Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist en drummer gezocht voor jazz/funkband

Blazer en Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 145x bekeken

Een startende jazz/funkband is op zoek naar een drummer en een saxofonist. Op dit moment bestaat de band uit een gitarist, zangeres en een bassist (contrabas en elektrische bas). Ons streven is om te beginnen met covers en het repertoire later uit te breiden met eigen nummers en op te treden. Ben je tussen de 20 en 25, woonachtig in Amsterdam en wil je in een vaste band spelen? Stuur ons dan een berichtje!

Sarah

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)Sunday Groove is op zoek naar een ervaren tenor- of altsaxofonist(e), die gloedvolle solo’s kan spelen, maar ook een strakke saxpartij neerzet in onze blazerssectie. Je speelt samen met onze trompettist die ook trombone speelt. Sunday Groove is een achtkoppige soul & funkband die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende covers worden afgewisseld met minder bekende nummers. We spelen … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 218x bekeken

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk. Ons repertoire … meer »

Muziekkapel EigeWies

Feestband

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 248x bekeken

Hallootjes... Wij zijn een totaal nieuw opgestarte band uit omg Utrecht En met wij bedoel ik 3 zangeressen, bassist en gitarist. Wij zoeken nog een gezellige toestenist blazers en 2e gitarist. Wat wij van plan zijn is een geweldige feestband te worden. Heb je interesse, ben je gezellig, vind je het niet erg als er een foutje gemaakt word?? Kom dan bij ons en we gaan er iets te geks van maken. Voor … meer »

brigitte smits

NightCats BigBand uit Eersel zoekt lead-trompet en (bas)trombone

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

NightCats BigBand uit Eersel zoekt lead-trompet en (bas)tromboneNightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een lead-trompettist en trombonist. Het brede basisrepertoire van de band bestaat, naast de traditionele big band-swing, uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse populaire muziek, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt … meer »

Mario van Leeuwen

Blaoskapel Tonloozzzz Breda

Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Blaoskapel Toonloozzz. wij zijn opgericht in Sepember 2017door een aantal oud-muzikanten die met een aantal nieuwe krachten en nieuwe blaoskapel zijn begonnen. Inmiddels bestaat de kapel uit 17 leden maar we kunnen nog altijd aanvulling gebruiken voor de volgende instrumenten, trompet, Schuiftrombone, en slagwerk Wij repeteren iedere vrijdag avond bij Cafe den Henk in Prinsenbeek van 20:00-22:15 kom … meer »

Eric

Trompettist/trombonist gezocht voor (Afro)funk band

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 101x bekeken

Tailcutters zoekt een trompettist (e/o trombonist) om een vertrokken bandlid te vervangen. Wij spelen op eigen wijze instrumentale afrobeat/funk van artiesten zoals Budos Band, Jungle By Night, Funk Ark, Ikebe Shakedown, Manu Dibango en Jungle Fire. Huidige bezetting: tenor/bari sax, gitaar, keys, bas, drums en percussie. Jij: Gevorderde muzikant, affiniteit voor de genre, sterk/strak speelt, … meer »

GW Nagel

Coverband Brandtastic zoekt 2e saxofonist

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Brandtastic, een coverband uit #Brandevoort(Helmond), is op zoek naar een 2e saxofonist als uitbreiding van de blazerssectie. Ons repertoire is divers; Phil Collins , Adele maar ook Santana of Bruno Mars. De bezetting van de band is toetsen, 2 vocalisten, bas, gitaar, percussie, drums en saxofoon. We repeteren wekelijks op donderdagavond vanaf 20.30u in wijkcentrum het Brandpunt in Brandevoort. Ben … meer »

Clark Kellenaers