Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten in Zoetermeer laat je horen!

Blazer en Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. We hebben een … meer »

Arjen van Putten

Muziek maken in Zoetermeer?

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Kom snel eens een keer mee repeteren! We beginnen in Januari met een nieuw programma, dus misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar? Kom daarvoor ook gerust eens kerst muziek mee blazen/drummen. Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. … meer »

Arjen van Putten

Trombonist / Tenor Saxofonist gezocht voor "The Boogie Club"!!

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 111x bekeken

Voor "The Boogie Club" zijn wij op zoek naar een extra blazer. The Boogie Club is een opstartende project / band met gevorderde / semi professionele muzikanten. Voor dit hyper ambitieuze project in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Trombonist of Tenor Saxofonist. Is een playlist met uitdagende tracks van Stevie Wonder, Elton John, The Beatles, The Rolling Stones en Tower of Power jouw ding? Maar ga … meer »

Muzikantenbank user Thijs SchampThijs Schamp

Muzikanten in omgeving Zoetermeer??

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Kom snel eens een keer mee repeteren! We beginnen in Januari met een nieuw programma, dus misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar? Kom daarvoor ook gerust eens kerst muziek mee blazen/drummen. Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. … meer »

Arjen van Putten

Bandleider gezocht

Blazer en Overig gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 142x bekeken

Bandleider gezochtDweilorkest It Sil Heve uit Leeuwarden zoekt een bandleider voor om de drie weken. Wij willen graag de puntjes op de i zetten en hebben daarbij hulp nodig. Ben jij een ervaren muzikant/bandleider die deze uitdaging aan wil gaan, kom dan een keer kijken. Wij repeteren op woensdag van 19.30 tot 21.15 uur in Leeuwarden. Vergoeding in overleg.

Muzikantenbank user Edwin SteensmaEdwin Steensma

Voiceware is op zoek naar een trompettist en trombonist.

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 112x bekeken

We zijn een dynamische groep van 8 zangers met een een 8-koppige band uit Mierlo. En wegens het vertrek van twee blazers zijn we op zoek naar nieuw blaastalent. Repeteren doen we op de vrijdagavonden. We brengen meerstemmig soul, pop, rock en jazz repertoire en we wisselen dit af met solo gezongen nummers. Op voiceware.nl staan een aantal muziekfragmenten die je een goede indruk van ons kunnen geven. … meer »

Aart

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 87x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

Tenorsaxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 109x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Tenorsaxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Jazz Ensemble zoekt pianist, tenorsaxofonist en trompettist

Blazer en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

Jazzformatie Ensemble 7 uit Zevenaar zoekt een pianist(e)/ toetsenist(e). Speel je tenorsax, gitaar of trompet, dan ben je ook van harte welkom. Is het aan een leeftijd gebonden? Voor ons niet! Vrijblijvend komen kijken en meespelen kan altijd! Van bladmuziek lezen is een vereiste. Repetities: eens in de veertien dagen (in de even weken) op de donderdagavond in Zevenaar van 20:00 t/m 22:00 uur. De … meer »

Remco Takken