Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 142x bekeken

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht … meer »

Ramon Lamers

Nederlandstalige pop/rock band Hollands Hart zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 130x bekeken

Onze band bestaat nu uit een drummer, bassist, slaggitarist/zanger, toetsenist en zangeres. Wij zoeken een sologitarist die de nodige muzikale ruimte krijgt en het leuk vindt om Nederlandstalige pop/rock te spelen. Hierbij moet je denken aan nummers van o.a de Dijk (ik kan het niet alleen), the Scene (iedereen is van de wereld), Doe Maar (32 jaar), Bløf (hier) en de Kreuners (ik wil je) We repeteren … meer »

Rob Theunissen

End of Ignorance (Grunge) zoekt leadgitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 223x bekeken

End of Ignorance (Grunge) zoekt leadgitaristHallo! Wij zijn End of Ignorance! Een grunge band uit Arnhem/Nijmegen bestaande uit een zanger/gitarist, bassist en drummer. Wij zijn op zoek naar versterking! Onze inspiratiebronnen zijn vooral bands als Nirvana, Soundgarden, Alice in Chains aan de ene kant, maar ook bijvoorbeeld Black Flag en Fugazi. Van de zomer hebben wij onze eerste EP, 'FUBAR', uitgebracht. Dat geeft een goed overzicht … meer »

Muzikantenbank user End of IgnoranceEnd of Ignorance

Toetsenist zoekt gitarist/zanger

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 150x bekeken

Ik ben een toetsenist (52) en ben op zoek naar gitarist om singer-songwriterachtige muziek te maken. Covers, misschien ook wat eigen werk proberen te maken. Naast toetsen wil ik er ook bij kunnen zingen (1e of 2e stem). Hopelijk kun/wil jij dat ook. Qua niveau zijn mijn toetsenwerk en zang te vergelijken met een gemiddeld coverbandje. Het gaat mij vooral om de lol van het spelen. Van daaruit … meer »

Marcel

Band in oprichting zoekt drummer en gitarist (regio Nijmegen)

Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 384x bekeken

Hoi, Voor een band in oprichting ben ik zoek naar een gitarist en drummer. Samen een eigen repertoire opbouwen (evt. aangevuld met covers) en het podium op is het doel. Veel ervaring is niet vereist, gedrevenheid wel. Leeftijdscategorie: 30 - 50. Muziekstijl: Rock, Alternative. De muziekstijl bouwen we samen op, dus het is allemaal nog niet in beton gegoten. Gewenst: 2 tot 4 keer per maand repeteren … meer »

Martijn Zoetekouw