Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Stageband Amantius zoekt muzikanten (koper blazers)

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 272x bekeken

Stageband Amantius zoekt muzikanten (koper blazers)Stageband Amantius zoekt ter versterking van diverse secties muzikanten. Wij zoeken trompettist, trombonist en saxofonist zodat de sectie weer uit min. 4 muzikanten bestaat. De ritmesectie bestaat uit een drummer, gitarist, bassist en percusionist. Stageband Amantius bestaat uit 15 enthousiaste muzikanten. Wij spelen een breed en zeer gevarieerd repertoire 'lichte muziek waaronder Soul Bossa Nova, … meer »

Marcel

Fluitist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 64x bekeken

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Wij denken daarbij aan iemand die tin whistle en/of low whistle o.i.d. speelt. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen maanden hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen … meer »

Adrie Smits

Chic/Funk coverband is op zoek naar toetsenist en zangeres

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 100x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist Drummer (beiden 54, 53 en 60 jaar) zijn een "Chic"/Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een toetsenist en zangeres. Denk hierbij aan muziek van Chic: Le Freak, I want your Love, Good Times, Dance Dance Dance, Everybody Dance / Sister Sledge: We are Family, Lost in Music, He's the Greatest Dancer / Diana Ross: I'm Coming Out, Upside Down / maar ook Spacer van … meer »

Michel van Nieuwland

Residence Bigband zoekt een 5e trombonist (2e bastrombonist)

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 435x bekeken

Residence Bigband zoekt een 5e trombonist (2e bastrombonist)Voor onze trombonesectie zijn wij op zoek naar een (bas)trombonist. Ben je in staat om van onze uitdagende stukken de 4e/5e partij voor je rekening te nemen dan maken wij graag eens kennis! De sectie bestaat uit 4 man maar veel van onze stukken vragen om een 5e stem. Ons repertoire is zeer interessant met een diversiteit aan verschillende stijlen. Kijk eens op onze website en de social media om … meer »

Axel Cornet

Reggae/ska/wereldmuziek band Terra Volta zoekt 3e blazer!

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 88x bekeken

Terra Volta is een energieke band met een eigen stijl: een mix van smaken en sferen uit alle hoeken van de wereld met een nadruk op Ska & Reggae. Momenteel spelen er naast drummer, zanger, toetsenist, bassist en gitarist ook 2 blazers (trompet en sopraan/altsax). Maar onze wens is groot om de blazers verder uit te breiden. We staan voor van alles open: trombone / tenor of baritonsax maar evt ook trompet … meer »

Rianne Luiten

Eindhovense soulband zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Eindhovense soulband zoekt saxofonist(e)Innersoul is een gezellige Eindhovense soulband met drie zangeressen,
twee blazers, gitaar, bas en drums. 
Ons repertoire bevat o.a. nummers van Tower of Power, Stevie Wonder, James Brown, Average White Band en Jackson 5.

 We repeteren op woensdagavond in Eindhoven en streven naar zo’n 6-8 optredens per jaar. Onze leeftijd is 35-55 jaar, dus ben je ‘herintreder’, geen probleem! Gezelligheid … meer »

Muzikantenbank user Innersoul BandInnersoul Band

Jazzy bluesy R&B-alt saxist gezocht...

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Jazzy bluesy R&B-alt saxist gezocht...hoi altist..Orlando Milan..SoulMotownFunkR&Bbluesbassist,woonachtig in Zoetermeer zoekt ivm de herstart van zijn bigsoulband LIFE'N'TIMES nog een Funky R&B-Jazzy altist ter completie vd saxsektie..gaat om een big soulband van bigbandachtige proporties maar met nadruk GEEN TRAD.BIGBAND..we hebben een t-bone..en trumpetsektie..we zoeken dus,ook naar aanleiding van the overall picture en the oldskool … meer »

orlando milan