Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Santana tribute band zoekt trompettist(e) / trombonist(e)

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Santana tribute band zoekt trompettist(e) / trombonist(e)Hallo, De in 2017 opgerichte Santana tribute band “ Fuente Del Ritmo “ uit regio Eindhoven is op zoek naar ervaren en enthousiaste koperblazers die ons willen komen versterken.De wereldwijd bekende Latin Rock muziek van Santana wordt regelmatig ondersteund door koperblazers. Uiteraard kunnen de blaaspartijen door onze toetsenist op zijn keys/synth worden geëmuleerd, en dat klinkt goed …maar … meer »

Bill

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazers

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazersWij een hele leuke knotsgekke feestband Fiesta Loca, zijn op zoek naar een toetsenist en blazers. Van een coverband die de normale covers spelen zoals de meeste. Willen wij een switch maken naar lekkere Spaanstalige nummers zoals Belle Perez. Ricky Martin etc. Ook willen we meer te gekke dance nummers toevoegen. Avici. Menthal Theo. Paul Elstak etc. Het boekingskantoor wil een promofilmpje opnemen … meer »

frank van baast

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Accordeonist, Blazer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, dwarsfluit, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Speel mee als projectlid bij het NS Orkest

Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 173x bekeken

Speel mee als projectlid bij het NS OrkestJe kunt dit jaar meedoen als projectlid bij de najaarsconcerten van het NS Orkest in theater De Kom (Nieuwegein). De najaarsconcerten zijn al jaren het visitekaartje van het orkest en worden bezocht door gemiddeld 1.000 toeschouwers. Dit jaar speelt het orkest voor het eerst onder leiding van dirigent Leon Vliex, waarbij mooie en herkenbare muziek wordt uitgevoerd. Op het programma o.a. Danzon no. … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikantenZoek jij een muzikale uitdaging in een gezellige club in Zoetermeer? Het orkest van Kunst en Vriendschap Zoetermeer werkt iedere maandag in het silverdome aan een gevarieerd repertoire van voornamelijk amusementsmuziek in een fanfare bezetting. Momenteel hebben wij het meeste plaats bij de Alt-saxofoons, hoorns en bugels maar alle andere instrumenten zijn zeker welkom. Kom jij een keer mee doen … meer »

Arjen van Putten