Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trompettist(e) gezocht

Blazer gezocht in Deventer (Overijssel) | 301x bekeken

Trompettist(e) gezochtTrompettist(e) gezocht! Tuxedo Special is een 10 koppige funky soul en disco band. Wij zijn opzoek naar een extra trompettist(e) om onze 4 man sterke blazerssectie uit te breiden. Wij repeteren elke maandag in Wilp (nabij Deventer/Apeldoorn), ons streven is zo’n 10-12 optredens per jaar te doen. Op ons repertoire staan Soul klassiekers van Stevie Wonder, Aretha Franklin, James Brown, met af en … meer »

Niels Janssen

Professionele muziekles Zoetermeer saxofoon / trompet / bugel / blaasinstrument

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 77x bekeken

Muziekles op trompet, saxofoon, trombone, hoorn, bariton of een ander blaasinstrument? Een instrument weer oppakken? Kinderen op les? Muziekvereniging Kunst en Vriendschap biedt lessen aan tegen een scherp tarief. Bij ons kan je zo snel mogelijk ook samen muziek maken bij het leerlingenorkest. Kijk op muziekzoetermeer .nl voor meer informatie of mail naar info@muziekverenigingkenv .nl om je … meer »

Arjen van Putten

NightCats BigBand zoekt lead-trompettist

Blazer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 74x bekeken

De NightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een lead-trompettist. Jammer genoeg neemt onze lead-trompettist, in verband met zijn werkzaamheden, afscheid van onze bigband. Daardoor ontstaat een vacature op de positie van de lead-trompet. Het brede basisrepertoire van de NightCats BigBand bestaat uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse muziek met niet altijd voor de hand, maar wel altijd … meer »

Mario van Leeuwen

Fusionband in oprichting zoekt blazers

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Wij - gitarist (54), bassist (61) en keyboarder (35) en binnenkort een drummer - willen na een pauze de draad weer oppakken en een fusionband oprichten. Qua stijl denken we bijvoorbeeld aan John Scofield, Kenny Garrett, Metro, Pat Metheny enz., maar uiteraard staan we open voor andere voorstellen. Ook de inbreng van eigen materiaal behoort tot de mogelijkheden. We zijn ervaren amateurs, spelen vooral … meer »

Volker Teske

Gitarist zoekt saxofonist, bassist , zangeres Jazz, Swing

Bassist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 176x bekeken

Gitarist (senior) zoekt een paar gezellige muzikanten die net als ik houden van goede muziek en entertainment om samen een combo op te starten. Denk aan Evergreens, Jazz standards, Real Books, Latin, Great American Songbook, Gypsy-jazz et cetera. Ik dacht,naast mijn gitaar, aan een contrabassist (geen basgitarist!) en een saxofonist, maar ook andere instrumenten zijn mogelijk, bv: swing viool, … meer »

Hans Pekelharing

Muzikanten 25-40 jaar in regio Nijmegen voor nieuwe band

Bassist en Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 128x bekeken

Ervaren muzikanten uit de regio Nijmegen gezocht voor een compleet nieuwe band. Wij (drummer en zangeres) zoeken muzikanten tussen de 25 en 40 jaar met: • Passie voor muziek • Podiumervaring • Liefde voor soul- en popmuziek • Een creatief brein om eigen nummers mee te schrijven • De wil om regelmatig op te treden Naast het schrijven van songs die geïnspireerd zijn op nummers van … meer »

Pop soul band

Blazers (koper/hout)

Blazer, Drummer en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Blazers (koper/hout)Beste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Alle soorten Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Misschien … meer »

Ron

Sterke blazers gezocht voor salsaband

Blazer en Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 138x bekeken

Een grote salsaband omgeving Arnhem is op zoek naar goede blazers. Liefst ervaring met salsa! Wie-o-wie durft de uitdaging aan. Veel solo's, Cubaanse repetitor, repeteren op woensdag 1 x per 14 dagen. BWe zijn een groot amateur-orkest maar vrij ambitieus en willen vooruit. Maandelijkse bijdrage in de kostenvoor repetitieruimte, repetitor, huur apparatuur tijdens optredens. Gezocht worden Saxen, Trompetten … meer »

Marijke Bruin

Seaside Big Band zoekt lead-trombonist

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 297x bekeken

Seaside Big Band zoekt lead-trombonistDe Seaside Big Band uit Heemskerk is een swingend amateurorkest onder leiding van Loet van der Lee. Met een volle bezetting van 18 leden inclusief zangeres spelen we een repertoire waarin jazz centraal staat, uit de gouden tijd van de Amerikaanse bigband muziek halverwege de 20ste eeuw. Maar we maken ook uitstapjes naar Latijns-Amerikaanse ritmes, naar funk en rock. Veel arrangementen stammen van de … meer »

Muzikantenbank user Leo ScholteLeo Scholte