Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

P!nk Tribute zoekt toetsenist

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland)

Word jij de nieuwe toetsenist van onze P!nk tribute band?
Ben je een P!nk-liefhebber en heb je altijd al de magie van haar muziek op het podium willen brengen? Dan is dit je kans! Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze (semi)professionele tribute band te versterken.
Als je ervaring hebt in bands en vertrouwd bent met in-ear gebruik, en je bent bereid om 12 tot 24 keer per jaar op te treden, dan zou jij wel eens de perfecte aanvulling kunnen zijn.
Wij repeteren wekelijks op woensdagavond, met als doel om na een korte periode naar tweewekelijkse repetities te gaan. We verwachten dat je goed voorbereid en klaar om te rocken bij elke repetitie verschijnt. Onze thuisbasis is in de regio Nijmegen.
Ons doel is om plezier te hebben bij optredens, in plaats van eindeloos te repeteren zonder doel. Daarom benaderen we alles op een professionele manier, inclusief het gebruik van in-ear, click tracks en backingtracks. Ervaring hiermee, evenals het kunnen zingen van backvocals, is een groot voordeel.

Website: www.thisispink.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.