Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band leden gezocht voor Twisted Sister Tribute Band (m/v)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Goooood Evening…..welcome to our show !!!! Zanger Dee zoekt: Jay Jay (Gitaar), Fingers (Gitaar), The animal (Bas) en een beul van een drummer achter de drumkit om deze nog op te richten Twisted Sister Tribute Band gestalte te gaan geven. Ook qua outfit en show. Gezelligheid, plezier hebben in wat je doet en teamwork staan voorop. Maar ook een tomeloze inzet, lef en ervoor gaan zijn … meer »

MarkRam

Beginnend bassist wil spelen

Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Sinds een klein jaar speel ik basgitaar en wil het graag in bandverband proberen. Het samen spelen staat voorop. Het genre maakt mij niet zoveel uit (maar geen metal). Als jij/jullie ook beginnend zijn of open staan voor een beginner sta ik morgen al klaar. Ik ben 63 jaar en wil gewoon heel graag basgitaar spelen! Omgeving Delft

Pieter Goossens

Gezocht voor op te richten band !

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 435x bekeken

GEZOCHT VOOR OP TE RICHTEN BAND ! Ik ben een zangeres met een brede muzikale interesse en bereik. Graag zou ik iets nieuws willen oprichten waarbij plezier vooraan staat. Ik zoek daarom een TOETSENIST, DRUMMER, BASSIST en een ZANGER EN/OF ZANGERES (afwisselend front en backing vocals). Doelstelling is: PLEZIER HEBBEN in de muziek die we gaan maken. Ik wil SWINGENDE muziek maken. Hierin valt bijvoorbeeld … meer »

Astrid

Salt city six zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Salt city six zoekt allround gitaristBen je een gevorderde gitarist en ben je van alle markten thuis? Dan zoeken wij jou! Wij zijn salt city six, een seventies rock/soul/pop cover band. Optreden doen we maar al te graag, we hebben een eigen oefenruimte in Katwijk. Eigen vervoer en gear is zekerrrrr nodig. Leeftijd maakt niet uit, zolang de (muzikale) klik er maar is. Check onze fb pagina voor filmpjes e.d.

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack

Gitarist (m/v) gezocht voor Eastend 16

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 504x bekeken

Gitarist (m/v) gezocht voor Eastend 16Eastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en drie zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Helaas heeft onze gitarist aangegeven om … meer »

Axel Cornet

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More Band

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 163x bekeken

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More BandBekende Haagse Rock en Pop Band , orgineel , uit de 60 s,zijn op zoek naar All Round Solo - Gitarist. Onze huidige Solo - Gitarist moet helaas stoppen , door Familie omstandigheden. Wij spelen ,Rock Classics , 60 s ,Blues , Pop. Wij Zanger- Gitarist , Bassist- Zang , Drummer , zijn relaxte ,ervaren , muzikanten ,serieus , met lol . Heb jij tijd en zin ,leeftijd onbelangrijk , we horen graag van … meer »

Muzikantenbank user Robert PronkRobert Pronk

The Better Days zoekt creatieve leadgitarist (Den Haag)

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 236x bekeken

The Better Days zoekt creatieve leadgitarist (Den Haag)Hi! Wij zijn The Better Days. Door het plotselinge vertrek van onze leadgitarist zijn we nu op zoek naar een goede leadgitarist. Goed is in onze ogen een gitarist die strak speelt, vloeiende partijtjes kan spelen (Ook met metronoom voor studiowerk) en creatief is met zijn sound(s). Onze huidige bezetting bestaat uit drums, toetsen, zang/slaggitaar en bas. We zijn gemotiveerde gasten die graag … meer »

Nick Silooy

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)

DJ, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Muzikanten voor nieuwe muziek maken(18 jaar - Den Haag)Oy mijn naam is ceder ik woon in Den haag maak vaak muziek en post het op youtube ik heb muziek met unfiltered teksten en muziek voor de hele familie. De laatste tijd zit ik een beetje te twisten over wat ik nou wil doen met de tijd die ik krijg. Ik denk vooral meer avontuur beleven verveel me vaak en ga nu voor een jaar niet meer naar school de redenen zijn omdat het me niet boeit omdat ik nooit … meer »

Muzikantenbank user CederCeder

Ol' Skool Funky BLUESY JAZZY R&B gitarist gezocht..

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 230x bekeken

Grant Green Billy Butler Kenny Burrell Ronny Jordan George Benson Jimmy Nolen Phil Upchurch David T Walker O'donel Levy...als deze namen jou iets zeggen en een glimlach op je gezicht verschijnt als je ze leest..als jij jazzy bluesy lekker kunt mixen met chord melody slagjes en Wes Montgomery octaves..ben jij ook nog in het bezit van een heuse jazzbak a la gibson of epiphone broadway..kom je uit de … meer »

orlando milan