Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht die mee willen spelen met huisband!

Bassist, Blazer en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 1561x bekeken

Muzikanten gezocht die mee willen spelen met huisband!Wil je wel eens optreden en heb je geen band? Of wil je wel eens georganiseerd optreden met andere muzikanten dan je eigen bandleden? Join the Band Sessions biedt daarvoor de mogelijkheden. Ervaren muzikanten, beginnende muzikanten, maar ook zolderkamer virtuozen kunnen zich inschrijven om één of meerdere nummers met de huisband mee te spelen. Zangers, gitaristen, toetsenisten, bassisten en drummers … meer »

Muzikantenbank user Wim KingmaWim Kingma

Band met covers en Entertainment

Accordeonist, Blazer en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 216x bekeken

Beste Mede muzikanten, Ik ben op Zoek naar een club muzikanten die van entertainen houd, maar ook zich in lekker cover muziek kan vinden. Je houd er van op feesten en partijen enz te spelen. je kan ook goed met grappen over weg, en je houd er van om het publiek te vermaken. Zie voor ene voorbeeld efteling muzikanten! we spelen covers van kinder liedjes tot volwassen Engels en Nederlands talige … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Wereldmuziekgroep zoekt uitbreiding

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 169x bekeken

Wereldmuziekgroep zoekt uitbreidingswingende wereldmuziekworkshop-band heeft weer plek voor een nieuwe gitarist en een baritonsaxofonist. muziek uit alle windstreken (japan, griekenland, argentinië en meer), maar de nadruk ligt op afrikaanse grooves uit oa ethiopië en mali. niveau: semi-gevorderd. speel je iets anders? informeer! profs hoeven niet te reageren.

Michel Fabre

Retro Funk/Soul band zoekt Bariton saxofonist(e)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 189x bekeken

Retro Funk/Soul band zoekt Bariton saxofonist(e)Haarlemse retro Funk en Soul band UNCLE SUE treedt de laatste zes jaar op steeds leukere plekken op. Deze zomer bijvoorbeeld op Haarlem Jazz, op Take Off Music Event en Proefpark Haarlem. We hebben een blaassectie waar de bariton echt onmisbaar is. Die plek is nu vrij gekomen. We repeteren minimaal twee woensdagen per maand in een eigen ruimte. Denk aan 12 a 15 optredens per jaar. Meer info? Check … meer »

Muzikantenbank user Ruby DorsmanRuby Dorsman

Multi instumentalist gezocht

Blazer, DJ en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Hallo, wij zijn de band Zout. We spelen eigen muziek op dit moment met 4 muzikanten, drums, gitaren en bas gitaar. Wat we zoeken is een 5e muzikant die er van houd om muziek te creeren en meerdere instrumenten vaardig is. We hebben altijd met een pianist/toetsenman gespeeld maar zijn nu ook in om een nieuwe wending aan onze nummers te geven. Wij spelen enkel eigen werk en hebben inmiddels vier albums … meer »

royoptenberg

BB Swing zoekt toetsenist en blazers!

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 317x bekeken

BB Swing is een coverband in bigband formatie in Noord-Brabant (omgeving Tilburg-Den Bosch). We spelen een breed repertoire en timmeren flink aan de weg. Niveau, gezelligheid en laagdrempelig zijn onze steekwoorden. We kunnen uitbreiding met ervaren toetsenist, trombone en trompet goed gebruiken. Heb je interesse? Je bent van harte welkom! Bel of app met René Strijbosch, 06 5245 2135

Muzikantenbank user Maggie LandmanMaggie Landman

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 116x bekeken

De JFF (big) Band uit Deurne is op zoek naar een enthousiaste en gevorderde trompettist. De band speelt een mix van standards en modernere werken en treedt ongeveer 5 keer per jaar op. We streven naar een volledige bezetting en beschikken daarnaast over een getalenteerde zangeres. De band staat onder leiding van Ralph Zijlemans en repeteert tweewekelijks op vrijdagavond in Deurne.

Wouter Sengers