Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Tobacco Flavoured Kisses zoekt gitaristen!

Tobacco Flavoured Kisses zoekt gitaristen!

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland)

GEZOCHT: een bassist en een gitarist
Belangrijk om te weten is dat we voornamelijk eigen muziek spelen. Deze eigen muziek flirt met veel verschillende stijlen (pop, indie, rock, psych) maar valt allemaal wel onder het kader van alternatieve rock (denk Arctic Monkeys, The Beatles, The Doors, Iggy Pop).

Wij houden wel van een show met een beetje variëteit. Af en toe een lief, dansbaar pop deuntje, af en toe een rauw, luidruchtig liedje waar mensen op kunnen moshen.

De ideale bassist/gitarist is voor ons iemand die;

1. Ambiteus is en eventueel er helemaal voor zou gaan mits de band volledig op gang komt. Dus niet iemand die het even voor de lol leuk zou vinden een tijdje te jammen

2. Iemand die er tijd voor heeft. Natuurlijk kunnen wij gezamelijk afspreken wanneer repetities en shows het beste uitkomen. We vragen niet of je direct stopt met je baan maar wel dat je minimaal een keer in de week kan repeteren (er bestaan natuurlijk uitzonderingen) en dat je vrij kan vragen voor werk als er een belangrijk optreden aankomt.

3. Iemand die het kan. We zijn op zoek naar een ervaren gitarist. Je hoeft daarvoor niet een volle Ziggodome plat gespeeld te hebben maar je moet wel al overweg kunnen met het podium en je instrument. Als je geen bassist bent kan je er van uit gaan dat je vaak gaat wisselen tussen rhythm en lead. Wij denken niet echt na over wie doet rhythm, wie doet lead. Het ligt heel erg aan je stijl en waar het nummer om vraagt.

4. Iemand met veel aanwezigheid op het podium.

5. Iemand die in de buurt van Amsterdam woont of bereid is daar heen te reizen. We repeteren ook soms in Hoofddorp en binnenkort hebben we mischien een vaste ruimte in Leiden dus wees bereid een half uurtje te reizen. Het is niet ideaal maar soms repeteren we laat. We denken in dat geval niet dat je er vrolijk van word als je nog twee uur in de bus moet zitten.

6. Wat niet nodig is maar zeker wel pluspunten oplevert is als je kan zingen en/of kan schrijven. Als je een beetje een songwriter geest hebt, willen wij daar natuurlijk graag gebruik van maken en backing vocals worden ook gewaardeerd maar in principe zoeken we gewoon een goede bassist en gitarist dus wees niet bang als dat niet zo is.

7. Het aller, aller, alleeeerbelangrijkste is dat je gewoon een gezellige gast moet zijn. In een band spelen is stressvol en je zit veel met dezelfde mensen opgeschotelt dus het moet wel echt klikken. Wij zijn naast dat we hard werken aan de band ook gewoon een stelletje droogkloten die na een show of repetitie willen genieten van een biertje of twee (of drie, of vier etc.)

Ben je niet geschrokken van onze lijst voorwaarden? Haast dan niet en stuur ons een mailtje naar ons gmail account; tobaccoflavouredkisses@*****.com.
Onze muziek is te beluisteren op Spotify en onze band is te bekijken op Instagram.

Wie weet zien we je binnenkort!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.