Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken nog bandleden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 196x bekeken

Wij zijn Icons Of Rock een hard/rock pop band die muziek maakt tussen de 50s en 90s. Die stijl geven wij onze eigen twist eraan en maken we covers. Onze doel is om uiteindelijk onze nummers op een cd te krijgen. We zullen zowel op feestjes, evenementen, bar & cafe,s ,bruiloften, old school party,s ect op te treden. We hebben een repetitieruimte in den bosch en zullen daar in overleg met de bandleden … meer »

Kelly

Nederlandstalige pop/rock coverband zoekt ervaren sologitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Wij, zanger/gitarist, bassist en drummer (ikke zei de gek), met veel ervaring, zoeken een solo-gitarist voor nederlandstalige rock en pop covers. Denk hierbij aan bands als Bløf, The Scene, Frank Boeyen, Het Goede Doel, De Dijk, IOS, etc. We zijn al begonnen, en de bassist en ik spelen al jaren samen, maar voor de rest zijn we als band nog startend en vormen we ons ook voor een deel door wat er … meer »

Muzikantenbank user Gert-Jan RoefsGert-Jan Roefs

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

"BRICKYARD" classicrockband zoekt zangeres of zanger, frontman/frontvrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

BRICKYARD" is een "classicrock" band met een goed gevulde agenda en de band is ontstaan in 2005. Wij zijn een kleine formatie met maar 4 muzikanten. Naast de frontman/frontvrouw,zangeres/zanger hebben we een gitarist, bassist en een drummer. De bassist en gitarist doen ook backing vocals en daardoor klinkt onze band ondanks deze kleine bezetting toch vol en helemaal compleet. Wij hebben een eigen … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Stageband Amantius zoekt muzikanten (koper blazers)

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 389x bekeken

Stageband Amantius zoekt muzikanten (koper blazers)Stageband Amantius zoekt ter versterking van diverse secties muzikanten. Wij zoeken trompettist, trombonist en saxofonist zodat de sectie weer uit min. 4 muzikanten bestaat. De ritmesectie bestaat uit een drummer, gitarist, bassist en percusionist. Stageband Amantius bestaat uit 15 enthousiaste muzikanten. Wij spelen een breed en zeer gevarieerd repertoire 'lichte muziek waaronder Soul Bossa Nova, … meer »

Marcel

Indie- / Rockband Mollusk zoekt drummer!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Indie- / Rockband Mollusk zoekt drummer!Ha mensen! Wij zijn Mollusk en wij zoeken een drummer voor onze wekelijkse repetities in Den Bosch. We zijn met z'n drieën (bas, zang + gitaar, gitaar), allemaal ongeveer 25 jaar oud. Gezamenlijk maken we al een hele tijd muziek, maar onze drummer heeft te druk gekregen. Nu zoeken we versterking! We zoeken een vriendelijke drummer, die graag nieuwe stijlen met ons verkent. Voor ons is het belangrijk … meer »

Boris

Band MOPED zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 295x bekeken

Hoi, Zou je het leuk vinden om als zanger(es) te helpen onze band MOPED mede op te bouwen en, als de tijd rijp is, regelmatig op te treden? We zijn begin januari j.l. begonnen met de formatie van deze band en er ontbreekt helaas nog een geschikte, leuke en gezellige vocalist(e) om het verder vorm te geven. Tot zover bestaat MOPED uit een drummer, een toetsenist en 3 gitaristen, allemaal hobbyisten. … meer »

Hans