Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren gitarist zoekt echt goeie BLUES band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Ervaren gitarist zoekt echt goeie BLUES bandKan vrijwel alles spelen, maar ik hou nu eenmaal van blues. Vooral van de zeggingskracht en het verhalende van de blues. Geen herrie en ellenlange zeursolo's over 3 akkoorden nee, dat dus niet. Prima geluid, veel ervaring en eigen vervoer. Woon in Blaricum en alles binnen 35 km is haalbaar om te repeteren. Ik zoek een band met muzikanten die er samen iets geweldigs van willen maken, transparant geluid … meer »

Kees Poulus

Blues band/jamsessies gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Hoi! Ik speel sinds 3 jaar gitaar en heb me altijd vooral gericht op blues maar rock, country en pop vind ik ook leuk. Ik speel een klein beetje bas en zingen vind ik zelf leuker dan het publiek dat vindt. Het lijkt me leuk om zo af en toe met andere muzikanten samen te spelen. Andere gitaristen maar alles is natuurlijk welkom. Samen spelen is leuker en leerzaam. Ik ben zelf zeker geen virtuoos … meer »

Muzikantenbank user Erik MulderErik Mulder

Muzikant zoekt zanger/zangeres

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Muzikant zoekt zanger/zangeresHoi! Ik ben Luna en ik ben 16 jaar oud. Ik speel ondertussen al 6 jaar gitaar, ik drum n half jaar en speel nu een maand piano. Muziek maken is het leukste wat er is en daarom wil ik graag een nieuw avontuur beginnen! Ik zoek een zanger of zangeres onder de 20 in regio Utrecht. Ik wil graag covers opnemen en evt op YouTube zetten! Niet als jij dat niet wil ;) mijn muziek smaak is heel breed. In het … meer »

Muzikantenbank user LunaLuna

Rock N Roll Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 128x bekeken

Hoi Ik ben op zoek naar een Rock-Roll Bluesband of ik kom eraan. Ik had veel bandervaring en speelde veel optredens in heel Nederland. Mijn belangrijkste beïnvloeders zijn dr feelgood Rory Gallagher Dave Edmunds Fabulous Thunderbirds

Muzikantenbank user damien Hughesdamien Hughes

Gitarist (zanger) zoekt band, coverband of leden om te starten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 185x bekeken

Beste muzikanten ik zoek een leuke band in omgeving Utrecht als het kan met muzikanten rond mijn leeftijd. Zelf ben ik 33 en woonachtig in Utrecht centrum. Heb ruim 19 jaar ervaring en ook op podium. Met mijn laatste band speelden wij gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Heb je interesse stuur mij dan een mail naar: pascal.j.nak@ gmail.com Met informatie over jullie … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak