Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist gezocht in zuidholland

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Heb je een brede muzieksmaak?Speel je graag nummers uit de jaren 60,70,80,90 enz,vind je af en toe nederlandstalig leuk,nederpop van de Golden Earring,Sandy Coast,De Dijk,Blöf,Danny Vera enz.Dan ben jij de sologitarist die we zoeken voor onze ook vocaal sterke band met een krachtige leadzang en drie backingvocals voor de meerstemmige nummers in alle stijlen. Ben je geïnteresseerd?Stuur dan een email … meer »

Jos van Haastrecht

Gotarist en, toetsenist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Gitarist en toetsenistgezocht wie ook nog mee kan zingen, zou leuk zijn geen must. Drummer, bassist en een gitarist aanwezig. We zijn net begonnen met een goeie jaren 60/70/80 coverband; playlist bestaat uit stones, beatles, bob dylan, peter green, livin' blues, cream, herman brood enz. Leeftijd vanaf 50 jaar. Omgeving Zoetermeer/Leiden/Den Haag/Zevenhuizen. We repeteren 1x in de week op … meer »

Muzikantenbank user Arie Korving JuniorArie Korving Junior

BIO zoekt bassist(e) en zanger(es)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 354x bekeken

Wij zijn als drummer en gitarist (beiden 40 plus maar leeftijd is voor ons niet belangrijk) bezig met het opzetten van een band die eigen werk speelt. Symphonische en psychedelische rock, gemixed met grunge en indie. Het voornaamste punt is dat we plezier maken en dat iedereen een stem heeft in de nummers die we schrijven. Het is wel echt beginnen bij het begin en we oefenen in Zoetermeer. We zijn … meer »

Nils

Residence Bigband zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 665x bekeken

Residence Bigband zoekt een gitaristDe Residence Bigband is op zoek naar een gitarist. Samen met de drummer, bassist en pianist vorm jij de drijvende ritme sectie van onze band. Wij zoeken een gitarist die niet alleen lekker strak kan swingen, maar die ook opzwepende funky solo’s in huis heeft. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de … meer »

Axel Cornet

Ervaren coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 575x bekeken

Bericht: Hallo muzikanten ,wij zijn een coverband met een jarenlange ervaring die op zoek zijn naar sologitarist.De band bestaat uit zes personen normaal gesproken maar de sologitarist heeft voor een andere richting gekozen.De band bestaat verder uit een drummer ,slaggitarist,basgitarist,toetsenist en een zanger.Het repertoire is heel divers van 60,70,80-ger jaren tot heden met nummers van de Dijk … meer »

Muzikantenbank user Rineke van HaastrechtRineke van Haastrecht