Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 108x bekeken

Het Orkest van Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest willen komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. Wij zijn voornamelijk op zoek naar bugels, hoorns, baritons en trombones. Het orkest … meer »

Arjen van Putten

"Garage 59" zoekt zangeres en saxofonist

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 243x bekeken

Garage 59 bestaat sinds 2011. Wij maken veel nummers zelf, daarnaast covers. We treden een aantal malen per jaar op. Helaas is onze zangeres om persoonlijke redenen langzaam maar zeker steeds minder in staat om bij de repetities en optredens aanwezig te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar nieuw talent. We denken daarbij aan iemand die makkelijk en goed getimed invalt, kan improviseren. Verder zouden … meer »

Frank ter Borg

Startende Outlaw Country band zoekt Harmonica / blues harp speler

Blazer en Overig gezocht in Venlo (Limburg) | 132x bekeken

Wij als startende Outlaw Country band zijn opzoek naar een passende mondharmonica / bluesharp speler in de stijl van Mickey Rapheal en Charlie McCoy Stijl: De stijl waar wij naar streven is een combinatie van Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Paycheck en wellicht 70's Elvis Presley. Leeftijd: Leeftijd is voor ons geen belangrijk punt. Onze groep bestaat nu uit muzikanten … meer »

Casper van Osch