Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist zoekt..............

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 105x bekeken

Hoi, Mijn naam is Dirk Jan, ben 47 jaar en woon in Ede. Al ruim 20 jaar speel ik Tenor- en Bariton saxofoon. Noten lezen kan ik en improvisatie doe ik graag. Ik ben op zoek naar een leuk project/band om samen te oefenen en af en toe een optreden. Ik hou van vele soorten muziek en sta open voor nieuwe dingen. Laat wat van je horen als het je wat lijkt. Afstand tot zo'n 50km van … meer »

Dirk Jan Demkes

Bluesharp speler zoekt gelijk gestemden. Prov Utreg

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 81x bekeken

Bluesharp speler zoekt gelijk gestemden. Prov UtregBelegen maar nog zeker niet uitgeblazen ervaren bluesharp speler kan nog wel wat band activiteit gebruiken.mag van een semi akoestisch duo tot een volle band zijn.als de Blues maar geleefd word. Uitstapjes naar R&R of americana waardeer ik zeker. Ook gast of inval werk is leuk.kom op.proberen kost niks. Geen starters.en voorkeur voor prov UTREG.of aangrenzend vr g Bart van Zijl.

Muzikantenbank user Bart van ZijlBart van Zijl

Beginner saxofoniste zoek band om samen te oefenen en te groeien

Blazer zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Beginner saxofoniste zoek band om samen te oefenen en te groeienHoi hoi! Ik ben Vera, 28 jaar oud. Ik heb 4 jaar piano gespeeld, ruim 6 jaar in een koor gezongen en nu, na zo veel jaar, is mijn passie voor muziek terug. Begin dit jaar heb ik een saxofoon aangeschaft, daarna nog een, en nu ben ik met zowel mijn alt als tenor aan het oefenen. Ik ga snel vooruit en word met elke dag steeds beter. Omdat mijn geluid al vrij goed is, wil ik graag een volgende stap … meer »

Muzikantenbank user Vera AndeVera Ande