Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 282x bekeken

Wij (drummer en gitarist ) zoeken nog een bassist en zanger.. omgeving Arnhem/Nijmegen We spelen rock met metal en funky invloeden (eigen nummers) en proberen zoveel mogelijk te grooven. Zowel voor de bassist als zanger is er genoeg ruimte om je eigen ding erin kwijt te kunnen. Er ligt genoeg materiaal om een goede setlist te hebben. Op soundcloud kan je wat nummer beluisteren. maar er ligt … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

Bluesband zoekt zanger regio Arnhem -Nijmegen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 235x bekeken

Wegens plots vertrek van onze zanger zoeken wij een geschikte man of vrouw die samen met ons een gevarieerd bluesrepertoire wil neerzetten. Repetitie om de 14 dagen op de woensdagavond in de Theaterkerk in Bemmel. Wij zijn ervaren muzikanten, allen 50-plus. Bezetting is drums, bas, gitaar en toetsen Onze website is niet up to date, maar je kunt er foto's vinden uit ons rijke muzikale verleden Op … meer »

Bert Derx

Gezocht front-man / vrouw, bassist(e) en toetsenist(e)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 437x bekeken

Wij, gitarist en drummer, 48+, regio Zevenaar. Beide met 2e stem danwel achtergrondzang zijn op zoek naar de volgende muzikanten: - zanger(es) - bassist(e) - toetsenist(e) Ons doel is een nieuwe band op te zetten welke stevige rock/pop muziek moet gaan maken met een enkele uitstap naar blues/funk en soul. Hoofdzakelijk gebaseerd op de betere en enigszins bekende nummers van de 70-er jaren tot … meer »

Muzikantenbank user Michel TeunissenMichel Teunissen

Police & More zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 287x bekeken

Police & More zoekt zanger of zangeresUpdate 15 september 2019 Op dit moment zijn we voorzien! Hi! Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) die het tof vindt om de partijen van Sting te zingen in een kwartet: we zijn bassist, gitarist en drummer. Naast het repertoire van The Police, wat wij alledrie erg tof vinden om te spelen, wisselen we af met nummers uit dezelfde periode en in dezelfde ''sfeer''. Jaren 80-90 pop, niet teveel naar … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Plan B zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 755x bekeken

Update 15 september 2019 Op dit moment zijn we voorzien! We willen graag aansluiting zoeken met een aantal muzikanten zodat we de muziek kunnen gaan maken die we allemaal leuk vinden. De smaak zit in de soul en funk hoek. Dat is heel breed dus daar zit ruimte voor overleg in. Wij hebben een eigen repetitieruimte in Arnhem. We zijn 40+, bassist, saxofonist en drummer. In de repetitieruimte is alles … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Band zoekt gitarist en zanger(es)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 350x bekeken

bassist en drummer zoeken een nieuwe gitarist en zanger(es), mogelijk speel je ook gitaar. Wij repeteren 1x per week in Zevenaar en spelen pop- en rocknummersvan oa Stones, Herman Brood, U2, Rage against the machine, Beastie Boys etc. Doel is om af en toe op te treden. Geluidsfragmenten kan ik je doorsturen per app. Leeftijdscategorie 30-60 jaar

Wilfried

ZANGER gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 234x bekeken

ZANGER gezocht regio Arnhem / Nijmegen. We spelen groovy / funky / rock (eigen) nummers met een vleugje metal en ruimte voor eigen inbreng, Klik link onder voor indruk. Zang, drums en bas zijn daar slechts ter oriëntatie dus NIET de originele partijen. Reageer snel 06 405 72 011 (Guillermo) of Pb. We hebben er zin in! 😜

Guillermo Fernandez