Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw Project met eigen stijl

Accordeonist, Blazer en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 201x bekeken

Beste mede muzikanten, Ik wil een nieuw project op straten. Ik zoek mensen die serieus aan de slag willen met muziek maken. ik wil graag eigen muziek maken. kwa muziek lijkt het op de efteling muzikanten. Maar dan met eigen muziek want hun spelen covers Ik zoek hier voor een: Trompettist Accordeonist Drummer Ik ben zelf (contra) bassist. Ik zelf heb waarschijnlijk eind dit jaar een contrabas. Voor … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Doorstartende big band zoekt trombonisten

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Na het faillissement van het cultureel educatief centrum van Wageningen/Renkum stond haar bigband op straat. Intussen hebben we ander onderdak gevonden en we proberen met veel enthousiasme een doorstart te maken onder de naam Phoenix Big Band. Onze kopersectie is echter onderbezet. Daarom zijn we op zoekt naar trombonisten die het leuk vinden om bigband muziek te spelen (b.v. Caravan, Sweet Home Chicago, … meer »

Anneke Sicherer-Roetman

Springsteen Live in Dublin coverband in oprichting

Blazer, Overig en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht die deze lang gekoesterde wens ook willen realiseren; een band die in eerste instantie alleen de songs die te vinden zijn op het album Live in dublin van Bruce Springsteen willen spelen. Kernwoorden, plezier, passie, enthousiasme en gezelligheid met een stel 'ouwe rotten'! Omgeving Brabant centraal is fijn maar niet noodzakelijk.

D'n Eric

Nieuw Project met eigen stijl

Accordeonist, Blazer en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 178x bekeken

Beste Muzikant, Ik ben opzoek naar talent tussen de 17 t/m 30 jaar die goed muziek kunnen maken. Ik wil een band oprichten die een eigen stijl heeft. Dus eigen muziek maken is hier zeker van toepassing. Ik zelf ben bassist en 22 jaar oud, en heb al aardig wat ervaring kwa spelen. Ik zoek: - Saxofonist(e) - Accordeonist(e) - Dummer(ster) Wat is de eis: - je hebt min 2 jaar ervaring met muziek - … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Beginnende band op zoek naar singer/songwriter en muzikanten met leuke ideeën

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 312x bekeken

Hoi, Wij zijn een drummer/percussionist (17) en een multi-instrumentalist (19) en we zoeken de aanvullende helft voor onze 'band'. Met z'n tweeën spelen we bij elkaar opgeteld drums, allerlei percussie (marimba, vibrafoon, shakers, tamboerijn, etc.), bas, toetsen en een beetje gitaar, klarinet en harmonica. We zijn beide vaardig en creatief op onze instrumenten, en we hebben ook wat ervaring met … meer »

Robin

Saxofonist(e)

Blazer gezocht in Heerenveen (Friesland) | 204x bekeken

Saxofonist(e)The Electric Gold Band uit Joure is een aantal maanden geleden samengesteld om een eenmalig optreden te verzorgen. Maar door de vele positieve reacties, en de chemie die tussen de muzikanten is ontstaan, is besloten om niet te stoppen. Het repertoire bestaat uit muziek vanaf 1970 tot heden. De huidige bezetting bestaat uit: • Zanger • Zangeres • Gitarist • Toetsenist / Gitarist • Bassist • Percussionist • Drummer • Trompet … meer »

Theo Knoop

Bertus Big Band zoekt trombonist

Blazer gezocht in Almere (Flevoland) | 200x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistTer versterking van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar trombonisten. Op het ogenblik zijn er twee, een bastrombone en een trombone, daar kunnnen nog 2 a 3 trombones bij. De Bertus Big Band heeft als standplaats Almere. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute' maar steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally' worden niet uit de weg gegaan. De … meer »

JR Oostra

Orkest K&V Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Fanfare orkest Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest willen komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijks aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden. Wij zijn voornamelijk op zoek naar Alt- en Tenorsaxofonisten, Bassisten, Baritons en Trompettisten, maar ook andere muzikanten … meer »

Arjen van Putten