Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummert zoekt iets anders

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Respect voor alle muzikanten, maar ik krijg zelf een beetje de schurft van Anouk, lenny kravitz en Skunk. Genoeg om niet meer de de stokken te willen hanteren in coverbandjes met hetzelfde standaardrepertoire. Zero gratificatie. Zoek meer iets in stoner, Dirtyblues , Southern rock, hard bluesrock. Bezetting: liefst 1 gitarist, 1 bassist, evt. 1 zangert ( of as ze een flinke schuurdeur heeft 1 zangeres … meer »

Mike

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Akoestisch en semiakoestisch gitarist zoekt leuke zangeres Repertoire de muziek uit de jaren 6⁰ 70 en 8⁰ Je komt uit de omgeving vanden Bosch Leeftijd vanaf 35 tot 55 Wat voorop staat is het plezier maken in muziek Lijkt het je leuk met mij een duo te vormen bel dan naar 06 48238623 ik hoop snel van je te horen Frans

frans knuvers

Gitaristen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 632x bekeken

GitaristenSpeel je Gitaar en heb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor deze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst zoals (Bas) gitaar en slagwerker, bij ons ben je welkom! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na … meer »

Ron

Pianist / toetsenist gezocht

Drummer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 201x bekeken

Pianist / toetsenist gezochtHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn we opzoek naar een pianist/toetsenist. Een (elektrische) piano is aanwezig! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown al weer … meer »

Ron

Viool en Cello

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Viool en CelloHeb je zin om (weer) lekker samen muziek te maken? Dat kan bij Musica-Landerd! Locatie Schaijk. (Leuke muziekstukken onder begeleiding van een docent/dirigent). Voor onze recent gestarte muziekvereniging zijn er nog aanvullingen gewenst voor o.a. (alt)Viool, Cello en contabas. bij ons ben je welkom! Twijfel je nog? Kom het eens uitproberen! Wij hebben een geschikte ruimte zodat we na de lockdown … meer »

Ron

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)Beste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Alle soorten Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Twijfel je nog? Kom het vrijblijvend uitproberen! We repeteren … meer »

Ron

Gitarist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 271x bekeken

Gitarist akoestisch zoekt leuke zangeres uit de omgeving van den Bosch repertoire muziek uit de jaren 60 70 en 80 In de de leeftijd van 35 tot 55 zelf ben ik 55 Watvoorop staat is het plezier in muziek maken een keer optreden zou ook wel leuk zijn Ik speel al sinds mijn 17e gitaar lijkt hetje Ieuk met mij een duo te vormen dan hoop ik snel van je te horen bel me 06 48238623 bel snel want ik word … meer »

frans knuvers

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Drummer, bassist en gitarist zoeken creatieve toetsenist om gezamenlijk eigen geschreven werk op te nemen en te produceren. Bedoeling is om de nummers deels zelf uit te voeren of te gunnen aan artiesten die daar geschikt voor zijn of geïnteresseerd zijn. Vooralsnog zien we onszelf als een projectband die als een soort productiemaatschappij werkt. We hebben eigen opname ruimte en studio en hebben … meer »

Jan

Zangeres/zanger gezocht

Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Hallo zanger en zangeressen Wij zijn een RnB soul band en wij zijn opzoek naar zanger/zangeres. We spelen covers van de jaren 90 tot heden. Onze bezetting bestaat uit bas,drum,gitaar,toetsen en zanger.je denken aan style zoals mint condition tot Bruno Mars en meer. Heb je interesse , geageer meteen. Hopelijk tot gauw !!!

Randell Sambo