Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 372x bekeken

Word jij de bassist of toetsenist in onze jazz/blues band?Wij, Trea (zang) en Martijn (gitaar), zijn liefhebbers van o.a. (swingende) jazz en blues en zijn recent als duo gestart. We zijn nu op zoek naar een bassist en toetsenist die met ons een leuke, gezellige band willen vormen. Als je net als ons lekker muziek wil maken, van een uitdaging houdt, en als je met ons een repertoire wil opbouwen (eigen inbreng is welkom!) en als je af en toe wil gaan optreden, … meer »

Trea

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Dweilorkest zoekt Trombonisten, baritonisten en saxofonisten

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 148x bekeken

Dweilorkest zoekt Trombonisten, baritonisten en saxofonistenWij (boerenkapel de Rausdouwers uit Haarlem) zijn op zoek naar: Trombonisten; Baritonisten; Saxofonisten. Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en 1x in de maand op zondagmiddag. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou!! Kom je snel eens langs voor een bakkie?!info.rausdouwers@*****.com of bel naar 06-28572464

Karin Huijboom

Enthousiaste saxofonisten gezocht: bariton en tenor

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 370x bekeken

Banda La Parranda brengt als een gevarieerd Latijns-Amerikaans repertoire. Plezier, stimulans en muzikale ontwikkeling staan centraal. We streven naar een zo hoog mogelijk muzikaal niveau, met als doel eigen ontplooiing en spetterende optredens. Om dit te bereiken wordt van elk bandlid een maximale inzet gevraagd. We repeteren elke maandagavond in Den Haag. La Parranda heeft een goede blazerssectie, … meer »

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

The Dance Department zoekt trompettist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 140x bekeken

The Dance Department zoekt trompettistErvaren swing- feestband met eigentijdse nummers (Beyonce, Mark Ronson, Bruno Mars, Daft Punk, Coldplay)maar ook jaren '70/'80 Dance classics (Chaka Kahn, Sister Sledge, The Tramps) zoekt een trompettist. We repeteren 1x per 2 weken in een eigen oefenruimte in Arnhem en treden regelmatig op. Inzet is lekker met elkaar muziek maken en voor anderen een swingende avond verzorgen. Geen 'broodband'. Deels … meer »

Muzikantenbank user FreekFreek