Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist op zoek naar bandje/jamming in utrecht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Hallo, zie titel! MIjn naam is Jop van Rijen, ik speel vooral akoestisch en heb hier iets van 5 jaar ervaring mee vanuit mijn slaapkamer. Lijkt me lachen om wat te spelen in een band of als begeleiding te spelen om mijn gitaarspel naar een hoger niveau te brengen en in het proces lekker creatief te zijn, plus een goede tijd te hebben met gelijkgestemde mensen. Mijn passie in muziek is wat meer richting … meer »

Jop van Rijen

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 141x bekeken

Hallo , Ik ben een 13 jarige gitarist en zoek een band met leeftijdsgenoten. De stijlen die ik speel zijn vrij divers. Ik heb al wat bandervaring. Het liefst speel ik 70's, 80's , 90's muziek. Bijv. Guns 'n Roses, Metallica,Red Hot Chili Peppers, Radiohead. Eventueel kan ik ook redelijk keys of bas spelen als het nodig is. Ik woon in omgeving Utrecht. Mocht je een gitarist zoeken laat het mij dan … meer »

Tygo van Amstel

Gitarist zoekt echt goed spelende band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 211x bekeken

Gitarist zoekt echt goed spelende bandGitarist, prima geluid, spullen en eigen vervoer, zoekt band met muzikanten die echt kunnen spelen. Bij voorkeur blues of blues-georiënteerd, in ieder geval gevoelsmuziek. Geen top 2000-vermaak voor het volk, wel goed niveau en ook regelmatig optredens. Ruime ervaring in veel soorten muziek: sixties, rock, blues, americana etc etc. Ook tweede of derde stem is geen probleem.

Kees Poulus

Gitarist met groove zoekt!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 306x bekeken

Gitarist met groove zoekt!Strat of tele gitarist, less is more, authentiek, van snoeihard tot diep gevoelig, solo en slag, akoesties en elektries, gevorderd niveau, eigen ideeën en grrroooooove!! Regio: midden nederland Kun je daar wat mee, mail me. Groeten, Andrew

mark andrew

Creatieve gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 454x bekeken

Creatieve gitarist zoekt (cover)bandHallo! Ik zoek een band die een creatieve gitarist kan gebruiken! Mijn speelstijl ligt vooral bij de fingerpicking stijl van Mark Knopfler/Dire Straits. Daarnaast ben ik ook beïnvloed door de gypsyjazz en flamenco wat mij denk ik een aparte gitarist maakt. Ik kan daanaast ook zingen, maar gelieve dit aan een ander over te laten. Als je een gitarist zoekt om je zang te begeleiden dan mag je me … meer »

Muzikantenbank user Jered van LingJered van Ling