Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 210x bekeken

Hey daar! Onze band is op zoek naar een zanger(es). We zijn eigenlijk over het algemeen vooral bezig met eigen werk. Het genre is een beetje pop/rock. We zoeken vooral iemand die een beetje pit in de stem heeft! We repeteren zo goed als elke vrijdag in Amersfoort. Interesse? Hit me up!

Muzikantenbank user Janthijs BuitinkJanthijs Buitink

MOTHER'S FINEST tributeband zoekt lead zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 104x bekeken

MOTHER'S FINEST tributeband zoekt lead zangeresBen jij een gemotiveerde/enthousiaste zangeres met een powerstem die de repertoire van ''Mother's Finest'' aan kan? Dan zoeken wij JOU!!! Wij zijn een strakke ingespeelde PowerFunkRockband band uit Utrecht en omstreken. Meer weten over de band? Check onze site: www.finesttruth.com Interesse voor een auditie? Stuur een mail met jou CV naar bluession@*****.com of bel naar 06 14968957 greetZzz … meer »

Muzikantenbank user Rich Richy TumanseryRich Richy Tumansery

Tweede Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 430x bekeken

Hallo! Wij, B.I.R.D., een 5 koppige allround coverband zijn opzoek naar een tweede zangeres. Momenteel bestaan wij uit een drummer, gitarist, toetsenist, bassist en zangeres. Wegens gezondheidsredenen heeft onze tweede zangeres ons helaas moeten verlaten. Wij spelen al een halfjaartje samen en hebben al een aantal optredens gehad, maar zijn momenteel het repetoir aan het opfrissen/uitbreiden. … meer »

Muzikantenbank user MerelMerel

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 160x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

Rock cover band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 326x bekeken

Rock cover band zoekt zangeresHoi, Wij zijn Gary (bassist en Studio eigenaar), Dennis (gitarist en backing vocals) en Leo (drummer) en vormen samen een hechte basis, gevormd door de jarenlange ervaring die we samen hebben opgedaan. Bandnaam nog te bepalen i.o.m. jou! We spelen al een flink aantal jaren samen. We hebben onze grootste hoogtepunten beleefd in de tijd dat we Simon Says Now heetten (check onderstaande links ) … meer »

Muzikantenbank user Dennis van DoesburgDennis van Doesburg