Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doorstartende coverband zoekt zanger en/of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 426x bekeken

Overgebleven leden van een onlangs gestopte coverband uit Gelderland zoeken een zanger en/of zangeres voor het maken van een doorstart. Het repertoire zal in onderling overleg worden bepaald. Het idee is een mix te maken van bekende en soms verrassende rock en pop liedjes om hiermee de podia onveilig te maken. Leeftijd vinden wij niet belangrijk, persoonlijk en muzikale klik des te meer. Repetities … meer »

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Bluesband uit Arnhem zoekt toetsenist en zanger / zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 317x bekeken

Ditchwater Joe’s Blues Conspiracy zoekt bandleden. Wij, drie 50 plussers (gitaar, bas en drums) zijn op zoek naar een zanger(es) en toetsenman voor onze band. Repertoire richting The Hoax, Stevie Ray Vaughan, John Mayer Trio, Peter Green, Matt Schofield. Doel is regelmatig repeteren en als we er klaar voor zijn een aantal optredens per jaar doen. Oefenruimte met zanginstallatie in Arnhem beschikbaar.

Muzikantenbank user Robbie VeeRobbie Vee

Blueszanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 420x bekeken

Voor onze band zoeken wij een geschikte man of vrouw die samen met ons een gevarieerd bluesrepertoire wil neerzetten. Repetitie om de 14 dagen op de woensdagavond in de Theaterkerk in Bemmel. Wij zijn ervaren muzikanten, allen 50-plus. Bezetting is drums, bas, gitaar en toetsen Onze website is niet up to date, maar je kunt er foto's vinden uit ons rijke muzikale verleden Op onze site staat o.a. … meer »

Bert Derx

Bluesband zoekt zanger regio Arnhem -Nijmegen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 494x bekeken

Wegens plots vertrek van onze zanger zoeken wij een geschikte man of vrouw die samen met ons een gevarieerd bluesrepertoire wil neerzetten. Repetitie om de 14 dagen op de woensdagavond in de Theaterkerk in Bemmel. Wij zijn ervaren muzikanten, allen 50-plus. Bezetting is drums, bas, gitaar en toetsen Onze website is niet up to date, maar je kunt er foto's vinden uit ons rijke muzikale verleden Op … meer »

Bert Derx