Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt pianist/ gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 288x bekeken

Ik ben Danielle (38 jaar). Ik zoek een goede pianist of gitarist die geïnteresseerd is in het samen maken van muziek. Mag van balled tot rock en veel daaromheen. Af en toe optreden zou meegenomen zijn. Zelf heb ik zang jazz gestudeerd aan het conservatorium. Afgelopen jaren heeft zingen een beetje stil gelegen. Dit lijkt me een leuke kans om het weer op te pakken. Heb je interesse mag je me mailen … meer »

Muzikantenbank user Meet DanielleMeet Danielle

Singe/songwriter zoekt muzikanten voor volledige band (MAASTRICHT)

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 163x bekeken

Hey allemaal! Mijn naam is Tyrone Oscar (29) en ben een singer/songwriter met de genres Americana, Pop, Indie. Nu heb ik onlangs een nieuwe single uitgebracht, genaamd Watch Me Fly. Ik ben momenteel flink bezig met het promoten van de song en zoek nu muzikanten om een band samen te stellen zodat wij binnenkort lekker kunnen gaan spelen. Ik speel zelf gitaar en eventueel piano, maar ben voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Tyrone OscarTyrone Oscar

Cheyenna

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 305x bekeken

Hallo mijn naam is Cheyenna Bos, ik ben 24 jaar oud, en ik ben opzoek naar mensen die samen met mij een band willen vormen. Ik hou van alternative rock, synth pop, new wave, punk. En wil zelf ook zo’n muziek maken. Enkele voorbeelden van bands die ik erg leuk vind zijn: Depeche mode, Nothing but thieves, the Cure, Green day, Rammstein, muse, beatles, Depeche mode, Depeche mode is erg belangrijk. … meer »

Muzikantenbank user Cheyenna BosCheyenna Bos

Zangeres in Maastricht zoekt band of zangpartner(s)

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 382x bekeken

Zangeres in Maastricht zoekt band of zangpartner(s)Hoi allemaal! Ik ben Eefje, 27 jaar, en ik zing, speel altsaxofoon en speel sinds een jaar akoestische gitaar. Al mijn hele leven zing ik in koren, in tijdelijke projectjes, in bandjes (lead / backing vocals) of ben ik op een andere manier bezig met muziek maken. Nu een aantal projecten mede door corona zijn stilgevallen, ben ik op zoek naar een leuke nieuwe invulling! Ik sta voor een heleboel dingen … meer »

Muzikantenbank user Eefje VdbEefje Vdb

Vocalist zoekt Professionele Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 562x bekeken

Vocalist zoekt Professionele BandHallo ik ben Bram ik ben op 13 jarige leeftijd erg geïnteresseerd geraakt in metal punk en rock Muziek. Ik ben begonnen met schreeuwen maar wil nu ook gaan zingen, ik maak mijn eigen teksten en zoek een band in het genre metal/rock/punk/pop. Ik kijk op naar metal bands zoals slaughter to prevail en thy art is murder en pop/punk bands zoals all time low, Mod Sun sleeping with sirens en MGK. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user Bram WijntjesBram Wijntjes

Muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roermond (Limburg) | 669x bekeken

Ik ben een Leadzanger / Toetsenist met ruime ervaring , en zoek muzikanten ( bassist en solo-gitarist en drummer) om een nieuwe band te starten, of een bestaande band met muzikanten, mag ook. Mijn repertoire zou zijn: pop / rock, Dan ook engels, duits, nederlands en limburgstalige muziek. Stimmung en feestmuziek zou daar misschien ook bij kunnen horen, maar dat zien we dan wel. Ik kom uit … meer »

Jos Simons