Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 224x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 352x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing Vocalisten

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 404x bekeken

GROOT ONDERHOUD zoekt Backing VocalistenGROOT ONDERHOUD is een toffe band uit Arnhem die momenteel lekker aan de muzikale weg timmert. Luxor, de grote prijs van en Bregepop in Schartsterburg staan al op ons lijstje. Wij spelen uitsluitend eigen repertoire, Nederlandstalige ska-pop. Het eerste album is een feit en werken momenteel toe naar een tweede. Wij zoeken een fijne aanvulling met enthousiaste backing vocalist(en) (M/V) die het podium … meer »

Muzikantenbank user S.KleijneS.Kleijne

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 328x bekeken

Onze coverband zoekt een zanger. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag. De bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We zoeken een zanger die samen met de zangeres afwisselend lead en backing vocals kan zingen. Het is leuk als je ook een instrument speelt, maar dat is geen must. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 … meer »

Selma

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 539x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink