Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 100x bekeken

Blues GitaristWij (ervaren Blues Zanger en Blues Harp speler) zijn bezig een nieuwe Akoestische Band formatie te vormen., en zoeken een gevorderde Gitarist. Repeteren een maal in de twee wk op vaste lokatie in Bemmel. Belangstelling?? Laat je horen. Gr Theet

Muzikantenbank user Theo HendriksTheo Hendriks

9-mans soul/funk/disco/rock coverband zoekt GITARIST(E)

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 115x bekeken

9-mans soul/funk/disco/rock coverband zoekt GITARIST(E)Soul/funk formatie Belgrave zoekt met spoed een gitarist, omg. Nijmegen Voor een goedlopende 9 mans coverband zijn wij per direct op zoek naar een ervaren GITARIST(E). Belgrave speelt soul, funk(rock) en disco uit de seventies, eighties en nineties, afgewisseld met moderne hits van o.a. Bruno Mars, Pharrell Williams, Kings of Leon, Di-rect! en Waylon. Wij komen uit Nijmegen en directe omgeving. Met … meer »

Muzikantenbank user Peter HeijnenPeter Heijnen

Zanger/grunter en lead/rythme gitarist zoeken aansluiting!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Beste muzikanten! Wij zijn op zoek naar mensen die zich kunnen vinden in het metalcore genre. Denk hierbij aan Architects,Parkway drive, While she sleeps. We willen graag aansluiting zoeken bij een andere band of losse muzikanten vinden om een band te formeren. We zijn wekelijks samen om muziek te schrijven en willen dit graag in band formatie doen. Hopelijk kun jij ons aanvullen of wij … meer »

Muzikantenbank user Dennis BourikDennis Bourik

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 723x bekeken

Songwriter zoekt bassist, zanger en gitarist voor nieuwe band met EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)De afgelopen 5 jaar meer dan 35 popsongs gemaakt (ook instrumentale). Zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Dus: met name gezocht: goede ZANGER (ik ben meer gitarist/songwriter) , basgitariste, solo-slag-gitarist, evt. … meer »

Paulus