Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

"Down South" Coverband zoekt een drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 185x bekeken

" Down South" Coverband zoekt een drummer Wij zijn een onlangs opgerichte hobbyband uit Boxtel en omgeving en bestaan uit ervaren gepassioneerde muzikanten. Doelstelling is plezier en ontspanning vinden in het maken van een goed stukje muziek. Wekelijks in een gemoedelijke sfeer repeteren in Boxtel met hier en daar een leuk optreden als doel. We zijn geen broodspelers. Bezetting: Zanger/mondharmonica … meer »

Theo

Zangeres gezocht voor semi-acoustische setting

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 296x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar een zangeres in de leeftijd tussen de 24-40. Wij spelen covers , maar die verarrangeren deze in onze eigen stijl. Acoustische versie, laten we maar zeggen. Meerstemmig is hier wel de sleutel wat een zangeres wel moet kunnen. 1e, 2e en/of 3e zou ze moeiteloos moeten kunnen. Hier proberen ook de dynamiek in te vinden. Voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=xa_l_GZyXCU Wij … meer »

Muzikantenbank user Arthur P. LevyssohnArthur P. Levyssohn

Goede saxofonist gezocht voor jazzy band

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 176x bekeken

Goede saxofonist gezocht voor jazzy bandKun je zowel soleren als arrangementen blazen en vind je het prima om met samples en beats te werken? Voor onze jazzy band zoeken we een goede (tenor)saxofonist. Stijl: jazz, latin, ska, hip hop, dance. Repertoire is aanwezig. We spelen vooral eigen werk. Je wil graag regelmatig optreden door heel Nederland. Onze drijfveer is enthousiasme en speelplezier: voor het geld hoef je het niet te doen. Regio: … meer »

Muzikantenbank user Marianne van den BerghMarianne van den Bergh

Sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 516x bekeken

Sologitarist gezochtStreamz: een gezellige band in Boxtel zoekt een sologitarist. Muzieksoort: 60-70-80 maar ook wat hedendaags. Gewoon wat we allemaal mooi vinden. Van Melissa Etheridge, Pink tot aan CCR, Joe Cocker , Dooby Brothers en Johnny Cash etc Samenstellling: leadzangeres, zanger, toetsenist/zanger, slaggitarist, basgitarist en drummer. Doelstelling: 2 a 3 x/jaar een leuk optreden of op verzoek natuurlijk. … meer »

Muzikantenbank user Christian van ZogchelChristian van Zogchel

Drummer zoekt band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Ik : een allround gevorderden drummer van 45 jaar Met heel wat optredens achter de rug, Van blues tot rock en terug. In bezit van professionel gear Ik zoek een band met ambitie dus niet alleen maar repeteren Covers of eigen werk maakt mij niet uit zolang het maar creatief is. Dus niet na spelen van nummers tot op de laatste noot. Plezier en kwaliteit staat voorop. Voor meer info kan je me … meer »

Muzikantenbank user Freek HeijdenFreek Heijden

BB-Cool zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 170x bekeken

BB-Cool zoekt achtergrondzangeresBBCool is een Udense coverband die elk optreden tot een feest maakt. Wij spelen soul/disco/rock covers met passie en verzorgen een Joe Cocker tribute die bijna niet van de echte te onderscheiden is! Door onze ruime bezetting met een blazerssectie, combo en meerstemmige zang kunnen wij elk gewenst optreden verzorgen. Wij zijn op zoek naar een ervaren achtergrondzangeres die alle stijlen beheerst en … meer »

Henrie Doreleijers

Frontman / vrouw gezocht!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 292x bekeken

Band met ervaren muzikanten in diverse stijlen zoekt voor nieuw op te starten band een zanger of zangeres die lekker muziek wil maken en op wil treden op muzikaal goed niveau maar wat muzikaal plezier voorop staat. Met muzikanten met ervaring in rock, soul, blues en jazz staat de stijl nog niet vast en kan dus afhangen van diegene die ons compleet maakt. We zoeken alleen niet het geijkte feestrepertoire … meer »

Twan van Lieshout

De Roefband zoekt drummer (omgeving Gorinchem)

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Hey , Ik ben de bassist van de Roefband ,gevestigd met eigen oefenruimte tussen Sleeuwijk en Woudrichem in . Onze kanjer Jim is helaas gestopt en we zoeken een goede vervanger . Wij zijn een cover band met eigen nummers en veel fun . Regelmatig oefenen en optreden want we bestaan inmiddels al zo.n 10 jaar . Heb je zin in goede muziek maken en veel lol trappen , bel me Martin Koek Sleeuwijk 06-13313877 … meer »

Koek