Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Classic Retro Rock

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 58x bekeken

Ac Dc, Status Quo (Eagles, Gary Moore, ZZ Top, Iron Maiden) (Leeftijd 40 - 60) Zanger, Gitaristen (slag / solo), Drummer gezocht. Geen prutsers, thuis repeteren, in de repetitiruimte puntjes op i. 2 keer per maand repeteren. Omgeving Arnhem / Nijmegen / Wageningen Greetz M

Muzikantenbank user andi zomersandi zomers

Funkrock band zoekt ddrummer/vocalist in Nijmegen.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 110x bekeken

Vooralsnog naamloze funkrock band uit Nijmegen is op zoek naar een zanger of drummer. Op het moment bestaan we uit een gitarist, bassist en drummer/zanger. Omdat onze drummer/zanger niet genoeg tijd heeft om beide rollen te blijven vervullen zijn we op zoek naar iemand die een van deze twee rollen wil invullen. We spelen al geruime tijd samen en zijn dan ook op zoek naar iemand die een project voor … meer »

Friso van der Geest

Zanger/Gitarist + Zangeres/Gitariste gevraagd voor Akoestisch Trio

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 196x bekeken

Zanger/Gitarist + Zangeres/Gitariste gevraagd voor Akoestisch TrioWie lijkt het gaaf om een compact Akoestisch Trio te vormen met Zanger/Gitarist, Zangeres/Gitariste en Drummer/Percussionist (Ik) om 2000+ nummers te spelen? Hits van deze tijd en juist geen obligate singer/songwriters nummers maar bijvoorbeeld werk van Cold PLay, Snow Patrol. U2 ,die het publiek kent en evt mee kan zingen of op kan swingen. En Corona proof, kleinschalige gigs in leuke kroegjes, strandtenten, … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Gezocht Muzikanten voor een 60 / 70 band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 274x bekeken

gezocht muzikanten voor een startende band, (covers en/of eigen werk) stijl : Eagles / E.Clapton / Doobie Brothers etc. jaren 60 / 70 classic rock met meerstemmige harmony zang Omgeving: Arnhem Niveau: gevorderd Doelstelling: optredens (6x per jaar) evt meer. Leeftijd: gemiddeld :-) Motivatie: hoog / Humor: Veel Wat: Zanger(es) / Drums / Gitaar / Toetsen Heb je interesse om mee te doen neem … meer »

Muzikantenbank user MG66MG66

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 140x bekeken

Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres met ervaring en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen wij zeker respecteren. … meer »

Wouter

In Between zoekt 2e Frontman/vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 1267x bekeken

In Between zoekt 2e Frontman/vrouwHey Hoi Daar, Wij zijn In Between, een 5 koppige stevige rockband. Omdat recent een van onze zangeressen is gestopt zijn wij per heden op zoek naar een nieuwe, stevige stem om onze band te versterken. Ons genre loopt erg uit een, van muse tot paramore en van A Day To Remember tot Evanescense. Wij repeteren 1x in de twee weken (op maandag) in Zutphen. Er wordt gevraagd een wisseling van Lead en … meer »

Muzikantenbank user Izanka LabotsIzanka Labots

Liefhebbers en hobbyisten muziekanten gezocht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 569x bekeken

Liefhebbers en hobbyisten muziekanten gezochtNaar jaren lang een eigen band te hebben gehad, kom je er achter dat ik dat erg mis . Graag zou ik weer muziek willen maken Ik heb alles zelf in bezit wat een band nodig heeft . Behalve nu nog zangers,,ressen en drummer,, gitaristen, enz Absoluut geen brood muziekanten. Die willen alleen de lusten . Zelf ben ik toetsenist. Het enigste wat ik vraag is dat iedere muziekant zijn of haar eigen … meer »

Muzikantenbank user Andre PhilipoomAndre Philipoom

FenderLee zoekt een goede zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 397x bekeken

Wij zijn FenderLee een band met goede muzikanten. Gitaar, toetsen, bas, drums. Ons repertoire bestaat uit rock, blues en soul. Wij zijn op zoek naar een zanger of zangeres die zijn sporen heeft verdiend. Wij repeteren in het weekend op een zaterdag- of zondagmiddag. Leeftijd in de band tussen de veertig en zestig, dus veel ervaring. Wij vinden de chemie heel belangrijk. Humor en geen gezeik en we laten … meer »

Eric Bouwer