Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Progrockband zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel)

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een nieuwe progrockband? Lees dan nu verder!

Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We spelen nu een half jaar in deze samenstelling, en hebben inmiddels onze eerste ervaringen met optreden als band achter de rug. Hoewel het lekker ging, waren de toetsenpartijen een groot gemis, dus we kunnen versterking gebruiken! We zijn nu bezig met 6 originele nummers en 5 covers, en daarin is een belangrijke rol weggelegd voor de toetsen. Voor alle originelen zijn er complete keyboardpartijen geschreven, maar je hebt als toetsenist de mogelijkheid om hier je eigen draai aan te geven, en om bij te dragen aan het schrijven van nieuwe nummers.

Onze bouwjaren lopen flink uiteen, dus leeftijd doet er voor ons niet toe, maar persoonlijkheid wel; voorbereiding en betrouwbaarheid zijn voor ons bijna net zo belangrijk als plezier. We geven er de voorkeur aan om de muziek buiten de oefenruimte te schrijven met 1 of 2 personen, en 1 keer per 2 weken met de volledige band te oefenen in onze vaste oefenruimte, op vrijdag of in het weekend.

Enkele muzikale invloeden: Rush, Opeth, King Crimson, Porcupine Tree, Yes, Pink Floyd. Onze muziek is melodieus, bij vlagen stevig, en uitdagend qua ritmes en songstructuren, die soms aan jazzrock/fusion doen denken.

Interesse? Neem dan contact op via PM of xenotime.band@*****.com.

Groeten,
Xenotime

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.