Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 573x bekeken

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!Ik heb de ambitie om een vette allround coverband op te richten. Ik heb onwijs veel zin om te spelen op feesten, bruiloften en evenementen. Ik zelf ben een drummer van 36 met veel ervaring. Wat zie ik voor me: - Een grote band! Ideaalbeeld 2 vocalisten (m/v, v/v), drums, gitaar, bas, toetsen en als het allemaal te vinden is, blazers en percussie! Het echte werk! - Een uitgebreid repertoire van vroeger … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

De Delta Swing Band is op zoek naar diverse blazers

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 25x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)

Accordeonist, Bassist en Blazer gezocht in Antwerpen (België) | 265x bekeken

Muzikanten gezocht voor Circus tournee (vast werk voor minimum 2 jaar)Volgend jaar staat er een bijzonder project te gebeuren. Een samensmelting van afgestudeerde circusartiesten, dansers, live muziek en de oudste circusfamilie van Belgie. De voorstelling zal plaatsvinden in een grote Chapiteau en zal het jaar rond toeren in Vlaanderen en misschien daarbuiten. Als je er ooit van hebt gedroomd op pad te gaan met het cicus, dit is je kans. Het project is voor minimum … meer »

Bram

Gezocht eerste trombonist voor Big Band Zeist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 101x bekeken

Bigband Zeist zoekt versterking in de trombonesectie. We zijn op zoek naar een hele goede eerste trombonist. Iemand die de trombone sectie naar een hoger level kan tillen. Zou mooi zijn als je kan improviseren maar is geen vereiste. Repetitie is iedere twee weken op woensdagavond in Bunnik.

Raymond Zuurmond

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 93x bekeken

Voor uitbreiding van onze jazz dance-band zoek ik een trompettist die goed kan improviseren. Setlist? Denk bijv. aan Isn't she lovely, Watermelon man, But not for me, Sunny, St. Thomas, Cariba, Chega de saudade (No more blues), A baptist beat, Cold duck time, Sunshower, Pick up the pieces, Love for sale, Doxy, Recado bossa nova, Too close for comfort, Tequila,enz. Voor meer info kun je bellen met … meer »

Cor van der Meij

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Limburg (België) | 106x bekeken

Wij Zoeken nog steeds blazers om onze moderne amateur band uit te breiden. Trombonist, Trompettist, en Saxofonist. Repetities op Woensdagavond te Zutendaal.

Dendas Dirk

Instrumentalisten voor interactie en eigenzinnigheid!

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 156x bekeken

Het collectief Rauschenberg zoekt instrumentalisten die intuïtief spelen, 'beweeglijk' zijn en open staan voor eigenzinnige en avontuurlijke muziek. Klankbeleving staat voorop! De bezetting bestaat inmiddels uit: 2 gitaristen ( suondmakers/gitaarsynths enz), drummer / percussie en vocalen ( stemsynth). We maken gebruik van loops in vele vormen. Onze aandacht gaat specifiek uit naar een: trompettist, … meer »

Toon Borghuis

Popband met bandcoaching zoekt muzikanten

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 238x bekeken

Relive is een pop/rockband die momenteel bestaat uit een drummer, basssist, toetsenist en leading vocal en waar de gitarist is gestopt. Deze band wordt actief gecoacht door bandcoach Berry Janssen, docent bandcoaching Muziekschool Barneveld. Vanwege vertrek van muzikanten zijn wij op zoek naar akoustische en/of electrische gitarist en een vocal man en vocal vrouw. Er is ook ruimte voor een saxofonist. Relive … meer »

Peter de Groot

Accordeonist / blazer / gitarist met swing gezocht

Accordeonist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Voor onze Gypsy / jazz / klezmer / Chanson band zoeken wij iemand met swing en Schwung. Wekelijkse repetitie in omgeving Rotterdam, apparatuur aanwezig. Optreden is de doelstelling. Onze band bestaat reeds uit begeleidingsgitaar, bas en soloviool en sologitaar en zang. Voorkeur gaat uit naar accordeon, maar een goeie klarinettist (oid) is ook welkom. Omgeving Breda-Gorinchem-Etten-Leur-Tilburg of … meer »

Muzikantenbank user HermanHerman