Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eigen werk pop- en rockband omgeving Oost-Brabant zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Hallo muzikant(e)! Pop- en rockband 'Long Tree City' zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsen en zang (m/v). Plaats van repetitie Oss, Corona-proof. Op de website vindt je genoeg informatie en mocht je nog vragen hebben dan verneem ik (componist, tekstschrijver en manager) deze graag. Dus: lees de website! www.longtreecity.nl Website: www.longtreecity.nl

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Eigen werk pop- en rockband omgeving Oost-Brabant zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 120x bekeken

Hallo muzikant(e)! Pop- en rockband 'Long Tree City' zoekt drummer, bassist, gitarist, toetsen en zang (m/v). Plaats van repetitie Oss, Corona-proof. Op de website vindt je genoeg informatie en mocht je nog vragen hebben dan verneem ik (componist, tekstschrijver en manager) deze graag. Dus: lees de website! www.longtreecity.nl

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Zanger zangeres als frontman / vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Hi, helemaal klaar met het verwoed blijven proberen om te repeteren via ZOOM 😊, of gewoon het thuis zitten zat en op zoek naar een mogelijk om je zangtalent weer eens te laten zien? Dr Rossi, een 10 koppige coverband met live blazers uit de regio Den Bosch, is op zoek naar een zanger en of zangeres die als frontman of front vrouw een zaal op z’n kop kan zetten. Repertoire pop soul of nog beter … meer »

Rene van de Koolwijk

Gitarist/zanger(es) (ev/mv) gezocht voor akoestisch duo of trio

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 436x bekeken

Zanger/gitarist, begin 60 zoekt muziekmaatjes om samen te zingen en te spelen en een repertoire op te bouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische, meerstemmige muziek in de sfeer van CS&N, crowded house, Del Amitri, Damien Rice, etc. Tweewekelijks oefenen, thuis je partijen en arrangementen uitwerken en instuderen, samen een stijl ontwikkelen en af en toe bij gelegenheden optreden. Laat je me … meer »

Rob Olthof

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 875x bekeken

Drummer gezochtRockband "No Class" zoekt een drummer voor hoofdzakelijk het oudere werk van Motörhead. (Andere nummers worden echter ook niet geschuwd door deze 40 +ers) Plezier in het spelen is een absolute must en wij proberen 1x per week te repeteren. Gezien het feit dat enkele leden in ploegendienst werken, verschillen de repetitiedagen nogal eens. De repetitietijden zijn in de regel van 19.30 uur tot 22.00 … meer »

Muzikantenbank user GérardGérard

Band zoekt bassist en gitarist (M/V)

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 734x bekeken

Voor de heroprichting van een coverband zijn wij op zoek naar een enthousiaste gitarist(e) en bassist(e), bij voorkeur met 2de stem. Wij hebben meer dan 15 jaar podiumervaring en na een stop van een aantal jaar, willen we de draad weer oppakken. Het idee is om tweewekelijks te repeteren in de buurt van Heusden (Noord-Brabant) in een eigen repetitieruimte. We repeteren met in-ear en instrumenten … meer »

Ton