Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues rock band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 79x bekeken

Blues rock band zoekt toetsenist!Blues rock band, bestaande uit gitarist, drummer, bassist en zangeres, zoekt ervaren toetsenist. Ons repertoire bestaat uit stevige blues rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen, altijd met een 'touch of blues'! We repeteren iedere dinsdagavond in Holten en treden zo'n 10-12 keer per jaar op (kroeg, (blues)festival, feest). Spreekt dit jou aan? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie … meer »

Sjanna

Top 2000 band zoekt toetsenist/te

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 147x bekeken

Hallo muziekvrienden, Wij zijn een top 2000 band uit het oosten van het land we zoeken een toetsenist/te die onze band komt aanvullen. Het repertoire is al klaar en willen beginnen met try-outs. De bezetting is bassist-zang,gitarist-zang,drums-zang en een zangeres. De leden van de band hebben allemaal een ruime muziek ervaring.telnr 0653633375 of mail naar onlywimpie@*****.com.

Wim Musters

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 321x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 188x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 376x bekeken

ToetsenistThe Bugs zoeken een toetsenist(e) Wij zijn een classic rock-/(neder)pop band afkomstig uit (de omgeving van) Zwolle en zoeken een toetsenist(e) met ervaring. 
Onze bezetting: zangeres, gitarist (lead en rhythm), bassist en drummer. De nummers die wij spelen zijn covers van o.a. Fleetwood Mac, Deep Purple, Stones, Earring, Pink Floyd, ZZ-top, Herman Brood, Beatles etc. Maar natuurlijk heb je ook … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 279x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 203x bekeken

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)Amateur band zoekt toetsenist. Wij, bassist, gitarist en drummer met de nodige ervaring, allen 50+, uit Zwolle. Zijn op zoek naar een toetsenist. Ons doel is om puur "De Blues" te spelen, met hooguit een klein uitstapje naar de Blues-Rock. Wij zijn in het bezit van een eigen oefenruimte. Wij repeteren iedere zondag van 11:00 uur tot ???. Enige band- ervaring is wel gewenst, je moet zeker zijn … meer »

John

RockConcept zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 191x bekeken

RockConcept is een project om in korte tijd een volledige band neer te zetten. Het doel is een paar maanden (3) repeteren, adverteren en vervolgens op de planken met een paar optredens. Het repertoire moet bestaan uit eigen nummers en covers. Aan het eind van het project hebben we een gezellige afsluiting en kijken we "hoe verder" of ieder gaat weer zijns weegs in de muzikale wereld. De band heeft … meer »

RockConcept