Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren gitarist zoekt nog steeds een band, voorkeur voor een goeie bluesband

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Ervaren gitarist zoekt nog steeds een band, voorkeur voor een goeie bluesbandErvaren gitarist, prima spullen en vervoer, zoekt beslist goede band. Als het maar creatief is en op een behoorlijk muzikaal niveau. Een transparant klinkende band graag, dus geen herrie waardoor alles wordt dichtgespeeld. Ruimte voor iedereen en vooral ook creativiteit. Ik woon in Blaricum en graag binnen ongeveer 35 kilometer daar vandaan repeteren.

Kees Poulus

Gitarist zoekt Rock/Metal band!!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 176x bekeken

Gitarist zoekt Rock/Metal band!!ik heb geprobeerd om When The Silence Ends op te richten, dit is een Metal band, denk hierbij aan een heavy Amon Amarth slag sound en een rytmische Motörhead sound waardoor de muziek toegankelijk is voor veel mensen, ik hoop dus ook in dit genre te kunnen blijven spelen. Helaas is het mij niet gelukt om dit op te zetten dus nu zoek ik het een band die samen met mij lekker muziek wil maken!

Muzikantenbank user Maurice EngelMaurice Engel

Groovende ervaren gitarist zoekt Blues/Rock band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 990x bekeken

Groovende ervaren gitarist zoekt Blues/Rock bandHallo allemaal ! Op zoek naar een muzikale, groovende, ervaren gitarist met zijn spullen op orde, vervoer, motivatie, creatief, muzikaal, ... ? Ervaring van lege kroegen tot festivals, 3000 man, Paradiso, radio, maar vooral gedreven om met een sociale en gemotiveerde groep goeie shows neer te zetten. Lol, maar ook hard werken aan iets tofs. Mijn stijl is beïnvloed door o.a. Jimi Hendrix, Joe … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 166x bekeken

Hallo, Mijn naam is Arwyn Goos, 23 jaar en ik speel ruim 10 jaar gitaar. Hiervoor heb ik in een studentencoverband gespeeld waarbij we regelmatig op gala's en dergelijke optraden. Als enige gitarist in deze band heb ik zowel slag als solo gedaan. Ik ben nu op zoek naar iets nieuws, dit mag een coverband zijn maar een band met eigen materiaal lijkt me ook heel gaaf! Ik heb een soundcloud waar ik … meer »

Arwyn Goos

Ervaren gitarist zoekt band, maar vooral muziek

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Ervaren gitarist zoekt band, maar vooral muziekErvaren gitarist, prima spullen en vervoer, zoekt beslist goede band. Geen namaak top 100l, geen bruiloftenbandje, maar echte muziek. Mag van alles zijn, van ballads en rock tot aan blues. Als het maar creatief is en op een behoorlijk muzikaal niveau. Ik woon in Blaricum en graag binnen ongeveer 35 kilometer daar vandaan repeteren.

Kees Poulus

Zangeres zoekt gitarist / pianist

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 217x bekeken

Hoi! Ik ben 16 jaar oud en kom uit Utrecht. Ik ben al jaren bezig met zingen en het maken van muziek. Hij lijkt me leuk om wat vaker te gaan optreden maar het lijkt me leuk om dit samen met iemand te doen. Natuurlijk het liefst wel van iemand rond mijn leeftijd. Ik speel zelf ook gitaar maar wil graag ervaring opdoen met iemand erbij!

Muzikantenbank user DieuwkeDieuwke