Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist (tenor, alt) zoekt band met blazerssectie

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Saxofonist (tenor, alt) zoekt band met blazerssectieHallo muzikanten, graag kom ik in contact met een funk/soul/disco band met blazerssectie. Sinds enkele maanden woon ik in Velp-NB, en ik wil in mijn nieuwe woonomgeving ook weer lekker muziek gaan maken. Ik heb een ruime band-ervaring, met name in blazerssecties. Ik zoek mensen die voldoende muzikale ambitie hebben maar ook samen lol willen maken.

Herbert

Trombonist zoekt band

Blazer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Gevorderd amateur trombonist met ruime ervaring in de HaFaBra, bigbands en coverbands zoekt een nieuwe uitdaging en podium om te "knallen" (bigband, (acid) jazz, funk, coverband). Svp wel een band met ervaring en niveau. Omgeving Den Haag/Rotterdam.

Bone

Chicago nummers

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 179x bekeken

Hallo, Mijn naam is Walter en ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om ALLEEN nummers van de groep "Chicago" te spelen. Zelf ben ik drummer en ben op zoek naar blazers...tenor-/alt sax, trompettist, trombonist, gitarist, toetsenist, bassist en een zanger. Iedereen moet wel muziek kunnen lezen en solistisch zijn. (..Eis: minstens niveau 4 muziekschool of vooropleiding conservatorium..) Het … meer »

Walter Lumalessil

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 438x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees