Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

A capella vocal group zoekt stemmen met persoonlijkheid!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 109x bekeken

A capella vocal group zoekt stemmen met persoonlijkheid!Ben jij iemand met een enorme passie voor muziek? Spreekt a capella zang en Close Harmony je aan? Dan willen wij JOU! FreshTone is een nieuwe groep op zoek naar zangers en zangeressen met ambitie die a capella willen optreden. Ons repertoire bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige muziek. Muziek van Nu, met af toe een uitstapje naar het verleden. Wij zijn op zoek naar: Sopraan Mezzo Alt Tenor/ … meer »

Muzikantenbank user Cas Leenhouts-du PreeCas Leenhouts-du Pree

Band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 103x bekeken

Gitarist, bassist en drummer zoeken na het vertrek van de zanger een nieuwe zanger(es). Mogelijk speel je gitaar. Wij repeteren 1 x per week in Zevenaar en spelen pop- en rocknummers van oa Stones, Herman Brood, U2, Rage against the machine, Beastie Boys etc. Doel is om af en toe op te treden. Geluidsfragment kan ik je doorsturen per app. Leeftijdscategorie 30 - 50 jaar

Wilfried

Songwriters en / of Stemmen gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 237x bekeken

Ben je zanger of zangeres maakt niet uit welk genre neem contact op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Kan je ook een instrument spelen dan mag je die meenemen maar er is zowel een akoestische als elektrische gitaar aanwezig. 2 keyboards 48 keys (MIDI) Thuis studio met ruime parkeergelegenheid , en veel koffie ! Locatie Elst Gelderland.

Muzikantenbank user MarcoMarco

Beatleband zoekt

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 592x bekeken

Hallo, wij zijn een Beatle coverband in oprichting en zijn op zoek naar een drummer, zangers (m/v), gitaristen. Voorlopig alleen oefenen en zoeken naar geschikte nummers. Het streven is om de originele nummers zo goed mogelijk te benaderen. Goed luisteren naar elkaar en de Beatles en positief kritisch adviseren staat hoog in het vaandel. Van elkaar leren en niet snel opgeven. Lange aanlooptijd geen … meer »

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen

Rockcoverband regio Arnhem zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 404x bekeken

Wij, drummer en bassist, hebben zin om weer een rockband te starten. We hebben wat band-ervaring samen, en willen het volgende: - Spelen voor de lol, goede sfeer voorop - We spelen voornamelijk herkenbare rock-covers, geen eigen werk - Tweewekelijkse repetitie (waarschijnlijk) op maandag in Westervoort - Oefenruimte moet nog worden vastgelegd - Een keer of vier per jaar optreden Tijdens … meer »

emile ter horst

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 497x bekeken

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressenSonsbeekband van Molenplaats Arnhem bestaande uit 12 (50+) man/vrouw zoekt zangers en zangeressen. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: pop muziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24a. Benieuwd? Kom kijken en zing mee! Website: … meer »

Sonsbeekband