Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progmetal band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer en bassist hebben besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer en bassist. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 … meer »

Cambrian_band

Progressieve Rock drummer gezocht!!!

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 330x bekeken

Progressieve Rock drummer gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren drummer in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en naar de … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving Helmond

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving HelmondMijn naam is Dave van Litsenburg en ik ben groot (Prog) - Metal, Rock en Alternate liefhebber. Ik ben geboren op 12-11-1971 en woonachtig in Deurne. Ik heb vanaf 2000 in 2 Pop/Rock bands gespeeld tot 2015, daarna van 2016 tot 2021 in een Metalband. In alle bands heb ik met veel plezier gespeeld en ik heb ook redelijk wat optredens gedaan. Mijn grote invloeden en helden zijn Mike Portnoy (Dream Theater) … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

CATS 4 SALE zoekt een drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 451x bekeken

CATS 4 SALE zoekt een drummerCATS 4 SALE zoekt een drummer. Ons repertoire bestaat uit Rockabilly en Rock & Roll, denk daarbij aan 50er jaren sterren als Eddie Cochran, Gene Vincent, Carl Perkins, Elvis etc. en aan wat latere sterren als Stray Cats, Matchbox, Imelda May en John Lindberg Trio. Repeteren en dus ook de audities doen we in Helmond. De huidige bandleden wonen in diverse plaatsen in Brabant. Check onze website en … meer »

Muzikantenbank user Joop KiewietJoop Kiewiet

Drummer zoekt enthousiaste nieuwe band (regio Helmond/ Eindhoven)

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Drummer met Ervaring Zoekt Nieuwe Band! Mijn naam is Wessel, ik ben 23 jaar, drum al vanaf mijn 11de en ik ben opzoek naar een enthousiaste muzikanten! Ik zoek een gemotiveerde band die samen met mij vette muziek willen maken, lekker willen gaan optreden en misschien een keer de studio in willen. Ik speel graag in de genres indie en alternatief, maar ik sta ook zeker open om meer te proberen! Mocht … meer »

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 375x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Guitarist looking for Musicians

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 688x bekeken

Guitarist looking for MusiciansHi, I'm Axel (21M) and I'm looking for musicians to jam with in the Eindhoven region. I have been playing guitar for 2,5 years now and want to take my playing to the next level. I feel confident playing rhythm guitar and can play a couple of solos as well. Currently, I'm looking for a guitarist, bassist and / or a drummer. The goal is to form a band. I play rock 'n roll, hard rock and metal (mainly … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel