Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonisten gezocht alt en tenor

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 39x bekeken

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De thuisbasis is Sevenum, maar de muzikanten komen inmiddels uit de gehele regio. De band speelt in een bigband … meer »

Myriam

Jazzband zoekt 2de trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 59x bekeken

Jazzband zoekt 2de trompettistJazzband Just Us wil graag de kopersectie versterken met een 2de trompettist. Goed kunnen lezen is must, soleren en swing feel een dikke pre. JJU telt momenteel 12 leden; 4 koper, 4 sax, 3 ritme en zangeres. Standplaats is Woerden en daar wordt iedere woensdagavond gerepeteerd, om de week onder leiding van Werner Janssen een gerenommeerd jazzmuzikant en band leider. Het repertoire is swingende … meer »

Muzikantenbank user Arjen BlokArjen Blok

Allround Blaaskapel/band zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 43x bekeken

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau. Ik zoek muzikanten die in een ongedwongen sfeer muziek willen maken. Gezelligheid en plezier is belangrijk … meer »

slagwerker

Muzikanten in Zoetermeer laat je horen!

Blazer en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Muzikanten in Zoetermeer laat je horen!Wil jij samen met mij en de andere orkestleden werken aan uitdagende muziek, om samen een mooi concert neer te zetten? Stuur me een mail en wie weet zitten we binnenkort naast elkaar muziek te maken. Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Geen zorgen, we spelen concertwerken en lichte muziek, marsen staan zelden op de lessenaar maar als … meer »

Arjen van Putten

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 167x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Bastrombonist die van bigband swing houdt

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 65x bekeken

Bastrombonist die van bigband swing houdtDe All Times Bigband uit Harderwijk zoekt aanvulling van de trombone sectie met een bastrombonist c.q. 4e trombone. We zijn een Swing-Jazz bigband die op goed niveau speelt in theatershows, op festivals en feesten. De repetities vinden wekelijks op woensdagavond plaats in Harderwijk. De band staat onder leiding van de ervaren dirigent Pieter van den Dolder. Ben je een bastrombonist die een stevig … meer »

Muzikantenbank user Hans Peter HerwigHans Peter Herwig

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/Brabant

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Saxofonist of saxofoniste gezocht voor Allround Coverband Limburg/BrabantSpeel je sax en ben jij die vrolijke teamplayer welke graag onderdeel uitmaakt van onze knallende allround coverband met blazers-sectie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Turnback & The Blazing Babes bestaat als band reeds 20 jaar. Sinds de omslag naar allround coverband is het repertoire zeer divers te noemen is. Top 40, Soul, Feest, Rock, Disco, Funk, Pop, Classics en die ultieme Guilty Pleasures, … meer »

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans