Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Strakke coverband zkt ervaren, goed solerende sectiesaxofonist (tenor)

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 221x bekeken

Voor een van de betere coverbands uit Utrecht, zoeken wij nog een ervaren tenorsaxofonist. Je speelt in een sectie met een altsaxofoniste en trompettist (die zo nu en dan ook bariton sax speelt), mogelijk breiden we op termijn nog uit met een trombonist. Belangrijk is dat je goed soleert en het sectiewerk strak neerzet. De band is verder compleet, met twee zangeressen. Allen zeer ervaren muzikanten. … meer »

Muzikantenbank user Joran DikkenJoran Dikken

Bigband zoekt trombonist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 57x bekeken

Voor uitbreiding van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar een goede trombonist. Ons repertoire is klassiek bigband en modernere nummers in bigbandarrangement. Repetities worden gehouden in Bosschenhoofd op dinsdagmiddag. Heb je interesse, kom eens langs of neem contact met ons op via de website www.bigband-ngng.nl.

A. de Gruijter

Bigband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Wij zoeken versterking in de trombonesectie van onze bigband. Door de gemiddeld wat hogere leeftijd hebben we nog wel eens uitvallers en daarom zoeken we versterking in deze sectie. Wij spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Repetities worden gehouden op dinsdagmiddag in een gezellig cafe in Bosschenhoofd waar ook wel eens wordt opgetreden. Als het … meer »

A. de Gruijter

Trompettist(e) gezocht

Blazer gezocht in Deventer (Overijssel) | 58x bekeken

Wij zijn opzoek naar een trompettist(e). Speel jij trompet en woon je in de region Deventer, Apeldoorn, Zutphen en wil je graag optredens verzorgen door heel NL en soms in het buitenland? neem dan contact met ons op! www.deurbloazers.nl

Niels Janssen

Fanfare zoekt blazers.

Blazer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 37x bekeken

Wij zijn een toffe, dynamische groep muzikanten van 10 tot 80 jaar. We zoeken nog wat extra blazers die onze groep kunnen versterken. We repeteren iedere vrijdag van 20u15 tot 22u15. Altijd welkom om eens kennis te komen maken tijdens onze repetitie in zaal 't Dorp aan het dorpsplein te Kortenaken, Vlaams-Brabant.

Inge Gressens

Trombonist(e) (m/v) gezocht voor Funkband

Blazer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 1457x bekeken

Trombonist(e) (m/v) gezocht voor FunkbandDoorstartende Funkband met eigen repetitielocatie in Alkmaar is op zoek naar een goede en ervaren trombonist(e) (m/v). Samen met de Tenorsax en de trompet zorg je voor een strakke blazerssectie. De band bestaat, wanneer compleet, uit 8 personen en de veel gespeelde stijl is Funk, denk hierbij aan nummers van Tower of Power, Incognito, EWF en meer van dat soort geweldige bands. Het vereiste niveau is … meer »

Muzikantenbank user Peter van HaastrechtPeter van Haastrecht

FreeStyle Coverband zoekt Trompettist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Onze coverband met enthousiaste en ervaren muzikanten is op zoek naar een trompettist. De bezetting is: twee zangeressen, toetsenist, saxofonist (alt/tenor), trombone, basgitaar, gitaar en drums. Ons repertoire omvat o.a. soul, funk en pop, van "Uptown Funk" via "Don't You Forget about Me" richting "Crazy" naar Signed Sealed Delivered" en verder........... We repeteren wekelijks in onze eigen … meer »

Gerard Beelen

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 141x bekeken

Trompettist gezochtOnze 7-koppige brassband The Embrassibles is op zoek naar versterking in de trompetsectie. Ben jij een goede (D+) en sociale trompettist(e) die van een uitdaging houdt, dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie www.theembrassibles.com of bezoek Facebook. Leuke optredens staan alweer gepland!

The Embrassibles