Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt een slaggitarist Regio 070

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 50x bekeken

Wij zijn een niet professionele veelzijdige band. Onze muziekstijl; rock, pop en zelfs wat blues. Van Anouk tot Amy Winehouse, Etta James, Deep Purple, CCR, Beth Hart, Steely Dan, Fleetwood Mac, The Dandy Warhols, Neil Young en nog veel meer. Wij brengen repertoire vanaf de jaren '60 tot vandaag. Van dansbaar tot ballad tot super swingend rocknummer. Naast covernummers spelen wij ook enkele eigen … meer »

Chris

Solo gitarist & bassist gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 510x bekeken

Wij zijn een beginnende Haagse coverband in de leeftijden van 50-70 jaar en op zoek naar een solo gitarist en een bassist ter vervanging van de huidige bandleden die helaas stoppen. We spelen muziek uit de jaren 60/70 pop/blues maar ook hits van nu. Wij oefenen om de twee weken op dinsdagavond bij Popradar in Den Haag en wij bestaan uit een drummer, gitarist, zangeres, saxofoon, toetsen en mondharmonica. … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

CoverTrain zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 327x bekeken

CoverTrain is een coverband uit de Randstad met een herkenbare playlist van recente hits, classics, pop, rock, disco en Nederlandstalig. Wij zoeken per direct: 1) (solo)gitarist met bandervaring. 2) tweede zangeres (of zanger) voor lead en backing (ook voor rocknummers). Wij zoeken ervaren en gemotiveerde muzikanten (geen broodspelers). Bezetting: drums, bas, toetsen, slaggitaar, zanger, … meer »

Frans

PlayAfter zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Coverband PlayAfter zoekt een ervaren sologitarist. Wij spelen gevarieerde muziek uit de jaren 60/70 (rock) maar ook jongere muziek, Wij oefenen 1x per week in een oefenruimte (Leidschendam/Voorburg) en treden gemiddeld 6x per jaar op. Plezier en gelijkgestemdheid staan voorop. Heb je interesse stuur een mail of bel met Willy Kortenbach: 06 54 6 8 16 44 of mail: willykortenbach@******.com.

Willy Kortenbach

Starting band > Alice In Chains (sound)

Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 334x bekeken

Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, voor nu is de focus AIC… Ik ben Albert Jan, 51 lentes jong en zing sinds 2008. Heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker (www.zangstudiothevoice.nl), … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Batcrab zoekt jou

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 471x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist die zowel slag als solo beheerst voor onze rockband. Met de vele covers en een aantal eigen nummers zijn wij een echte dynamische band met vele jaren ervaring. Een aantal artiesten die in ons repertoire zitten zijn; Halestorm, Black sabbath, Anouk en Kiss. De band bestaat uit Zangeres Cheyenne(31) bekend van het eerste seizoen van de TVOH, ruim 20 jaar podium … meer »

Ronald

Stoner / Alternatieve Rock

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 288x bekeken

Stoner / Alternatieve Rock Ik ben opzoek naar een gitarist ( en later een bassist ) om samen eigen nummers schrijven. Graag beginnen met creatieve muzikanten die zelf wat kunnen creëren. Als drummer zou ik ook de zang en teksten willen doen. Dus wie kan mij blij maken met de muziek.

Amp

Shantykoor Scheveningen

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 407x bekeken

Door het wegvallen van onze gitarist en een versterking van onze accordeonisten zoeken wij een accordionist(e) en gitarist(e) om ons koor te komen versterken. Ons repertoire is shanty's en zeemansliederen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur op Scheveningen. Ons koor bestaat uit 50 koorleden en een dirigent. Indien u interesse heeft kunt u mij ook bellen voor meer informatie. mobiel … meer »

Muzikantenbank user Jan BraaksmaJan Braaksma