Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist of gitariste gezocht

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 230x bekeken

Leuke coverband bestaande uit zangeres, bassist, gitarist ,toetsenist en drummer zoeken een slaggitarst of gitariste die zin heeft om in een band te spelen met een repertoire van pop, rock , blues , sixties , seventies en eighties met uitlopers tot in deze tijd zoals : Stones, Fleetwood Mac, Zombies, Joe Cocker, CCR, Clapton, Pointer Sisters, Amy Winehouse, Mavericks en nog vele meer. Als je deze … meer »

Coverband

End of Ignorance zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 343x bekeken

Beste gitaristen, End of Ignorance bestaat momenteel uit een gitarist/zanger, bassist en drummer (27, 25 en 23 jaar oud) en we zoeken versterking! Heb jij affiniteit met soleren en hou je van grunge en rock uit de jaren '90? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! De focus ligt op eigen materiaal, maar we doen ook wat covers. We willen rond september podiumklaar zijn en voor het seizoen van … meer »

Stefan van Ommeren

Gezocht, Rock&Roll Solo Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 327x bekeken

Beste Gitaristen, The Jukebox Favourite is opzoek naar een gezellige, toffe sologitarist/zanger. Wij spelen geen Rockabilly muziek, dat gaat naar 30 min. helemaal vervelen. Wij spelen bekende hits uit de jaren 50,60 en 70 en geven een eigen draai aan de nummers. Zelf zijn wij ervaren muzikanten en zoeken dus een sologitarist die zijn instrument meester is. Zeker geen beginneling of onervaren. Wij … meer »

Sander stoel

Band met eigen nummers uit Nijmegen zoekt pianist/toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 216x bekeken

Hoi, Wij zijn een band van drie studenten uit Nijmegen, en we zoek een toetsenist. We spelen al een jaar met z'n drieën, maar we hebben het gevoel dat we met een extra muzikant onze nummers nog beter kunnen laten klinken. Onze nummers zijn in verschillende stijlen: soms pop-rock, beetje singer songwriter, maar we hebben ook hardere nummers, en vaak doen we een klein beetje experimenteel... je moet … meer »

Robin