Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockchicks zoeken gitaar-powervrouw(en) voor een all-female (hard)rock band

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 112x bekeken

Rockchicks zoeken gitaar-powervrouw(en) voor een all-female (hard)rock bandWij (zangeres, drumster, bassiste en saxefoniste) zijn op zoek naar 1 of 2 gitaristen om samen met ons een nieuwe all-female (hard)rockcoverband te beginnen, omgeving Eindhoven/Nijmegen en alles er tussenin. Leeftijd maakt niet uit, wat podiumervaring zou fijn zijn. Wij zijn een band aan het samenstellen die 1x per week repeteert en 1 á 2 keer per maand wil optreden. Het lijkt ons gaaf om met … meer »

Bo

Pop rock blues coverband zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 341x bekeken

In verband met buitenland avonturen van onze huidige gitarist zijn we op zoek naar een plaatsvervanger! Wij zijn een coverband met eigen oefenruimte in Millingen vlakbij Nijmegen. We spelen een aanstekelijke mix van pop, rock (n roll), blues. Onze repertoire is vrij divers maar veel invloeden van Eric Clapton, Herman Brood, Elvis, Creedence, Eagles, Romantics. Op deze soundcloud kan je een paar … meer »

Bart

Nederpop coverband (in oprichting) zoekt een solo-gitarist. Omgeving Nijmegen - Wijchen

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1072x bekeken

Welke gitarist (omgeving Nijmegen-Wijchen) heeft interesse om een nieuwe band (Nederpop covers) compleet te maken. Van De Dijk tot van Dik Hout, van Toontje Lager tot het Goede Doel en van Hazes tot Guus Meeuwis. Zanger/slaggitarist, bassist, toetsenist, zangeres en drummer zoeken nog een allround (solo)gitarist. Leeftijdsindicatie: 40-60 Graag ervaren muzikanten die vooral ook lol hebben om samen … meer »

Muzikantenbank user Gert-Jan JansenGert-Jan Jansen

Drummer zoekt muzikanten.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1495x bekeken

Drummer zoekt muzikanten.allo, We zijn Douwe en Leo. We zijn autodidact bassist en drummer met een goed niveau. We repeteren 1 maal in de 2 weken op de woensdag avond in Zevenaar. We zijn nog opzoek naar een toetsenist die net als wij het leuk vindt om wat complexere nummers in te studeren en te spelen. We zijn op zoek naar muzikanten in ieder geval en als start de volgende nummers willen gaan spelen/ instuderen/deze richting … meer »

Muzikantenbank user L. HeutinckL. Heutinck

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 1447x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Gezocht toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 948x bekeken

Band van pensionado speelt jazz en latin repertoire (realbook o.a.) en ook pop covers en zoekt een toetsenist en gitarist. In de band zijn nu 3 man: 1x bas electr. en contra. 1x drum en 1x blazer/ gitarist met sax alt/tenor en dwarsfluit en zang. We repeteren nu op dinsdag overdag van 10.30 tot 15 uur andere tijden zijn bespreekbaar. Repetitie ruimte in Wijchen met mengpaneel actieve boxen en opname … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers