Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Oprichten Chris Cornell Coverband

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland)

Het is tijd om meer te spelen. Daarom: Zanger zoekt muzikanten of een band om een Chris Cornell Coverband op te starten. Soundgarden, Chris Cornell solo of Audioslave, misschien zelfs een uitstapje naar Temple of the Dog. Voor de afwisseling een andere cover mag ook, bijvoorbeeld een die CC zelf heeft gedaan. Een enkel nummer wat enigszins in dezelfde sfeer ligt lijkt me prima. Het hoeft voor mij geen exacte kopie van de bands te zijn als de sfeer er maar in zit.
Ik zing de nummers in de originele toonhoogte. Ondanks aardig wat ervaring laat ik me nog graag coachen en volg daarom regelmatig workshops of laat me (professioneel) adviseren. Ik ben 4 jaar jonger dan mr. Cornell
Jij bent een muzikant met ervaring en tijd om regelmatig op te treden, frequentie is bespreekbaar. Jong of Oud maakt mij niet uit. Je bent een podiumbeest Man/Vrouw/Die/Hun/Zoalsjijwilt
Ik wil snel van start en snel een klein setje in een kroeg doen bijvoorbeeld. Dan groeien naar een complete show. Niet maanden repeteren in de oefenruimte maar thuis goed voorbereiden en in de oefenruimte de puntjes op de i zetten. Repeteren liefst in of nabij Nijmegen. Plezier is van belang maar serieus repeteren net zo goed.
De band is compleet met een gitarist, bassist, drummer en zanger (ik dus). Voor de nummers van Scream zou een toetsenist handig zijn, dit kan een ook backingtrack zijn, andere ideeën hierover zijn welkom. Iemand die optredens kan regelen zou fijn zijn, ik ken wel wat mensen maar dit is niet mijn sterkste kant.
Als je reageert kan ik je links sturen naar opnames waar je mij hoort zingen. Ik hoor graag van je!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.