Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BigBand Geldrop zoekt Trompettist en 1ste Trombonist

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 770x bekeken

BigBand Geldrop zoekt Trompettist en 1ste TrombonistBigband Geldrop is een enthousiaste en moderne bigband en is een begrip in de regio. Met een plezierige mix van latin, pop en swing spelen wij toegankelijke muziek. Ter aanvulling van onze trompetsectie en trombonesectie zijn wij op zoek naar een ervaren trompettist en eerste trombonist. Kom eens langs en luister of speel mee. Je bent van harte welkom!

Muzikantenbank user Marijke Van Der ZandenMarijke Van Der Zanden

EDM/trance-band in oprichting zoekt ervaren/gevorderde saxofonist(e)

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Hoi! Wij gaan die DJ's een poepie laten ruiken! Door dance en trance live, als band te spelen. We spelen covers in een eigen versie. Beoogde bezetting: zang, toetsen, gitaar, basgitaar, percussie. Drumbeats spelen we vanuit een laptop af, voor de juiste sounds en strakheid. Zo denken we iets unieks te gaan neerzetten, dat het heel goed gaat doen op festivals (niet alleen dancefests). Dus zijn dance … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Trompettist(e) gezocht

Blazer gezocht in Sneek (Friesland) | 58x bekeken

voor soul-funk-motown band omgeving Sneek-Akkrum, The Box of Chocolates, Winnaar Lytse Waldpop 2017 zoeken wij een trompettist(e). De band bestaat uit 2 zangeressen, gitarist, bassist, 2x altsax 1x baritonsax, toetsenist, drummer en 2 eigen sound engineers. We oefenen 1x per 2 weken in Gauw. Bel 06-31251483.

rob

Trompettist gezocht voor bedrijfsuitje 10 november 19:00 in Amsterdam

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 62x bekeken

Niet je meest alledaagse verzoek, maar wel goede value for money! Voor een bedrijfsuitje op 10 november (7 uur 's avonds) zijn wij op zoek naar een trompettist die voor ons het wilhelmus zou kunnen spelen (that's it). Locatie: Amstel Vergoeding: 30 euro voor dat ene nummer :-) Ik hoop dat jullie ons uit de brand kunnen helpen! Contact: 0681902174

Rogier

Bigband zoekt tenor saxofonist(e)

Blazer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 89x bekeken

Bigband uit Woerden zoekt een tenorsaxofonist(e). We spelen swing muziek met wat latin en af en toe een ballad. Oefenen is op maandagavond van 20.30 - 22.00 uur en we staan onder professionele leiding. Bladmuziek lezen is een must. Ook geschikt voor 50 plus. Wie komt ons versterken?

Muzikantenbank user Ruud van KampenRuud van Kampen

Legendes gezocht

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 225x bekeken

Ik heb mensen nodig uit de "elite" genres (klassiek, metal, jazz, o.i.d.) omdat ik verschillende invloeden en getrainde collega's met leergierige mindset zoek. Dan wil ik dus enigzins complexe/zinvolle (wisselingen tussen genres en maatsoorten, innovatie, gecombineerd met enige technische capaciteiten en zanglijnen die niet over salsa tequila of de wensen van je anaconda gaan.) muziek maken, gecombineerd … meer »

Paralyzing Penitence, Sanguine Fiction