Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek een leuke band waar ik in kan. Ik zing het liefst. Ik kan ook gitaar spelen

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 225x bekeken

Hallo, ik ben 17 jaar. Ik woon in Sittard en ik ben op zoek naar een band die nog een zangeres (en/of gitarist) zoekt. Ik heb vroeger in een koor gezongen en opgetreden. Nu volg ik sinds kort privé zanglessen. Verder speel ik al 6 jaar gitaar. Ik heb een paar jaar gitaarles gehad. Ik heb tot nu toe voornamelijk de Spaanse akoestische gitaar bespeeld maar sinds kort bespeel ik ook de western gitaar … meer »

sanne

Metal Vocalist zoekt heavy band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 264x bekeken

Metal Vocalist zoekt heavy bandHallo ik ben Bram ik ben op 13 jarige leeftijd erg geïnteresseerd geraakt in metal Muziek. Het begon bij bands als disturbed SOAD Korn etc en nu luister ik veel naar Slaughter to prevail Suicide Silence cannibal corpse etc. Ik raakte ook bijna onmiddellijk erg geïnteresseerd in hoe ze zo konden schreeuwen. Al snel zat ik zachtjes op mijn kamer te oefenen. Nu kan ik erg goed schreeuwen, maar ik mis … meer »

Muzikantenbank user Bram WijntjesBram Wijntjes

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 397x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons

Zangeres zoekt Pianist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 846x bekeken

Zangeres zoekt Pianist/bandBen jij de muzikale ziel die ik als zangeres zoek? Heb jij ook zo een even grote droom om als muzikant/zanger te werken / of je doet het al? (alleen kandidaten die ECHT interesse hebben) Woon jij ook in Maastricht? Ben jij iemand die ook graag verschillende richtingen (Soul, Oldies, soft Pop, Soul Jazz) wil zingen/spelen en openstaat voor nieuwe muzikale ontdekkingen en dit met een flexibiliteit … meer »

Muzikantenbank user Joann SerenaJoann Serena