Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist en Tenor Saxofonist gezocht voor Bigband

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Trombonist en Tenor Saxofonist gezocht voor BigbandDelta Swing Band (bigband) uit Hellevoetsluis zoekt met spoed een ervaren trombonist! De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van de professionele dirigent Stanislav Mitrovic. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale interpretatie. Alhoewel de band beschikt over een uitgebreid netwerk van invallers, … meer »

Muzikantenbank user Wim de ZwartWim de Zwart

De Residence Bigband zoekt een bastrombonist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 525x bekeken

De Residence Bigband zoekt een bastrombonistDe Residence Bigband is op zoek naar een extra bastrombonist als uitbreiding van onze trombonesectie. Veel van onze Kenton stukken zijn onder andere voor de trombone sectie namelijk 5-stemmig. Kan en wil jij lekker knetteren in het ultra lage register dan zijn wij op zoek naar jou! De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk dus ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij … meer »

Axel Cornet

Trenchcoat zoekt trompettist

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Trenchcoat is een blues/swingband en bestaat uit 7 gedreven en enthousiaste muzikanten (zang, gitaar, contrabas, mondharmonica/ukelele, drums, alt/tenorsax en trombone/sousafoon). We oefenen wekelijks in onze zelfgebouwde opnamestudio/oefenruimte in het Zuid-Hollandse Hillegom (op loopafstand van het station). We zoeken een enthousiaste trompettist om onze blazerssectie weer compleet te maken. … meer »

Pascal de Haan

Tenor saxofonist voor de Residence Bigband gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 327x bekeken

Tenor saxofonist voor de Residence Bigband gezochtDe Residence Bigband is op zoek naar een 2e tenor saxofonist. Het is een absolute pre als je ook hier en daar een vrije solo kan en wilt invullen. De band speelt een gevarieerd repertoire waarbij de nadruk ligt op de muziek van de bekende bandleider Stan Kenton. Wij repeteren op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur aan het Oosteinde in Voorburg. De band staat onder leiding van Wouter Kluck. Kijk … meer »

Axel Cornet

Big Salsa Band zoekt blazers en toetsenist

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 461x bekeken

Big Salsa Band zoekt blazers en toetsenistOok een formatieplaats bemachtigen voor de jaarlijkse bordesfoto? Big Salsa Band zoekt aanvulling voor de koper- en ritmesectie om in dit nieuwe seizoen weer swingende salsa en andere Caribische muziek ten gehore te brengen. We repeteren olv dirigent René Stegman op woensdagavonden in Rotterdam. Schuif jij aan om een partij mee te spelen? Je bent welkom! Een dansend publiek gegarandeerd. Neem contact … meer »

Melanie Tangkau

Big Band Betuwe zoekt alt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Tiel (Gelderland) | 92x bekeken

Big Band Betuwe zoekt alt saxofonist(e)Wij zijn Big Band Betuwe met als uitvalsbasis Tricht (bij Geldermalsen). Onze 20 leden komen vooral uit het westen van de Betuwe (Culemborg, Leerdam, Tiel, Geldermalsen) en we spelen onder andere Big Band muziek, vandaar onze naam. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring spelen wij de sterren van de hemel. Naast gastoptredens treden we jaarlijks onder andere op bij de Rode Kruis Bloesemtocht in Geldermalsen, … meer »

Muzikantenbank user Sylvia AssiesSylvia Assies

The Rolling Notes zoekt trombonisten

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

The Rolling Notes zoekt trombonisten𝗧𝗿𝗼𝗺𝗯𝗼𝗻𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁 🎵 Onze allround big band The Rolling Notes is op zoek naar trombonisten! 🎊 Vind jij het leuk om veel verschillende stijlen muziek te maken en daarbij te zorgen voor muzikaal entertainment? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen namelijk bij elk optreden voor muzikaliteit, frisse uitstraling en een … meer »

Muzikantenbank user Loek SonnemansLoek Sonnemans

Harmonie te Hasselt

Blazer en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 96x bekeken

De voorzitter van de harmonie en drumband van Hasselt zoekt een coach om de drumband te dirigeren of te begeleiden. Repetities gaan door op maandagavond van 18h30 tot 19h30 in zaal Elckerlyc te St-Lambrechts-Herk Hasselt. Heb jij hier interesse voor dan horen wij dit graag en kan je contact opnemen met de voorzitter Edgard met GSM nummer 0475 44 82 12 Bij Edgard kan je al je verdere vragen stellen. … meer »

Swaanen Chris