Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progmetal band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer en bassist hebben besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer en bassist. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 … meer »

Cambrian_band

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 129x bekeken

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!Coverband 70’s & 80’s oprichten in Zwolle. Het is in eerste instantie voor de plezier en passie voor muziek. Ik zoek ook echt geen broodspelers of muzikanten die te hard van stapel lopen! Ik doe dit naast mijn eigen band waar ik eigen werk behandel. Het gaat echt puur om een leuke middag of avond. Ik ben (39) gitarist/drummer en mijn partner (31) bassiste en zijn opzoek naar een … meer »

ROKITZ

Eigen werk ouwerwetse rockband zoekt drummer, bassist en toetsenist

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Hoi, Tom en Arno (slag- en sologitaristen, de eerstgenoemde eveneens zang) zoeken bandleden in de buurt van bijv. 's-Hertogenbosch. Tom woont bij Culemborg, Arno woont in Oss. Tom heeft momenteel geen auto en het zou handig zijn indien iemand hem kan halen/brengen. Oefenruimte staat nog niet vast. Wel dat er een aardig deuntje muziek zal worden gemaakt. Eigen werk, Engelstalig. Ruimte … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 448x bekeken

DrummerIvm het vertrek van onze huidige drummer naar het buitenland(medio 2024)is onze band op zoek naar een strakke, creatieve en ervaren drummer die in ruime mate affiniteit heeft met de stijl en daar helemaal in thuis voelt. We zoeken iemand die graag eigen werk wil spelen en kennis van maatsoorten heeft. Een fijne aanvulling voor de langere termijn. Invloeden laten zich het best omschrijven als pop, symfonische … meer »

Paul

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk

Beginnende Band regio Nijmegen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 237x bekeken

Hi, Ik wil graag een band oprichten om het muziek maken toch een doel te geven. Zelf speel ik gitaar en ben op zoek naar een bassist, misschien een tweede gitarist, drummer en pianist.Zelf zou ik ook wel willen (leren) zingen. Ik ben zelf 24 maar leeftijd maakt me niet heel veel uit ongeveer tussen de 18-34 Ik dacht zelf aan 1x in de 2 weken te repeteren. Niet echt een voorkeur voor muziek … meer »

Bram J