Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dweilorkest It Sil Heve zoekt diverse blazers

Blazer gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 120x bekeken

Dweilorkest It Sil Heve zoekt diverse blazersDweilorkest It Sil Heve uit Leeuwarden zoekt diverse blazers. Zo zijn we op zoek naar een eerste trompettist, bariton blazer en een sousafonist. Wil jij een hobby waar veel plezier word gemaakt kom dan eens een avondje bij ons kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij vragen geen contributie geld. Oefenavonden zijn elke woensdag van 19.30 tot 21.15 uur in Leeuwarden. voor meer info zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Edwin SteensmaEdwin Steensma

Saxophonist(e) gezocht

Blazer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Cole & the Creatives uit Dordrecht is een gezellige band met zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en percussionist. Wij spelen prachtige ballads in verschillende genres en tempo's en zoeken als aanvulling een saxophonist(e) die het niet erg vindt om zelf mooie aanvullingen te zoeken op bestaande covernummers en die het heerlijk vindt om regelmatig een mooie solo te spelen. Wij spelen o.a. nummers … meer »

Nicole Tetteroo

Saxofonist alt of tenor gezocht voor draaiende band!

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Wij van Feelings band hebben het super druk met optredens. Nu zijn wij op zoek naar een saxofonist die regelmatig wilt meespelen met de band. We hebben dus een dubbele bezettingen op saxofoon, trompet en een zangeres nodig. Wij hebben alleen maar betaalde optredens! En zijn de gezelligste band van Nederland. Bij interesse Google even : coverband Feelings voor meer informatie. Groetjes … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Delta Swing Big Band zoekt per direct 1e Lead Trompettist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 96x bekeken

Delta Swing Big Band zoekt per direct 1e Lead TrompettistDe Delta Swing Big Band is op zoek naar een trompettist(-e) die bij voorkeur de rol van eerste lead trompettist kan vervullen. Redelijk lezen is dus zeer gewenst! Wij spelen elke donderdagavond in Wijkgebouw De Gaffelaar in Zwartewaal. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar inf0@**************.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Ken je een trompettist? Attendeer hem of haar dan … meer »

Muzikantenbank user Wim de ZwartWim de Zwart

Gitarist en contrabassist Rotterdam zoekt muzikanten

Blazer en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 211x bekeken

Gitarist en contrabassist uit de omgeving Rotterdam zoeken nog een blazer en percussionist ter aanvulling. Nummers die wij graag spelen zijn o.a. bekende jazzstandards Swing/Cool/Bossa Nova. Speel jij saxofoon/klarinet of drum/percussie en kom je uit de omgeving Rotterdam/Den Haag en ben je geinteresseerd in deze stijl muziek dan hoor ik graag van je. In eerste instantie is het spelen en naar elkaar … meer »

Muzikantenbank user Michel van KralingenMichel van Kralingen

Blazers en/of toetsenist gezocht

Blazer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 206x bekeken

Wij zijn naarstig op zoek naar blazers(Saxofoon) en/of een toetsenist ( Hammond sound preferable) voor onze Blues band. Ons repertoire in opbouw o.a." Susan Tedeschi, Sean Costello, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Joe Bonomassa en andere". De band samenstelling op dit moment " Lead Guitar, Base Guitar, Lady singer en Drums" Leeftijd is niet echt van belang ( momenteel tussen 40 en 70 jaar) en … meer »

Fred Huissen

Funk/rock band om op te zetten

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 504x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben marnix 36 jaar, speel ruim 20 jaar bas. Ik ben gek van funk maar om het nog smeriger en rauwer te maken gooi ik er graag een dikke laag distortion bovenop! Ik zou graag eigen nummers gaan maken, starten met een paar goeie covers om elkaar beter te leren kennen, muzikaal en persoonlijk. Dussss, woon je in de buurt van den haag, ben je een gevorderde muzikant met eigen gear en vervoer, … meer »

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack

GEZOCHT ! Tenorsaxofonist + Trompettist !

Blazer gezocht in Antwerpen (België) | 169x bekeken

GEZOCHT ! Tenorsaxofonist + Trompettist !Hello jazzy lovers , om onze big band te vervolledigen zijn we dringend op zoek naar een tenorsaxofonist en trompettist (3de). We repeteren op maandagavond (20u-22u) te MUIZEN (Mechelen) en zijn een veelbelovende en gemotiveerde groep muzikanten die zich toeleggen op het spelen van zowel instrumentale als vocale arrangementen gaande van Count Basie ,F.Sinatra,D.Ellington ea. Je hoeft geen hoogvlieger … meer »

Muzikantenbank user johanjohan