Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 173x bekeken

Hey, Ik ben Pascal, 21 jaar, woon in Maastricht. Ik speel al een aantal jaar gitaar, voornameleijk op mijn slaapkamer :) Tot nog toe heb ik niet veel ervaring met samen spelen en wil graag muziek maken met andere muzikanten, mogelijk in een band. Ik speel voornamelijk elektrische en akoestiche gitaar, soms simple dingen op ukulele, basgitaar en piano maar daar ligt niet mijn vaardigheid. Mijn … meer »

Pascal Jacob

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas

Green Day Coverband Zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 112x bekeken

Hi! Ben je een gitarist met enige ervaring, vind je Green Day leuk en zin om 2 wekelijks te oefenen en zo nu en dan een optreden te doen? -> Dan zoeken we jou! Wij zijn een Green Day coverband in oprichting. Een ervaren Drummer en Zanger zijn aanwezig, samen met een beginnende bassist. Interesse of meer informatie? Stuur een bericht! Via WhatsApp kan ook: 06 2424 1016 Groetjes, Nicky

Nicky

Allround gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 600x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een gitarist met ruime ervaring en repertoire kennis. Vocale vaardigheden en/of een tweede stem worden zeer gewaardeerd. Proactieve en vriendschappelijke en professionele houding, goede instrument beheersing, en uitstekende gear vinden wij een absolute must. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een … meer »

roy janssen

Millie & de Mix- Zoekt Slaggitarist/Jou

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 556x bekeken

SLAGGITARIST GEZOCHT Ben jij of ken jij een Slaggitarist die weet wat hij doet! Die met zijn gitaar en fingers noten laat dansen en graag in een band wil spelen? Zit je nu stil of wil je meer? Misschien weet je het nog niet, maar dan word je gezocht. Misschien is dit wel die nieuwe wind, die begin 2024 op je pad komt. Bij Millie & de Mix zoeken we een Slaggitarist voor naast onze Top gitarist Johan. Onze … meer »

Millie & de Mix

Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 223x bekeken

Ik ben een zéér gemotiveerde gitarist. Ik hou van de blues and rhythm. Ik speel voornamelijk ook blues, en andere stijlen zijn áltijd goed, leuk en interessant. Ik heb een lange tijd vastgezeten (gevangenis) en daar ben ik begonnen met gitaar, dat is nu zo'n 10 jaar geleden. Robert Johnson, The Crossroads is dan ook een thema in mijn leven. Ik vind het ook heel leuk om over muziek e.d. … meer »

angelo attardo

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 383x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 298x bekeken

Elektrisch gitarist zoekt bandHey mensen, ik ben een jonge (21-jarige) elektrisch gitarist die inmiddels 3 jaar op zijn slaapkamer heeft zitten oefenen en nu de stap wil maken om samen te gaan spelen met anderen. Mijn favo genres zijn: indie, post punk revival, shoegaze, surf rock en alternative. Om een paar bandnamen die ik vet vind te noemen: Radiohead, Interpol, slowdive, Alt-J, black country , new road en DIIV. Ik sta natuurlijk … meer »

Jelle Veenstra