Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 77x bekeken

Band zoekt drummer/percussionistEen zes mensformatie uit de regio Bommelerwaard bestaande uit twee zangeressen, pianist, bassist en een gitarist. Het repertoire bestaat uit nummers uit pop-, jazz- en wereldmuziek vanaf de periode 1920 tot nu. De formatie bestaat nu ca. 5 jaar en we maken muziek als hobby en treden op, maximaal 1 keer per maand, op familie/vriendenfeestjes of op gelegenheden waar we ons verbonden meevoelen. Wij … meer »

Nico Engels

Band zoekt drummer en toetsenist (M/V)

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 678x bekeken

Band zoekt drummer en toetsenist (M/V)Onze band is op zoek naar een nieuwe drummer en een nieuwe toetsenist. Ons repertoire ken diverse muziekstijlen: country, soul, (neder)pop, rock. Sinds enkele maanden hebben een nieuwe bassist. Dit betekent dat we straks 3 (relatief) nieuwe leden hebben waarmee we samen wat meer richting gaan bepalen. Naast deze drie hebben we een sologitarist, een zangeres, een zanger met percussie en een zanger … meer »

Muzikantenbank user The Blue BrayBandThe Blue BrayBand

Drummer, zanger

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn opzoek naar twee à drie Beatlefanaten die Beatlenummers in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners Wil: 0629242017

Wil

Drummer, leadgitarist, zanger gezocht

Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 330x bekeken

Wij (bassist en slaggitarist die samen rouleren van instrument) zijn op zoek naar twee à drie Beatlefanaten om Beatle songs in een ander jasje op het podium te brengen. Gezocht wordt naar muzikanten die weten wat bedoeld wordt met dynamiek. Leadgitarist moet bereid zijn om afentoe te begeleiden. Leeftijd speelt absoluut geen rol. Het gaat om wat we neerzetten. Geen beginners. Gr Wil: 0629242017

Wil

Band zoekt drummer en basgitarist!

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 411x bekeken

Hee, wij zijn een beginnende band die opzoek is naar een drummer en bassist die tussen de leeftijd 16 - 20 jaar oud zijn. Het genre waar we het meest op gericht zijn is Rock, maar zijn ook open om andere muziekgenres uit te proberen! Muziek is onze passie en daarom willen we het ook serieus nemen.Zelf zijn we 17 (melanie gitarist) en (mandeq lead singer)16 jaar oud. We wonen in Noord Brabant in Den … meer »

Melanie van bijnen