Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funky creatieve gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 25x bekeken

Funk soul RnB Rock band, Zoekt een creatieve gitarist. We spelen covers in een kleine bezetting. Wat het band bijzonder maakt is onze jonge bassist (12). Vergist je niet de band groove. We zoeken een doorzetter die samen met ons mee wil groeien . Mensen die snel opgeven niet melden aub. We wachten op je .!!!

Randell Sambo

Countryband zoekt solo/lead gitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Countryband uit de driehoek Tilburg/Den Bosch/Eindhoven is op zoek naar een solo/leadgitarist(e) voor de country fills en intro's die we momenteel nog missen. Ben of ken jij zo iemand? reageer dan en wie weet speel je binnenkort met een gezellig clubje liefhebbers op een redelijk niveau. Repetities op woensdagavond in Boxtel in een compleet ingerichte ruimte.

Frans van de Wiel

Gezocht: zanger(es)

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Een gelegenheidsband uit de Betuwe (omgeving Tiel/Geldermalsen) van ervaren muzikanten in oprichting zoekt in 1e instantie naar een zanger(es) en ter uitbreiding van de bezetting ook naar een saxofonist(e). De huidige bezetting bestaat uit een solo-gitarist (Tiel), de drummer (Tricht), de bassist uit Heesselt (op 4 km van Tiel bij de Waal) waar ook de repetitieruimte is en toetsenist (Nieuwegein). … meer »

René Patiwael

Hoi. Toetsenist. Wil jij muziek spelen uit de jaren 60, lees dan verder

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Hoi. Toetsenist. Wil jij muziek spelen uit de jaren 60, lees dan verderHoi Toetsenist. Wil jij, net als wij, weer de muziek spelen uit je jeugdjaren? Dat kan. Bij ons. Bij NUL 73. NUL 73 komt uit s’Hertogenbosch en bestaat uit een zangeres, drummer, gitarist-zanger en bassist-zanger. Wij komen voort uit het allround orkest NUL 73 (zie de film’s en foto’s op Facebook en hebben, na het verlaten van de gitarist en toetsenist, besloten om een andere richting … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Coverband zoekt drummer!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Wij zijn een coverband met de bezetting: toetsen, bas, gitaar, zang en missen helaas alleen nog een drummer. Wij zijn jongens/meisjes tussen de 16-19 jaar. Wij repeteren in Schijndel en hebben een bandcoach. Ben jij geïnteresseerd horen wij dit graag.

Maud Habets

Lead gitarist Rockband Rosmalen

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Eclectische rockband (eigen werk) zoekt lead gitarist. Temporary Name maakt doorstart. Zanger/gitarist/bassist (46) en drummer/gitarist/toetsenist (36) zoeken muzikanten voor eclectische/progressieve rock. Eigen ruimte beschikbaar in Rosmalen, tijden in overleg. Wat zoeken we: - gezellige, gedreven persoon +35 jaar - naast veelzijdig geluid lead gitaar (geen virtuoos) tenminste 1 ander instrument … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Professionele Coverband (Millstreet) Zoekt Drummer!!!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Professionele Coverband (Millstreet) Zoekt Drummer!!!Wil jij werken in de muziek? Heb jij affiniteit met Dance/Pop/Rock/Apre Ski/EDM/Hardstyle/Top 40, dan ben jij misschien wel de nieuwe Drummer van Millstreet!! Millstreet is een energieke top-coverband met zo'n 80 optredens per jaar door heel binnen en buitenland. We spelen o.a. op Festivals, Feesttenten, Bedrijfsevenementen kortom, waar feest is, zijn wij! Wat zoeken wij in onze drummer? - Woonachtend … meer »

Muzikantenbank user Luuk ArndtsLuuk Arndts