Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

5 Muzikanten gezocht voor nieuwe blaasmuziek formatie

Blazer en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 100x bekeken

Beste geïnteresseerden, voor een nieuwe blaasmuziek formatie ben ik opzoek naar 5 goede muzikanten voor het spelen van voornamelijk Böhmische muziek, ik zoek nog een slagwerker - bugel 1 en 2 een trompettist en bassist, de bedoeling is om serieus de Böhmische muziek ten gehore te brengen tijdens diverse optredens, hiervoor zou het mooi zijn als men al enige ervaring heeft in het spelen van Böhmische … meer »

Muzikantenbank user Niels BlezerNiels Blezer

Saxofonist gezocht voor feestband Qnøt

Blazer en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Saxofonist gezocht voor feestband QnøtQnøt is op zoek naar een gedreven saxofonist(e). Samen met de trompettist en de trombonist vorm je de blazerssectie die net de puntjes op de i zet! Maar ook verwachten we dat je zelf voor de nodige vette solo's kan zorgen. Wij zijn een 9-koppige band die ongeveer 15 optredens per jaar speelt. We hebben een heel divers repertoire, van complete nummers tot medleys. Kortom, elke muziekgenre dat … meer »

Muzikantenbank user Jacky van VonderenJacky van Vonderen

Turkse band zoekt percusionist & klarinettist

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Turkse band zoekt percusionist & klarinettistHoi, Wij zijn een Turkse band en willen stappen nemen om professionele opnames te maken om een single uit te brengen. We hebben ook concerten 80% in Duitsland. Bij interesse voor de opnames en/of concerten zouden we graag in contact met je komen. We zoeken momenteel -Percusionist en/of Drummer -Klarinettist Youtube Channel https://www.youtube.com/mehtabguitar Instagram www.instagram.com/mehtab.guitar Tel: 0681381937

Muzikantenbank user Mehtab Guitar BandMehtab Guitar Band

Big Easy Brassband Maastricht zoekt trompettist

Blazer gezocht in Maastricht (Limburg) | 104x bekeken

Big Easy Brassband Maastricht zoekt trompettistWij zijn op zoek naar een ervaren trompettist die onze ruige en ongepolijste New Orleans Brassband wil versterken. We repeteren op de tweede en vierde woensdagavond van de maand. Wil je eerst eens luisteren, dat kan matuutlijk live tijdrns een van deze repetities of kijk even op youtube. Big Easy Brassband Maastricht.

Muzikantenbank user FranckFranck

Bastrombonist gezocht voor de Residence Bigband

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Bastrombonist gezocht voor de Residence BigbandDe Residence Bigband is op zoek naar een (2e) bastrombonist. Wij zoeken een goed lezende bastrombonist (m/v) die in staat is om van ons uitdagende repertoire de 4e/5e partij voor zijn/haar rekening te nemen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton.Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur aan het Oosteinde … meer »

Axel Cornet