Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te starten orkest regio Rotterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Nieuw op te starten orkest regio RotterdamBeginners orkest Merlijne Amsterdam en Almere telt 44 leden waarvan 7 Rotterdammers. We spelen uitsluitend klassiek. We willen in Rotterdam of omgeving ook een groep opzetten. Dus als het begint te kriebelen om weer te spelen haal je instrument uit de stof of ben je pas begonnen aan een instrument doe dan ook gezellig mee. Je hoeft je alleen maar aan te melden op: www.beginnersorkestmerlijne.nl Een … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 187x bekeken

Goedendag, wij zijn een reggaeband met serieuze plannen en wij zoeken een trompettist met gevoel voor tropische reggae getinte muziek. Wereldmuziek en reggae minded instrumentalisten hebben een pré. Wij horen je graag. Groeten, Tjerk & Liquid Sunshine

Muzikantenbank user Tjerk SchoonheimTjerk Schoonheim

Delta Swing Band zoekt een 1ste en 2de Trompettist

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland