Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist zoekt gezellige en goede coverband in regio Arnhem / Nijmegen

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 386x bekeken

Om met de deur in huis te vallen: ik zoek een leuke band. Mijn naam is Michiel, ben 39, getrouwd en heb 3 kinderen. Sinds mijn jeugd speel ik al trombone, begonnen in een brassband, maar vooral jarenlange ervaring opgedaan in diverse coverbands met nadruk op disco, funk en soul. Gezelligheid staat bovenaan, maar ik vind het belangrijk dat het muzikale niveau ook behoorlijk is. Regelmatig optreden, … meer »

Michiel van Pernis

Amateur zoekt medespeler

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 119x bekeken

Hoi ik ben een beginnende saxofonist en ben op zoek naar iemand waarmee ik samen kan spelen en die het leuk vind om mij wat dingen (opnieuw) aan te leren. Ik heb muziekdiploma A en B gehaald dus kan aardig wat spelen maar heb al zo'n 10 jaar niet meer gespeeld. Ik heb vroeger alt en later tenor gespeeld. Nu in het bezit van een alt saxofoon Sinds kort ben ik weer begonnen met alt saxofoon en ik … meer »

Luuk

Saxofonist zoekt funk/soul/pop band!

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 166x bekeken

Hoi! Ik heb een aantal jaar sax in een coverband gespeeld, maar heb daar helaas mee moeten stoppen vanwege verhuizen naar het mooie Utrecht. Maar zoek nu weer een nieuwe muzikale uitdaging! Het lijkt me leuk af en toe te repeteren en gigs te doen. Lijkt het je wat, dan hoor ik het graag! Groetjes! Duco (24j)

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries

Saxofonist zoekt bandjes

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 205x bekeken

Hallo! Ik ben een tenorsaxofonist die op dit moment bezig is met een tussenjaar om me voor te bereiden op het conservatorium, en ik ben druk op zoek naar bandjes en projecten. Ik speel veel soorten muziek, al hou ik vooral van de funk/jazz richting, en ik heb al best wat ervaring met het spelen in grote en kleine formaties (van een fanfareorkest tot een driemans formatie). Ik ben nu bezig met mijn … meer »

Muzikantenbank user Bob van ZuylenBob van Zuylen