Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht voor Southern Rockband (Oss)

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 50x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 2 gitaristen, bas en zang, zoekt een drummer. Helaas is onze drummer gestop en dus is er plek voor een nieuwe drummer. We willen werken aan eigen nummers inspiratiebronnen hiervoor zijn b.v The Black Crows, Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd en vele anderen. Leeftijd maakt niet uit, inzet een goede muzikale en persoonlijke klik vinden we … meer »

Jeroen

Progmetal band zoekt drummer en bassist

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Wij zijn Cambrian, een progressive metal band uit de regio Eindhoven met een repetitieruimte in Helmond. Omdat onze drummer en bassist hebben besloten de band te gaan verlaten zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste drummer en bassist. Wij zijn momenteel hard bezig met het opnemen van ons 2de album. Hier is alvast een voorproefje, een testmix van één van de nummers: https://on.soundcloud.com/HuwBnfGxAKLF8V5i8 … meer »

Cambrian_band

Drummer en bassist gezocht voor jazzcombo

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Jazzcombo 'Daddy's Hobby Jazzband' in Best zoekt drummer en bassist. Het combo bestaat verder uit tenorsaxofonist, pianist, gitarist, zangeres. Repertoire: realbooknummers. Swing, ballads, latin. We zijn vitale 65-plussers, spelen al jaren samen, repeteren overdag, om de twee weken, en treden een paar keer per jaar op. Enige jazzervaring en improvisatietalent worden zeer op prijs gesteld.

Jan Kees van der Veen

Heeeeej beste drummerts

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 192x bekeken

Heeeeej beste drummerts, Regio Bergen op Zoom - Tilburg Advertentie graag 2 X lezen a.u.b. :-) Wij zijn een 50+ vriendenclub die toevallig muziek kunnen maken. Wij " bij elkaar geraapt gajes " repeteren ongeveer 1 X per week om muziek te maken uit de jaren '80 - '90 en nog meer klassieker van Nederpop tot rock. Nummers van De Dijk, The Scene, Black Crowes, Raymond van het Groene Woud en … meer »

C Huybregts

Muzikanten gezocht voor eigen werk in de buurt van Oss - pop en rock -

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Muzikanten gezocht voor eigen werk in de buurt van Oss - pop en rock -Hey muzikant in hart en nieren, Ben je een gitarist, drummer of gitarist (man/vrouw) en heb je zin om doelgericht en op een ontspannen wijze muziek te maken, dan nodigen wij je uit om kleurrijke pop- en rock te maken. Wij willen het hele traject van instuderen, opnemen, masteren, A & O management, optredens regelen, tourmanager en zelf het platenlabel zelf uitvoeren. Netwerken is meegenomen. Voor … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Drummer (Breda) zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Huub, 31 jaar en woonachtig in Breda. Het lijkt me leuk om voor het eerst in een bandje te gaan spelen. Ik oefen voornamelijk pop / rock muziek op mijn elektrische drumstel. Mocht je op zoek zijn naar een drummer binnen dit genre, laat het me weten. Groet, Huub

Muzikantenbank user Huub BusioHuub Busio

Border Blues Rock zoekt drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 207x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob, en ik zijn op zoek naar jou om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Gary Clark jr. – Bright lights Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo woman Doyle … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Wereldmuziekband zoekt enthousiaste slagwerker

Drummer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 311x bekeken

Ben jij als slagwerker goed in staat een 7/8, 9/8, 11/16 of 15/16 maat strak te spelen, of lijkt het je leuk om dit te leren? Weet je aan elk nummer een eigen creatieve invulling te geven, afgestemd op wat het nodig heeft? Lees dan verder! Wij spelen met name instrumentale muziek van all over the world. Denk aan muziek uit de Balkan, klezmer, uit Zuid-Amerika maar soms ook West-Europese traditionele … meer »

Kevin