Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 208x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 394x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 234x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah

The Apple Tribute band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 201x bekeken

The Apple Beatles tribute band is op zoek naar de John Lennon en/of Paul McCartney stem. Wij brengen vooral de beginjaren ten gehore op het podium. Het publiek komt volledig in extase bij onze optredens en voor de uitbater betekent dat een uitverkocht huis. Heb jij de Beatles vibes en wil een aantal gigs in een jaar? Meld je dan. Wij repeteren afwisselend in Amersfoort en Apeldoorn. Wij trekken … meer »

Hans van Baren

Gitarist/zanger gevraagd

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 219x bekeken

Vroeger maakten we muziek en dat zijn we opnieuw op gaan pakken. Helaas is onze zanger/gitarist ons ontvallen. Wie vindt het leuk om af en toe samen te spelen en bij gelegenheid een keer op te treden? In kleine bezetting (drums-toetsen-gitarist/zanger) maar dat kan groter worden. Omgeving Noord-Limburg/Oost-Brabant/Gelderland.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 115x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Gezocht zanger, zangeres of zingende gitaris(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 218x bekeken

Wij vrij ervaren gitarist, drummer en bassist zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres voor onze bluesrock band in opbouw. Eigen inbreng word gewaardeerd. We spelen nu covers maar staan ook open voor eigen werk. Bij voorkeur uit de steden driehoek Zwolle, Apeldoorn, Deventer. We spelen NU bluesrock in de stijl van Philippe Sayce, Henrik Freislader, King King, Albert Cummings en dergelijke. … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis