Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen omgeving Grave Land van Cuijk

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland)

Wij zijn Coverband Yust wanted uit Escharen en bestaan nu uit 4 enthousiaste muzikanten van middelbare leeftijden (50-65). De setting is sologitarist, bassist, slaggitarist/zanger en drummer.
Helaas gaat onze slagitarist/zanger verhuizen naar Spanje dus wij op zoek naar een slaggitarist of slaggitariste die ook kan zingen om onze band weer compleet te maken. We hebben een eigen repetitieruimte waar de spullen kunnen blijven staan en repeteren op maandag om de 14 dagen . Thuis proberen we de nummers voor te bereiden en op de repetitie kunnen we ze dan gezamenlijk verder uitwerken. We zijn geen profesionals maar willen wel beslagen ten ijs verschijnen en zoeken iemand die dit ook wil maar de persoonlijke klik is zeker net zo belangrijk als de muzikale klik.
Muziek maken met elkaar in een prettige sfeer staat voorop en af en toe optreden als we er aan toe zijn vinden wij zeker ook leuk . We spelen muziek van Elvis Presley, Cliff Richard , CCR ,Johny Cash, the rolling stones en diverse meer maar geen hardrock
Heb je interesse, dan horen wij het graag.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.