Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beatles Cover Band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 128x bekeken

Wij zoeken voor onze Beatles Cover Band een zanger(es). Wij zoeken jou! Geweldig als je reageert, want we zijn dol op zanger(essen). Als jij ook Beatlemania hebt, dan ben je onze man of vrouw. We oefenen 1 keer in de twee weken in Utrecht. Laat snel wat van je horen want we hebben er zin in! Come together! Luc, Finn, Jeroen, Dirk, Kees, Amelie

Muzikantenbank user J. Huis in 't VeldJ. Huis in 't Veld

Zangeres gezocht die country, R&R, pop kan zingen

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 210x bekeken

Wijn zijn de T.D. band en zoeken naast onze zanger bassist nog een zanger of zangeres. Ons repertoire richt zich naar de country en R&R muziek met daarbij nog wat dansbare muziek. Oefenen in nieuwegein op vrijdag middagen. leeftijd categorie liefst 50+. maar eigenlijk is leeftijd geen issue. Gezelligheid en gedegen muziek maken is ons doel en daarbij treden wij ook graag op. Interesse? meld je gewoon … meer »

Muzikantenbank user Albert van PrehnAlbert van Prehn

Rock zanger/es gezocht regio Utrecht, Gelderland N. Brabant

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

Hallo. Opstartende band van ervaren muzikanten zoekt zangers of zanger. Stijl (pop) rock. Denk daarbij aan de lekkere riff nummers van o.a. led zeppelin (de uitvinders van de hardrock en inspirators van vele metalbands). Maar ook nummers van de Black Crowes en Spencer Davis group (maar dan met een wat ruiger randje). Bedoeling is om het publiek minimaal 2 sets te verrassen met goed in het gehoor liggen … meer »

Lois hendrik

Gezocht: Zangeres voor Allround Coverband (Utrecht 30-50 jr)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 382x bekeken

Gezocht: Zangeres voor Allround Coverband (Utrecht 30-50 jr)Energieke allround coverband uit Utrecht is op zoek naar een nieuwe zangeres! Wij spelen een mix van pop, rock, soul en Nederlandse hits en maken van elke gelegenheid een spetterend feest. Wij zoeken: - Een enthousiaste zangeres met podiumervaring - Liefde voor verschillende muziekstijlen - Het vermogen om plezier en serieus werken aan muziek te combineren - Leeftijd zo ergens tussen de 30 … meer »

Dave Sanders

Zanger & toetsenist gezocht voor nieuwe rock band

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Zanger & toetsenist gezocht voor nieuwe rock bandWij - Rindert (gitaar), Sander (drums) en Paul (bas) - zijn nog op zoek naar een zanger en een synth/keyboard speler om onze band compleet te maken. We spelen eigen werk en onze stijl zit in de richting van groovende rock met prog invloeden. Doel is om samen vlot een aantal songs te schrijven zodat we liefst dit jaar nog hiermee het podium op kunnen. Regio: Utrecht. Leeftijd: 40-55.

Rindert Bul

Drummer en zanger gezocht voor een startende Pink Floyd coverband

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 386x bekeken

Wij zoeken nog steeds een drummer en een zanger voor onze startende Pink Floyd coverband daarom opnieuw de advertentie. Wij zijn net gestart met onze Pink Floyd coverband (nog zonder naam) en wij zoeken nu nog met spoed een zanger en een drummer. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. De muzikanten die wij zoeken: - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig of geen podium … meer »

Peter Relyveld

Punk Funk Rock Band zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 216x bekeken

Hey daar! Wij zijn een groep gepassioneerde muzikanten uit Utrecht die een nieuwe punk funk rock band aan het vormen zijn. Onze huidige bezetting bestaat uit een bassist (16), drummer (23) en gitarist (24). We zijn nu op zoek naar een getalenteerde zanger(es) om onze band compleet te maken en samen originele nummers te schrijven! Heb jij een krachtige stem en zin om met ons samen te spelen? Stuur … meer »

gijs van oostrom

Ervaren Zanger voor Van Halen Tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 218x bekeken

Ervaren zanger á la David lee Roth gezocht voor een van Halen tribute …… VH1 Regio NL. Wij verwachten een Prof. Instelling en mentaliteit. Geen beginners en geen job-band hoppers. Het plan is om in twee repetitie dagen op een geschikte lokatie de Van Halen 1 LP + de hits van latere LP’s in te studeren. En vanzelfsprekend daarmee het land in te gaan.

Muzikantenbank user Hans HaanHans Haan