Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor gevoelige/beetje grappige parodie

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 102x bekeken

Hoi, Tekstschrijver zoekt zangeres Ik heb een liedje bedacht voor tijdens deze coronaperiode. Het is geen protestlied maar juist een gevoelige tekst die ons doet beseffen dat we niet bij elkaar mogen zijn en normaal gesproken wel. Het is een parodie op een bestaand lied. ik zoek een gevoelige zangeres, die het ook een beetje met een knipoog kan brengen. Sta je er voor open? laat me weten!

Muzikantenbank user Ri AnneRi Anne

Funkrock band zoekt drummer en vocalist in Nijmegen.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 144x bekeken

Vooralsnog naamloze funkrock band uit Nijmegen is op zoek naar een drummer en een vocalist. Op het moment bestaan we uit een gitarist en bassist (25 en 27 jaar oud). We spelen al een paar jaar samen en hebben in die tijd een sterke muzikale connectie opgebouwd. We zijn nu op zoek naar een drummer die een project voor langere tijd aan wil gaan en deel uit wil maken van een hechte, op elkaar ingespeelde … meer »

Friso van der Geest

Zanger gezicht voor bluegrass/americana band (eigen werk)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 155x bekeken

Voor een nieuw op te richten bluegrass/americana bandje ben ik op zoek naar een zanger (tussen de 25 en 40 jaar oud) die zijn eigen teksten kan schrijven en een goede strot heeft. Als de zang klaar is, zoeken we de rest van de band erbij (bassist al gevonden). Ik heb flink wat liedjes instrumentaal klaar, alleen zang mist nog. Regio Arnhem/Apeldoorn. Interesse? Kijk snel naam mn demo's en ik hoor … meer »

Muzikantenbank user Sebastiaan SchoemakerSebastiaan Schoemaker

Rockband is op zoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 252x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een zanger (niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de band : af en … meer »

Ramon Lamers

Blues/Rock Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 384x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres (of zanger). De band bestaat uit een toetsenist, gitarist, drummer en bassist onze leeftijd ligt tussen de 30-58 jaar. We zijn in bezit van eigen PA en oefenen meestal in Wilp of Arnhem. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit. We oefenen om de week en gemiddeld treden we 1 x per maand op. Ons repertoire is natuurlijk sterk afhankelijk van de nummers … meer »

L. Dröge

Kinks coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 300x bekeken

Nieuw opgestarte Kinks coverband zoekt zanger en solo-gitarist. Ons doel is om op semi-professionele wijze op te treden. We spelen nummers van de Kinks uit de jaren 60, 70, 80 en 90. We spelen hits zoals Lola en You Really Got Me, maar ook minder bekende nummers zoals Big Sky en The Informer. We spelen rustige nummers zoals Waterloo Sunset en Strangers , maar ook harde nummers zoals Destroyer en … meer »

Jurrien Schadron