Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tenor saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 146x bekeken

Ik zoek een combo (4-5 muzikanten) om samen muziek te maken. Genre lichte jazz, blues, swing, kleinkunst, chansons,... Noten lezen en improviseren is geen probleem. Wel ernstige aanpak gewenst. Bedoeling is om op niet al te lange termijn sporadisch op te treden en kwalitatieve muziek te brengen.

Sax

Tenor saxofonist zoekt combo

Blazer zoekt band in Limburg (België) | 149x bekeken

Ik ben op zoek naar een combo voor genres jazz/lichte muziek/kleinkunst... Muziek lezen en improviseren is geen probleem. Wel een ernstige aanpak verwacht met de bedoeling kwalitatieve optredens te verzorgen. Omgeving Oost-Brabant en Limburg in België.

Sax

Chicago nummers

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 146x bekeken

Hallo, Mijn naam is Walter en ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om ALLEEN nummers van de groep "Chicago" te spelen. Zelf ben ik drummer en ben op zoek naar blazers...tenor-/alt sax, trompettist, trombonist, gitarist, toetsenist, bassist en een zanger. Iedereen moet wel muziek kunnen lezen en solistisch zijn. (..Eis: minstens niveau 4 muziekschool of vooropleiding conservatorium..) Het … meer »

Walter Lumalessil

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 418x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees