Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband uit Arnhem zoekt toetsenist en zanger / zangeres

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 207x bekeken

Ditchwater Joe’s Blues Conspiracy zoekt bandleden. Wij, drie 50 plussers (gitaar, bas en drums) zijn op zoek naar een zanger(es) en toetsenman voor onze band. Repertoire richting The Hoax, Stevie Ray Vaughan, John Mayer Trio, Peter Green, Matt Schofield. Doel is regelmatig repeteren en als we er klaar voor zijn een aantal optredens per jaar doen. Oefenruimte met zanginstallatie in Arnhem beschikbaar.

Muzikantenbank user Robbie VeeRobbie Vee

Blueszanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 300x bekeken

Voor onze band zoeken wij een geschikte man of vrouw die samen met ons een gevarieerd bluesrepertoire wil neerzetten. Repetitie om de 14 dagen op de woensdagavond in de Theaterkerk in Bemmel. Wij zijn ervaren muzikanten, allen 50-plus. Bezetting is drums, bas, gitaar en toetsen Onze website is niet up to date, maar je kunt er foto's vinden uit ons rijke muzikale verleden Op onze site staat o.a. … meer »

Bert Derx

Bluesband zoekt zanger regio Arnhem -Nijmegen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 393x bekeken

Wegens plots vertrek van onze zanger zoeken wij een geschikte man of vrouw die samen met ons een gevarieerd bluesrepertoire wil neerzetten. Repetitie om de 14 dagen op de woensdagavond in de Theaterkerk in Bemmel. Wij zijn ervaren muzikanten, allen 50-plus. Bezetting is drums, bas, gitaar en toetsen Onze website is niet up to date, maar je kunt er foto's vinden uit ons rijke muzikale verleden Op … meer »

Bert Derx