Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Saxofonist zoekt 3 muzikanten (Drums, Bass en Keys) voor een compacte band die kicken op Ableton, soundscapes en het experiment.

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland)

Voor een heus dance/soundscape/jazz (Geen house!) project zoek ik muzikanten die er geen probleem mee hebben om soundscape/loops te maken en life te gebruiken. Kernbegrippen: Opwindend, Fucking-dansbaar, hier en daar romantisch, experimenteel met lef, en om het meest onbegrepen woord in de muziek maar eens te gebruiken; Jazz. (in a good way please!) Gewoon mooi project maken en redelijke inteligente herrie schoppen.
Nee, geen geld verdienen, wellicht de kosten van de oefenruimte terug verdienen. Misschien als het aanslaat dat we wat centen verdienen maar daar gaat het mij (en jou) niet om. In ieder geval gezamelijk eigen muziek componeren en compromie-loos uitvoeren.
Mijn droom-band bestaat uit:
man of vrouw... als je maar ok speelt en tegen grappen kan.
1. Een te gekke drummer, niet vies van soundscapes, basicbeats/loops. Begrijpt wat "keep it in the pocket" betekend. En het drumstel af en toe durft in te ruilen voor wat knoppen en samples/toetsen.
2. Een bassist. Die naast onverbiddelijk strakke basslines solowerk aan kan en de meest gore of verfijnde gitaarsounds uit zijn bas kan toveren.
3. Een all-round Toetsenist die begrijpt wat begeleiden is, maar met zijn lef-solo's zijn publiek van de voeten blaast. Die tevens een knoppen-geile Ableton wizzard is.
In generaal, ben je een aardige gast of een fijne meid. leeftijd maakt niet uit. Als je het maar aankan dat je samenwerkt met een ouwe rot in het vak van 53 die zich soms gedraagd als een 20 jarige. Je schuwd het experiment niet, vind het leuk om samen te werken en zelf (met z'n allen) nieuwe muziek te maken. Nogmaals, geld is geen prioritijd voor je...
Stuur je demo(s) van de grooves die je maakt of gewoon een demo van jou op je instrument. Mag enorm weird, heftig en of romantisch. Als het maar swingt, zuigd, pomt integer en opwindend is. En natuurlijk ben je op een schaal van 10 een dikke 7 tot 8 op je instrument. Kan je zingen? Geen bezwaar... ;-)
Voel jij je aangesproken? en wellicht heb je al een maat(en) waarmee je samenwerkt op een/twee of drie van de gevraagde instumenten? Laat me weten en horen. Na beluisteren geef ik je keurig antwoord.
Stuur je demo's aan: wiekman@*****.com ... (wiekman ad gmail punt com)
Wie weet gaan we gezamelijk enorm kicken.
Wiechert Vermeulen:
Tegenwoordig zolderkamer-studeer-muzikant met ruime podium ervaring uit het verleden. Podium gedeelt met o.a. Lady-Shavers, Jan Akkerman, Ronald Abrahams, Greorge Adumaku Njekame, Ruben Hoeke en nog meer fijne mensen. Ervaring in pop, rock, blues, highlife met hier en daar een jazz-hoestbui ;-) In het bezit van een volwaardig (Bose l1 inc. Presonus 16 chn mengtafel) geluids-set. Goed voor kroegen en plaatsen tot 200 man.
Peace!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.