Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvulling

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 95x bekeken

Saxofonist (S,A,T) zoekt pianist voor slow soft jazz als duo of met bas gitaar en drum aanvullingWegdromen in Soft Jazz op mijn alt of tenor sax is mijn passie, dat zou ik graag doen samen met een pianist. Ik heb veel uitgewerkte nummers en enkele eigen nummers. Optreden is geen must. Eventueel is uitbreiding mogelijk met (contra-)bas , gitaar en of drum. Ik ben pensionada dus overdag geen bezwaar, file-tijden wel. Ik heb een kleine studio met opname mogelijkheden en een Roland Juno stage piano. … meer »

Muzikantenbank user Rembert WeijersRembert Weijers

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 296x bekeken

Saxofonist zoekt bandIk speel saxofoon (tenor,alt, sopraan) en ben bezig klarinet te leren spelen. Mondharmonica gaat me ook aardig af en ik ga binnenkort daarvoor nog een paar lessen nemen. Ik heb in bands gespeeld die rock/pop/blues en een beetje soul/funk deden. Voor andere muzieksoorten heb ik ook interesse, ook meer akoestisch. Ik speelde recent zelfs in een 30 jaren jazzorkestje. Ik woon in Doesburg. Drie kwartier … meer »

Muzikantenbank user Henk ScholtenHenk Scholten

Saxofonist zoekt soulful bandje

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 183x bekeken

Hallo daar, ik ben op zoek naar een bandje met wat gezellige mensen om een muzikale itch te vervullen. Ik speel nu 12 jaar saxofoon. Ook heb ik recent een electrisch windinstrument erbij gehaald en speel ik een beetje basgitaar mocht dat nog van pas komen. Ik ben op zoek naar een soul/disco/jazz/blues sfeertje maar vooral naar wat gezelligheid :)

Maxime