Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist (Omg. Amsterdam)

Recent gestarte ambitieuze folkband met prog rockinvloeden is opzoek naar een bassist (Omg. Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

Niet lang geleden ben ik een band gestart waar uiteindelijk bovenstaande formatie (+ drummer) uit is gekomen. We zijn op het moment druk bezig met het schrijven van eigen werk en het eerste grote optreden waarbij wij als band 'uit de kast komen' staat gepland voor november. Hierna willen we de studio induiken om alles strak op te nemen en op spotify te gooien.
We zijn opzoek naar een bassist om onze band compleet te maken. Het is een grote pré als je ook contrabas (of zelfs ook gitaar) speelt. Wij worden graag geïnspireerd door muziek van Fleetwood Mac, George Harrison, Bears Den, The Beatles, Tallest Man on Earth, Lord Huron, Sufjan Stevens, Bob Dylan, ELO, Flyte, The Staves, Temples en meer. We willen het liefst niet teveel in genres denken en vinden het gaaf om ook nieuwe dingen uit te proberen, er is dus ook zeker ruimte voor experiment.
We zijn een band met ambitie en willen echt onze band op de kaart zetten. Veel repeteren, veel optreden en veel genieten en elkaar inspireren (en wel ja, een biertje kan er ook best in).
Spreekt dit je aan? Stuur me dan een berichtje of mail naar marblewavesband@ gmail.com. Dan kunnen we je wat videofragmenten met onze muziek opsturen! Vragen zijn ook áltijd welkom.
Frank, Eveline, Rutger en Laila

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.