Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oldskool rockzanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 115x bekeken

Heb jij een goede strot om oldskool rock mee te coveren, ben je een sympathieke vent en schuw jij het podium niet? Misschien zijn wij dan het bandje dat je zoekt. Wij zangeres, bassist, toetsenist en gitarist zijn een band in oprichting en van plan om op "low profile" basis de Nederlandse podia onveilig te maken. Low profile als in, wij hebben allen werk en kinderen en d'r praten er thuis ook wat mee … meer »

new6pack

Police & More zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 157x bekeken

Police & More zoekt zanger of zangeresHi! Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) die het tof vindt om de partijen van Sting te zingen in een kwartet: we zijn bassist, gitarist en drummer. Naast het repertoire van The Police, wat wij alledrie erg tof vinden om te spelen, wisselen we af met nummers uit dezelfde periode en in dezelfde ''sfeer''. Jaren 80-90 pop, niet teveel naar rock of blues. Das ook leuk, maar niet in deze band ;-) We … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Zangeres en gitarist(e) gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 207x bekeken

Gospelband In Spirit United (ISU) en allround coverband Inspire zoeken een enthousiaste zangeres en gitarist(e). Wij repeteren zaterdags in Eerbeek van 10.00 – 14.00 uur. Voor onze bands met dezelfde christelijke muzikanten zoeken wij ter uitbreiding een enthousiaste zangeres die een christelijke achtergrond heeft, zowel 1e als 2e stem kan zingen en flexibel is. Tevens zoeken wij voor onze bands … meer »

Drumjack