Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist gezocht voor actieve jazzy band

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 167x bekeken

Saxofonist gezocht voor actieve jazzy bandVoor onze jazzy popband zoeken we een goede (tenor) saxofonist (m/v). Stijl: jazzpop, ska, dance. Je kunt zowel soleren als arrangementen blazen. Ook vind je het prima om met samples en beats te werken. Wil je graag regelmatig optreden door heel Nederland? Bij Moonglow staan repertoire en optredens voor je klaar. We spelen vooral eigen werk. Onze drijfveer is enthousiasme en speelplezier: voor … meer »

Muzikantenbank user Marianne van den BerghMarianne van den Bergh

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 165x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Jazzy Rock anyone?

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Jazzy Rock anyone?Voor een nieuw op te richten band/groep zoek ik: - een drummer - een bassist - blazers Stijl: tussen jazz en rock. Nummers als Tune 88, Affirmation, maar ook nummers als "Cause we ended as Lovers" van Jeff Beck, de ruigere solo's van Eef Albers, John Scofield, met een beetje funk, soul en Gary Moore. Het op te bouwen repertoire zal deels eigen werk zijn, deels interpretatie van standards. Doel … meer »

Muzikantenbank user Jazz RockJazz Rock

Import-Collectief zoekt instrumentalisten

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 147x bekeken

Collectief in oprichting zoekt instrumentalisten die met een zucht naar muzikaal avontuur kunnen improviseren. Instant Composing with no Limits!! Pure interactie en lef! Als jij ook het onbekende omhelst geef een kik! Wij zoeken: Een basgitarist, gitaristen ( solo/slag), koperblazers, cellist/violist, sample/synthesizer speler. Plaats:MON studio Groningen

Toon Borghuis

Trompettisten en andere blazers voor dweilband in Westdorpe

Blazer gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 118x bekeken

Trompettisten en andere blazers voor dweilband in WestdorpeDweilband Tandsjen Bei zoekt trompettisten (m/v) om, door het hele jaar heen, een aantal leuke optredens te verzorgen. We repeteren elke week op de zaterdagmiddag in een gezellige, ontspannen sfeer. Tandsjen Bei is mede door het niet standaard dweilband repertoire al jaren een opvallende eend in de bijt. Meezingers als Volare en Laat de zon in je hart worden moeiteloos gecombineerd met Iron Maiden’s … meer »

Muzikantenbank user Gwendolyn Van de WinckelGwendolyn Van de Winckel

Bigband Putten zoekt trombonisten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 139x bekeken

Bigband Putten zoekt trombonistenbigband Putten is op zoek naar trombonisten. feeling voor jazz is een pré maar geen must. we repeteren in de oneven weken in multifunctioneel centrum Stroud, brinkstraat 91 3881 BP Putten. de repetities zijn op vrijdag van 09.45 tot 11.45 uur. De eerstvolgende repetitie is op vrijdag 3 september 2021 inlichtingen bij Henk van den Berg 0653967951 e-mail: info@**************.nl

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Carmine Queen zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 382x bekeken

Wij zijn Carmine Queen, een collectief dat voornamelijk in projecten werkt waar we dan specifieke muzikanten voor zoeken. Natuurlijk komt het (gelukkig) voor dat een aantal muzikanten bij ons blijven hangen. Wij hebben op dit moment behoefte aan: - een mannelijke zanger - een drummer/drumster die veel stijlen aankan - saxofonist(en) Als je wil horen waar we zoal mee bezig zijn, op onze site … meer »

Muzikantenbank user Jos HustingsJos Hustings

Salsaband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 105x bekeken

Salsaband zoekt trompettistEen gezellige salsaband uit Arnhem zoekt per direct een eerste trompettist die (eventueel) houdt van soleren en een warm salsahart bezit. Repetitieavond 1 x per 14 dagen in Arnhem Zuid. Vaste repetitor en oefenruimte. ( met bar!) Kleine maandelijkse bijdragen voor huur, repetitor en arrangementen. Gezelligheid troef maar, ook keihard repeteren en de puntjes op de i! Stuur me een berichtje als je … meer »

Marijke Bruin