Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger en Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht)

Beste Zangers en Zangeressen van Nederland,

Wij zijn opzoek naar een ervaren allround zanger én zangeres (leeftijdindicatie 25-40). Wij zijn 4 muzikanten met jaren ervaring in het cover circuit (drum, bas, gitaar, toetsen). Voor een impressie van onze vorige band klik op de link hieronder.

Wij hebben gespeeld op heel veel verschillende feesten, maar de mooiste waren vaak de grotere optredens. Hier willen wij ons weer verder op gaan richten. Het idee is om een grote show neer te zetten waarin we veel hits in een korte tijd laten horen in de vorm van medley’s en mesh ups waarbij alle muziekgenres door elkaar heen gespeeld worden. Wij hebben nu ongeveer 45 minuten aan muziek in elkaar gezet. Het wordt nu tijd om er vocalen aan toe te voegen. Creativiteit staat voorop! En waar het kan willen we zoveel mogelijk meerstemmig zingen.

Verder vinden we het belangrijk dat je het publiek kan aanvoelen en bespelen. Ervaring hiermee is een pre.

Wij wonen verspreid over Nederland. Locatie is voor ons niet echt van belang, maar misschien handig om te weten dat onze oefenlocatie in Veenendaal is. Qua optreden frequentie denken we aan tussen de 10 en 20 vette optredens per jaar.

Ben je enthousiast geworden en vind jij het leuk om samen een mooie show te bedenken en uit te voeren, stuur ons dan een bericht.

06-18475634 | r.arndts@*****.com

https://www.youtube.com/watch?v=nZGrAOPZCv8

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.