Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesband/ Muzikanten gezocht

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 139x bekeken

Saxofonist 60+ zou graag weer in een bluesband spelen. Heb veel band ervaring. Lees geen muziek speel op gehoor maar kan wel partijen noteren Bij voorkeur speel ik tenor maar speel en heb ook een bariton, alt en sopraan sax. En heb mondharmonica's maar dat is in een begin stadium. Verder indien nodig , een eigen backline. Met enige regelmaat optreden zou ik nog steeds heel leuk vinden Voor de juiste … meer »

leo van der veld

Tenorsaxofonist zoekt gezellige jazz

Blazer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 131x bekeken

Hoi, ik ben een ervaren tenorsaxofonist en op zoek naar een gezellig en ervaren jazz combo om regelmatig muziek mee te maken. Of mensen die zin hebben zoiets op te starten. Ik speel liefst jazz en latin maar funk vind ik ook leuk zolang het maar niet de boventoon voert... Van Blue Bossa tot There'll Never Be..., van No Moe tot Apple Jump en van Armando's Rhumba tot Spain. Of Red Barron, Morning Dance, … meer »

Gijs

Trompettist/percussionist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Ik ben een ervaren trompettist en slagwerker en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik speel eenvoudig van bladmuziek en mijn bereik op de trompet is tussen C1 en C3. Mijn voorkeuravond voor repetities is de donderdagavond. Ik heb een gezonde dosis humor, maar eis van mezelf optimale inzet wanneer ik musiceer. Mijn maximale reisafstand is ongeveer 45 minuten (iets langer als de repetities niet … meer »

Roland

Koper ensemble

Blazer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 317x bekeken

Ik ben een amateur bastrombonist en woon sinds kort in Kootwijkerbroek. Het lijkt mij leuk om in een koperensemble te spelen in de regio Barneveld. Dus als er zoiets is of plannen zijn om een ensemble op te richten dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Henk Ouwerkerk

Henk Ouwerkerk

Baritonsax zoekt soul of funk

Blazer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 245x bekeken

Baritonsaxofonist met ervaring in disco- en soulbands zoekt soul- of funkband die al een blazerssectie heeft. Liefst met ook een trompet en andere sax. Graag met wekelijkse repetities, omgeving Eindhoven/Helmond.. Optreden: ook prima, maar niet té vaak.

Saxo Fonist