Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 245x bekeken

Coverband Mindfunk is op zoek naar een 2e lead vocal. De bezetting is gitaar, bas, drums, keyboard, trompet, 2 saxen, lead vocal, backing vocal. Allen (zeer) ervaren muzikanten. We spelen pop/soul/funk/disco met als doel om ca. 10 betaalde optredens per jaar te gaan doen. We repeteren om de 14 dagen op vrijdagavond in Amersfoort, Utrecht of Ede. Op dit moment moet het repertoire nog wat uitgebreid … meer »

brouwer

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 153x bekeken

Mutual disagreement regio Veenendaal zoekt zangeres/ zangerHoi wij zijn Mutual Disagreement een rockband uit de regio Veenendaal. Een 4 koppige band bestaande uit zang, gitaar, bas en drum. Onze zangeres gaat er helaas mee stoppen... Heb je een lekkere stem en zing je graag stevige nummers? neem dan even contact op dan jammen we een keer om te kijken of de koppen dezelfde kant op staan :-) We repeteren woensdagavond samen met een coach bij Muziekschool … meer »

Muzikantenbank user Reint van den BrinkReint van den Brink

Allround coverband zoekt zanger en zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 408x bekeken

Beste Zangers en Zangeressen van Nederland, Wij zijn opzoek naar een ervaren allround zanger én zangeres (leeftijdindicatie 25-40). Wij zijn 4 muzikanten met jaren ervaring in het cover circuit (drum, bas, gitaar, toetsen). Voor een impressie van onze vorige band klik op de link hieronder. Wij hebben gespeeld op heel veel verschillende feesten, maar de mooiste waren vaak de grotere optredens. … meer »

Rob

Hardrockband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 140x bekeken

De Utrechtse hardrock band Maida Vale zoekt een zangeres voor lead vocals. We spelen overwegend eigen werk in een stijl die een mengeling is van hardrock-metal zoals die in voorgaande decennia werd gemaakt (Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden) met overigens ook progrock elementen. We hebben een eigen oefenruimte aan de rand van Utrecht. Om een indruk te krijgen van de band en het repertoire: facebook.com/maidavalepowerrock, … meer »

Ronald Bleys

Dikke beats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 196x bekeken

Hoi, Wij zijn een bassist en drummer van rond de 20, opzoek naar muzikanten voor een leuke nieuwe band. We zijn opzoek naar onder andere zangers, gitaristen, keyboardisten en percussionisten. Waar we aan denken is een mix van Flying Lotus en Ariel Pink, een beetje technisch, maar niet te wanky, coole ritmes, mooie geluiden, veel variatie in en tussen nummers, leuk om te spelen en om naar te luisteren, … meer »

Robin

Beginnende Blues/Rock&Roll band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Wij zijn een gitarist (52) drummer (40) en bassist (52) en zijn op zoek naar een zanger en/of evt.bluesharper. We zijn begin dit jaar begonnen en repeteren 1 x per maand om en om op zondagmiddag en de maand erop op een doordeweekse dag. Doel is lekker en relaxed muziek maken. T.z.t af en toe een optreden is ook leuk. We spelen en willen nummers gaan spelen van bands als The Red Devils ,Status Quo, … meer »

Muzikantenbank user leonleon