Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist(e) bigband

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 48x bekeken

Wij de JK bigband in Venlo zijn op zoek naar een Trombonist(e). Wij repeteren in Venlo op zaterdagmorgen van 9:45 tot 12:00 uur. Eigen parkeergelegenheid. Leiding is in handen van Arthur Geurts.

Muzikantenbank user JK bigbandJK bigband

Grote Salsaband Arnhem zoekt

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020: - Trombonist - Trompettist - Tenorsax - 1 of 2 Zanger/essen Zou jij ons willen en kunnen versterken? Stuur ons dan een mail. Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste repetitor en repetitieruimte. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, bongo, conga, timbales, piano, bas, 3x trompet, 2x altsax, 2x tenorsax, … meer »

Marijke Bruin

Muzikanten gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 196x bekeken

Wil je: - Vlotte, populaire, herkenbare muziek maken in een orkest zonder concoursverplichtingen? - Een keer per week gezellig samen repeteren? - Ieder jaar een paar mooie concerten uitvoeren? Dan is meespelen in het HONL iets voor jou! Wij zoeken klarinettisten, fluitisten, tubaspelers en slagwerkers Maar speel je een ander instrument, dan ben je ook welkom. Wij hebben repetitie op … meer »

Desiree Adank

Blazer(s) gezocht voor opname

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Blazer(s) gezocht voor opnameIk ben bezig met de opnamen van een nieuwe plaat (mijn veirde EP). Ik zoek een blazersensemble of multi-instrumentalist die een lekker potje kunnen blazen. Er is budget maar ik kan geen excessieve bedragen betalen. De muziek doet een beetje denken aan Paul Simon en James Taylor. Ik neem op in Studio Artichoque.

Muzikantenbank user Jeroen TimmermansJeroen Timmermans

Bigband zoekt swingende blazers

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 218x bekeken

De Powerswingbigband speelt, onder leiding van een professionele dirigent, jazz stukken vooral uit de swing periode. Ongeveer de helft van het repertoire zijn zangstukken en spelen we begeleidend. De andere helft zijn mooie arrangementen van onder andere Hefti en Basie waarin de band flink kan uitpakken. Maar ook modernere stukken staan op het repertoire. Heb je zin om te swingen kom dan een keertje … meer »

Eric Damstra

Gezocht saxofonist voor soul/pop coverband

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Wie maakt onze sectie compleet? Funk/pop/soul band zoekt een ervaren saxofonist. Mindfunk is ongeveer een half jaar geleden opgestart en inmiddels beginnen de optredens er aan te komen. Juist nu moet onze baritonsax afhaken. We zijn dus op zoek naar een sax, liefst bariton hoewel alt ook zou kunnen. De sectie bestaat verder uit trompet en tenorsax. De band bestaat in totaal uit 8 personen. We spelen … meer »

brouwer

Trombonist en trompettist gezocht

Blazer gezocht in Tiel (Gelderland) | 93x bekeken

Trombonist en trompettist gezochtSpeel jij trombone of trompet? Kun je goed bladmuziek lezen en spelen? Swing je de pan uit? En kun je repeteren op de donderdagavonden in de oneven weken in Tricht (nabij Geldermalsen)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk uitbreiding in de trombone- en de trompetsectie. Onze bigband speelt vooral swingmuziek uit de 40' en 50'er-jaren en heeft regelmatig leuke optredens. Misschien goed … meer »

Sylvie