Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Sound Of Strangers zoekt Vocalist

Sound Of Strangers zoekt Vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland)

PROGROCK FORMATIE SOUND OF STRANGERS ZOEKT ZANGER(ES):

Vanwege het plotselinge vertrek van onze frontman/zanger zijn wij per direct op zoek naar een goede vervanger.

Ons debuutalbum “Crossing Borders” is af en komt op korte termijn uit. We zijn klaar om live te spelen (er staan al wat optredens gepland) en we zijn alweer druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor ons volgende album.

Het werk van Sound Of Strangers is uniek maar ongetwijfeld zullen de invloeden van bands als Marillion, Porcupine Tree, Rush en Pink Floyd hier en daar hoorbaar zijn. Wij zoeken een vocalist die zich binnen dit genre op zijn/haar gemak voelt en zijn/haar creatieve bijdrage kan leveren binnen het schijfproces en de totstandkoming van nieuwe nummers. Daarnaast vinden wij de bekende “klik” heel belangrijk. We zijn een gezellige, hardwerkende en enthousiaste groep en zoeken iemand die daar goed bij past. Onze leeftijden variëren tussen 35 en 55 jaar. We hebben een eigen repetitieruimte in Waddinxveen. Om een idee te krijgen van wat we doen kan je hier een compilatie van een aantal nummers van ons album beluisteren: https://on.soundcloud.com/d6ZvU

Als je na het lezen van deze advertentie denkt: “Dat wil ik wel proberen” neem dan contact met ons op. info@****************.nl of 06-10621744 (Paul)

Website: www.soundofstrangers.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.