Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist (rockcovers#podiumbeest#30-50#ervaring#geen broodspeler#teamplayer)

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Sologitarist (rockcovers#podiumbeest#30-50#ervaring#geen broodspeler#teamplayer)We zoeken een ervaren, energieke en beetje showman sologitarist. Iemand die vooral ook heel enthousiast is, tijd heeft om wekelijks te repeteren, agenda kan vrijmaken voor optredens en ......uiteraard zijn solo’s zonder teveel effecten gaaf weet te spelen. Leeftijd maakt niet zoveel uit, we zoeken iemand die bij ons past! (30-50). We vinden de fun namelijk ook heel belangrijk!! Optredens op de agenda, … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique

Beginnend Gitarist/Bassist zoekt mensen voor Metallica tribute band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Hoi beste lezers. Ik ben Bas. Ik ben 16 jaar en een enorm fan van Metallica. Ik woon in Eindhoven en ik zoek mensen om een soort tributebandje voor Metallics op te starten. Ik speel zelf gitaar en basgitaar. Ik ben opzoek naar een lead gitarist, drummer, zanger en dus een rythm gitarist of bassist. Heb je interesse? Laat me zsm iets weten en lets rock!

Muzikantenbank user Bas GroenendaalBas Groenendaal

Spoed! Inval sologitarist voor rockcoverband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Wil jij niet ‘vastzitten’ aan een band, maar wel invallen als dat nodig is? En ben je een ervaren podiumbeest? Dan zoeken wij jou! Genre: rockcovers Repeteren: in Eindhoven Opbrengst: hetzelfde als de rest van de bandleden. Is dus per gig anders. Denk niet aan het grote geld, je doet dit vooral omdat je het leuk vindt. Interesse? Laat van je horen!!

Coverbandy

Boven Water (Nederpop band uit Deurne met eigen werk) zoekt Elektrisch/akoestisch gitarist!!!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Boven Water (Nederpop band uit Deurne met eigen werk) zoekt Elektrisch/akoestisch gitarist!!!Boven Water is een Nederpop band uit Deurne en is op zoek naar een gitarist die zowel uitdagend als ingetogen kan spelen, die mooi kan begeleiden, maar ook vet kan soleren en die zelf zijn partijen kan uitdenken binnen de band. Liefst iemand die op zowel elektrisch als akoestisch uit de voeten kan... Bezetting uiteindelijke zeskoppige band: bas, drum, gitaar, piano/accordeon, zang/gitaar/keytar, 2e … meer »

Muzikantenbank user Leanne BroodLeanne Brood

Coverband 'Quitny' zoekt lead/solo gitarist voor pop/rockband

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Onze super gezellige en gedreven pop/rock(cover)band zoekt een solo/lead gitarist die zijn solo’s echt lekker vet gaaf wil spelen. We zoeken iemand die zich aan wil sluiten bij een te gekke gave band die ook met regelmaat op het podium wil staan. Spreekt je dit aan en wil je die te gekke repetities bijwonen op de woensdag avond twijfel dan niet en meld je direct aan zodat je deze te gekke kick eens … meer »

Muzikantenbank user Johan NiesJohan Nies

Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 560x bekeken

GitaristThe Seventies Five band zoekt voor een herstart een ervaren gitarist(e) die zich kan vinden in het idee seventies. Wij zijn reeds 5 jaar met dit programma bezig en nu hebben om verschillende redenen enkele van onze bandleden afgehaakt. De bedoeling is een 15 tal keer per jaar op te treden en dat is ons in de voorliggende jaren succesvol gelukt. Er is een zekere markt voor gebleken. Het zou jammer zijn … meer »

Muzikantenbank user Jos van EerdJos van Eerd

Gitarist - zanger zoekt band.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 287x bekeken

Gitarist - zanger zoekt band.Hey! Leuk dat je even een kijkje neemt. Ik Jos Collet zoek een band waar gitaren & meerstemmige zang een grote rol spelen. Na een aantal jaren in het allround coverband circuit te hebben gezeten vind ik het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn muziekstijl is erg uiteenlopend van rock, blues, jazz tot lekker 80s. Een groot voorbeeld van mij is Neil Young maar bijv. ook Steely Dan, Young gun silver … meer »

Muzikantenbank user Jos ColletJos Collet