Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 32x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We zijn op dit moment in voorbereiding op onze eerste optredens in … meer »

Marijn Schaaf

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 128x bekeken

Drummer en Zanger/es gezocht voor Classic, AOR, Hard, Heavy Coverband!Coverband 70’s & 80’s oprichten in Zwolle. Het is in eerste instantie voor de plezier en passie voor muziek. Ik zoek ook echt geen broodspelers of muzikanten die te hard van stapel lopen! Ik doe dit naast mijn eigen band waar ik eigen werk behandel. Het gaat echt puur om een leuke middag of avond. Ik ben (39) gitarist/drummer en mijn partner (31) bassiste en zijn opzoek naar een … meer »

ROKITZ

Ervaren band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 172x bekeken

Wij zijn als band inmiddels een half jaar aan de slag. Twee zangeressen, twee gitaristen, een bassist en een drummer die allemaal de nodige ervaring hebben. Gemiddelde leeftijd rond de 50, de zangeressen zijn uiteraard altijd 38 gebleven. We hadden een geweldige toetsenist, maar die is helaas wegens omstandigheden gestopt. En dus zijn we op zoek naar een vervanger. Het repertoire is nog in ontwikkeling, … meer »

Hans

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 292x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

60's Toesenist gezocht

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 229x bekeken

Wij Stones&More spelen een repertoire uit de jaren 60's met een hoofdrol voor The Rolling Stones. Met de huidige bezetting zijn we content en kunnen we veel aan, maar met toetsenist kunnen we verder verbreden en bestaand werk verder uitwerken. Onze leeftijden zijn 35 - 60+, voor zover belangrijk en plezier en hobby staan voorop, maar we gaan ook voor kwaliteit. We spelen al weer enige jaren en optredens … meer »

Marco Buijs

Toetsenist 60/80’s coverband omgeving Zwolle gezocht

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 230x bekeken

Hoi, wij zijn een coverband in oprichting - nu nog trio - en zoeken een toetsenist (liefst met tweede stem). Al een dik uur repertoire staan. Stijl: blues-pop-rock, eighties en ouder. Van Hendrix tot The Cure en van Cream tot Fleetwood Mac. Puur en vooral met feel en ruimte voor improvisatie. Leeftijd maakt niet uit, de nodige ervaring welks Wij zijn rond de 50. Repeteren in Hedon Zwolle, tweewekelijks.

Michiel Kroes

Blues/Country/Rockband(Zwolle/Deventer) zoekt: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 404x bekeken

Ben jij een 50'-'80'jaren muziekfan? Goed thuis op Piano/Hammond/Synth? Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten, Wij zoeken:Veelzijdige Piano/Toetsenist (m/v) We bespelen zalen/kroegen/cafe's,liefst dichtbij het publiek. Blues/Country/Rock en Westcoastmuziek/Americana zijn ons uitgangspunt. Jouw input is belangrijk! Kun/wil jij ook zingen? Speel jij andere instrumenten? Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp