Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Basklarinetist zoekt Jazz combo

Blazer zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 95x bekeken

Ik ben op zoek naar een Jazz combo in en nabij de randstad (woon zelf in Haarlem) om samen lekker swingende jazz of ingetogen ballads te spelen. Ben zelf helemaal verslingerd aan John Coltrane, vooral zijn ballads zijn fenomenaal. Ben sinds enkele maanden mijn jazz fundamenten aan het verstevigen middels een intensieve jazz opleiding bij DJAM. Speel daarnaast in een 10 mans blazers formatie, maar … meer »

Leon Verhoef

Trombonist zoekt gezellige en goede coverband in regio Arnhem / Nijmegen

Blazer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 476x bekeken

Om met de deur in huis te vallen: ik zoek een leuke band. Mijn naam is Michiel, ben 39, getrouwd en heb 3 kinderen. Sinds mijn jeugd speel ik al trombone, begonnen in een brassband, maar vooral jarenlange ervaring opgedaan in diverse coverbands met nadruk op disco, funk en soul. Gezelligheid staat bovenaan, maar ik vind het belangrijk dat het muzikale niveau ook behoorlijk is. Regelmatig optreden, … meer »

Michiel van Pernis

Amateur zoekt medespeler

Blazer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 190x bekeken

Hoi ik ben een beginnende saxofonist en ben op zoek naar iemand waarmee ik samen kan spelen en die het leuk vind om mij wat dingen (opnieuw) aan te leren. Ik heb muziekdiploma A en B gehaald dus kan aardig wat spelen maar heb al zo'n 10 jaar niet meer gespeeld. Ik heb vroeger alt en later tenor gespeeld. Nu in het bezit van een alt saxofoon Sinds kort ben ik weer begonnen met alt saxofoon en ik … meer »

Luuk

Saxofonist zoekt funk/soul/pop band!

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 207x bekeken

Hoi! Ik heb een aantal jaar sax in een coverband gespeeld, maar heb daar helaas mee moeten stoppen vanwege verhuizen naar het mooie Utrecht. Maar zoek nu weer een nieuwe muzikale uitdaging! Het lijkt me leuk af en toe te repeteren en gigs te doen. Lijkt het je wat, dan hoor ik het graag! Groetjes! Duco (24j)

Muzikantenbank user Duco de VriesDuco de Vries