Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Police & More zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Police & More zoekt zanger of zangeresHi! Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) die het tof vindt om de partijen van Sting te zingen in een kwartet: we zijn bassist, gitarist en drummer. Naast het repertoire van The Police, wat wij alledrie erg tof vinden om te spelen, wisselen we af met nummers uit dezelfde periode en in dezelfde ''sfeer''. Jaren 80-90 pop, niet teveel naar rock of blues. Das ook leuk, maar niet in deze band ;-) We … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Plan B zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 579x bekeken

We willen graag aansluiting zoeken met een aantal muzikanten zodat we de muziek kunnen gaan maken die we allemaal leuk vinden. De smaak zit in de soul en funk hoek. Dat is heel breed dus daar zit ruimte voor overleg in. Wij hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem. We zijn 40+, bassist, saxofonist en drummer. In de repetitieruimte is alles aanwezig voor oefenen, opnemen en optreden. We hebben … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 314x bekeken

Rockcoverband ´Take Cover´ is op zoek naar een zangeres. We spelen o.a. covers van U2,James Bay,Melissa Etheridge, Anouk, Maroon 5,Amy Winehouse, zowel stevige rocknummers als ballads. We beschikken over een eigen oefenruimte in Doesburg en repeteren 2 keer per maand. Niveau is gevorderd en we streven naar 6 keer per jaar optreden. Bezetting ; gitaar, basgitaar drums en zang. Belangrijk vinden … meer »

Roel Volman

Gezocht Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 328x bekeken

Gezocht Zanger / ZangeresBen jij de gedreven zanger / frontman (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier Muziekstijl: reggae met blues en soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen op dit moment de woensdagavond in Westervoort In de wachtrij voor Donderdag Avond in Arnhem Huidige bezetting - Drums - Bas - 2x gitaar - 2x keyboard … meer »

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 256x bekeken

GItarist, bassist en drummer zoeken een nieuwe zanger(es), mogelijk speel je ook gitaar. Wij repeteren 1x per week in Zevenaar en spelen pop- en rocknummersvan oa Stones, Herman Brood, U2, Rage against the machine, Beastie Boys etc. Doel is om af en toe op te treden. Geluidsfragmenten kan ik je doorsturen per app. Leeftijdscategorie 30-60 jaar

Wilfried

ZANGER gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

ZANGER gezocht regio Arnhem / Nijmegen. We spelen groovy / funky / rock (eigen) nummers met een vleugje metal en ruimte voor eigen inbreng, Klik link onder voor indruk. Zang, drums en bas zijn daar slechts ter oriëntatie dus NIET de originele partijen. Reageer snel 06 405 72 011 (Guillermo) of Pb. We hebben er zin in! 😜

Guillermo Fernandez