Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Zanger en Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 308x bekeken

Ben jij de gedreven zanger / frontman (m/v), of de gitarist (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier Muziekstijl: soul / blues / reggae Eigen nummers schrijven en produceren (zo nu en dan een cover tussen door) Iedere week oefenen (woensdagavond in Westervoort) Onze leeftijden liggen tussen 25 en 51. Ervaring is niet vereist motivatie … meer »

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Gezocht front-man / vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 396x bekeken

Wij, 4 ervaren muzikanten (45+) uit omgeving Zevenaar/Arnhem, zijn op zoek naar een zanger(es) die bij ons de front-man of vrouw wil worden. Bezetting; toetsen, gitaar, bas-gitaar en drums allen met 2e stem danwel achtergrond-zang. Repeteren op dinsdag omgeving Arnhem/Zevenaar. Repertoire; Engelstalige en Nederlandstalige rock/pop en een enkel blues en disco nummertje. Maar dit repertoire willen … meer »

Muzikantenbank user Michel TeunissenMichel Teunissen

Coastbeat zoekt enthousiaste toetsenist(e)/zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 213x bekeken

Coastbeat zoekt enthousiaste toetsenist(e)/zanger(es)Wij (Coastbeat) uit Arnhem zijn momenteel op zoek naar een toetsenist(e)/zanger(es) met ervaring. Wij treden gemiddeld 1 per maand op, gebruiken veel meerstemmige zang en spelen zowel elektrisch als ook akoestische muziek voornamelijk in de 'westcoast' stijl, met uitstapjes naar andere stijlen muziek. We zijn allen ervaren muzikanten, en spelen ook eigen nummers. Zie onze website en FB-pagina. coastbeat.nl … meer »

Ernie Hoffmeister

Zanger/es gezocht voor grote salsaband in Arnhem

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

We - een grote enthousiaste salsaband in Arnhem - zijn op zoek naar een zanger en/of zangeres met ervaring in de salsazang. Klein percussie en meerstemmige zang zou ook leuk zijn. We zijn in november gestart en spelen nu een nummer of 8. Veel ervaren salsamuzikanten! Repetitieavond 1x per 14 dagen. Woensdag van 19.45 - 22.15 uur. Er is een goede salsarepetitor is aanwezig. Er zijn kosten aan verbonden, … meer »

Marijke Bruin

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 284x bekeken

Hallo Wij zijn op zoek naar een zangeres die het te gek vindt om in een gezellige band die bestaat uit zes gedreven muzikanten en een geluidsman het boegbeeld te zijn Voor verdere info neem even contact met mij op dan kunnen we alle details doornemen. Mijn Email adres is...andre.smits@******.nlof bel..06 44040409 Groet Andre

Andr Smits

Beginnende rockband omgeving Ede zoekt zanger-zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 132x bekeken

Hoi Zanger/zangeres, Wij zijn drie muzikanten(gitaar, bas, drums) die bezig zijn een rockbandje op te starten. We zitten qua leeftijd achter in de 40 / begin 50. Onze speelervaring is een aantal jaren(5-8) met af en toe optreden. Optreden is leuk, maar af en toe. Eerst maar eens een repertoire opbouwen. Repeteren is in de omgeving van Ede. Repertoire gaan we nog vaststellen, maar zeker rock! Dag … meer »

Danny