Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Baritonsaxofoniste zoekt (big)band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Baritonsaxofoniste zoekt (big)bandHet liefst speel ik in een soulband met een strakke blazerssectie. Misschien zelfs wel achter een tafeltje. Ik vind Scott Bradlee's Post Modern Jukebox en de Dap Kings echt geweldig. Ik lees noten, heb ervaring in een bigband (o.l.v. Frans Cornelissen),een soulband (Midnight Teasers) en speel momenteel bij de harmonie (Crescendo Noordwijk). Mijn goede voornemen voor 2019 is weer aan te sluiten bij … meer »

Muzikantenbank user Mirjam RuttenMirjam Rutten

Saxofonist zoekt 3 muzikanten (Drums, Bass en Keys) voor een compacte band die kicken op Ableton, soundscapes en het experiment.

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Voor een heus dance/soundscape/jazz (Geen house!) project zoek ik muzikanten die er geen probleem mee hebben om soundscape/loops te maken en life te gebruiken. Kernbegrippen: Opwindend, Fucking-dansbaar, hier en daar romantisch, experimenteel met lef, en om het meest onbegrepen woord in de muziek maar eens te gebruiken; Jazz. (in a good way please!) Gewoon mooi project maken en redelijke inteligente … meer »

Muzikantenbank user Wiek VermeulenWiek Vermeulen

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees