Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezocht

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezochtVoor een nieuw muzikaal project zoek ik muzikanten! Ik ben Bridget, en ik ben een zangeres, gitarist en songwriter met jarenlange live ervaring. Tot nu toe heb ik vooral akoestische muziek gemaakt en gespeeld met mijn band Bridget and the Goldfish (zie youtube). Sinds kort ben ik met effect pedalen en loop station aan het componeren, en dus zou ik graag mensen ontmoeten om mee te jammen en te experimenteren … meer »

Bridget van Zundert

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 142x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Orkest in Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Het Orkest van Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest willen komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden bij grote evenementen en eigen concerten. Wij zijn voornamelijk op zoek naar bugels, hoorns, baritons en trombones. Het orkest … meer »

Arjen van Putten

"Garage 59" zoekt zangeres en saxofonist

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 261x bekeken

Garage 59 bestaat sinds 2011. Wij maken veel nummers zelf, daarnaast covers. We treden een aantal malen per jaar op. Helaas is onze zangeres om persoonlijke redenen langzaam maar zeker steeds minder in staat om bij de repetities en optredens aanwezig te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar nieuw talent. We denken daarbij aan iemand die makkelijk en goed getimed invalt, kan improviseren. Verder zouden … meer »

Frank ter Borg