Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trompettist gezocht voor voorstelling - De Avond van de Rebel 19 mei 2018

Blazer en Overig gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 125x bekeken

Voor de eenmalige en bijzondere voorstelling 'De Avond van de Rebel' ben ik opzoek naar een jonge trompettist die het leuk lijkt een stuk solo te spelen in het Frascati Theater op zaterdag avond 19 mei. Over De Avond van de Rebel: De rebel lijkt uit een ver verleden. Uit een tijd waarin overmatig okselhaar en het hebben van dromen genoeg waarde hadden om een verschil in deze wereld te kunnen … meer »

Muzikantenbank user Nynke VermuëNynke Vermuë

Alt- en baritonsax voor wereldmuziekworkshopband

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

wereldmuziekworkshop de oosterburen heeft nog ruimte voor nieuwe leden... veel ruimte om te soleren, uitdiepen van muziek uit vnl ethiopië en mali...vrijuit spelen in een ontspannen sfeer... kom eens een avondje meespelen en swingen en je zult het leuk vinden! we zoeken vnl een altist en een baritonist, maar reageer gerust als je iets anders speelt! Michel

Michel Fabre

Zanger en/of zangeres gezocht voor Eastend 16

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 230x bekeken

Zanger en/of zangeres gezocht voor Eastend 16Eastend Sixteen bestaat uit zestien muzikanten en twee zangeressen. Door de bigband bezetting heeft het orkest een geluid en uitstraling die staan als een huis. Het repertoire is zeer uiteenlopend, geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Wij spelen veel eigen arrangementen van bekende moderne nummers van o.a. Christina Aguilera, Waylon, Michael Buble, etc.. Helaas heeft een van onze zangeressen, … meer »

Axel Cornet

Bigband uit Woerden zoekt saxofonisten, alt en tenor

Blazer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 74x bekeken

Bigband uit Woerden zoekt saxofonisten, alt en tenorBigband uit Woerden zoekt een tenorsaxofonist(e) en/of een altsaxofonist(e). We spelen swing muziek met wat latin en af en toe een ballad. Oefenen is op maandagavond van 20.30 - 22.00 uur en we staan onder professionele leiding. Bladmuziek lezen is een must. Ook geschikt voor 50 plus. Wie komt ons versterken?

Muzikantenbank user Ruud van KampenRuud van Kampen

Goede saxofonist gezocht voor jazzy band

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 179x bekeken

Goede saxofonist gezocht voor jazzy bandVoor onze jazzy band zoeken we een goede tenor) saxofonist. Stijl: jazz, latin, ska, hip hop, dance. Je kunt zowel soleren als arrangementen blazen. Ook vind je het prima om met samples en beats te werken. Repertoire is aanwezig. We spelen vooral eigen werk. Je wilt graag regelmatig optreden door heel Nederland. Onze drijfveer is enthousiasme en speelplezier: voor het geld hoef je het niet te … meer »

Muzikantenbank user Marianne van den BerghMarianne van den Bergh

Dringend

Blazer gezocht in Limburg (België) | 181x bekeken

voor aanvulling en versterking van onze ambiance blaasorkest zijn er plaatsen beschikbaar voor trompet,trombone,bariton,tuba,sax,bugel

Muzikantenbank user Freddy RooversFreddy Roovers

Jazz Combo zoekt blazer en gitarist

Blazer en Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 156x bekeken

Ik ben op zoek naar zowel een goede gitarist alsook saxofonist voor mijn jazz-combo. We spelen veelal mainstream jazz al dan niet met een arrangement. Er is veel afwisseling qua instrumenten binnen het combo. De instrumenten waar we gebruik van kunnen maken zijn: bas, piano/hammond, gitaar, drums, vibrafoon, klarinet en afhankelijk welke blazer erbij komt, saxofoon of bijvoorbeeld trompet. Plezier … meer »

Muzikantenbank user Henk KlopstraHenk Klopstra