Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Veelzijdige Saxofonist zoekt Funk, Soul, Reggae, Jazz en of Latin band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 56x bekeken

een ervaren saxofonist, Baritonsax, plus altsax, electronische sax, percussie en zang.... met ruime prodiumervaring zoekt een nieuwe band. Funk, Reggae, Soul, Latin, Jazz... een brede ervaring en een brede interesse. Bladmuziek, zelf uitzoeken, soleren, t kan allemaal. Een keer of 10 per jaar optreden... (twee)wekelijks gezellig doch effectief repeteren. Zie ook facebook Fredbarisax Ik woon in Uithoorn … meer »

Muzikantenbank user Fred KofmanFred Kofman

Saxofonist zoekt nieuwe uitdaging

Blazer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Hallo, Ik speel ruim 30 jaar (alt)saxofoon. Voorheen in harmonieën en een dweilband. De laatste jaren in een coverband (m.n. blues / soul / rock). Ik zou graag in een band met meerdere blazers of een big band willen spelen. Ik woon in Roosendaal, maar enige reistijd is geen probleem. Groet,

Ingrid

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 86x bekeken

Ha! Ik zoek een leuk bandje om me verder te ontwikkelen als saxofonist. Na de verplichte jaren pianoles en zo'n 10 jaar drummen, ben ik overgestapt op de sax. En nu ben ik klaar voor het echte werk, ik mis het samenspelen! Covers, feestmuuziek, funk, populair jazz; ik vind het allemaal mooi. Ik woon in Utrecht, ben 34 en ben sowieso een leuke gast ;)

Muzikantenbank user Joris BatelaanJoris Batelaan

Trompettist zoekt band of project

Blazer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Trompettist zoekt band of projectHallo, ik ben een ervaren trompettist en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat mag een coverband zijn, maar ik sta ook open voor een ander soort band of project. Ik heb met verschillende coverbands een allround ervaring opgebouwd. Dus funk, disco, rock, blues, latin, nederlandstalig en folk. Ook heb ik bigband en jazz ervaring. Ik kan arrangeren en ben gewend mijn partijen zelf te maken. Indien … meer »

Muzikantenbank user ZbldZbld

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 168x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees