Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tenor saxofonist zoekt goed draaiende band (regio Rotterdam)

Blazer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 100x bekeken

Tenor saxofonist zoekt goed draaiende band (regio Rotterdam)Hallo! Ik ben 31 & professioneel gitarist, ja, dat lees je goed. Sinds maart 2020 speel ik ook Tenor Saxofoon, ik heb sindsdien veel geoefend en heb intussen ook al wat podium ervaring. Stijl maakt me op zich niet zoveel uit, als het maar goed klinkt. ;-) Jazz: https://www.instagram.com/p/CdqBUQ6j3sl/ Rock: https://www.instagram.com/p/CjgoyPAoxwN/ Ik hou ook van funk, maar nog geen opname. Ohja, … meer »

Muzikantenbank user David RobbrechtDavid Robbrecht

Trompet & sax

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Deze jongeman uit 1938 wil wel weer mainstream jazz spelen. Trompet heb ik een paar jaar laten rusten en concentreer me op ballads met mijn tenor. Sinds kort mijn trompet weer opgepakt.

Jan

Senior saxofonist/klarinettist zoekt muzikant(en)

Blazer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Ik ben 73 jaar en zoek uitbreiding van netwerk. Speel nu oude stijl jazz, maar te weinig. Veel klassiek, maar ook moderne jazz gespeeld, ook met dj door het land getrokken, speel Latin en funk. Ik houd van improvisatie en kreatieve vernieuwing. Breed georiënteerd, ervaring met grote en kleine bands, maar het is ook leuk om alleen bijvoorbeeld met een pianist te spelen. Benieuwd wie reageert. Hendrik.

henk kreulen