Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Baritonsaxofoniste zoekt (big)band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Baritonsaxofoniste zoekt (big)bandHet liefst speel ik in een soulband met een strakke blazerssectie. Misschien zelfs wel achter een tafeltje. Ik vind Scott Bradlee's Post Modern Jukebox en de Dap Kings echt geweldig. Ik lees noten, heb ervaring in een bigband (o.l.v. Frans Cornelissen),een soulband (Midnight Teasers) en speel momenteel bij de harmonie (Crescendo Noordwijk). Mijn goede voornemen voor 2019 is weer aan te sluiten bij … meer »

Muzikantenbank user Mirjam RuttenMirjam Rutten

Trompettist zoekt jazz combo, jazz band of dixieland band

Blazer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 191x bekeken

Trompettist zoekt jazz combo, jazz band of dixieland bandHallo, Ik zoek een leuk jazz gezelschap, combo of dixieland bandje. Ik vind improviseren en soleren erg leuk. Ik heb ruime ervaring mbt spelen als solo / improvisatie trompettist in de bigband. Opgegroeid in de fanfare. Ik speel ook nu en dan in een jazz combo van de bigband. Ook speel ik graag solowerken. Het genre wat ik zoek is jazz / blues / soul / funk, voorkeur gaat uit naar jazz. Door de jaren … meer »

Mark Krom

Saxofonist zoekt 3 muzikanten (Drums, Bass en Keys) voor een compacte band die kicken op Ableton, soundscapes en het experiment.

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Voor een heus dance/soundscape/jazz (Geen house!) project zoek ik muzikanten die er geen probleem mee hebben om soundscape/loops te maken en life te gebruiken. Kernbegrippen: Opwindend, Fucking-dansbaar, hier en daar romantisch, experimenteel met lef, en om het meest onbegrepen woord in de muziek maar eens te gebruiken; Jazz. (in a good way please!) Gewoon mooi project maken en redelijke inteligente … meer »

Muzikantenbank user Wiek VermeulenWiek Vermeulen

Saxofoniste

Blazer zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 214x bekeken

SaxofonisteHey! Ik ben Brecht en ik speel 5 jaar altsaxofoon. Ik ben erg enthousiast met mijn saxofoon en speel alles zolang het maar swingt. Het lijkt me erg leuk om mee te spelen in een bandje, maakt niet uit wat voor stijl. Een sax moet er dan wel bij passen.

Muzikantenbank user Brechtsje KlunderBrechtsje Klunder

Saxofonist of Blaassectie zoekt band

Blazer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 166x bekeken

Saxofonist of Blaassectie zoekt bandIk ben op zoek naar een leuke band. Ik wil serieus muziek maken, maar ook lol trappen. Ik ben op zoek naar een leuke coverband. Het Genre maakt me niet zoveel uit... als het goed is uitgevoerd vind ik alles leuk. Ik biedt mezelf dus aan als saxofonist, maar kan ook een secctie samenstellen indien gewenst.

J.

Veelzijdige Saxofonist zoekt Funk, Soul, Reggae, Jazz en of Latin band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 169x bekeken

een ervaren saxofonist, Baritonsax, plus altsax, electronische sax, percussie en zang.... met ruime prodiumervaring zoekt een nieuwe band. Funk, Reggae, Soul, Latin, Jazz... een brede ervaring en een brede interesse. Bladmuziek, zelf uitzoeken, soleren, t kan allemaal. Een keer of 10 per jaar optreden... (twee)wekelijks gezellig doch effectief repeteren. Zie ook facebook Fredbarisax Ik woon in Uithoorn … meer »

Muzikantenbank user Fred KofmanFred Kofman

Saxofonist zoekt nieuwe uitdaging

Blazer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Hallo, Ik speel ruim 30 jaar (alt)saxofoon. Voorheen in harmonieën en een dweilband. De laatste jaren in een coverband (m.n. blues / soul / rock). Ik zou graag in een band met meerdere blazers of een big band willen spelen. Ik woon in Roosendaal, maar enige reistijd is geen probleem. Groet,

Ingrid

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Ha! Ik zoek een leuk bandje om me verder te ontwikkelen als saxofonist. Na de verplichte jaren pianoles en zo'n 10 jaar drummen, ben ik overgestapt op de sax. En nu ben ik klaar voor het echte werk, ik mis het samenspelen! Covers, feestmuuziek, funk, populair jazz; ik vind het allemaal mooi. Ik woon in Utrecht, ben 34 en ben sowieso een leuke gast ;)

Muzikantenbank user Joris BatelaanJoris Batelaan

Trompettist zoekt band of project

Blazer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Trompettist zoekt band of projectHallo, ik ben een ervaren trompettist en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat mag een coverband zijn, maar ik sta ook open voor een ander soort band of project. Ik heb met verschillende coverbands een allround ervaring opgebouwd. Dus funk, disco, rock, blues, latin, nederlandstalig en folk. Ook heb ik bigband en jazz ervaring. Ik kan arrangeren en ben gewend mijn partijen zelf te maken. Indien … meer »

Muzikantenbank user ZbldZbld