Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg)

Hey muzikale maestro's!
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist!
Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, met een focus op de heerlijke deuntjes uit de jaren 70, 80 en 90. Denk aan swingende disco, funky pop. En waar is ons podium? Voornamelijk in Duitsland, net over de Nederlandse grens, in de regio Aachen. We hebben al flink wat fans vergaard en worden gevraagd voor te gekke optredens ook tijdens de Oktoberfeest periode waar we de grote tenten onveilig maken!
Maar nu komt het spannende deel: we hebben een muzikale duizendpoot nodig die als trombonist kan schitteren op goed amateur niveau / semi-professioneel of professioneel niveau. Het is essentieel dat je noten kunt lezen en de lead partijen kunt spelen.
Wat staat je te wachten? Een avontuur van 15 optredens tussen mei en oktober, waarbij elk optreden een fantastische vier uur duurt. Wees voorbereid op enthousiaste fans, swingende melodieën en onvergetelijke momenten op het podium.
Ben jij die lead trombonist die ons orkest naar een hoger niveau tilt? Laat van je horen en laat ons samen de muzikale grenzen verleggen!
Laat je trombone schuif spreken en stuur een berichtje naar strolenberg86@*****.com

Website: www.loarusje.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.