Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

Indie- / Rockband Mollusk zoekt drummer!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 162x bekeken

Indie- / Rockband Mollusk zoekt drummer!Ha mensen! Wij zijn Mollusk en wij zoeken een drummer voor onze wekelijkse repetities in Den Bosch. We zijn met z'n drieën (bas, zang + gitaar, gitaar), allemaal ongeveer 25 jaar oud. Gezamenlijk maken we al een hele tijd muziek, maar onze drummer heeft te druk gekregen. Nu zoeken we versterking! We zoeken een vriendelijke drummer, die graag nieuwe stijlen met ons verkent. Voor ons is het belangrijk … meer »

Boris

Coverband zoekt drummer!

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Wij zijn een coverband met de bezetting: toetsen, bas, gitaar, zang en missen helaas alleen nog een drummer. Wij zijn jongens/meisjes tussen de 16-19 jaar. Wij repeteren in Schijndel en hebben een bandcoach. Ben jij geïnteresseerd horen wij dit graag.

Maud Habets