Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 167x bekeken

Ik ben op zoek naar een akoestische gitarist die ook nog zingt ( voor 2e stem of ook lead als je dat wil) en het leuk vindt om samen met mij oude en nieuwe hits in een eigen akoestisch jasje te steken. Samen muziek maken gaat mij vooral om het plezier en als daar iets uitkomt in de vorm van een keer optreden is dat mooi meegenomen. Ik ben zelf 31 jaar en ik zoek iemand ergens tussen de +/- 25 en 35 … meer »

Jeppe

Zanger of zangeres gezocht voor Rockcoverband omgeving Arnhem

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 249x bekeken

Wij als vierkoppige band zijn op zoek naar een zanger of zangeres met lekker veel energie om ons te versterken want zonder zang gaat dit niet lukken. Ben jij enthousiast en gedreven om bij een paar 40 plussers een rockband te starten en hou je van humor en gezelligheid met daarbij wel het streven om er muzikaals iets moois van te maken neem dan contact met ons op. Onze leeftijden liggen allemaal rond … meer »

Adash

Sonsbeekband zoekt zangers/zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 169x bekeken

Sonsbeekband van Molenplaats Arnhem bestaande uit 12 (50+) man/vrouw zoekt zangers en zangeressen. Onze groep bestaat uit enthousiaste hobbymuzikanten en zangers/zangeressen onder begeleiding van een professionele dirigente. Ons genre: pop muziek uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren iedere dinsdag van 17.15-19.00 uur, in Molenplaats Arnhem, Zijpendaalseweg 24. Benieuwd? Kom kijken en zing mee! https://sonsbeekband.wixsite.com/sonsbeekband

Sonsbeekband

Muzikanten voor huiskamer concert

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 320x bekeken

Hallo mensen! Ik ben voor een leuk evenement in de stijl van een huiskamerconcert op zoek naar muzikanten (bandjes, singer-songwriters). Het evenement vindt plaats in Arnhem en is eind mei al! Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar muzikanten uit deze regio, maar reageer vooral ook als je ergens anders vandaan komt :) Er staan een vergoeding tegenover, waarover ik meer vertel mocht je geïnteresseerd … meer »

Ferhat

!!! Toetsenisten / Zanger(essen) / Gitaristen gezocht !!!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 382x bekeken

!!! Toetsenisten / Zanger(essen) / Gitaristen gezocht !!!Bvb bedankt voor ieders reactie. Om tijd en verwachtingen te besparen: ik ga pas tot (re)actie over als ik er zeker van ben dat we een basis club compleet hebben. Ik, Bassist, zoekt voor nieuwe band zanger/es en bandleden. (bekwame / strakke hobbymuzikanten in rondom Gelderland arnhem, die snel en goed opereren; 2 x per mnd repeteren; 6 tot 12 keer per jaar optreden) Soort: 70's/80's Dance/party … meer »

Muzikantenbank user andi zomersandi zomers

Ger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 197x bekeken

Vanzukke (coverband) zoekt een enthousiaste en ervaren zanger. De repetities zijn wekelijk op woensdagavond in Heteren. We beschikken over een eigen oefenruimte. Het repertoire is veelzijdig. Dat gaat van soul naar funk en van pop tot rockt, nummers van toen en van nu. Op onze website www.vanzukke.nl staat meer informatie.

Michel van Hulst

Gezocht Zanger en Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 256x bekeken

Ben jij de gedreven gitarist en of zanger / frontman (m/v) die wij zoeken? Onze doelstellingen: Gemotiveerd, Goede muziek Heel veel plezier Muziekstijl: reggae met blues en Soul invloeden Eigen nummers schrijven zo nu en dan een cover Iedere week oefenen (woensdagavond in Westervoort) Ervaring is niet vereist motivatie en gedrevenheid wel. Heb je interesse om eens mee te spelen neem … meer »

Muzikantenbank user Michel GeijtenbeekMichel Geijtenbeek

Coastbeat zoekt enthousiaste toetsenist(e)/zanger(es)

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 365x bekeken

Coastbeat zoekt enthousiaste toetsenist(e)/zanger(es)Wij (Coastbeat) uit Arnhem zijn momenteel op zoek naar een toetsenist(e)/zanger(es) met ervaring. Wij treden gemiddeld 1 per maand op, gebruiken veel meerstemmige zang en spelen zowel elektrisch als ook akoestische muziek voornamelijk in de 'westcoast' stijl, met uitstapjes naar andere stijlen muziek. We zijn allen ervaren muzikanten, en spelen ook eigen nummers. Zie onze website en FB-pagina. coastbeat.nl … meer »

Ernie Hoffmeister

Zanger/es gezocht voor grote salsaband in Arnhem

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 210x bekeken

We - een grote enthousiaste salsaband in Arnhem - zijn op zoek naar een zanger en/of zangeres met ervaring in de salsazang. Klein percussie en meerstemmige zang zou ook leuk zijn. We zijn in november gestart en spelen nu een nummer of 8. Veel ervaren salsamuzikanten! Repetitieavond 1x per 14 dagen. Woensdag van 19.45 - 22.15 uur. Er is een goede salsarepetitor is aanwezig. Er zijn kosten aan verbonden, … meer »

Marijke Bruin