Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saints and Sinners Countryband Zoekt Leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Saints and Sinners Countryband Zoekt Leadgitarist(e)Na verschillende pogingen nog maar eens een keertje.... Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een solo/leadgitarist(e). Denk jij diegene te zijn die ons weer op het spoor kan zetten met jouw licks in combinatie met toetsen, steelguitar en onze fantastische zangeres dan horen we graag van je. Voor meer info kijk eens op onze website: http://www.saintsandsinners.nl/page/homepage … meer »

Frans van de Wiel

Zangeres gezocht voor 60/70's pop/rock band - Uden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Hoi wij zijn Dead Hippies (vrij vertaald als 'ouwe hippies'). We spelen 60/70s (rock)covers maar ook eigen werk (ongeveer 50/50). We repeteren wekelijks op woensdagavond in Uden. Onze leeftijd is gemiddeld net boven de 50. We proberen minimaal een keer per 2 maanden ergens op te treden. We zoeken een vlotte zangeres (lead & backing vocals) die onze gelederen wil versterken. Je hoeft niet veel ervaring … meer »

Rick

Out of stock zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Wij Out of Stock zijn op zoek naar een ervaren sologitarist. Wij spelen veel sixties en seventies. Rock / rock en roll / blues / bluesrock. Wij zijn een goed draaiende coverband uit Megen noord brabant. Wij spelen ongeveer een keer of 10 a 12 per jaar ( streven 1x per maand ) Wij hebben een repetitie ruimte met alles tot onze beschikking. Wij repeteren elke woensdag avond. Onze leeftijden variëren … meer »

Johan Hermans

Drum-maatje(s) gezocht!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Slagwerkgroep Loco bestond bijna 25 jaar uit Nico, Frans en Jan. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Nico. Heel droevig, maar we hebben besloten toch de draad weer op te willen pakken. De muziek die we met ons drieën bedacht en gespeeld hebben lijkt nog het meest op de muziek zoals Slagerij van Kampen die maakt. Het grote verschil is natuurlijk dat zij professionele, conservatorium geschoolde, … meer »

Muzikantenbank user Jan van NulandJan van Nuland

Gezocht toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Onze band is bijna compleet. Alleen zijn we nog op zoek naar een leuke, gezellige toetsenist(e) Ons reportoire bestaat uit country / jaren 60/ 70 muziek. Onze band bestaande uit een zanger / drummer. Zangeres, gitarist , solo gitarist, bassist. We repeteren op Maandag avonf bij popkolletief in Oss. Van 19.00 - 22.30. Voor meer info of vragen, stuur gerust een mail. Groetjes Melanie

Muzikantenbank user Melanie SterkenMelanie Sterken

Full Stage Collective. Het grootste allround poporkest van Nederland zoekt toetsenist/pianist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Full Stage Collective. Het grootste allround poporkest van Nederland zoekt toetsenist/pianistWij zijn Full Stage Collective het grootste allround poporkest van Nederland. Wij repeteren op woensdagavond in Partycentrum Remise te Drunen (NB) vanaf 20.30 uur. Wij zijn op zoek naar een toetsenist/pianist met enige ervaring. Interesse ? Wij zijn bereikbaar via info@*******************.nlwww.fullstagecollective.nl of www.facebook.com/fullstagecollective

Showorkest.com

Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Toetsenist(e) gezocht voor Neil Diamond Tributeband. Wij zijn een, uit elf muzikanten bestaande, band die zich vooral richt op theaters. De muzikanten zijn een combinatie van beroepsmuzikanten en amateurmuzikanten van hoog niveau. Wij zijn op zoek naar een toetsenist(e) met een behoorlijk hoog niveau zodat je snel in te schuiven bent. Als toetsenist(e) werk je nauw samen met onze pianist en jouw aandeel … meer »

Henk W

Allroundband Get The Groove zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 201x bekeken

Bericht: Wij zijn op zoek naar een zangeres. (Omgeving Oss) Wellicht kan ik je intereseren met het onderstaande Get The Groove (soul-funk-disco-pop(rock) coverband) zoekt zangeres Get The Groove is een Allround Coverband uit Oss. De band ontstond in 2009 en bestaat uit ervaren muzikanten: Zangeressen, toetsen, drums, bas, gitaar en drie blazers. Get the Groove speelt covers van de jaren 70 … meer »

peter van duifhuizen