Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Fusionband in oprichting zoekt trompettist/e

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 401x bekeken

Wij - gitarist (54), bassist (61) en keyboarder (35) en binnenkort een drummer en een tenorsaxofonist - willen na een pauze de draad weer oppakken en een fusionband oprichten. Qua stijl denken we bijvoorbeeld aan John Scofield, Kenny Garrett, Metro, Pat Metheny enz., maar uiteraard staan we open voor andere voorstellen. Ook de inbreng van eigen materiaal behoort tot de mogelijkheden. We zijn ervaren … meer »

Volker Teske

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 506x bekeken

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.Beste docenten en muzikanten, Wilt u ons aan de laatste muzikanten helpen om ons beginnersorkest Rotterdam i.o daadwerkelijk te doen starten. Blazers melden zich wel, maar de strijkers blijven achterwege. Daarom vooral de vraag aan viool en cello docenten om volwassen leerlingen 18+ te wijzen op deze site www.beginnersorkestmerlijne.nl We spelen uitsluitend klassieke muziek. Koperblazers en houtblazers … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Nieuw op te starten orkest regio Rotterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 827x bekeken

Nieuw op te starten orkest regio RotterdamBeginners orkest Merlijne Amsterdam en Almere telt 44 leden, daarnaast staat de teller op 11 Rotterdammers die zich hebben aangemeld voor het beginnersorkestmerlijne R'dam i.o Nog ca. 5 leden zoeken we om daadwerkelijk te kunnen starten met het orkest. Natuurlijk mogen het ook meer dan zijn. We spelen uitsluitend klassiek. Dus als het begint te kriebelen om weer te spelen haal je instrument uit de … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen