Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround gitarist gezocht voor band met optredens.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Hoi gitarist, Wij zijn opzoek naar een allround gitarist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele land op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Foo Fighters tribute zoekt Shifty!Wij, The Fucking Foos, zijn op zoek naar onze Chris Shiflett! Wij zijn een lopende Foo Fighters tribute die 1,5 jaar geleden is begonnen en we hebben al een aantal gigs gehad. Ons doel is de beste FF tribute van Nederland te worden???? En blijven dus zeker niet in de oefenruimte hangen. Oefenen doen we om de week in Den Haag. Wij bestaan uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en een drummer. … meer »

Sami

Solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 426x bekeken

Wij zijn The Egards, een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer en zangeres. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede (solo)gitarist. Wij repeteren iedere dinsdagavond bij … meer »

Peter

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Tribute Judas Priest

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Tribute Judas PriestHoi ik John ben op zoek naart mensen die een tribute Judas Priest wil opzetten. Mijn voorkeur gaat uit naar de periode van de Britisch Steel. Wat ik wil is elke week of 1 x per twee weken repeteren. Ik ben zelf slag-gitarist en ja priest heeft ook 2 stemmige dingetjes. Ik denk dat de muzikanten nog wel bij elkaar te krijgen zijn maar een zanger die 6 octaaf kan zingen zoals Rob Hallford deed zal misschien … meer »

Muzikantenbank user John MeupelenbergJohn Meupelenberg

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 372x bekeken

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)Kun je met bladmuziek overweg en speel je gitaar, toetsen of ben je trombonist? We repeteren op donderdagavond in Hoek van Holland, 1 maal per 2 weken en treden 5-10 keer op per jaar. Onze gezellige Bigband "Rhythm Harmonies" heeft dus nog plaats voor gezellige muzikanten. We maken regelmatig een keuze uit onze uitgebreide lijst bigband arrangementen, inclusief wat nummers met onze zangeres, om die … meer »

Ton