Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger gezocht voor bluesrock formatie The Unknown

Zanger gezocht voor bluesrock formatie The Unknown

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht)

The Unknown (drummer, bassist en gitarist) is op zoek naar een zanger. We zoeken iemand van 35+ met het liefst een wat rauwere stem wat goed past bij de bluesrock dat wij voornamelijk willen gaan spelen (met af en toe een uitstapje uiteraard).
Ervaring e.d. is totaal niet belangrijk en wij zijn als groep ook allemaal beginnend. Vooral leuk muziek maken, leren van elkaar en uiteindelijk eens wat optredens gaan doen is ons doel.
Op korte termijn willen we een sessie organiseren in Starsound in Utrecht. Waar we je dan graag voor willen uitnodigen. Dit is trouwens ook de plek waar we altijd oefenen.
Is het wat voor jou dan horen we het heel graag. Neem dan even contact op met 0614912290 of een mailtje naar rogierstoel@*****.com.
Misschien goed om dan meteen even een eenvoudige opname (met je telefoon b.v.) mee te sturen van je stem. Wij spelen o.a. Keep on Rocking in the Free World, Brown Sugar, Hey Joe en Sweet Home Alabama dus het zou mooi zijn als je op een van deze nummers even mee kan zingen. Dan krijgen we meteen een goede indruk.
Wij hopen graag van je te horen!
Groeten,
Rogier (namens The Unknown)

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.