Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 306x bekeken

Hoi mijn naam is Sanne, ik zoek een band om eigen nummers mee te schrijven en op te gaan treden. Ik speel het liefst rock and roll maar alle andere dingen zijn ook goed! Ik heb er alles voor over om mijn droom uit te laten komen! En mijn motivatie is heel erg hoog!!!

Sanne

Gitarist (senior) zoekt gezellige en swingende band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Ervaren gitarist(senior) zoekt aansluiting bij band/combo/pianist/toetsenist of een andere kleinschalige formatie. Kan ook zingen. Beginnende formatie is ook een optie. Amusementsmuziek , jazz standards, evergreens, ballads, Great American Songbook, dat is de muziek die ik graag speel. Zoek een gezellige band met gevarieerd repertoire en muzikaal entertainment. Optreden: graag! Geen bigband … meer »

Hans Pekelharing

Gitarist zoekt muzikanten om samen jazzy eigen muziek te maken

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 188x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten om samen jazzy eigen muziek te makenIk ben een zo goed als afgestudeerde jazz gitarist en ben op zoek naar wat ik nou echt leuk vind om te spelen. Mijn voorkeur voor genres ligt heel breed maar hou altijd wel van wat diepgang in de harmonieën. Verder hoop ik met deze advertentie meer muzikanten te leren kennen in de omgeving van Utrecht en wie weet klikt het en kunnen we samen vette muziek gaan maken. Lijkt dit jou wat, neem dan … meer »

Sasja Veer

Creatieve gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 223x bekeken

Creatieve gitarist zoekt (cover)bandHallo! Ik zoek een band die een creatieve gitarist kan gebruiken! Mijn speelstijl ligt vooral bij de fingerpicking stijl van Mark Knopfler/Dire Straits. Daarnaast ben ik ook beïnvloed door de gypsyjazz en flamenco wat mij denk ik een aparte gitarist maakt. Ik kan daanaast ook zingen, maar gelieve dit aan een ander over te laten. Als je een gitarist zoekt om je zang te begeleiden dan mag je me … meer »

Muzikantenbank user Jered van LingJered van Ling