Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving Venlo

Zanger / Zangeres zoekt band in Venlo (Limburg) | 158x bekeken

Zangeres zoekt funk/soul/jazz cover band omgeving VenloHoi, Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb ruim 30 jaar zangervaring, waarvan de laatste 20 jaar band ervaring. Ik ben begonnen met klassieke zanglessen. Ik ben op zoek naar een Funk/Soul/Jazz/ Disco band. Ik zing in een 13 koppige band die carnavalsmuziek speelt. Dat zal ik ook bijven doen. Ik wil meer voldoening van mijn passie zang, vandaar deze oproep. Ik zing bij Jocus Hofkepel … meer »

Muzikantenbank user Ingrid DambacherIngrid Dambacher

Zangeres zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 666x bekeken

Zangeres zoekt band.Hallo, mijn naam is fabienne koopman en ik ben 20 jaar oud. Ik bem op zoek naar een band of mensen die een band willen starten in de gerne symphonic metal. Zoals within temptation, epica en nightwish. Ik zelf woon in limburg, maastricht.

Muzikantenbank user Fabiënne KoopmanFabiënne Koopman

Beginnende zanger zoekt 60's - 90's rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 207x bekeken

Beginnende zanger zoekt 60's - 90's rock bandIk ben een beginnende zanger van 18 jaar (ik zing nu ongeveer een jaartje), en ben klaar om met een aantal enthousiaste mensen een leuke band te beginnen! Ik zing voornamelijk rock, blues, en grunge uit de jaren 60 tot en met de jaren 90, maar alles erbuiten is des te spannender :) Zelf woon in ik Thorn, maar ben bereid om wat te reizen. Dus zoekt jullie nieuwe band nog een zanger, of wil je samen … meer »

Muzikantenbank user Raffaele van DunRaffaele van Dun

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 238x bekeken

Zangeres zoekt bandIk ben al een tijdje op zoek naar een band die muziek uit de 60,70,80 maakt en die ook regelmatig optreedt. Mijn huidige band treedt helaas niet zo vaak op en het podium vind ik toch wel een heerlijke plek. Mijn zoon is drummer, wij doen al veel samen. Andere muzikanten zijn daarom van harte welkom om te reageren. Wie weet....leuk!

Muzikantenbank user Elaine van den BosElaine van den Bos

Zanger met kennis in Duits en Nederlandstalige muziek.

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 251x bekeken

Hallo ik ben opzoek naar een bandje, coverbandje of iemand die een duobandje wil opzetten of er een doorstart mee wil maken. Ik kan redelijk goed een tweede stem zingen maar ook een eerste stem. Bespeel helaas geen instrument. Beheers de Duitse en Nederlandse taal kwa muziek goed. Heb 2,5 jaar in een duobandje gezongen maar zing nu bijna 4 jaar niet meer maar wil graag weer gaan zingen in boven … meer »

Peter Dijcks