Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres en drummer zoeken symfonische metal band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 169x bekeken

Hey guys! Wij zijn Rob (drummer) en Kelsey (sopraan) en wij zoeken muzikanten met dezelfde passie voor symfonische metal en de ambitie om ervoor te gaan! Geïnspireerd door bands zoals Nightwish, Within Temptation en Epica, willen wij graag eigen nummers maken met oog op studiowerk en natuurlijk het podium op! Wij deinzen ook zeker niet terug voor grotere podia. Rob is een doorgewinterde … meer »

Muzikantenbank user Kelsey HendriksKelsey Hendriks

Professioneel allround gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 264x bekeken

Professioneel allround gitarist gezochtHoi! Ik ben op zoek naar een professioneel allround gitarist om samen een cover project mee te starten. Ik ben zangeres van beroep, dus ik werk professioneel, maar natuurlijk draait muziek ook om plezier! We zullen een concept bedenken en een divers repertoire opbouwen met bekende hits om op elk feest de boel op z'n kop te zetten. Het doel is om van dit duo een band te vormen en hiermee veel op te … meer »

Muzikantenbank user Marieke SmidMarieke Smid

Zanger zoekt gothband

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 130x bekeken

Zanger zoekt gothbandstyl Alien Vampires,,Psycolon nine,,wumpscut,,nachtmarh,,,suicide commando hierbij ben ik op zoek na een band of na muzikanten die band willen beginnen in de styl van hierboven genoemde bands. omgeving sittard heerlen. heb vervoer ben zelf bereid om de grens over te gaan omgeving ake duitsland of na belgien zelf ben ik 52 and crazy. zoeken jullie of wil je een band beginnen laat iets horen. leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Draco BoekanierDraco Boekanier

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 200x bekeken

Ik ben een beginneling en wil graag in een muziekband van meiden waarbij ik kan leren groeien het lijkt mij gaaf om uiteindelijk te kunnen toeren met de band ik zoek een band die graag pop zingt als je mij wilt informeren omdat jij denkt dat ik geschikt ben voor jouw dan kun je mij op Facebook nadhira gemert of op Instagram nadhira gemert vinden ik reageer het snelste hier op ik ben 18 jaar en houdt … meer »

Muzikantenbank user Nadhira GemertNadhira Gemert

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving Venlo

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 267x bekeken

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving VenloHoi, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb ruim 30 jaar zangervaring, waarvan de laatste 20 jaar band ervaring. Ik ben begonnen met klassieke zanglessen. Ik ben op zoek naar een Funk/Soul/Jazz/ Disco band. Ik zing in een 13 koppige band die carnavalsmuziek speelt. Dat zal ik ook bijven doen. Ik wil meer voldoening van mijn passie zang, vandaar deze oproep. Ik zing bij Jocus Hofkepel … meer »

Muzikantenbank user Ingrid DambacherIngrid Dambacher

Zanger met kennis in Duits en Nederlandstalige muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 294x bekeken

Hallo ik ben opzoek naar een bandje, coverbandje of iemand die een duobandje wil opzetten of er een doorstart mee wil maken. Ik kan redelijk goed een tweede stem zingen maar ook een eerste stem. Bespeel helaas geen instrument. Beheers de Duitse en Nederlandse taal kwa muziek goed. Heb 2,5 jaar in een duobandje gezongen maar zing nu bijna 4 jaar niet meer maar wil graag weer gaan zingen in boven … meer »

Peter Dijcks