Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Music for Fun zoekt belegen gitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Hoef jij niet meer zo nodig op te treden en te bewijzen hoe goed je bent maar wil je gewoon lekker spelen? Vind je het prima om de slag te spelen maar van tijd tot tijd ook te soleren? Dan ben jij wie we zoeken! Music for Fun is een oldies coverband. We spelen een breed genre van R&R, R&B, C&W tot hedendaagse soft pop. De bezetting bestaat na vertrek van een gitarist uit bas, gitaar, zangeres, drummer/zanger. … meer »

Henri Iskes

Slaggitarist gezocht die ook goed is in finger picking/ finger style

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Slaggitarist gezocht die ook goed is in finger picking/ finger styleWe zijn een enthousiaste gitarist, zangeres en bassist die graag zelfgeschreven nummers brengen naast covers als Lover I don't have to love in de versie van Bettie Serveert, Doubt van The Boxer Rebellion, Small Town Boy van Bronski Beat en Nowhere to Lay my Head van Fatal Flowers. Onze slaggitarist heeft ons helaas vanwege omstandigheden moeten verlaten en dus zijn we op zoek naar een nieuw bandlid, … meer »

Ard Barendse

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More Band

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 198x bekeken

WANTED SOLO Gitarist/Vocals ,voor 60 s & More BandBekende Haagse Band ,spelen 60s & More & Rock Classics , zijn op zoek naar Solo - Gitarist / Zang , leeftijd niet belangrijk ,die zijn STRAT ,laat MOVE N GROOVE ,met songs zoals ,Route66 ,Paint it black ,Dock of the bay ,Call me the breeze ,Hoochie Coochie Man ,In a Gada Da Vida , So far away ,True love that s a wonder , Jumpin Jack Flash ,e.a. ook jou keuzes , tellen mee. Zie de Facebook pagina The … meer »

Muzikantenbank user Robert PronkRobert Pronk

The Cosy Rockers zoeken Gitarist/ Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 284x bekeken

The Cosy Rockers zoeken sologitarist !!! The Cosy Rockers zijn naarstig op zoek naar een waardige vervanger van onze huidige sologitarist welke door omstandigheden moet stoppen. Ervaring is een pré, enige zangkwaliteit zou meegenomen zijn. Speel je toevallig ook nog toetsen dan zou dat helemaal geweldig zijn. Ben je bekend met het repertoire van de artiesten uit de jaren '50 en '60 van zowel … meer »

Muzikantenbank user Rob SchalkeRob Schalke

Salt city six zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 345x bekeken

Salt city six is op zoek naar een gitarist! Ben je een vergevorderde gitarist, kun je lekker soleren, vind je het leuk om veel verschillende genres ( blues, seventies rock, soul, ska, reggae) te spelen en ben je niet vies van jammen tijdens optredens? We zijn op zoek naar jou! Leeftijd maakt niet uit, het liefst eens in de twee weken oefenen in een eigen oefenruimte en eigen vervoer/gear is sterk … meer »

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack

Ruige Folk-band zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Gegroet! Wij van UniPr0n zijn hard op zoek naar muzikanten om een project mee te beginnen. UniPr0n is een band die folk mixt met Metal. Wij streven er naar om af te wijken van de europese folk-metal en willen graag de excotise kant beproeven. Ook willen we wat meer traditionele instrumenten gebruiken. Grote inspiraties zijn o.a.: Alien weaponry, The Sidh, Puya. Lijkt dit je leuk? Wees dan … meer »

Muzikantenbank user UniPr0nUniPr0n

Op zoek naar een slaggitarist of een toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 322x bekeken

Wij zijn een band in wording en zijn op zoek naar een slaggitarist of toetsenist die met ons willen spelen op vrijdag om de week van 19.00 tot 22.00 uur. We huren op dit moment een ruimte bij de Binckhorstlaan in Den Haag. Het repertoire gaan we nog samenstellen. Op dit moment bestaat de band uit een zangeres, een bassist, een drummer en een gitarist. Wil je een keer komen kijken en luisteren laat … meer »

Bianca Vrijland