Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/zanger(es) (ev/mv) gezocht voor akoestisch duo of trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Zanger/gitarist, begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen en te spelen en een repertoire op te bouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische, meerstemmige muziek in de sfeer van CS&N, crowded house, Del Amitri, Damien Rice, etc. Tweewekelijks oefenen, thuis je partijen en arrangementen uitwerken en instuderen, samen een stijl ontwikkelen en af en toe bij gelegenheden optreden. Laat je me … meer »

Rob Olthof

Ervaren sologitarist(e) gezocht voor pop/rock coverband "Hollands Hart"

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 444x bekeken

De Nederlandstalige coverband "Hollands Hart" bestaat uit gedreven, enthousiaste en ervaren muzikanten. Vanwege het vertrek van onze sologitarist zijn wij op zoek naar vervanging. Ons repertoire is een feest van herkenning, met nummers van o.a. De Dijk, Claudia de Breij, Toontje Lager, Nielson, BLØF, Ilse DeLange, Doe Maar, VOF de Kunst, Splitsing, Leonie Meijer, Drukwerk en The Scene. Niet alleen … meer »

Rene Sings

Wij zoeken een leuke en creatieve TOETSENIST(E)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Sinds begin van dit jaar zoeken wij een geschikt nieuw bandlid die ons komt versterker als toetsenist(e). Het lukt jammer genoeg maar niet.....Maar we geven niet op en zoeken met goede moed verder! Wij zijn Down South Collective en bestaan op dit moment uit 5 bandleden in leeftijd variërend van ca. 40 tot begin 60. We hebben zo'n 3/4 jaar met een toetsenist gespeeld en die is helaas een andere weg … meer »

Hans

Drummer, Bassist, gitarist, toetsenist en zanger gevraagd voor eigen werk pop- en rockband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Hallo! Componist zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsenist en zang (allen m/v) om band in Oss (Oostelijk-Noordbrabant) op te zetten. Doel: speelplezier, muzikaliteit en succes. De partijen zijn gereed als tabulatuur of notenschrift, improvisatie mogelijk.. Reageer en je ontvangt een aantal nummers. Muzikale groet, Amazing Mercury.

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 663x bekeken

Drummer gezochtRockband "No Class" zoekt een drummer voor hoofdzakelijk het oudere werk van Motörhead. (Andere nummers worden echter ook niet geschuwd door deze 40 +ers) Plezier in het spelen is een absolute must en wij proberen 1x per week te repeteren. Gezien het feit dat enkele leden in ploegendienst werken, verschillen de repetitiedagen nogal eens. De repetitietijden zijn in de regel van 19.30 uur tot 22.00 … meer »

Muzikantenbank user GérardGérard

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 392x bekeken

Wij zijn een acoustische formatie bestaande uit een zanger,zangeres, een pianist en een gitarist. Om ons repetoire en dynamiek te verbreden zijn wij op zoek naar een zangeres die naast haar leadnummers ook kan koren. Onze sterke punt is de samenzang met een steady muzikale ondersteuning. Een aantal trefwoorden: Klik met ons, Enthousiasme, leeftijd tussen 20 en 40 jaar, rond de omgeving van Den bosch, … meer »

Muzikantenbank user ArthurArthur

Rapper wanted...

Drummer, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Rapper wanted...Bassist & synth-liefhebber zoekt rapper(m/v) voor nieuw project/band.. voorkeur/stijl: 'consius stream of words' (Sixtoo/Aesop Rock/Sole/Sage Francis/etc..) maar andere hiphop/funk/r&b/jazz? invloeden (D'angelo..😋) uiteraard ook zéér welkom. Drummers/beat creators ook zéér welkom! Oefenruimte(s) @ N-Brabant beschikbaar. Doel: goede live band op poten zetten,..voordat 'studiowerk' relevant … meer »

Muzikantenbank user E. DrostE. Drost

Band zoekt bassist en gitarist (M/V)

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 523x bekeken

Voor de heroprichting van een coverband zijn wij op zoek naar een enthousiaste gitarist(e) en bassist(e), bij voorkeur met 2de stem. Wij hebben meer dan 15 jaar podiumervaring en na een stop van een aantal jaar, willen we de draad weer oppakken. Het idee is om tweewekelijks te repeteren in de buurt van Heusden (Noord-Brabant) in een eigen repetitieruimte. We repeteren met in-ear en instrumenten … meer »

Ton

Band zoekt Enthousiaste Toetsenist (Beugen)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Voor Crossroad Settlers zijn we op zoek naar een enthousiaste Toetsenist. We zijn een amateurband en repeteren iedere maandagavond in Beugen van 19:30 tot 22:00. Onze band heeft een brede muzieksmaak van Classic Rock, Country, Blues met nummers van The Eagles, CCR, Johnny Cash en veel meer. Met de band willen we een aantal keer per jaar optreden, maar eerst zullen we tijd en energie steken om een … meer »

LK86