Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Pink Tribute zoekt toetsenist

Pink Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland)

ij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar.

We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich kan nemen, terwijl de overige partijen worden aangevuld met de tracks die we gebruiken.

Onze repetities vinden wekelijks plaats op woensdagavond, met als doel om na een korte periode over te gaan op tweewekelijkse repetities. We verwachten dat je goed voorbereid bent en op tijd op de repetities verschijnt. Onze thuisbasis is in de regio Nijmegen.

Ons doel is om plezier te hebben tijdens optredens, in plaats van eindeloos te repeteren zonder doel. Daarom benaderen we alles op een professionele manier. We maken gebruik van click- en backingtracks en spelen met in-ear monitors. Mocht je hier nog geen ervaring mee hebben, is dat voor ons geen probleem. Ook als je geen ervaring hebt in een band, is dit geen probleem voor ons.

Website: www.thisispink.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.