Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Klarinettist

Blazer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 161x bekeken

KlarinettistHallo, Mijn naam is Mare en ik ben 22 jaar. Ik speel besklarinet, en heb mijn B examen al een tijd op zak. Ik heb enige ervaring met improvisatie. Daarnaast heb ik ervaring met samenspel. De stijlen die me interesseren zijn: klassiek,klezmer en pop, maar ik sta ook zeker open voor andere stijlen muziek. Ik zou graag in een band/groep spelen met leeftijdsgenoten. Ken je of ben je iemand die een klarinettist … meer »

Muzikantenbank user Mare de SmetMare de Smet

Jazzy evergreens GUITARIST

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Ik ben een 79 jarige trompettist ,slow saxofonist en zing ook nog. Optredens met grotere dixieband. Soms behoefte aan easy listening met kleine bezetting. Zoek een goede slagguitarist in de buurt van Woerden/Utrecht. Een of twee keer wat uitproberen om te kijken of het klopt.

Jan

Klarinet/zang

Blazer zoekt band in Meppel (Drenthe) | 244x bekeken

Klarinet/zangIk zou het leuk vinden om te spelen met mijn klarinet in een jazzswingbandje, overigens kan ik ook zingen dus die combi is mogelijk. Ik denk zelf aan 3 of 4 personen band die uiteindelijk optreed (niet) versterkt op feesten en partijen. Ik denk hierbij aan een contrabas en een gitaar bijvoorbeeld. Denk hierbij aan nummers van de laatste jaren (populaire nummers) in een jazzvorm gevormd...

Myrthe Lugtmeier

Trompettist/banjoist zoekt medespelers

Blazer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 119x bekeken

Ik ben inmiddels 70 jaar en heb jarenlang in Oude Stijl Jazzbands gespeeld. Na mijn verhuizing van N Holland naar Friesland is het wat stil komen te liggen. Ik wil graag weer samenspelen en ben dus op zoek naar een trombonist, clarinettist/saxofonist, drummer en bassist. Een accordeon erbij kan ook leuk klinken. Mijn grote voorbeeld is momenteel o.a. Tuba Skinny (Youtube.com). Vr Gr Hans Lampers 0519-842045

Hans Lampers

Tenor saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 180x bekeken

Tenor saxofonist zoekt bandAl een paar jaar speel ik tenor sax en zoek een bank met een rijtje blazers waar ik tussen kan gaan staan. Liefst Funk, soul, reggae, jazz, pop. Ik ben geen virtuoos, maar kan met een stok achter de deur aardig meeblazen denk ik.

Muzikantenbank user Arjan van EedenArjan van Eeden

Trompettist zoekt singer songwriter band / band met eigen nummers

Blazer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Ik ben een gevorderde trompettist van 40 jaar en op zoek naar een singer/songwriter band / band met eigen nummers waarin ik trompet/bugel kan spelen en evt. backing vocal of percussion als toevoeging. Speel al ruim 30 jaar trompet, in zowel harmonie, big band als bands en ook gewend te soleren / mijn eigen partij te bedenken. Graag in de omgeving Deurne (± 30 km)

Pieter Bouwmans