Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 114x bekeken

Ben jij een enthousiaste zanger of zangeres met ervaring en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen wij zeker respecteren. … meer »

Wouter

Zanger of zangeres gezocht omgeving Nijmegen Gennep

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 138x bekeken

Hoi zanger of zangers, Ik ben een bassist/gitarist/sound engineer die op zoek is naar een zanger of een zangeres om daarmee een fundatie te leggen voor een nieuwe band. Eigen werk uitbrengen is daarbij het doel en als het even kan weer het podium op. Al is dat laatste, gezien de huidige situatie, niet gelijk volgende week. Het plan is om in eerste instantie wat nummers te schrijven, deze uit … meer »

Jurgen

Vanzukke Coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 361x bekeken

Vanzukke Coverband zoekt zangerVanzukke Coverband (www.vanzukke.nl) is op zoek naar een ervaren zanger. we hebben door de corona problemen even stil gelegen. Maar we gaan weer van start. We zoek een ervaren zanger die solo en duetten kan en wil zingen. We hebben een heel sterk gevarieerd repertoire. We treden regelmatig op. maar niet wekelijks. de band bestaat uit: Zangeres, drummer, bassist, saxofonist. keyboard en gitarist. We … meer »

Michel van Hulst

Zanger (es) & toetsenist (e) & Bassist (e) gezocht!!

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

Hoi, wij zijn Tamia (15), Jesse (14) en Bas (15). Wij zoeken voor een bandje een zanger (es) & toetsenist (e) & Bassist (e). Wij houden qua muziek van: - Alternatieve rock - Rock - en nog veel meer. We doen veel covers en willen uiteindelijk ook zelf muziek gaan maken. Dus ben je geïnteresseerd en hou je van lekker hard spelen. En woon je in de omgeving van Ede. Reageer dan snel.

Bas Molenaar

Salsaband zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 196x bekeken

Om na de corona crisis weer een fijne nieuwe start te kunnen maken met onze salsaband, vragen we nieuwe bandleden. Dus als je salsamuziek fijn vindt en je graag bijleert, met veel inzet en energie wilt spelen, redelijk ervaren bent, van blad leest én een solootje kan spelen, stuur me dan een berichtje. We hebben plek voor blazers en percussionisten. Kleine maandelijkse bijdrage in de huur. Eigen … meer »

Marijke Bruin

New Holland Choire

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 199x bekeken

Landelijke actie met zangers en zangeressen. Ben je genegen om thuis je eigen partij in te studeren en vervolgens 1 x per drie weken bij elkaar te komen, geef dan je gegevens door en we nemen contact met je op. Het gaat om koorstemmen, vocalisten die solistisch kunnen zingen, en mensen die een backing kunnen invullen. Bariton,Alt,Tenor,Sopraan, alle partijen zijn nodig. Voor de bovenstemmen zou een … meer »

christy kruysdijk

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 257x bekeken

Wil je vrijblijvend iets opnemen ? Kleine homestudio beschikbaar !Omdat ik ook op zoek ben naar muzikanten of zangers stel ik voor om gebruik te maken van mijn kleine studio om iets op te nemen. De muziek en stemmen kan ik als oefenmateriaal gebruiken en wellicht kunnen we jou idee verder uitbreiden naar higher level. Uiteraard zal jou inbreng niet gebruikt worden zonder toestemming. Koffie is er altijd en de pauzes zijn perfect in te vullen in een inspirerende … meer »

Muzikantenbank user MarcoMarco

ARNHEM. Jam Partner gezocht. Unplugged.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 279x bekeken

ARNHEM. Jam Partner gezocht. Unplugged.Hi, 50 year old expat looking for a jam partner(s) regio Arnhem. Unplugged, delta blues, acoustic pieces, finger picking, rock, pop... and what ever comes our way! Not interested in gigging. Just for fun and self-improvment. I would say my level is a very rusty intermediate. Never played with people before. If your interested drop me line. Cheers Taff.

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley