Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Spaghetti Western Surf band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Ik zou graag een band willen oprichten / aansluiting vinden bij een band in het genre Spaghetti western met wat surf! Denk aan morricone, Federale, Spindrift ga maar door. Omgeving Nijmegen Oss Den Bosch Boxmeer e.v. Ik ben een 40+ gitarist met wat ervaring, eigen gear en een bak motivatie en zoek dus bandleden of een band. Drummer bassist gitarist (lijkt me gaaf slag/solo samen af te wisselen), … meer »

Gitarist

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 201x bekeken

Hallo jij daar, Wij zijn op zoek naar een zangeres ter ondersteuning van onze band. Wij zijn een Brabantse coverband met liedjes als de Dire Straits, Het goede doel, Gary Moore enz. We bestaan momenteel uit 5 bandleden waarvan ikzelf de zanger en toetsenist ben. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng en eigen liedjes. We repeteren gemiddeld 1x per 2 weken in Oss. Mocht je wat meer informatie … meer »

Derk-Jan van Vugt

Enthousiaste geluidstechnicus gezocht

Geluidstechnicus gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Enthousiaste geluidstechnicus gezochtRockcoverband AR!E uit regio Waalwijk is op zoek naar een enthousiaste geluidstechnicus. Lol maken op het podium en daarbuiten is voor ons erg belangrijk. We zoeken een zesde bandlid die zo'n 20 keer per jaar met ons op pad gaat. We spelen vooral in Brabant, maar ook ver daar buiten. Van kleine kroeg tot motortreffen en van braderie tot feesttent. We hebben geluid tot 200 man in eigen beheer en … meer »

Sjors vd P

Ervaren zangeres gezocht voor pop/rock coverband "Hollands Hart"

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 295x bekeken

De Nederlandstalige pop/rock coverband "Hollands Hart" bestaat uit 5 gedreven, enthousiaste en ervaren muzikanten. Voor uitbreiding van ons repertoire en ter ondersteuning van onze zanger zoeken we een zangeres die ervaring heeft met het zingen van koor- en leadpartijen en die haar "mannetje" kan staan op een podium. Omdat we eens per 2 weken (op de vrijdag) in Oss repeteren, gaan we ervan uit dat … meer »

Rene Sings

Slagwerk / percussie

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 220x bekeken

Slagwerk / percussieBeste muzikant, Voor een (nieuw) klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Alle soorten slagwerk/percussie zijn van harte welkom. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Misschien … meer »

Ron

Strijkers gezocht

Bassist, Overig en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 187x bekeken

Strijkers gezochtBeste muzikant, Voor een (nieuw) klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Alle soorten Strijkers zijn van harte welkom (viool, altviool, cello etc.). We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. We repeteren op maandagavond in Schaijk … meer »

Ron

Blazers (koper/hout)

Blazer, Drummer en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Blazers (koper/hout)Beste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Alle soorten Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Misschien … meer »

Ron

Band Progetto zoek geluidstechnicus M/V

Geluidstechnicus gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 212x bekeken

Hallo, wij zij Progetto en spelen rock/pop covers jaren 60-90. Nu nog zonder P.A. Installatie, maar wij willen deze t.z.t. gaan aanschaffen. Op maandagavonden houden we repetitie in Drunen. Onze ambitie is om 1 keer per maand een optreden te verzorgen. Nu is dat zo’n 5 keer per jaar. De bandleden komen uit Den Bosch en omgeving, en onze leeftijd zit tussen 45-65 jr. maar voor ons is muziek … meer »

Segers