Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bariton/tenorsaxofonist zoekt hippe band /collectief

Blazer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Naast repeteren sta ik ook graag op een podium af en toe. Stijl: fusion, moderne brass, hip, streat. Hoeft niet een vaste groep muzikanten te zijn, kan ook per gelegenheid. Mix van Soul Bob / Bill Evans, Guls, Bela Fleck & Jeff Coffin, Omar/Hidden Jazz Quartet- High Heels, TowerOfPower - Squib Caces enz enz Ik woon in Scheveningen, werk in Utrecht, beetje reizen is geen probleem. Bel of mail maar!

Muzikantenbank user Roy SchildermanRoy Schilderman

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Hallo ik ben Sophie, 17 jaar. Ik speel al 8 jaar (alt)saxofoon en mijn standaard muzieklessen beginnen me te vervelen. Ik ben opzoek naar muzikanten die net als mij een passie hebben voor muziek. Het liefst in regio Utrecht. Als je interesse hebt laat maar weten. fb-Sophie Wennekes insta - Sophie_WennekesSophie.wennekes@****.nl

Muzikantenbank user Sophie WennekesSophie Wennekes

Nederpop band

Blazer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hoi Ik wilde dit platform gebruiken om te polsen of er meer muzikanten te vinden zijn die de nederpop een warm hart toedragen. Ik heb ruim 10 jaar in een jaren 80 bandje gespeeld waar we regelmatig De Dijk , Doe maar en andere nederpop speelden. Maar ik krijg er geen genoeg van ! Zijn er muzikanten die misschien eens willen meedenken over een nieuwe nederpop band? Zelf speel ik saxofoon en zing … meer »

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman

Zanger / saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Ik heb ruim 10 jaar in een pop/rock band gespeeld in de blazerssectie en als zanger. Nu ben ik alweer een tijd gestopt maar het kriebelt om toch weer in een leuke popband te gaan spelen. Mijn voorkeur gaat naar de nederpop muziek (Doe maar / De Dijk / Toontje lager etc. ) maar ook alles uit de jaren 80 is lekker om te spelen. Wie zoekt er een saxofonist / zanger in de regio Boxtel?

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman