Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Drummer gezochtBeste lezer, Wij zijn Stealing Daisies en zijn op zoek naar een nieuwe drummer (en toetsenist). Op dit moment bestaat de band uit 2 leden: Benjamin (acc. gitaar/zang) Quint (bass en zang) Wij zoeken iemand tussen de 18 en 26 jaar met enige podiumervaring en ambitie om veel te spelen en samen met ons te groeien als band. Hij/zij moet bereid zijn om te repeteren in de omgeving Arnhem en … meer »

Stealing Daisies

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Rauw, Lyrische Hard Blues Band zoekt DrummerDe heren van Les Salopes spelen reeds langere tijd samen en hebben een repertoire van 25+ eigen nummers. Zij staan voor pittige huischgemaekte liederen die het Leven Zelve beschrijven. Rauwe, messcherpe composities vol wrange humor. Met pakkende, handgeschreven songs als basis balanceren zij tussen snoeiharde “in your face” nummers en melancholieke, lyrische songs. Denk aan Black Keys, Triggerfinger, … meer »

Muzikantenbank user Robert BaarsRobert Baars

Classicrockband zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 377x bekeken

Classicrockband zoekt bassist en drummerWegens verhuizing naar een andere provincie zoeken wij (Ester en Ruud) voor Brickyard een nieuwe ritmesectie. Zowel een bassist als een drummer. Wij zijn een 4 mans band en spelen Classicrock. We zijn semiprofessioneel en werken tevens voor een bookingsburo. Repeteren doen we in de omgeving van Harderwijk Kijk voor een "BRICKYARD" promotiefilmpje op de homepage van onze site www.brickyard.nu TEL … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Indie/alt-rock/shoegaze muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 132x bekeken

Hey! Ben jij net als ik opzoek naar mensen om samen indie/shoegaze/altrock te maken in Amsterdam stuur me een bericht en let's go. Ik zoek mensen om mee te jammen en vervolgens band te starten en nummers te schrijven. Mijn leeftijd: 32 in Amsterdam, Gitarist (slag 3 jaar-fanatiek) zang (beginner) Inspiratie: Strokes, Dinosaur JR, Slow dive, Fountains Dc, etc. Jij mid 20 tot mid 40 Instrument … meer »

Muzikantenbank user maartenmaarten

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Wij toetsenist (62) en zangeres (57) zijn op zoek naar een drummer om ons duo uit te breiden. Wij spelen een mix van covers en eigen werk en produceren videoclips ter ondersteuning van onze muziek. Je kunt ons bekijken en beluisteren via de speellijsten op ons YT-kanaal: Covers: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCGNPsTzn_ac7mhIvDNCK-9a Eigen werk: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCFsEff_CaIE3hT7z_COMk52 Live … meer »

Klavier

Eigenwerk band zoekt Drummer en Gitarist/backing

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Yooo, Wij, bassist en zanger/gitarist zijn op zoek naar een drummer en gitarist om met eigen werk toffe shows te doen. We hebben repertoire dat deels bestaat uit nummers die wij in het verleden al live gespeeld hebben en nieuwe nummers die wij nog niet uitgebracht hebben. De muziek is er in principe dus al. Bands die ons inspireren zijn: QOTSA, The Strokes, The Killers, Franz Ferdinand, Lenny Kravitz … meer »

Muzikantenbank user Robin VerkaikRobin Verkaik

Drummer Gezocht ( Classic/HardRock Coverband)

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Wij zijn een bestaande band met ervaring, die een nieuwe drummer zoekt. Genre: vooral 70's 80's en early 90's Classic en HardRock en stukje Metal etc. ( geen pop of hedendaags) Waar: Helmond, Vaste Repetitie Ruimte met Opslagmogelijkheid. Wanneer: Wekelijkse Donderdag avond vanaf 19.00u a 19.30u. Wie: Slag Gitarist, Lead Gitarist, Zang en Bass We zoeken iemand die ons komt versterken, … meer »

R.R.