Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 144x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Saxofonisten gezocht alt en tenor

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 328x bekeken

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De thuisbasis is Sevenum, maar de muzikanten komen inmiddels uit de gehele regio. De band speelt in een bigband … meer »

Myriam

Joekskapel Kleffe Zök zoekt zwaar koper

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 336x bekeken

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Kleffe Zök is een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel ‘joeks en plezeer’ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optredens doen. Meer info is te vinden op de Facebook pagina van de Kleffe Zök. Dus: -speel je trombone, … meer »

Salivette