Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Punk/garage/gitaarrock zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 58x bekeken

Hoi Wij zijn een drummer, gitarist en bassist uit Den Bosch en willen een orkest beginnen met invloeden van The Pixies tot the Ramones, Buzzcocks. Het idee is een paar covers maar vooral eigen materiaal. We zoeken iemand tussen de 40 en 60 die vooral erg aardig is en leuke teksten kan schrijven. Vooral vrijdag en zondagavonden repeteren en af en toe het podium op

Harm

Goed popkoor zoekt goede gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Hallo gitarist Wij zijn een popkoor met 30 zangeressen, drummer, toetsenist en bassist. Wij treden regelmatig op. Repetities in Liempde(Boxtel, Noord Brabant) op maandagavond. Aanwezigheid op deze repetities is in overleg. Er worden eigentijdse nummers gespeeld. Het is niet noodzakelijk om vanaf noten te spelen. Een goed gevoel voor muziek is ook goed. Wij zoeken een ervaren gitarist die naast … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Allround coverband zoekt jou 🎸🎹

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Allround coverband zoekt jou 🎸🎹Hey! Wij, basiste, drummer en zangeres zijn voor onze opstartende band nog op zoek naar een GITARIST(E) en een TOETSENIST(E)!!!! We repeteren vooralsnog om de week op maandag in Oss. We zijn nog bezig met het samenstellen van een playlist, dus daar zit nog veel flexibiliteit in! Pop/rock/funk/soul /jazz/reaggae zijn zo ongeveer de stijlen die we in onze playlist willen opnemen.

Muzikantenbank user Sanny TraptrommelSanny Traptrommel

Allround zangeres gezocht voor Trio The Band

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Allround zangeres gezocht voor Trio The BandAlweer 5 jaar geleden is Duo The Band gestart om voor bepaalde gelegenheden het duo aan te vullen met een zangeres. Dit is zeer succesvol verlopen! Nog steeds groeien het aantal optredens. Hierdoor moeten wij op zoek naar een nieuwe gezellige zangeres, want wij willen deze succesformule heel graag voortzetten. Wij zijn op zoek naar iemand die behalve een goede zangstem ook een persoonlijkheid heeft, … meer »

Henry

Americana-band Traveller zoekt een gitarist/zanger of een gitarist !

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 261x bekeken

Om haar bezetting compleet te maken is Americana-band "Traveller" nog op zoek naar een gitarist/zanger of alleen een gitarist. Wij richten ons op het spelen van bekende americana-hits, zoals onder andere: The Weight van The Band, Traveller en Deeper Shades van JW Roy, Fire and Rain van James Taylor, Running on Empty van Jackson Browne, Answering bell van Ryan Adams, Save it for a rainy day van The … meer »

Muzikantenbank user Sven-Eric RooversSven-Eric Roovers

Jazz pianist gezocht!

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Copper is een jazzformatie met eigen werk en we spelen eigen werk en spelen instrumentale stukken en vocale werken. Op de website kun je luisteren naar eenl preview van van onze eigen nummers. Onze eigen nummers zijn een mix van jazz en pop stijlen, dus affiniteit met beide is gewenst. Van de eigen nummers hebben we leadsheets en opnames. We zoeken een nieuwe, ervaren toetsenist, die snel ingewerkt … meer »

Muzikantenbank user Jan-Willem LinkerhofJan-Willem Linkerhof

Ervaren bassist en toetsenist gezocht

Bassist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 245x bekeken

Wij zijn een ervaren zanger, sologitarist/zanger en drummer en zoeken een ervaren toetsenist en bassist met ambities om op te treden. Het betreft de doorstart van onze coverband met een breed en gevarieerd maar stevig top-100-2000 repertoire. Eigen repetitieruimte met alle nodige apparatuur, omgeving Den Bosch. Doelgericht stevig repeteren en optreden waar mogelijk. Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Ray Hermes