Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres in Maastricht zoekt band of zangpartner(s)

Zangeres in Maastricht zoekt band of zangpartner(s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg)

Hoi allemaal!
Ik ben Eefje, 27 jaar, en ik zing, speel altsaxofoon en speel sinds een jaar akoestische gitaar. Al mijn hele leven zing ik in koren, in tijdelijke projectjes, in bandjes (lead / backing vocals) of ben ik op een andere manier bezig met muziek maken. Nu een aantal projecten mede door corona zijn stilgevallen, ben ik op zoek naar een leuke nieuwe invulling! Ik sta voor een heleboel dingen open (een band/ een duo/ acapella groepje etc.), maar mijn voorkeur heeft iets waar de nadruk ligt op samenzang. Hier ligt ook met name mijn kwaliteit.

Mijn muzieksmaak is erg uiteenlopend, maar artiesten die ik zeer waardeer zijn onder andere: Simon & Garfunkel, Florence + the Machine, The Eagles, Crosby, Stills & Nash (& Young), Muse, Queen, Etta James, Taylor Swift en ga zo maar door! Muziekgenres lopen evenzeer uiteen en variëren van Rock tot Opera, van Pop tot Indie tot Musical.

Mocht jij/mochten jullie met hetzelfde enthousiasme op zoek zijn naar een bevlogen vocalist voor een nieuw project, dan kom ik graag in contact met je/jullie!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.