Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trompettist zoekt gave band

Blazer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Ik ben een ervaren trompettist. Aanvullend speel ik Trombone en zing graag 2e of 3e stem mee als ik niet moet toeteren. Ik speel in dienst van de muziek, dus alleen wat daar hoort of mooi en afgesproken is. Positief, Energiek, Dynamisch, Podiumdier. Ik speel niet van bladmuziek. Wel aantekeningen op I-pad. (Wel handig als we in dezelfde toonsoort beginnen) Ik woon omgeving Schiphol west.

Muzikantenbank user Walt BeukWalt Beuk

Trompettist zoekt gave band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 194x bekeken

Trompettist zoekt gave bandIk ben een ervaren trompettist. Aanvullend speel ik Trombone en zing graag 2e of 3e stem mee als ik niet moet toeteren. Ik speel in dienst van de muziek, dus alleen wat daar hoort of mooi en afgesproken is. Positief, Energiek, Dynamisch, Podiumdier. Ik speel niet van bladmuziek. Wel aantekeningen op I-pad. (Wel handig als we in dezelfde toonsoort beginnen) Ik woon omgeving Schiphol west.

Muzikantenbank user Walt BeukWalt Beuk

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 371x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees

Trombone/Trompet Les - Utrecht

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1609x bekeken

Trombone/Trompet Les - UtrechtTrombone /Trompet les Ik ben een Trombonist uit Engeland woonachtig in Utrecht. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van jazz, pop en wereldmuziek professioneel. Ik heb ook 20 jaar ervaring in het lesgeven mensen van alle niveaus en leeftijden. Ik heb een HBO diploma in Jazz, Leeds College of Music. UK. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Lessen zijn 1 uur of kan een half uur … meer »

Simon Pugsley