Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Nieuw (jazz-) combo zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht)

Dit nieuwe (jazz-) combo bestaande uit een contrabassist, gitarist, een zangeres en is op zoek naar een goede tweede (solo-) gitarist(e). Het repertoire bestaat uit 'wereldmuziek', dus denk aan een combinatie van opzwepende (gipsy-) jazz, prachtige ballads, romantische chansons, lekkere swing, stuwende bossa's, uitdagende latin en uiterst herkenbare Realbook standards.
Beheers je je instrument en improviseer je graag? Ben je een teamspeler en heb je zin en tijd om wekelijks te repeteren en daarnaast regelmatig op te treden?
Het streven is om met dit combo vooral lekker te spelen, een repertoire op te bouwen, voldoende ruimte te hebben voor improvisaties en optredens te doen op uiteenlopende gelegenheden. Van intieme huiskamer sessie tot een diner-dansant, food-festival, een trouwceremonie, uitvaart, bedrijfsborrel, receptie, open podium, zakenlunch of de kroeg op de hoek.
Repetities plannen we ergens op de grens van Utrecht en Noord-Holland (driehoek Loosdrecht - Utrecht - Vinkeveen). Nieuwsgierig en een keer meespelen? Laat het ons weten!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.