Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz Combo zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 83x bekeken

Combo VerJAZZd uit Zeist (bij Utrecht) bestaat uit ervaren amateur muzikanten (drums, contrabas, toetsen, zang, soms aangevuld met tenorsax en geluidstechnicus) die al jaren samenspelen. Lekker swingend jazzy repertoire: Jazz Standards, maar ook uitstapjes naar Blues, Soul en Funk. Mooie optredens: 4 - 8 keer per jaar. Wij maken samen muziek omdat we dat heel erg leuk vinden. Maar ook om ons … meer »

Muzikantenbank user Harry JuchHarry Juch

Beginnende Blues/Rock&Roll band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 116x bekeken

Wij zijn een gitarist (52) drummer (40) en bassist (52) en zijn op zoek naar een zanger en/of evt.bluesharper. We zijn begin dit jaar begonnen en repeteren 1 x per maand om en om op zondagmiddag en de maand erop op een doordeweekse dag. Doel is lekker en relaxed muziek maken. T.z.t af en toe een optreden is ook leuk. We spelen en willen nummers gaan spelen van bands als The Red Devils ,Status Quo, … meer »

Muzikantenbank user leonleon

Zanggroep TRINIFY zoekt pop zangeressen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 144x bekeken

Hoi! Wij zijn Alessia (20) en Noelle (20) en de afgelopen twee jaar hebben wij close harmony gezongen in een meidengroepje van drie, die wij zelf opgericht hebben (TRINIFY). Het derde lid is helaas gestopt, en hiervoor zoeken wij nieuwe, leuke en getalenteerde meiden in de plaats. Het liefst zouden wij er twee meiden bij willen hebben. Ons genre kun je het beste omschrijven als veelzijdige pop covers. … meer »

Muzikantenbank user trinifytrinify

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 120x bekeken

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar ArubaIs zingen je passie? En zie je het zitten om een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar nieuwe entertainers (man/vrouw) om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail serveert? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Gelegen op het bekende Palm Beach … meer »

Muzikantenbank user Ingrid RikoIngrid Riko

Producer zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 255x bekeken

Hallo, mijn naam is Kevin en ik ben 25 jaar. Het liefst werk ik aan eigen geproduceerde tracks. Eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die graag wilt zingen om samen leuke nummers uit te brengen. Zelf woon ik in de omgeving Utrecht en bezit ik over een eigen (kleine) studio. Het enige wat ontbreekt is een vocalist. Ben jij of ken jij een zanger / zangeres die op zoek is naar een leuke samenwerking? … meer »

Muzikantenbank user Kevin van RossumKevin van Rossum

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 123x bekeken

Voor optredens in verzorgcentra etc. Ik heb daar geen contacten dus als jij die inbrengt dan breng ik een professionele zanginstallatie in. Ik ben gitarist zowel akoestisch als elektrisch en zing bescheiden mee als dat nodig is. Graag in een straal van 40 km rond Amersfoort.

Peter Meijer

Rockband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Met The Grand Circle Scheme hebben we in het verleden gespeeld en na een pauze wordt de draad weer opgepakt. Daardoor hebben we meerdere composities klaarliggen om gespeeld te worden. We zoeken nog een zanger die ready is 1x per week te oefenen in Utrecht, bijdraagt aan het verzinnen van zangpartijen en het spelen van optredens. Stuur me een berichtje voor meer info! https://soundcloud.com/user-25713241/sets/the-grand-circle-scheme-demo-1

Muzikantenbank user MaxMax

Goedlopende semi professionele coverband zoekt leadzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 719x bekeken

Goedlopende semi professionele coverband zoekt leadzangeres met aantoonbare ervaring en goed bereik en volume in hoge register die in samenwerking met andere leadzangeres de vocalen voor haar rekening neemt. Repetities eens per twee weken op maandagavond in Utrecht. Repertoire bestaat uit soul, funk, pop nummers van jaren 80 tot nu. Bij reactie graag je cv en demomateriaal toevoegen.

GC