Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beatleband zoekt

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 277x bekeken

Hallo, wij zijn een Beatle coverband in oprichting en zijn op zoek naar zangers, drummer, gitaristen. Voorlopig alleen oefenen en zoeken naar geschikte nummers. Het streven is om de originele nummers zo goed mogelijk te benaderen. Goed luisteren naar elkaar en de Beatles en positief kritisch adviseren staat hoog in het vaandel. Van elkaar leren en niet snel opgeven. Lange aanlooptijd geen bezwaar. … meer »

Muzikantenbank user Humphrey TarenskeenHumphrey Tarenskeen

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 253x bekeken

Wij : Ron Maron en Ingrid Striek zijn op zoek naar een ervaren podium zangeres, voor het samenstellen van een nieuwe Soul / Disco show/ act . Klankkleur / toonbereik A la Aretha Franklin / Tina Turner. Afwisselend zowel solo als in de backings. Wij maken gebruik van kwalitatief goede orkestbanden Bedoeling is regelmatig een goed betaald optreden te kunnen geven. Leeftijd vanaf 30 jaar, provincie … meer »

Ingrid Striek

Rockcoverband regio Arnhem zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Wij, drummer en bassist, hebben zin om weer een rockband te starten. We hebben wat band-ervaring samen, en willen het volgende: - Spelen voor de lol, goede sfeer voorop - We spelen voornamelijk herkenbare rock-covers, geen eigen werk - Tweewekelijkse repetitie (waarschijnlijk) op maandag in Westervoort - Oefenruimte moet nog worden vastgelegd - Een keer of vier per jaar optreden Tijdens … meer »

emile ter horst

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 319x bekeken

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressenSonsbeekband van Molenplaats Arnhem bestaande uit 12 (50+) man/vrouw zoekt zangers en zangeressen. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: pop muziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24a. Benieuwd? Kom kijken en zing mee! Website: … meer »

Sonsbeekband

Band zoekt Zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 205x bekeken

Ervaren muzikanten 50+ (gitaar, bas, toetsen en drums) zoeken een zanger/zangeres. We maken eigen muziek. Wij spelen 1 x per 14 dagen zondag op de Jacobiberg in Arnhem van 12.00 tot 16.00 uur en proberen dan ons repertoire te verfijnen en uit te breiden. Het doel is om op basis van ieders ideeën, nummers uit te werken waarbij ieder zijn eigen inbreng heeft. Het gaat ons in eerste instantie om mooie … meer »

Gerard Walters

Zangversterking gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 309x bekeken

Wij – drummer, bassist en twee gitaristen – zijn als band bijna compleet maar zoeken nog zangversterking (m/v) van iemand die niet bang is om eigen werk te zingen. Coverbands zijn er namelijk al meer dan genoeg. Repeteren doen we in Duiven, maar we willen niet in de oefenruimte blijven hangen maar daadwerkelijk de bühne op en dan zien we wel wat we ermee bereiken. De muziekstijl is een mengeling … meer »

Hans B

Gezocht Gitarist en of Zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 422x bekeken

Ben jij de gitarist en of zanger (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier Muziekstijl: reggae met blues en Soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen op dit moment de woensdagavond in Westervoort Ervaring is niet vereist motivatie en gedrevenheid wel. Heb je interesse om eens mee te spelen neem dan … meer »

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Ambitieuze rockband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 200x bekeken

Wij, drummer, bassist en gitarist, zijn op zoek naar een frontman. Iemand die het tof vindt om eigen materiaal te schrijven en hiermee het podium op te gaan. We hebben samen zo’n 7 jaar speelervaring en houden van rock, in de allerbreedste zin van het woord. Van QOTSA, naar Moss, naar The xx tot Led Zep. Stijl kan dus nog alle kanten op, afhankelijk van wat jij inbrengt en wat je wilt :-) Wat … meer »

Pieter

Zangeres gezocht voor band met eigen werk.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 310x bekeken

Band met eigen werk zoekt zangeres. Helaas heeft onze zangeres ons moeten verlaten, wij zoeken dus een nieuwe zangeres. Wij zijn ervaren muzikanten en de meesten van ons hebben een afgeronde conservatorium opleiding. We hebben een vaste oefenruimte met alle benodigde apparatuur. We oefenen 1 x per twee weken in Arnhem. Het repertoire is voor een groot deel al opgenomen en af, maar we staan open … meer »

David Goldsmid