Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rietblazer of trombonist gezocht voor new orleans gerelateerde kleine band in Den Bosch

Blazer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Speel je klarinet en liefst ook altsax of trombone en wil je je graag uitleven in een kleine bezetting? Misschien hebben we dan een match. Als je tenminste een jazzfeel hebt, kunt improviseren en ook akkoordenschema met uitgeschreven riffs en specials kunt volgen. Van trombonist wordt verwacht dat hij of zij geen rouwdouwer is maar ook subtiel kan spelen. Is allemaal niet heel ingewikkeld, je jazzfeel, … meer »

Lathouwers Frans Jan

Goed draaiende Classicrockband uit N-BRABANT zoekt een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 292x bekeken

Goed draaiende Classicrockband zoekt wegens zwangerschap en mogelijke verhuizing van onze huidige zangeres een vervanger die de Classic Rock muziek uit de jaren 70, 80 en 90 met kracht kan neerzetten. De leeftijd voor onze kandidaat vinden wij niet belangrijk, wij gaan voor iemand met kwaliteit en inzet. Voor het coronatijdperk deden wij gemiddeld zo'n 15 optredens per jaar. Na Corona pakken wij … meer »

leo van ellecom

Zanger gezocht voor (progressieve) rock/metalband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Zanger gezocht voor (progressieve) rock/metalbandWij, een (progressieve) rock/metal band met gezellige leden uit Brabant en Zuid Holland zijn sinds kort op zoek naar onze nieuwe, zeer goede en ervaren zanger/frontman! Wij zijn enorm gemotiveerd en zoeken dito zanger die de band weer compleet maakt. Samen met jou willen we dan ons nieuwe album opnemen. Voor de nieuwe, zeer uiteenlopende, nummers zou je carte blanc hebben qua teksten en zanglijnen. … meer »

Cirrha Niva

Goedlopende coverband met boekingskantoor en agenda zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 847x bekeken

Omdat onze huidige gitarist op termijn de band gaat verlaten is KnockOut -The Band (www.knockoutband.nl) is op zoek naar een nieuwe gitarist. Ervaring in het cover-circuit is vereist. Het spreekt voor zich dat je de sterren van de hemel speelt en zowel de solo als slag gitaar-partijen voor je rekening neemt. Als je ook koorwerk/backing kunt invullen is dat helemaal fantastisch. Daarnaast ben je enthousiast, … meer »

RvdH

Zangeres gezocht voor duo omgeving den Bosch

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 267x bekeken

Zangeres gezocht voor duo omgeving den BoschIk ben een singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer. Ik heb tot nu toe vooral muziek geschreven rond mijn eigen stem. Ik wil graag een nieuwe uitdaging om een duo te vormen met een zangeres (leeftijd 20-40) om nummers te schrijven/opnemen met combinatie van stemmen. Opnames gebeuren in mijn eigen studio dus geen extra kosten hieraan verbonden. Genres waar ik me zou richten zijn shoegaze/dreampop/60's … meer »

Muzikantenbank user GilliamGilliam

Pink Floyd Tribute band zoekt...

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 442x bekeken

Hoi medemuziek-liefhebber! Voor onze Pink Floyd tribute band zijn wij op zoek naar een Gitariste/Zangeres. De bedoeling is dat je een opvullende rol gaat spelen. Dus qua gitaar pak je de slagpartijen voor je rekening en op zang gebied de achtergrondpartijen. Neemt overigens niet weg dat je soms in de spotlights mag, als je dat wil. En als je ergens graag een solo stuk wil spelen is dat natuurlijk … meer »

bluestrat75

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 631x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan