Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 551x bekeken

Allround party/feest coverband in oprichting zoekt gitarist, toetsenist en blazers!Ik heb de ambitie om een vette allround coverband op te richten. Ik heb onwijs veel zin om te spelen op feesten, bruiloften en evenementen. Ik zelf ben een drummer van 36 met veel ervaring. Wat zie ik voor me: - Een grote band! Ideaalbeeld 2 vocalisten (m/v, v/v), drums, gitaar, bas, toetsen en als het allemaal te vinden is, blazers en percussie! Het echte werk! - Een uitgebreid repertoire van vroeger … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

De Delta Swing Band zoekt diverse blazers

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

De Delta Swing Band zoekt diverse blazersDe Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Die Grevelinger Musikanten zoekt leden

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 549x bekeken

Die Grevelinger Musikanten zoekt ledenDie Grevelinger Musikanten zoekt leden om gezellig oostenrijkse muziek te maken. Repetitie's zijn op donderdagavond om 19.30 in Oude Tonge. Instrumenten die we goed kunnen gebruiken: Bugels/Trombone/Klarinet/Bas Bij interesse neem aub contact op via website www.diegrevelingermusikanten.nl of via Facebook Die Grevelinger Musikanten. Per jaar hebben we ongeveer 12 optredens. Leden komen van Goeree … meer »

Peter Gebraad