Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz/latin ensemble zoekt blazer/pianist/percussionist

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Opstartend Jazz/Latin ensemble omg. Rotterdam Den Haag (Gitaar/bas/saxofoon) zoekt een blazer/pianist en een percussionist om het compleet te maken. Wij spelen voornamelijk nummers uit het Real Book met een latin feel (Bossa Nova, samba, boleros). Nummers die wij spelen zijn o.a.: Autumn Leaves, Blue Bossa, Girl from Ipanema, Besame mucho, Summertime enz. Ben je een percussionist. Speel je klarinet/dwarsfluit … meer »

Muzikantenbank user Michel van KralingenMichel van Kralingen

Blaaskapel 't Harmonieke Made zoekt muzikant

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Blaaskapel 't Harmonieke Made zoekt muzikantBeste muzikant, Een goed stukje muziek ! Zo wordt 't Harmonieke uit Made vaak omschreven. Een gezellige club van 16 mannen is op zoek naar versterking. Ivm het vertrek van één van onze baritonisten zijn we in beginsel op zoek naar versterking binnen de zwaar koper sectie. Speel je bijv. bariton, trombone of tenorsax en ben je enthousiast geworden na het zien van de info op onze website en facebook … meer »

J. van Meggelen

Soulvibration zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Groningen (Groningen) | 133x bekeken

Soulvibration zoekt saxofonist(e)Soulvibration zoekt een saxofonist(e) met solisten kwaliteiten. Soulvibration speelt uitsluitend soulmuziek uit de jaren 60/70. We treden in principe 2 x per maand op en we repeteren 2x per maand bij MON in Groningen. Soulvibration heeft leuke optredens in de regio maar ook verder in het land en onlangs hebben we ook een aantal keren in Duitsland opgetreden. We zijn een 12 koppige formatie. 4 zangeressen, … meer »

henk haak

Coverband Brandtastic zoekt blazers

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 318x bekeken

Coverband Brandtastic zoekt blazersCoverband Brandtastic uit Brandevoort (bij Helmond) is op zoek naar blazers. Brandtastic is een coverband die een grote diversiteit aan nummers op de setlijst heeft staan. Van het voor de hand liggend materiaal tot nummers die je niet meteen bij zo een band hoort. We bestaan uit negen muzikanten (drums, bas, toetsen, gitaar (2), altsax (2) en zangeres (2)). Om de blazerssectie, en daarmee de band, … meer »

Pieter

Mambochoc Amsterdam zoekt een fluitist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 119x bekeken

Mambochoc Amsterdam zoekt een fluitistWij zijn een 18 koppige Latinband uit Amsterdam , spelen traditionele Mambo's, blues, funk, afro en Salsa. We willen onze fluitsektie uitbreiden en zijn op zoek naar een fluitist die graag latin wil spelen. Redelijk mmuziek lezen is wel belangrijk. We repeteren elke dinsdagavond in het Cygnus Gymnasium te Amsterdam. Kijk op onze website en wordt enthousiast.

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan

Muzikanten gezocht voor nieuwe te vormen band

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 289x bekeken

Gezocht voor nieuwe jazzy cover band in Dordrecht: een toetsenist, drummer, bassist, gitarist, blazers en strijkers. Ik ben zangeres met band ervaring en wil moderne nummers op een jazzy manier spelen á la post modern jukebox (hierbij mijn playlist suggesties https://youtube.com/playlist?list=PLes134leeszNyuYwZqIKcTSM1lbmb7Xod) heb je interesse? Dan hoor ik graag van je.J

Nicole Tetteroo

2e trompettist(e) gezocht

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 134x bekeken

2e trompettist(e) gezochtGezocht !!!! Voor onze swingende en gezellige Bigband Soli, met goede zangeres en fijne dirigent, zijn wij op zoek naar een 2e trompettist(e) Je mag regelmatig soleren en in “the spotlight” staan ! Wij repeteren 1x in de 14 dagen op woensdag avond in de even weken van 20.00- 22.15 uur in ons Soli Clubgebouw met gezellige bar. Adres: Kerkpad 83, Santpoort-Noord. Reageer vooral op deze advertentie … meer »

Muzikantenbank user Marjolein van GiessenMarjolein van Giessen