Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Met grote spoed gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Met grote spoed gitarist gezochtBen jij een ervaren gitarist en helemaal weg van de jaren 80 en beschikt over de nodig ervaring en in staat om ons repertoire snel op te pakken,reageer dan heel snel! Wij zijn jaren 80 band met alleen nummers uit dit tijdperk. Toetsen, Bas, drums, sax en twee lead zangeressen. Repeteren onder de rook van Den Bosch in eigen vol ingerichte ruimte.

Muzikantenbank user EdEd

Poprockband zoekt bassist(e) regio Den Bosch

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Bassist Hé hallo Bassist of Bassiste! Wij van The Remnant Dukes zijn “Remant” (overgebleven) met een gat in de band. Wat onze naam ook doet vermoeden, is dat we Dukes zijn. Waarbij we een verwijzing maken naar Den Bosch en dit dus ook onze thuishaven is en dus ook repeteren. Met andere woorden… We zoeken jou! Ben je een beetje gezellige leuke jongen of meid die een lekker potje kan … meer »

Muzikantenbank user Jan Van den BroekJan Van den Broek

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 234x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Drummer gezocht voor Southern Rockband (Oss)

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Southern rockband in oprichting uit Oss, bestaande uit 2 gitaristen, bas en zang, zoekt een drummer. Helaas is onze drummer gestop en dus is er plek voor een nieuwe drummer. We willen werken aan eigen nummers inspiratiebronnen hiervoor zijn b.v The Black Crows, Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd en vele anderen. Leeftijd maakt niet uit, inzet een goede muzikale en persoonlijke klik vinden we … meer »

Jeroen

Solo gitarist gezicht voor prog-rock band in oprichting

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 261x bekeken

Hoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. We zijn met een aantal ervaren muzikanten (zang/gitaar,, toetsen, drums/zang, bas) een band aan het oprichten voor het spelen van lekkere progressieve rock en intelligente pop/rock. Niet de standaard covers dus. Uiteindelijk willen we naar een mix van eigen werk en covers. En we zoeken nog een solo-gitarist. Denk qua muziek aan bijvoorbeeld Bowie, Camel, Electric … meer »

Willem Keller

Poporkest zoekt enthousiaste percussionist

Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 141x bekeken

Poporkest zoekt enthousiaste percussionistFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste percussionist.

Frank Dirne

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Het orkest bestaat uit 12 muzikanten. 1e 2e mandoline Mandela , 2 gitaren dwars fluit en contrabas. We spelen licht klassiek tot moderne herkenbare muziek. Lijkt je het wat? Stuur … meer »

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Punkband zoekt 2e gitarist

gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Punkband zoekt 2e gitaristTech Punkrockband met diverse invloeden. Wij zijn opzoek naar een 2e gitarist die harmonien mee kan spelen. Regio Utrecht - Breda. We willen uiteindelijk gaan repeteren in Den Bosch. Bij interesse stuur een bericht zodat we de early demo's kunnen laten horen. :)

Muzikantenbank user Youri HectorsYouri Hectors

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 412x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy