Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gedreven gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 158x bekeken

Beste gitarist We zijn opzoek naar een slag/lead gitarist die kan ons komen versterken. Style is tot nu toe reggaeish pop rock en pop rock(Spaanse tallige eigen nummers, misschien ook wat eigen nummers in het Engels). We repeteren in Nijmegen op zaterdag tussen 12 en 16:00. Heb je interesse? Stuur dan aub ons een bericht terug via deze site of naar het volgende nummer: 0031622454167 Cheers Ed

Bandildos

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 323x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 278x bekeken

Wij,duo, man 52,vrouw 50 zijn op zoek naar een gitarist/zanger m/v,1e/2e/3e stem)om samen met ons op te treden op bruiloften/partijen en ons te versterken. Wij spelen al ±15 jaar samen en hebben ondertussen al een aardige klantenkring opgebouwd. Ons doel is om ongeveer 2 keer per maand op te treden Wij zijn in bezit van een eigen installatie (geluid en licht) Ben jij die enthousiaste gitarist/zanger … meer »

leijten

Elvis project

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 322x bekeken

Beste muzikanten, ooit al eens in een Elvis band willen spelen? Dan is dit nu je kans. Wij gaan een Elvis project opzetten, maar willen absoluut geen Elvis imitator band worden. Elvis heeft uiteraard veel verschillende stijlen gezongen zoals Rock&Roll, Gospel, Country, blues. Wij gaan voor diversiteit en geven een eigen draai aan nummers. Doelstelling is optreden op feesten, festivals en theater. De … meer »

Elvisproject

Bigband Mainstream Connection zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 168x bekeken

Wij zoeken voor onze Bigband: Mainstream Connection, op zeer korte termijn een gitarist die ons kan komen versterken. We spelen "echte" bigbandmuziek, maar ook oude en nieuwe popnummers, maar kunnen net zo goed een hele feestavond met dansbare muziek vullen. Ben je nieuwsgierig en kun je goed overweg met notenschrift/akkoordenschema's, kijk eens op www.mainstream-connection.nl en of onze Facebookpagina. We … meer »

Jules Koperberg