Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blueszanger en toetsenist gezocht

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Na het uiteenvallen van een goede blues band (funky, jazzy) ben ik op zoek naar een blueszanger. Bluesharp is een pre, maar niet bepalend. Eigen oefenruimte/studio, volledig ingericht, in de Hoeksche Waard. Tevens een toetsenist met Hammond aspiraties ( Nord aanwezig)

henk bijvoet

Blazers en Strijkers gezocht voor symfonie-orkest

Blazer en Strijker gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Blazers en Strijkers gezocht voor symfonie-orkestStrijkers en Blazers gezocht voor een nieuw symfonie-orkest. Gevorderde amateurs / semi-profs. Het orkest van de Utrechtste Heuvelrug is een nieuw gevormd symfonie orkest in april dat na de zomer wil beginnen. Veel muziek van Nederlandse bodem wordt helaas niet meer gespeeld in de concertzalen. Daarom zijn wij een orkest gestart dat zich richt op de opleving van die muziek. Alle leeftijden zijn welkom. Inschrijven … meer »

Lucas Jansen

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in Ede

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 181x bekeken

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in EdeBij de Jalafusi Big Band in Ede komt een plek vrij op 4e trompet. Als je graag soleert, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Welkom om vrijblijvend eens te komen kijken bij een repetitie. Repetities zijn op woensdagavond olv Maurice Ditmer. De Jalafusi Big Band bestaad uit gevorderde muzikanten en timmert flink aan de weg. Jaarlijks geeft de bigband een theaterconcert in Cultura Ede, maar is ook … meer »

Wilma Schepers

Funk/Disco Coverband zoek trompetist

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Funk/Disco Coverband zoek trompetistWij zijn een 7 koppige Funk/Disco coverband genaamd Be Chic. De band bestaat uit 2 zangeressen, bassist, gitarist, toetseniste, drummer en onlangs is hier een saxofonist bij gekomen. We zijn nu 4 jaar bij elkaar, oefenen zo'n 2x per maand en treden regelmatig (ongeveer 1x per maand) op. Wij willen onze band uitbreiden met een trombonist. De band bestaat uit voornamelijk 50tigers van diverse pluimage. Wellicht … meer »

Michel van Nieuwland

Leren soleren op jazzmuziek

Blazer, Overig en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 196x bekeken

Lijkt het je leuk om als toetsenist, gitarist, klarinettist, saxofonist, trompettist of trombonist (of een ander instrument) te leren soleren in een instrumentaal jazzcombo ?? Je bent dan van harte welkom bij ‘Jazzy’ , een ‘Join the Band‘ band van PodiumPlus Westelijke Mijnstreek. We spelen een keer per twee weken op woensdag van 10.30-12.00 uur onder begeleiding van Jazzcoach Dirk Bosman … meer »

Wil Boumans

Zanger gitarist.

Blazer gezocht in Maastricht (Limburg) | 265x bekeken

Wij zijn een beginnende bluesband uit regio Limburg. Wij zijn op zoek naar een zanger gitarist. Wij repeteren op de woensdagavond in Maastricht. Heb je interesse bel dan even dit mobiel nummer 06-24123018. Bvd. Gr Ger.

Ger Prevos

Marabi Jazz zoekt trompettist(e)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 251x bekeken

Ben jij een ervaren trompettist(e) op zoek naar iets anders dan het Real Book of een Big Band? We zoeken een trompettist die goed muziek kan lezen, maar ook de flexibiliteit heeft om andere opvattingen te uit te proberen dan wat genoteerd is en het een uitdaging vindt om mooie solo's te spelen. We zijn ervaren muzikanten en spelen Zuid-Afrikaanse jazz in de bezetting tenorsax, trompet, toetsen, bas … meer »

Martin Mees