Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/saxofonist gezocht voor jazz band

Bassist en Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Hallo! Ik wil graag een jazz band starten, momenteel ben ik op zoek naar een bassist en saxofonist. We hebben al een piano en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een zondagmiddag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Bandleden gezocht voor nieuwe coverband omgeving Zaltbommel/Den Bosch

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tiel (Gelderland) | 215x bekeken

Hallo muzikale feestgangers in de omgeving Zaltbommel en Den Bosch, 🎶🎵 Ben jij een gepassioneerde muzikant 🎷 en/of zanger(es) 🎤 die ervan droomt om deel uit te maken van een energieke coverband in de regio Zaltbommel/Den Bosch? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemden iets fantastisch op te bouwen! Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde individuen die willen samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Remco V RijnsbergenRemco V Rijnsbergen

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 124x bekeken

Wij zoeken een trompettist/flügelhornist en een (bas)trombonistBen jij een gepassioneerde trompettist/Flügelhornist of (bas)trombonist? Wil je schitteren op het podium tijdens leuke concerten en internationale festivals? En droom je ervan om in de Tirolertent op de Zwarte Cross te spelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Isseltaler Musikanten zijn op zoek naar een trompettist/Flügelhornist en een (bas)trombonist om ons orkest te versterken. Bij ons kun … meer »

Muzikantenbank user Jan-Joris HelingJan-Joris Heling

Ervaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

Ervaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezochtErvaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezocht Wij zijn Plug2Play, een 9 man/ vrouw formatie tussen de 40 en 60 jaar met allemaal flink wat kilometers in de muziek en bestaande uit, drums, slaggitaar / backingvocal, leadgitaar, basgitaar en toetsen, alt en bariton saxofoon en 2 x zang en we repeteren op de dinsdagavond 1 x in de 2 (even) weken in Amsterdam. We spelen geen muziek uit een … meer »

Johan Eenkhoorn

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 280x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 136x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg