Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 120x bekeken

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!Liefhebber van Faith No More? Zin om aan de slag te gaan als zanger in een bezetting die verder al compleet is? Net gestart Faith No More-project in Nijmegen zoekt zanger! Onze ambitie: tweewekelijks repeteren, een flink repertoire opbouwen en met enige regelmaat optreden. Lijkt je dit wat? Repeteer gewoon een keer met ons mee! Stuur ons vooral een bericht.

Wouter

Gezocht met spoed

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 233x bekeken

Wij, een classic Rock coverband zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. We spelen een breed scala van rock covers uit de jaren 70, maar ook wat jongere rocknummers schuwen wij niet. Wij hebben allen een jarenlange ervaring in div. bands en zodoende vallen we in de categorie oude rockers maar willen we zo snel mogelijk weer het podium op. Wij beschikken over een oefenruimte in Geesteren … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Band zoekt Zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 157x bekeken

Gitaar, Bas, Drums; allemaal al in veel bandjes gespeeld. Willen nu meer blues, blues rock, funky blues spelen. Covers en ook wat eigen nummers. Op verzoek sturen we wel wat door. Lekker spelen, niet te moeilijk; maar wel goed strak en vol er op. De groove is waar het om gaat, en plezier staat voorop. 1x per week oefenen, en af en toe optreden. Eigen inbreng welkom. Oefenen in Tiel.

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

JayVeeBand zoekt backingvocaliste

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 266x bekeken

JayVeeBand zoekt backingvocalisteBen jij iemand die houdt van mooie harmonieën? En daarnaast van heerlijke blues, ballads en rock? We zoeken een ervaren (mezzo)sopraan die de plek gaat opvullen van Yvonne, die er helaas mee gaat stoppen. We oefenen doorgaans op de dinsdagavond in Loenen. We spelen vooral eigen nummers en zijn bezig met de voorbereidingen om een derde cd op te nemen. De zanglijnen worden zelf bedacht samen met de … meer »

Jessy Lugtenaar

Gezocht zanger voor bluesrock band

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 248x bekeken

Hallo goededag. Wij zijn een beginnende bluesrock band thè bluesstones! Wij zijn met een bezetting van 3 personen drummer bassist en gitarist. Allemaal ervaren muziekanten. Wij zijn in deze bezetting 7 weken bezig en zoeken nu een zanger voor onze band! Wij houden van muziek maken en plezier hebben is voor ons belangrijk! Wij komen allemaal uit tiel en repeteren ook in tiel in een studio en hebben … meer »

Muzikantenbank user Arien HobeArien Hobe

Mobiel muzikaal trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 434x bekeken

Ik ben gitarist met veel ervaring ( country, ned.talig, rock and roll etc.} Ik wil een mobiel trio akoestisch opstarten. Repertoire: bekende nummers die meegezongen kunnen worden. Het is de bedoeling dat we op verschillende plekjes kunnen spelen. Buiten (terrasjes) binnen (huiskamer, restaurantjes etc.) Als je belangstelling hebt zou het fijn zijn als je niet te ver van Nijmegen woont i.v.m.repetities. Het … meer »

cor de vos