Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Altsaxofonist voor salsaband

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 76x bekeken

Grote amateursalsaband (15 )uit Arnhem en omstreken zoekt een altsaxofonist. Repetities op de woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken in Elden, Arnhem-Zuid van 19.45 - 22.15 uur. Kleine maandelijkse contributie voor repetitieruimte en huur apparatuur bij optredens. Repetitor/dirigent aanwezig en barretje in de repetitieruimte voor de afterparty. We bestaat al 5 jaar en het is een gezellige … meer »

Marijke Bruin

Goed draaiende funk/soul/jazzband zoekt trompettist (m/v)

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 180x bekeken

Goed draaiende funk/soul/jazzband zoekt trompettist (m/v)Helaas onze geliefde trompettist Patrick gaat ons verlaten. Hij helpt ons gelukkig voorlopig nog wel uit de brand met onze volle speelagenda. Maar we zijn dus wel op zoek naar een opvolger! De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al zo'n 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, basgitarist Tom, toetsenist Edgar, saxofonist Sylvia en zangeressen … meer »

Jos van Hagen

Bigband zoekt altsaxofonist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 161x bekeken

De Cotton Club Bigband is een Amsterdamse bigband die vrijwel wekelijks op dinsdagavond repeteert. Het repertoire is breed en bestaat onder meer uit bigband klassiekers, Latin en Nederlandstalige nummers in een swingjasje. De saxsectie organiseert op sommige dinsdagen een eigen repetitie. Afhankelijk van jouw voorkeur kan je 1e of 2e alt spelen. We treden enkele keren per jaar op. Ben je geïnteresseerd? … meer »

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Orkest zoekt enthousiaste trompettisten

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Orkest zoekt enthousiaste trompettistenFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de blaassectie enthousiaste trompettisten.

Frank Dirne

The Dixie Boys zoeken een trombonist

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 138x bekeken

The Dixie Boys zoeken een trombonist welke met ons gezellige dixieland muziek wil spelen. Onze band bestaat uit 6 muzikanten en hebben ongeveer 10 maal per jaar een optreden. Wij doen het voor ons plezier en repeteren in principe om de twee weken op Woensdagmiddag in Tilburg. Ben je geïnteresseerd reageer dan op deze advertentie en we maken een afspraak om je op onze repetitiemiddag te verwelkomen.

Muzikantenbank user Piet BouwmaPiet Bouwma

Folk/jazz duo zoekt instrumentalist

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Folk/jazz duo zoekt instrumentalistWij zijn een jazz/folk duo bestaande uit zangeres/gitarist/banjoist en een contrabassist/clarinetist/gitarist. Samen schrijven we eigen werk, wat varieert van jazz, manruche, dixieland, folk, funky invloeden. We zijn we op zoek naar een extra muzikant, die voor extra aankleding en solo's kan zorgen. Een blazer zou super zijn, maar een toetsenist of gitarist is ook welkom. De afgelopen tijd hebben we … meer »

Muzikantenbank user Bridget VZBridget VZ

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 190x bekeken

Respect & the Havana Horns zoekt enthousiaste blazers. Startende Blues/rock/soulband Respect zoekt uitbreiding van de band met een blazerssectie Wekelijkse repetitie in studio in Nijmegen. Wie zich uitgedaagd voelt is van harte welkom! Doel is naast lekker samen muziek maken zeker ook optreden.

Hans Timmermans