Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kinks coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 215x bekeken

Nieuw opgestarte Kinks coverband zoekt zanger en solo-gitarist. Ons doel is om op semi-professionele wijze op te treden. We spelen nummers van de Kinks uit de jaren 60, 70, 80 en 90. We spelen hits zoals Lola en You Really Got Me, maar ook minder bekende nummers zoals Big Sky en The Informer. We spelen rustige nummers zoals Waterloo Sunset en Strangers , maar ook harde nummers zoals Destroyer en … meer »

Jurrien Schadron

Stoner Rock band zoekt zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 215x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een zanger of zangeres, drummer, basgitarist en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, Graveyard, … meer »

Niels

Band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 366x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zanger en één van de gitaristen, zijn wij op zoek naar een zanger(ers) om onze band te versterken. Bij voorkeur iemand die zelf gitaar (of ander instrument) speelt, maar dat is geen must. Wij spelen eigen werk (rock/indie/pop), dus we zoeken wel iemand die eigen liedjes/teksten heeft of kan maken. Met de nieuwe zanger(es) willen wij nieuwe nummers maken, opnemen en … meer »

Siberia

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 386x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een ervaren zanger(es), die de leadzang van ons zelf geschreven repertoire kan vormgeven. Om een indruk te krijgen van onze nummers kun je terecht op onze website www.5foru.nl. Wij repeteren 2 wekelijks op zondag van 12.00 tot 16.00 op de Jacobiberg in Arnhem. Mocht je geïnteresseerd zijn na het beluisteren van onze muziek, mail … meer »

Gerard Walters

Zanger/Gitarist + Zangeres/Gitariste gevraagd voor Akoestisch Trio

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 600x bekeken

Zanger/Gitarist + Zangeres/Gitariste gevraagd voor Akoestisch TrioWie lijkt het gaaf om een compact Akoestisch Trio te vormen met Zanger/Gitarist, Zangeres/Gitariste en Drummer/Percussionist (Ik) om 2000+ nummers te spelen? Hits van deze tijd en juist geen obligate singer/songwriters nummers maar bijvoorbeeld werk van Cold PLay, Snow Patrol. U2 ,die het publiek kent en evt mee kan zingen of op kan swingen. En Corona proof, kleinschalige gigs in leuke kroegjes, strandtenten, … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman