Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zijn opzoek naar een Zanger / Toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 112x bekeken

Hallo Zangers en toetsen spelers . Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane zanger die ook eventueel op de toetsen kan spelen . Of een toetsenist die een aardig nootje kan zingen En op Vrijdagmiddag zou kunnen repeteren . Wij zijn al poosje opzoek naar zo’n persoon die ons kan aanvullen maar door de corona is er niets van gekomen ,het is de bedoeling dat hij zowel tweede als eerste stem … meer »

Muzikantenbank user Silvester VollenbroekSilvester Vollenbroek

Eigen nummers, intelligente, melodieuze, stevige en avontuurlijke muziek.

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 263x bekeken

Hoi, Ik schrijf muziek (soms ook teksten) en zoek medemusici om eigen werk mee te schrijven, op te nemen en mee op te treden. Ik speel viool en zing. Het liefst zou ik twee of drie mensen vinden die ook schrijven, zingen en een instrument bespelen. Toetsen, gitaar, bas, accordeon, zang, of een combinatie daarvan. Een trio dat in één auto past zou handig zijn. Wat belangrijk is voor mij: we doen … meer »

Muzikantenbank user Jurgen HouwersJurgen Houwers

Welke muzikant komt ons duo versterken? (Achterhoek)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 250x bekeken

Welke muzikant komt ons duo versterken? (Achterhoek)Semi-akoestisch duo, White Rabbits, zang en gitaar, is op zoek naar een derde muzikant, bv een toetsenist of gitarist. We zijn ervaren muzikanten (55+) die graag in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden optreden. We brengen melodieuze popsongs, soms met een rockrandje en vaak meerstemmig, bv Fleetwood Mac, Janis Joplin, Janiva Magness, Racoon, Ilse Delange, The Eagles enz. We oefenen … meer »

vocalist

Gezocht ervaren Toetsenist/Hammond/player!!

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 686x bekeken

Gezocht ervaren Toetsenist/Hammond/player!!Na een periode van niks doen ivm het Corona virus zijn we nu weer begonnen met repetities/audities! Wij band regio Raalte/Heino zoeken eenToetsenist/Hammondplayer. Ons repertoire bestaat o.a. uit nrs.van Eric Clapton,Joe Bonnamassa, Blues Beatles en Gary Moore enz........ De band bestaat uit Zanger, Sologitarist/Zanger, Gitarist/zanger,Bassist/Zanger, Drummer/Zanger allen 60+ Repetitie 1X per 2 … meer »

Rens Kelder

De Band Blue Cats

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 776x bekeken

De Band Blue CatsBlue Cats is een band die alle stijlen muziek spelen van de jaren 60 tot 2000. Leeftijd van de bandleden zijn 50+ Jonge muzikanten zijn ook zeker welkom. Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Toetsenist, Pianist. En naar talenten volle Zanger of Zangeres die de band willen versterken. Leeftijd is niet zo belangrijk als je maar goed gemotiveerd bent. Kom jij uit de buurt van Steenwijk/Meppel … meer »

René R