Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ambitieuze rockband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 115x bekeken

Wij, drummer, bassist en gitarist, zijn op zoek naar een frontman. Iemand die het tof vindt om eigen materiaal te schrijven en hiermee het podium op te gaan. We hebben samen zo’n 7 jaar speelervaring en houden van rock, in de allerbreedste zin van het woord. Van QOTSA, naar Moss, naar The xx tot Led Zep. Stijl kan dus nog alle kanten op, afhankelijk van wat jij inbrengt en wat je wilt :-) Wat … meer »

Pieter

Zangeres gezocht voor band met eigen werk.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 185x bekeken

Band met eigen werk zoekt zangeres. Helaas heeft onze zangeres ons moeten verlaten, wij zoeken dus een nieuwe zangeres. Wij zijn ervaren muzikanten en de meesten van ons hebben een afgeronde conservatorium opleiding. We hebben een vaste oefenruimte met alle benodigde apparatuur. We oefenen 1 x per twee weken in Arnhem. Het repertoire is voor een groot deel al opgenomen en af, maar we staan open … meer »

David Goldsmid

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 181x bekeken

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressenSonsbeekband van Molenplaats Arnhem (Bezoekerscentrum Sonsbeek) bestaande uit 12 (50+) man/vrouw zoekt zangers en zangeressen. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: popmuziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24a. Benieuwd? … meer »

Sonsbeekband

Popband met bandcoaching zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 337x bekeken

Relive is een pop/rockband die momenteel bestaat uit een drummer, basssist, toetsenist en leading vocal en waar de gitarist is gestopt. Deze band wordt actief gecoacht door bandcoach Berry Janssen, docent bandcoaching Muziekschool Barneveld. Vanwege vertrek van muzikanten zijn wij op zoek naar akoustische en/of electrische gitarist en een vocal man en vocal vrouw. Er is ook ruimte voor een saxofonist. Relive … meer »

Peter de Groot

Zanger - frontman gezocht! (Regio Ede-Wageningen)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 137x bekeken

Bad Jokes is een regionale rockband en sinds een jaar hard aan de weg aan het timmeren met eigen nummers. We spelen rauwe rockmuziek met uitstappen naar bluesrock, hardrock en rock & roll.. Onze vaste zanger stopt dus op zoek naar iemand die zich aangesproken voelt binnen dit genre. Ben je of weet je iemand voor onze vrijdagavond in Bennekom, neem dan contact op! Voor meer info over de band kan je … meer »

Wout Oostveen

Zanger(es) gezocht voor Top2000 band

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 349x bekeken

Beste, Wij zijn opzoek naar een zanger/zangeres die onze band komt versterken. Wij zijn een enthousiaste, gemotiveerde (doorstartende semi-prof) top2000 band met een lichte voorkeur voor Rock. In ons repertoire zitten o.a. nummers van Abba, Bon Jovi, AC/DC, U2, CCR, en vele anderen. We hebben een repertoire liggen bestaande uit 50 nummers met een avondvullend programma. We zijn flexibel qua setlist, … meer »

Lucien

Zanger zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 239x bekeken

Ik ben op zoek naar een akoestische gitarist die ook nog zingt ( voor 2e stem of ook lead als je dat wil) en het leuk vindt om samen met mij oude en nieuwe hits in een eigen akoestisch jasje te steken. Samen muziek maken gaat mij vooral om het plezier en als daar iets uitkomt in de vorm van een keer optreden is dat mooi meegenomen. Ik ben zelf 31 jaar en ik zoek iemand ergens tussen de +/- 25 en 35 … meer »

Jeppe

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 206x bekeken

Sonsbeekband van Molenplaats Arnhem bestaande uit 12 (50+) man/vrouw zoekt zangers en zangeressen. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: pop muziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24. Benieuwd? Kom kijken en zing mee! https://sonsbeekband.wixsite.com/sonsbeekband

Sonsbeekband

Beatlesband zoekt

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 426x bekeken

Hallo, wie zou er een band willen formeren die zich voornamelijk richt op early Beatlemuziek. Daarbij denk ik aan een drummer, twee gitaristen, een toetsenist en zanger(s)(m en/of v)die eventueel ook de percussie willen spelen. Oefenen eens in de twee a drie weken. Leeftijd niet belangrijk. Wel passie voor muziek. En voor de Beatles uiteraard;)

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen