Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Reggaeband zoekt drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 48x bekeken

Reggaeband zoekt drummerH.I.M. Children zoekt naar een strakke (reggae)drummer 🥁!! Wij werken hard aan een nieuwe show met geheel eigen nummers zowel oud als nieuw. Band bestaat nu uit zanger, bassist, slag/solo gitarist, toetsenist en drumcomputer 🤪 Wat voor drummer zoeken wij? Wij zoeken een drummer die net als onze Japanse drummer strak door kan gaan, leeftijd speelt geen rol, ambitie daar integen wel. Wij zoeken … meer »

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts

Drummer en bassist voor rockband!

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 262x bekeken

Wij (gitarist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een bassist om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben al een boel nummers liggen. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven en om nieuwe nummers mee te schrijven. Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar klaar voor … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Drummer voor rock&roll band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een drummer met enige ervaring. Qua volume ben je in staat om ook op een bescheiden nivo te kunnen spelen. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale … meer »

Ben

Gezocht: DRUMMER voor onze 60/70's band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 193x bekeken

Gezocht: gemotiveerde DRUMMER voor onze 60/70 band. Wij spelen een zeer uitgebreid repertoire van o.a. Shocking Blue,Linda Ronstadt,CCR,Elvis,Nancy Sinatra(& Lee Hazlewood),Joan Jett,Jefferson Airplane,The Who,Suzi Quatro,Shandy Shaw,The Shadows, Earth&Fire,Wanda Jackson,Lynyrd Skynyrd,Mary Hopkins etc.etc.etc. Wij willen de 60/70's weer een beetje tot leven brengen en willen dat op het podium ook … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T

Bassist and Drummer needed for new project/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

I am a rock guitarist / songwriter looking for a bassist and drummer (and eventually a vocalist) to form a new band with original music and some covers. Influences include: RUSH, Marilion, Radiohead, Skunk Anansie, The Police, Manic Street Preachers, Gary Moore / Thin Lizzy, Deep Purple... etc etc etc... Region: Eindhoven/Veldhoven

Muzikantenbank user Mik VierlingsbeekMik Vierlingsbeek

Sludge/rock/punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 130x bekeken

gezocht voor power duo : sludge/rock n roll drummer. style : Eyehategod, maar ook uptempo/punk nummers komen aanbod, slow en fast drumming drums.een vette roffel mag ik ook altijd graag horen, is een pré. ambitie? : geen idee. eerst maar eens kijken of het klikt ik kom zelf uit doetinchem, achterhoek, kspeel momenteel in ladybooster.

rens van onna

Drummer zoekt band

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 152x bekeken

Hallo, Mijn naam is Annelies (60) Zegt niet zoveel hoor. Ik speel met onze band om de week en ik zou graag wekelijks willen spelen. Ik ben dus op zoek naar n band in de regio(omgeving Venray) om wekelijks te spelen/repeteren. Mijn voorkeur gaat naar de maandagavond(evt dinsdag) daar dat wat handiger te plannen is. Het repertoire van onze band is redelijk breed. Dat gaat van Garbage tot Incubus … meer »

Muzikantenbank user Annelies TimmermansAnnelies Timmermans

Duo zoekt muzikanten om band te vormen (Hilversum, Amsterdam, Lelystad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 251x bekeken

Bandleden gezocht oefenlocatie Hilversum, Amsterdam, Lelystad. We zijn opzoek naar een drummer, bassist(e) en gitarist(e) in de leeftijdscategorie van 20-30. Wij zijn twee muzikanten: een zangeres en een gitarist. We zijn begonnen als duo en zijn nu opzoek naar muzikanten om een band mee te starten. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als The Foo Fighters, Prince, Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime