Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

(Jazz) Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 152x bekeken

(Jazz) Drummer gezochtReginald & Friends is een jazzband. Het repertoire van de band is jazz, funk, swing en blues met nummers van o.a. Wayne Shorter, New Cool Collective, Abdullah Ibrahim, Herbie Hancock en vele anderen. De band bestaat uit 10 muzikanten uit de regio, een vierkoppige ritmesectie, een gitarist en vijf blazers. We staan onder een bezielde leiding en repeteren op woensdagavond eens in de 2 weken in "dorpshuis … meer »

Wil Janssen

LEADzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Leadzanger gezocht voor opstartend Beatles Rock project. Het gaat om het latere materiaal vanaf 1966. Leeftijd tot 55 jr. Bij twijfel toch reageren!! Hoor graag van kandidaten die een uitdaging willen aangaan. Hoor graag van je! Mvg

Wil

Gezocht Gitarist Zanger / Zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 464x bekeken

Tis namelijk zo.... Bassist en drummer spelen al lange tijd samen, willen echter wat anders op het podium brengen dan de gebruikelijke covers. Daarvoor zoeken we een gitarist / zanger of zangeres. Leeftijd boeit niet zo, wij zijn 2 oudere jongeren... maar de nodige ervaring is vereist, zeker gezien de nummers die niet makkelijk te bikkelen zijn. Doel is om via relaxte edoch serieuze repetities … meer »

Muzikantenbank user MikeMike

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 340x bekeken

Hej muziekliefhebber! Heb jij ook zo'n zin om toffe muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Patrick, Sophie en Martijn. Samen vervullen we de drums, gitaar, toetsen en zang. Op dit moment repeteren we op dinsdag, maar een maandag is evt. ook mogelijk. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e), rond de leeftijd eind 20 - begin 40. We vinden het … meer »

Patrick Versantvoort