Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger in Maastricht zoekt band [pop-rock-r&b-soul-musical]

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 77x bekeken

Zanger in Maastricht zoekt band [pop-rock-r&b-soul-musical]Hi allemaal! Ik ben in februari verhuisd naar Maastricht en ik vond het hoogtijd om mijn droom om te zingen in een band te verwezenlijken. Muziek is een grote passie van mij, maar zingen is voor mij de beste outlet voor mijn emoties. Ik ben vrij versatile, maar mijn stem komt het best uit in emotionelere nummers. Ik heb een groot stembereik, heb meerdere malen gehoord dat ik een fijne stem heb om … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Vocalist zoekt Professionele Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 349x bekeken

Vocalist zoekt Professionele BandHallo ik ben Bram ik ben op 13 jarige leeftijd erg geïnteresseerd geraakt in metal punk en rock Muziek. Ik ben begonnen met schreeuwen maar wil nu ook gaan zingen, ik maak mijn eigen teksten en zoek een band in het genre metal/rock/punk/pop. Ik kijk op naar metal bands zoals slaughter to prevail en thy art is murder en pop/punk bands zoals all time low, Mod Sun sleeping with sirens en MGK. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user Bram WijntjesBram Wijntjes

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 493x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons

Zangeres zoekt Pianist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 926x bekeken

Zangeres zoekt Pianist/bandBen jij de muzikale ziel die ik als zangeres zoek? Heb jij ook zo een even grote droom om als muzikant/zanger te werken / of je doet het al? (alleen kandidaten die ECHT interesse hebben) Woon jij ook in Maastricht? Ben jij iemand die ook graag verschillende richtingen (Soul, Oldies, soft Pop, Soul Jazz) wil zingen/spelen en openstaat voor nieuwe muzikale ontdekkingen en dit met een flexibiliteit … meer »

Muzikantenbank user Joann SerenaJoann Serena