Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 58x bekeken

Wij zijn Hells Candy, een beginnende rockband (denk Metallica, Europe, survivor. Etc.) in Den Bosch. We hebben nu 2 gitaristen, een drummer en een zangeres en we hebben nog een bassist nodig om de line-up compleet te maken. Onze leeftijden variëren van 14 tot 18. We zoeken dus geen echte Profesional, als je je taak maar serieus neemt is ervaring niet nodig. Je kunt contact opnemen met mij via … meer »

Muzikantenbank user Olaf van RijnsbergenOlaf van Rijnsbergen

Ervaren drummer, gitarist en basgitarist zoeken zanger en toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Wij zijn op zoek naar een zanger of zangeres en een toetsenist om een band te starten. We hebben een geheel ingerichte eigen repetitieruimte in Macharen (dorpje nabij Oss) en zijn op zoek naar serieuze muziekdieren die het belangrijk vinden om iets goeds neer te zetten en die hiervan niet hoeven te leven, dit als hobby willen doen. Nummers liggen nog niet vast, maar wij houden van zeer uiteenlopende … meer »

Muzikantenbank user JackJack

Coverband Traveller zoekt een gitarist/zanger !

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Hi ! Wij, drie brabantse mannen van tussen de 40 en 50 jaar, vormen samen de band Traveller. Op dit moment bestaat onze bezetting uit een drummer, een bassist en een toetsenist/zanger. Om onze band compleet te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste gitarist/zanger. Wij richten ons op het singer-songwritersgenre in de breedste zin van het woord en hebben inmiddels een repertoire opgebouwd … meer »

Muzikantenbank user Sven-Eric RooversSven-Eric Roovers

Dames opgelet!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 192x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zoeken we dames met ballen! Droom jij er ook van om samen met een leuke groep meiden het dak er af te blazen en het publiek te voorzien van een flinke dosis girl power?! Ben jij tussen de 20 en 40 jaar en is je ambitie lekker veel het podium op? Ben jij (semi) professioneel of een mega natuurtalent met een goede uitstraling? Woon je in omgeving Brabant (Den Bosch, … meer »

Alissa

Bassist /te gevraagd

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Hallo muziek vrienden ben op zoek naar bassist. / te voor hobby plezier band 70 80 90 jaren dus van alles wat enige ervaring gewenst het is voor alle leeftijden iets voor u bel dan 06 51909046 en vraag naar Hans

Muzikantenbank user Hans VerstegenHans Verstegen