Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

2e blazer (trompet/trombone/altsax) gezocht voor Afrofunk band

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 67x bekeken

Tailcutters zoekt een 2e blazer om een vertrokken bandlid te vervangen. Het liefst trompet, maar trombone of altsax zou ook prima zijn. Wij spelen op eigen wijze instrumentale afrobeat/funk van artiesten zoals Budos Band, Funk Ark, Ikebe Shakedown, Manu Dibango en Jungle Fire. Huidige bezetting: tenor/bari sax, gitaar, keys, bas, drums en percussie. Jij: Gevorderde muzikant, affiniteit voor de … meer »

GW Nagel

Skaband SKIPPABEAT zoekt trompettist

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 460x bekeken

Skaband SKIPPABEAT zoekt trompettistNa vele jaren onze fantastische trompettist te zijn geweest, heeft Max besloten om met pijn in zijn hart de band te gaan verlaten. Wij zijn dus op zoek naar een goede trompettist die graag een feestje bouwt om de blazerssectie (4 personen) van onze toffe ska-band (totaal 9 man) te komen versterken. Wij maken en spelen eigen nummers dus muzikale en creatieve inbreng in zeker een pre. We repeteren wekelijks … meer »

Marco Damen

Florence Swingt Band zoekt 60+ trompettist m/v

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 84x bekeken

De Florence Swingt Band is een kleine bigband die bestaat uit 65 plussers en speelt voornamelijk zowel gezongen als instrumentale jazz standards. Hier en daar komen ook wat populaire nummers voor. De uit 16 muzikanten bestaande bezetting is zang, een ritmesectie, piano, toetsen, saxofoonsectie en een trompetsectie die momenteel helaas uit 1 persoon bestaat. Ieder bandlid heeft de mogelijkheid om … meer »

Muzikantenbank user Aad van der ZeijdeAad van der Zeijde

Sisters of Soul zoekt nieuwe Candy Dulfer! (regio Eindhoven)

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Sisters of Soul zoekt nieuwe Candy Dulfer! (regio Eindhoven)De band Sisters of Soul is op zoek naar een nieuwe saxofonist(e)!! Het wegvallen van de huidige saxofonist betekent dat er een positie vrij is gekomen binnen deze tienkoppige soulband, welke zich de énige echte Ladies of Soul tribute band van Nederland mag noemen. Ben jij (of ken jij) daarom een saxofonist(e) die onze band wil komen versterken? Aarzel dan niet, en meld je aan voor de audities via … meer »

Muzikantenbank user Sisters of SoulSisters of Soul

De Delta Swing Band zoekt diverse blazers

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 121x bekeken

'On common ground' zoekt een trompettist. We zijn een 6 mans/vrouw band die covers spelen van o.a. Susan Tedeschi, John Hiatt, Beth Hart, Delbert McClinton ea. Oefenen maandag in Amersfoort. Bezetting; zangeres, bas, toetsen, gitaar, sax, drums.

Muzikantenbank user Hans KoddeHans Kodde

Unieke formatie is van 8 blazers en drummer zoekt een bariton-saxofonist

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Unieke formatie is van 8 blazers en drummer zoekt een bariton-saxofonistDr.Gumbo brass-bent is een unieke formatie van 8 blazers een zangeres en een drummer. We combineren op een unieke manier en verrassende manier Funk, Soul & HipHop. Dr.Gumbo is op zoek naar een BARITON-SAXOFONIST(e). We repeteren om de week op dinsdagavond in Berlicum (Brabants: Balkum) Delen mag...Tips welkom! Voor meer vragen en informatie mail naar: drGumbo.brassbent@*****.com

Dr.Gumbo Brass-bent

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt uitbreiding blazerssectie

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 163x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt uitbreiding blazerssectieSunday Groove is op zoek naar versterking van de blazerssectie. Liefst een ervaren tenor- of altsaxofonist(e) of trombonist, die gloedvolle solo's kan spelen, maar ook een strakke partij neerzet in onze blazerssectie. Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We spelen niet van … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove