 weken met complete band in gehuurde (ingerichte) oefenruimte Ons doel: Relaxt en gezellig … meer »

WJA Smeets

SuperShaker zoekt funky drummer

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 72x bekeken

SuperShaker is een soul-pop-funky-disco-cover-feestband-met-toeters en zoekt een enthousiaste drummer (m/v), die: * ons repertoire (grotendeels) kent en zelf partijen uit kan werken * band-ervaring heeft * het leuk vindt om gemiddeld 8 keer per jaar op te treden We repeteren tweewekelijks op woensdagavond in Groningen. Kijk voor bezetting en repertoire op: www.supershaker.nl Lijkt dit je … meer »

Sander van Vliet

Drummer Gezocht voor Progressive Rock Band

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Ben jij een ervaren drummer met een voorliefde voor de iconische progressive rock uit de jaren '70? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze band, bestaande uit gitaar, toetsen, bas en zang, is op zoek naar een ervaren drummer om onze formatie compleet te maken. Wie zijn wij? Wij zijn een groep muzikanten van zekere leeftijd die repeteren op woensdagmiddag in een prachtige repetitieruimte in Waalwijk. … meer »

Muzikantenbank user Wiecher van VugtWiecher van Vugt

Metalcore band zoekt drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 103x bekeken

Wij zijn Fear Thyself en zijn net begonnen aan ons avontuur als metalcore band geïnspireerd door bands zoals Wage war, ERRA, Ice nine kills en Polaris. Wij zijn 3 jonge gedreven ambitieuze gasten van begin 20. Onze line-up bestaat uit Melvin - vocals Yaïr - Bassist Bram - Gitarist We missen alleen nog een drummer om dit plaatje compleet te maken. Ben jij de drummer die wij zoeken? Stuur … meer »

Bram de Vries

Opstartende Metalband zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 197x bekeken

Hallo, Wij (2 gitaristen, bassist, zanger) van leeftijden 27 t/m 35 zijn op zoek naar een drummer om onze line-up compleet te maken. Wij zijn momenteel zoekende naar een stijl waarbij de muzieksmaak van ieder lid belangrijk is. We zoeken het een beetje in de richting van wat modernere metal. Wij willen graag op korte termijn al wat gaan repeteren met covers om onze stijl te bepalen. Hiervoor zoeken … meer »

Muzikantenbank user Ryan BosRyan Bos

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 164x bekeken

Wij zijn Blackout en helaas is onze drummer is naar het buitenland verhuisd waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe invulling op deze plek. Van Monster Magnet naar Audioslave en van Dead Daisies naar Triggerfinger. Wij spelen de minder bekende liedjes van bekende maar ook minder bekende bands, van hard rock naar stoner. Als het maar rockt en een lekkere groove heeft. Momenteel oefenen wij om de twee … meer »

Bjorn Kortenray

Fun met een professionele instelling. Ben jij die drummer?

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 208x bekeken

Fun met een professionele instelling. Ben jij die drummer?Wij (zangeres, toetsenist, bassist, slag en solo gitarist) zijn op zoek naar een drummer. Wij zijn ervaren muziekanten met dezelfde ambitie en verwachtingen. Onze repetitie avond: wekelijks in Eindhoven (waar je de gear ook afgesloten kunt laten staan). We gaan voor 6/8 optredens per jaar. Ons repertoire: rock/pop uit de 70,80,90's met nummers zoals Born to be wild, Jump, roll with the changes, Highroad … meer »

Jeroen Wijnen

Drummer gezocht voor leuke coverband in Valkenswaard

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Hoi!! Wij zijn de Bekker Band uit Valkenswaard. Momenteel zijn wij op zoek naar een drummer die onze band kan versterken. We spelen covers uit de jaren '60, '70, '80 enz. en repeteren elke vrijdagavond in Valkenswaard in onze eigen repetitie ruimte (waar ook een drumstel staat), en waar we ook een aantal x per jaar een optreden doen. Interesse? Laat het me weten!!👍

Hans van der Zande

Strakke drummer gezocht!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 310x bekeken

Wij zijn Rolling Coaster, een coverband die al ruim 17 jaar bestaat. Wij repeteren in Amsterdam (Noord) 1 x per 14 dagen (indien nodig 1 x per week vlak voor optredens) op op de vrijdagavond. Helaas gaat onze huidige drummer ons verlaten in verband met vertrek naar het buitenland. Wij dus op zoek naar een nieuwe drummer! Ben jij die enthousiaste persoon van 50+ die we zoeken en in staat is om … meer »

Muzikantenbank user Bianca BeeBianca Bee