Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sologitarist gezocht voor rock/grunge coverband.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband die op zoek is naar een Sologitarist. Ben je enthousiast en kun jij je een lekkere solo neerzetten dan ben je bij ons aan het goede adres. Genre wat we spelen is Rock/Grunge. Enkele voorbeelden. Three doors down, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Bush, Volbeat, Alkaline Trio etc. Repeteren doen we in Helmond. Op dit moment bestaan we uit een gitarist, bassist, … meer »

Martijn Rense

Gitarist of gitariste gezocht nabij Cuijk

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Leuke coverband bestaande uit zangeres, bassist, gitarist ,toetsenist en drummer zoeken een slaggitarst of gitariste die zin heeft om in een band te spelen met een repertoire van pop, rock , blues , sixties , seventies en eighties met uitlopers tot in deze tijd zoals : Stones, Fleetwood Mac, Zombies, Joe Cocker, CCR, Clapton, Pointer Sisters, Amy Winehouse, Mavericks en nog vele meer. Als je deze … meer »

Coverband

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 265x bekeken

Band uit Valkenswaard zoekt slag- en sologitaristSubeat is afkomstig uit Valkenswaard en speelt Nederpop-muziek. De huidige bezetting bestaat uit: zang, basgitaar, drummer, toetsenist en gitarist. Allen in de leeftijd van rond de 50 jaar. Wij repeteren tweewekelijks op een woensdagavond. Het aantal optredens per jaar schommelt tussen 8 en 12 keer. Ter versterking zoeken wij nog een slag- en sologitarist.

Bart de Waal

Gitarist geboden voor zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 309x bekeken

Stoer Toeval zoekt gitarist(e) en/of toetsenist(e)Ben jij een gitarist(e) van +/- 30-40 jaar die de snaren op de juiste manier weet te raken, ben je energiek, open en een performer? Of ben jij een toetsenist (e) van +/- 30-40 jaar die zowel Hammond, piano als synths op de juiste manier weet te beroeren, ben je een energieke en open muzikant? Neem dan contact met ons op en wie weet sta jij straks op een van de podia in Brabant als de toetsenist van … meer »

Eibert

Solo gitarist rockcovers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 268x bekeken

wij zoeken een ervaren sologitarist, type 'rocker met bluestonen' (40-50). Je gaat onze vet goeie gitarist vervangen en we willen minstens een even goeie terug! Ben je getriggerd? Mooi zo! Stuur een bericht met foto en geluidsmateriaal in bandsetting, waarop je solo goed te horen is en je performance goed te zien. Dan vertellen wij je graag meer over ons!

singsing

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio Eindhoven

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 310x bekeken

Gitarist gezocht voor ambitieuze coverband regio EindhovenWij zijn een ambitieuze drummer, zanger en bassist (ervaring 500+ optredens) en willen graag een gedreven, talentvolle gitarist erbij. We hebben de ambitie om 15-20 keer per jaar het dak eraf te spelen. Covers van Radiohead, Muse, Fiction Plane, Walk the Moon tot aan the Beatles en de Dijk. We repeteren elke woensdagavond in Helmond (op termijn tweewekelijks). Door gebruik te maken van backingtracks … meer »

Muzikantenbank user Pieter VerhaeghPieter Verhaegh

Nightwish tribute band imaginaerum zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Nightwish tribute band imaginaerum zoekt gitaristhallo ik dit nightwish tribute project begonnen wel licht om dat ik vooral grote fan ben van de muziek van nightwish en dat ik het ook al wel aardig kan spellen op de basgitaar ik zelf speel basgitaar en ik heb al een drummer en we zoek meer muzikanten die de band willen komen versterken leeftijd maakt niet zo heel veel uit ook de ervaring die je al wel of nie hebt maakt ook niks uit want we hebben … meer »

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT