Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband met optredens zoekt drummer

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 148x bekeken

Wij zijn een (hobby) coverband en we zijn op zoek naar een drummer. Plezier staat bij ons voorop, maar we hebben wel een professionele instelling. We zijn een 4-mans formatie bestaande uit bas, drum, gitaar en een zangeres die slaggitaar speelt. We hebben een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock en pop, dansbare nummers en nummers met een vleugje … meer »

Muzikantenbank user Mario MarioMario Mario

Startende (cover)band zoekt een drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 89x bekeken

Mijn naam is Milan (21 jaar en gitarist) en samen met Rosa (18 jaar en zang) ben ik op zoek naar mensen om een bandje mee te beginnen. In eerste instantie willen wij beginnen als coverbandje, maar de ambitie om eigen werk te maken is er zeker! Bij de muziekstijl kun je denken aan bijvoorbeeld (andere inbreng uiteraard van harte welkom!): - Red Hot Chili Peppers - Arctic Monkeys - Linkin Park - Foo … meer »

Milan

Muscle Shoals coverband-project

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Te starten Muscle Shoals cover band zoekt een drummer! Hou je van Wilson Pickett, mogen we je wakker maken voor Sam and Dave, Aretha Franklin, Etta James, Staple Singers enz, en heb je een ruime ervaring, dan ben je meer dan welkom. Repeteren in Kaatsheuvel, 1 a 2 keer per maand. Vrienden die al lang samenspelen en die regelmatig in projecten meedoen, vonden het nu tijd om een eigen project te starten. … meer »

Koos Jansen

Delta Swing Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 90x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Orkest met populair repertoire zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Orkest met populair repertoire zoekt drummerOnze vaste drummer van het orkest heeft een nieuwe baan gevonden in het buitenland en gaat ons daarom na 12 jaar helaas verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe drummer voor ons orkest. Ons orkest repeteerd wekelijks in Hoogmade en verzorgt optredens in de regio (Zuid-Holland noord). Het orkest van DHH speelt niet op straat, maar verzorgt alleen concerten. We spelen een mix van populaire werken … meer »

Muzikantenbank user Glenn van RijnGlenn van Rijn

Muzikanten uit Breda gezocht!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Muzikanten uit Breda gezocht!Dag allemaal, Voor mijn gevoel heeft de Bredase muzikanten-scene veel te bieden, alleen ontbreekt soms nog het overzicht wie er allemaal 'iets' met muziek doet of wil. Daarom wil ik graag een Whatsapp-groepje oprichten: zowel voor degenen die een nieuw project zoeken, als voor degenen die spontaan een avondje willen jammen! Lijkt dit je interessant, neem dan contact met me op! Groetjes, Rick

Muzikantenbank user Rick BastiaanssenRick Bastiaanssen