Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Salsazanger gevraagd

Salsazanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland)

Voor een nieuw te starten salsaband van formaat in Arnhem zijn wij op zoek naar een goede zanger met een authentieke stem.

De basis van de groep wordt gevormd door enkele mensen die al jaren salsa/son spelen en voor hun passie nu eens niet vér willen reizen, maar in hun woonstad Arnhem willen spelen. Bij ons aangesloten hebben zich al een congero, zangeres, timbalero, bassist, tenor- en altsaxofonist. Dus de basis staat!

We hebben een uitstekende repetitor aan ons verbonden. De repetitieavond: Woensdag - 1 maal per 14 dagen 2.5 uur. Start oktober.

We zijn nu nog opzoek naar een zanger met ‘ervaring, roots en swing’ in deze muziek.

Muziek: de Cubaanse salsa, son, bolero, plena. bomba’s, merenques, enz.
Muzikanten: Oscar de Leon, Celia Cruz, La India, Maite Hontole, Ferrer, Compay Secundo, Los VanVan, Luis Frank, Gloria Estefan, Johnny Pacheco, Haila y El Clan. Orq. Guayacan, Joe Arroyo, enz.

We zijn geen profs maar spelen allemaal al jaren in verschillende salsabandjes door heel Nederland en dragen deze muzieksoort een warm hart toe. We willen graag groeien in deze muziek, met leuke mensen samenspelen en zo nu en dan optreden.

Aan het meespelen zijn kosten verbonden. De repetitor, arrangementen en de oefenruimte moeten worden betaald. We vragen dus een bijdrage in de kosten. Hoeveel dat zal zijn hangt af van het aantal deelnemers. Later meer daarover.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Marijke Bruin - 06 47126414.

We hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij voor deze geweldige muziek. We maken er samen een feestje van!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.