Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Desert Rock, muziekstroming Fuzz..

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Als drummer ben ik opzoek naar muzikanten om een Power trio band te vormen. Een creatieve gitarist die ook graag van zware meeslepende gitaarriffs houdt. Maar ook net zo belangrijk een bassist met een diepgewortelde trage grove. Aandacht voor het geluid / sfeer vind ik net zo belangrijk. Denk aan Stoner, Desert Rock, alternatieve muziekstroming met fuzz sfeer/geluid. Eigen nummers schrijven, … meer »

Amp

Doe(n) jij/jullie mee met mijn Variété?! Omgeving Den Haag

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Doe(n) jij/jullie mee met mijn Variété?! Omgeving Den HaagIk heb een bus die ik heb omgetoverd om naast mijn woning ook te functioneren als theatertje! Inclusief wat apparatuur om geluid te versterken. Zelf ben ik net begonnen met klarinet en gaat dat aardig, studeer ik dagelijks en ook zing ik. In het verleden heb ik een theaterbedrijfje gehad (Bibichini was de naam) waarmee ik kostuum-karakters maakte en geimproviseerde performances deed zoals kleine parades … meer »

Muzikantenbank user BibiBibi

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 544x bekeken

Gitarist gezochtHey, wij zijn Rockbuster en zijn op zoek naar een tweede gitarist. Rockbuster is een band die bestaat uit doorgewinterde muzikanten. Vol passie spelen wij de betere rock songs uit de Top 2000. Wij bestaan nu een jaar en hebben al een aantal succesvolle optredens gedaan. Door onze keuze om ons meer op het rockrepertoire te richten zijn we op zoek naar een goede, en vooral superstrakke (slag)gitarist … meer »

Robert van Dam

Allroundband Moonshot zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 411x bekeken

Wij, sologitarist drummer, basgitarist , toetseniste, zangeres zoeken een slaggitarist.nummers als New kid in town, tequila sunrise van the Eagles, Valerie van Amy Winehouse, cest la vie van E L Harris, Smooth operator van Sade,stuck in the middle with you van Stealers wheel, unchain my heart van Joe Cocker, verder country, soul,pop,rock easy listening . Oefenen iedere dinsdagavond bij Jeepee( de Boerderij) … meer »

Tiek Chen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 565x bekeken

Gitarist gezochtDe Residence Bigband is op zoek naar een gitarist. Een gitarist die niet alleen lekker strak kan swingen, maar die ook opzwepende funky solo’s in huis heeft. Met jouw komst maak je onze 4 koppige ritmesectie weer compleet. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur … meer »

Axel Cornet

Shantykoor Scheveningen

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 552x bekeken

Door het wegvallen van onze gitarist en een versterking van onze accordeonisten zoeken wij een accordionist(e) en gitarist(e) om ons koor te komen versterken. Ons repertoire is shanty's en zeemansliederen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur op Scheveningen. Ons koor bestaat uit 50 koorleden en een dirigent. Indien u interesse heeft kunt u mij ook bellen voor meer informatie. mobiel … meer »

Muzikantenbank user Jan BraaksmaJan Braaksma