Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger(es) voor americanaband

Zanger(es) voor americanaband

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Startende Americana band in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Apeldoorn zoekt zanger of zangeres . Wij, 2 gitaristen en een percussioniste, backingvocaliste, zoeken een zanger of zangeres, liefst met nog een instrument, om samen de basis voor een band neer te zetten. Enige ervaring is wel gewenst.
Stijl: Americana (country, folk, blues, akoestisch). Wat namen als richting: Dead South, Pistol Annies, Steve Earle, Hollie Williams, Steeldrivers, Natalie Merchant, Common Linnets, Little Big town, OCMS, Dixie Chicks, Josh Turner, etc.
Wij zoeken iemand, die samen muziek maken leuk vindt, wekelijks wil repeteren en (straks) ook regelmatig wil optreden. Iemand die gezelligheid en serieus aan de muziek werken, prima vindt samengaan. Iemand die een act met professionele uitstraling wil neerzetten, ook al zijn we amateurs en die snapt dat een zaal op zijn kop zetten niets met je volume te maken heeft. Iemand die begrijpt waar de nummers over gaan en dat ook kan vertalen in de uitvoering. Een muzikant(e) die snapt dat marketing belangrijk is, maar performance nog veel meer. Iemand die op een podium kan shinen, maar ook een teamspeler is.
Ben jij of ken jij deze persoon herkennen, dan hoop ik dat je snel contact opneemt.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.