Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt drummer!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Wij zijn een coverband met de bezetting: toetsen, bas, gitaar, zang en missen helaas alleen nog een drummer. Wij zijn jongens/meisjes tussen de 16-19 jaar. Wij repeteren in Schijndel en hebben een bandcoach. Ben jij geïnteresseerd horen wij dit graag.

Maud Habets

Professionele Coverband (Millstreet) Zoekt Drummer!!!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Professionele Coverband (Millstreet) Zoekt Drummer!!!Wil jij werken in de muziek? Heb jij affiniteit met Dance/Pop/Rock/Apre Ski/EDM/Hardstyle/Top 40, dan ben jij misschien wel de nieuwe Drummer van Millstreet!! Millstreet is een energieke top-coverband met zo'n 80 optredens per jaar door heel binnen en buitenland. We spelen o.a. op Festivals, Feesttenten, Bedrijfsevenementen kortom, waar feest is, zijn wij! Wat zoeken wij in onze drummer? - Woonachtend … meer »

Muzikantenbank user Luuk ArndtsLuuk Arndts

Nieuwe band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 441x bekeken

Ervaren bas- en slaggitarist willen graag weer een band beginnen. Het genre is erg breed: van alle soorten blues, via soul en reggae naar hedendaagse sfeer makende muziek. Hoewel wij 40+ en 60+ zijn, speelt leeftijd geen rol. Het moet gewoon klikken….! Zogauw het nivo het toelaat, willen we uiteindelijk gaan optreden. Wij zitten in regio Waalwijk/Den Bosch, hebben nog geen repetitieruimte maar … meer »

Hans

Drum-maatje(s) gezocht!

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Slagwerkgroep Loco bestond bijna 25 jaar uit Nico, Frans en Jan. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Nico. Heel droevig, maar we hebben besloten toch de draad weer op te willen pakken. De muziek die we met ons drieën bedacht en gespeeld hebben lijkt nog het meest op de muziek zoals Slagerij van Kampen die maakt. Het grote verschil is natuurlijk dat zij professionele, conservatorium geschoolde, … meer »

Muzikantenbank user Jan van NulandJan van Nuland