Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt trompet en baritonsax

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Dr. Rossi, een 11-koppige pop en soul coverband uit de regio den Bosch, zoekt een trompettist en baritonsax die het leuk vinden samen met ons een zaal op z’n kop te zetten. De band heeft een bezetting van 1 zanger, 2 zangeressen, bas, slagwerk, gitaar en toetsen, met een blazerssectie welke naast de 2 vacatures nog bestaat uit een tenorsax en trombone. Dr. Rossi heeft een uitgebreid repertoire … meer »

Sander

Achtkoppig koperensemble zoekt een trompettist(e), bugel/trompettist(e) en trombonist(e)

Blazer gezocht in Heerenveen (Friesland) | 68x bekeken

Gezocht, koperblazers voor achtkoppig koperensemble Muziek maken op hoog niveau in een bijzondere samenstelling? Wij zijn een koperoctet uit het noorden van het land en op zoek naar verschillende vergevorderde muzikanten (conservatoriumstudenten, afgestudeerden, vergevorderde muzikanten met D niveau) om onze samenstelling compleet te maken. Wij zijn op zoek naar muzikanten om de volgende partijen … meer »

Bart v/d Ploeg

Blaasorkest zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 119x bekeken

Sprok is op zoek naar een enigzins ervaren trompettist, die noten kan lezen. Sprok is een orkest dat bestaat uit dertien muzikanten: tien blazers, twee slagwerkers en een accordeoniste. Wij spelen muziek uit alle windstreken, met een voorkeur voor de blaasmuziek zoals die oorspronkelijk door de Roma en Sinti vanuit India naar Spanje is gebracht. Opzwepende filmmuziek uit Bollywood wordt afgewisseld … meer »

Muzikantenbank user Mart HeijmansMart Heijmans

Booming bigband zoekt blazers!

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 131x bekeken

Booming bigband zoekt blazers!De Booming Bigband uit Vleuten zoekt enthousiaste en gezellige trombonisten en trompettisten. We spelen een mix van jazz, blues, soul en pop. Kom een keer langs om sfeer te proeven en mee te spelen! www.boomingbigband.nl

Muzikantenbank user Nanda de VriesNanda de Vries

Elvis project

Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 121x bekeken

Beste muzikanten, ooit al eens in een Elvis band willen spelen? Dan is dit nu je kans. Wij gaan een Elvis project opzetten, maar willen absoluut geen Elvis imitator band worden. Elvis heeft uiteraard veel verschillende stijlen gezongen zoals Rock&Roll, Gospel, Country, blues. Wij gaan voor diversiteit en geven een eigen draai aan nummers. Doelstelling is optreden op feesten, festivals en theater. De … meer »

Elvisproject

Nieuw op te starten orkest regio Rotterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Nieuw op te starten orkest regio RotterdamBeginners orkest Merlijne Amsterdam en Almere telt 44 leden, daarnaast staat de teller op 11 Rotterdammers die zich hebben aangemeld voor het beginnersorkestmerlijne R'dam i.o Nog ca. 5 leden zoeken we om daadwerkelijk te kunnen starten met het orkest. Natuurlijk mogen het ook meer dan zijn. We spelen uitsluitend klassiek. Dus als het begint te kriebelen om weer te spelen haal je instrument uit de … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 443x bekeken

Soul & Funkband Sunday Groove zoekt saxofonist(e)Sunday Groove is op zoek naar een ervaren tenor- of altsaxofonist(e), die solo’s kan spelen, maar ook een strakke saxpartij neerzet in onze blazerssectie. Je speelt samen met onze trompettist die ook trombone speelt. We spelen niet van bladmuziek, dus je moet zelf je partijen uitwerken. Sunday Groove is een achtkoppige coverband, die een mix van oude en nieuwe soul en funk speelt. Bekende … meer »

Muzikantenbank user Sunday GrooveSunday Groove

Percussionist / saxofonist(e) Violist(e) regio Tilburg gezocht

Blazer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 200x bekeken

Voor een pas gevormd quintet, 2 gitaristen - bassist - percussie - zanger zijn we op zoek naar diverse muzikanten die aansluiting zoeken in een wisselende samenstelling en ook regelmatig willen optreden. De zanger en sologitarist zijn al jaren op elkaar ingespeeld en gaan gemiddeld 3 keer per week repeteren en zoals het er naar uit gaat zien, elk weekend wel een optreden en vaak ook nog doordeweeks. … meer »

Muzikantenbank user Dave PluDave Plu