Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)

DJ, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland)

Oy mijn naam is ceder ik woon in Den haag maak vaak muziek en post het op youtube ik heb muziek met unfiltered teksten en muziek voor de hele familie.
De laatste tijd zit ik een beetje te twisten over wat ik nou wil doen met de tijd die ik krijg. Ik denk vooral meer avontuur beleven verveel me vaak en ga nu voor een jaar niet meer naar school de redenen zijn omdat het me niet boeit omdat ik nooit wat nieuws leer en er is altijd een soort overlevings sfeer in de klas waar ik niks mee kan je moet dingen bewijzen ofzo ik ben ook gewoon heel slecht in small talk en sociaal zijn ik mag iedereen wel maar ik kom onaardig over door mijn sociale achterstand.
Ik hou vooral van funk muziek daar luister ik het meest naar nu . Verder luister ik alle genres als ik iets mooi vind dan sla ik het op en als ik het niet mooi vind is het meestal omdat ik er niks bij kan voelen.
Ik wil nieuwe genre muziek maken nieuwe stijlen bedenken nieuwe geluiden maken een nieuwe keuze toevoegen aan het assoritiment.
Ik hou van experimenteel vooral van onverwachtse dingen nieuwe smaken rare structure klinkt heel hipster ik ben ook kritisch en beordelend over onderwerpen maar kies niet 1 stijl ik kijk naar alles en pak de dingen die ik nice vind ook mainstream ik hoef niet persee apart te doen wil gewoon nieuwe dingen ontdekken en beleven.
Ik speelde met een pianist in onze band clusters ik heb het sinds kort veranderd naar gorgonzola omdat de klanken nicer zijn.
We speelde depri muziek ik kan het niet goed bij een genre zetten we hadden meerdere nummers maar scrapte de oudere als we weer nieuwe maakte onze eerste nummers gingen over dat school stom is onze latere over dat we soms gedeprimeerd zijn xd.
Onze band is langzaam aan het verdwijnen dus we zoeken nu nieuwe mensen om muziek mee te maken voor wie het leukt lijkt stuur me maar een berichtje zit nu de hele week in mijn kamer niks te doen door depersonalitatie door wiet nadat ik getraumatiseerd ben heb veel videos erover gekeken op youtube de beste oplossing is dingen blijven doen en mezelf afleiden om er uit te komen. het lijkt me heel leuk om met je muziek te maken maakt me niet uit welk instrument welke kwaliteit als je maar in of in de buurt van den haag woont en rond 16 a 18 a 20 bent .
😄😄😄
Vriendelijke groet,
Ceder Lansink

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.