Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Residence Bigband zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 467x bekeken

Residence Bigband zoekt een gitaristDe Residence Bigband is op zoek naar een gitarist. Samen met de drummer, bassist en pianist vorm jij de drijvende ritme sectie van onze band. Wij zoeken een gitarist die niet alleen lekker strak kan swingen, maar die ook opzwepende funky solo’s in huis heeft. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de … meer »

Axel Cornet

Ervaren coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 345x bekeken

Bericht: Hallo muzikanten ,wij zijn een coverband met een jarenlange ervaring die op zoek zijn naar sologitarist.De band bestaat uit zes personen normaal gesproken maar de sologitarist heeft voor een andere richting gekozen.De band bestaat verder uit een drummer ,slaggitarist,basgitarist,toetsenist en een zanger.Het repertoire is heel divers van 60,70,80-ger jaren tot heden met nummers van de Dijk … meer »

Muzikantenbank user Rineke van HaastrechtRineke van Haastrecht

Allroundband zoekt slaggitarist en toetsenist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 354x bekeken

Wij, sologitarist,bassist, drummer, toetsenist en twee zangeressen zoeken een slaggitarist en toetsenist. Wij oefenen elke dinsdagavond in Zoetermeer en spelen nummers van the Eagles, Beatles,Amy Winehouse, J. Cocker, funk,blues,rock,easy listening ,reggae, kortom zo’n beetje alles behalve punk. en hardrock. Allen hebben ruime optreed-ervaring en zijn op een zangeres na allemaal 60+. Heb je zin … meer »

Tiek Chen

Zangeres met gitaar zoekt indie rock band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 295x bekeken

Zangeres met gitaar zoekt indie rock bandHoi! Ik ben Sophie, ben 22 jaar oud en studeer in Den Haag. Ik schrijf graag eigen nummers en begeleid mezelf ook op gitaar (heb ook een elektrische gitaar). Ik ken niet veel muzikale mensen in de buurt maar zou graag een keer willen jammen en hopelijk een bandje vormen :) . Mijn stijl ligt meer naar indie muziek aangezien ik toch maar alleen ben, maar heb al eerder in een indie rock bandje gezeten … meer »

Muzikantenbank user Baba SamaBaba Sama

Slaggitarist/2e stem

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Pop/rock/bluesband zoekt een slaggitarist/2e stem vanaf 50 jaar; Regio: Katwijk/Zoetermeer Wij zijn een niet professionele veelzijdige 50+ band. Wij willen relaxt en gezellig genieten van samen muziek maken, maar wel trachten serieus voortgang te boeken. Enig fanatisme wordt wel op prijs gesteld. Onze muziekstijl is heel breed, maar denk vooral aan Amy Winehouse tot Steely Dan, Etta James, Eagles … meer »

Chris

Gitarist (24) zoekt andere muzikanten voor band (eigen werk ontwikkelen)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 414x bekeken

Hoi lezer, Ik ben een 24-jarige gitarist, wonende in Delft en op zoek naar gepassioneerde muziekliefhebbers die ook zelf wat willen maken. Ik ben een slaapkamer songwriter en heb inmiddels al wat eigen werk op de plank liggen die ik binnenkort ook(semi-)professioneel ga laten mixen. Ik speel inmiddels 6 jaar. Ik zou mezelf geen hardcore monomaan muzikant noemen, maar ik ben enorm fanatiek en gemotiveerd … meer »

Bas