Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Rockband zoekt oa. zangeres voor ondersteuning in de zang met daarnaast de mogelijkheid om 1 à 2 nummers voor haar rekening te nemen. Het gaat om een project om een paar keer per jaar te optreden. Perfect voor naast je eigen band. Het gaat om het serieuze werk vd Beatles. Materiaal vanaf Revolver. Met alle respect: Geen beginners Leeftijd 35-59 Hoor graag van je! Laat gerust een berichtje … meer »

Wil

Gezocht Bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Rockband (compleet) zoekt naar een bassist die mee wil werken aan een project voor een aantal optredens per jaar. Perfect voor naast je eigen band. We doen een greep uit de uitgebreide repertoire van de Beatles vanaf Revolver. Leeftijd vanaf 35 jr Geen beginners. Hoor heel graag van je! Laat gerust een berichtje achter! Mvg Wil

Wil

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Hallo, ik ben Albert ,70 jr. en speel slag/ritmegitaar met hier en daar een solootje. Bijzang doe ik ook. Ik ben op zoek naar een band of muzikanten die sixties, country, rock&roll, indorock en instrumentale gitaarnrs. willen spelen. Groeten, Albert.

albert weber

Big Band Big Deal zoek een drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Big Deal speelt funk, fusion en latin. Onze drummer gaat vertrekken dus we zoeken nu een vervanger(m/v). Wij zijn een enthousiaste groep amateurmuzikanten, we spelen op flink gevorderd nivo. Van blad kunnen spelen is wel handig maar als je je zonder dat goed kan redden is het ook prima. Ben je een drummer en zoek je en swingende band? Laat dan iets weten via deze site of onze website. Wij repeteren … meer »

Dirk

Orkest zoekt pianist/toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 105x bekeken

Orkest zoekt pianist/toetsenistFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste pianist/toetsenist.

Frank Dirne

Gezocht gevorderde Bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Rockband (compleet) zoekt een (rock)bassist om een paar keer per jaar op te treden. Dit is een leuk project naast je eigen band voor mensen die affiniteit hebben met the Beatles vanaf Revolver. Leeftijd vanaf 30 jaar. Laat gerust een berichtje achter. Hoor graag van je. Mvg Wil

Wil