Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht voor hobby band in Nijverdal (dus niet Hengelo...)

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 65x bekeken

Voor onze hobby-band uit Nijverdal zoeken we een toetsenist(e). De band bestaat nu uit een drummer, bassist, zangeres en slaggitarist. De leeftijden variëren tussen 40 en 65. We repeteren wekelijks in een lekker ruim buurthuis. Ons doel is om zo veel mogelijk plezier te halen uit het samen spelen van de meest uiteenlopende nummers. Gezelligheid en lol gaan boven perfectionisme. We spelen enkele … meer »

Edwin Spoolder

Muzikanten gezocht voor een nieuw te starten band!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 546x bekeken

Hi, Wij, Wieke (zangeres) en Jos (gitarist) zijn op zoek naar bandleden! Het liefste een bassist, een drummer en een pianist. Wij kennen elkaar nog niet, maar hebben elkaar online gevonden en zijn nu samen bezig om een bandje te starten. Genre: Pop, blues, misschien soul/funk? We hebben zin om te experimenteren en uit te zoeken welke muziek past bij onze smaak en sound. We willen één keer … meer »

Wieke

Bandleden

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 609x bekeken

BandledenHallo muzikanten wij mijn zus en ik willen weer een band opstarten,.daar zijn natuurlijk muzikanten voor nodig dus wij zoeken een toetsenist bassist gitarist en een drummer, vrouwen mogen ook reageren, we zijn op zoek naar gevorderde mensen. groetjes jeannette en jolanda

Muzikantenbank user Jeannette ZandbergenJeannette Zandbergen

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 190x bekeken

Toetsenist in bezit van goede gear voor nieuw project. Eigenwerk ,pop/rock/indie/funky met catchy melodieën. Als toetsenist ben je een belangrijke spil in de muziek met piano , hammond en meer sounds, je bent creatief in je sounds en spel. Muziek is eigenlijk al klaar maar enige creativiteit en mee helpen aan het verbeteren van het product is gewenst. We repeteren 1x per week in eigen oefenruimte … meer »

TAP

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht voor gezellige coverband in Twente!

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 407x bekeken

Wij zijn The Coffeecats, een coverband bestaande uit drie mannen en één vrouw (allen rond de 30 jaar), en op zoek naar een nieuwe bassist en toetsenist (m/v)! We spelen al velen jaren op plekken zoals dorpsfeesten, studentenavonden en bruiloften en we zijn aangesloten bij een boekingskantoor. Ons repertoire is vrij breed, gericht op het bouwen van een mooi feest. Denk aan een mix van bekende nummers … meer »

Boudewijn

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 390x bekeken

Eén week voor we weer van start zouden gaan na de lockdown hebben zowel onze toetsenist als onze zanger door omstandigheden moeten stoppen. De harde kern van drums, bas en solo zijn nu op zoek naar vervangers. Een zanger m/v en een toetsenist m/v zijn meer dan welkom. Ons repertoire is zoals we heten: BLUES&ZO. We zijn een serieus-voor-de-lol-band, 50+ en pensionado’s, we streven niet naar wekelijkse … meer »

Rob Mulder

De Band Blue Cats

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1875x bekeken

De Band Blue CatsHallo mijn naam is René Wij zijn een Rock band. Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist. Wij spelen nummers van Sass Jorden, Black Corwes. Tom Petty, Paul Weller, Jimi Hendrix, Dire Sraits, Pesri Jam, Skunk Anansie, enzevoort Heb je interesse bel dan voor meer informatie naar René Floris mob.06 47 136 166 Of mail naar r.r.floris@*******.com

René R