Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Post corona ......gevraagd muzikanten

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Post corona ......gevraagd muzikantenVoor de post-corona periode; gevorderde gitarist en drummer zijn op zoek naar gevorderde muzikanten (dames/heren, 35 - 65), zang 2x, sax, toetsen, bas, gitaar voor (door)start; hobby, gezelligheid, serieus en optredens; omgeving zuid-holland (Rijswijk); stijl blues(rock) / soul / funk / pop….; rest in overleg…..eerst de organisatie dan de verdere invulling.

ART_RON

Gezellig harmonieorkest zoekt nog blazers

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Gezellig harmonieorkest zoekt nog blazersWij zijn een gezellig harmonieorkest in Leidschendam-Voorburg. Ons repertoire is gevarieerd en wij hebben regelmatig optredens, bijvoorbeeld op het hofjesproject, kerst-evenementen en zelf georganiserd. Speel jij klarinet, saxofoon of een ander blaasinstrument en wil je (weer) samen spelen? Kom gewoon een keertje kijken bij onze repetitie (op dinsdag van 20.00 - 22.00) in muziekcentrum Marcanto. Of … meer »

Muzikantenbank user Florent MeierFlorent Meier

Bigband Swingin'Crows zoekt trombonist

Blazer gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 129x bekeken

Wij zijn Bigband Swingin'Crows en zoeken per direct,(vanwege het stoppen van een trombonist) een nieuwe trombonist. Wij zijn een bigband met voltallige bezetting en staan onder professionele muzikale leiding van Frans Mineur ( oa drummer kapel Koninklijke Luchtmacht). De muzikanten hebben allemaal ruime ervaring in de muziek. Wij repeteren om de week op vrijdagavond in 't Podium in Renswoude. Wij … meer »

Robertjan

Ik zoek een saxofonist om in huiselijke kring muziek te maken

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Ik zoek een saxofonist om in huiselijke kring muziek te makenIk wil in huiselijke kring muziek maken met een saxofonist. Ik speel Clavinova (piano/keyboard). Ik heb heel veel bladmuziek, Nederlandstalig, Franstalig, Duits en Engelstalig, klassiek, blues, swing ed. Ik ben rolstoelgebonden en mijn Clavinova is niet meeneembaar, is net zo groot als een piano, dus zal het muziek maken bij mij thuis moeten plaatsvinden in Deurne. Ik speel ook met een fluitist … meer »

Muzikantenbank user Jurrien MoraalJurrien Moraal

Nijmeegs Ruisende “punk-rock-metal” band zoekt blazers

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 157x bekeken

Wij, Magdiragdag, zijn op zoek naar blazers om onze blazerssectie aan te vullen. Onze blazerssectie bestaat uit 2 leden, waarvan Albert tenor- en sopraansax, en Elsbeth tenorsax speelt. Wij zijn op zoek naar een trompettist, een bariton- en/of een (bas)trombonespeler. Wij repeteren iedere dinsdagavond in Nijmegen. Magdiragdag bestaat een jaar en wij zoeken naar enthousiaste blazers met ervaring … meer »

Muzikantenbank user Geert ClaessensGeert Claessens