Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal Gitarist zoekt gedreven band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Metal Gitarist zoekt gedreven band!Ik ben een 33 jarige gitarist/drummer met de nodige ervaring binnen de muziek. ( bands,projecten,studio,live,invalwerk ) Ik ben op 28 jarige leeftijd begonnen met gitaar spelen. Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen met drummen. Het is voor mij niet lastig als gitarist om muzikaal strak op de drummer in te spelen. Ik hou van componeren en ben daar zeer creatief en afwisselend in. Invloeden: De … meer »

Muzikantenbank user Thomas de JongThomas de Jong

Gitarist zoekt echte blues

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Ervaren gitarist, prima spullen en geluid, met eigen vervoer, zoekt een beslist goede bluesband. Geen herrie, geen alles dichtspelen met veel lawaai, maar transparant geluid en ruimte voor iedereen. Verhalend en luisterend spelen is voor mij belangrijk. Geen gecover, maar eigen opvattingen van de "good old blues". Dus bestaand repertoire is prima, maar geen letterlijk naspelen. Ik ben ruim 50plus, … meer »

Kees Poulus

Gitarist zoekt bandje (Utrecht, stad)

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 191x bekeken

Hi! Ik ben een gitarist van 27 jaar en woonachtig in Utrecht. Speel zelf al zo'n 10-12 jaar gitaar, elektrisch en akoestisch en heb ervaring opgedaan in diverse (cover) bandjes. Voor nu zoek ik voor in de avonden of weekenden mede muzikanten in Utrecht of directe omgeving om samen mee te jammen als hobby. Door drukte met werk en andere hobby's heb ik geen ambities om het 'serieus' aan te pakken. … meer »

Jan-Willem

Op zoek naar een groovende, ervaren, energieke leadgitarist ?

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1613x bekeken

Op zoek naar een groovende, ervaren, energieke leadgitarist ?Voorkeur voor Blues/Rock, maar vooral goeie balans tussen energie, groove, passie, dynamische sets neerzetten. Uitdaging opzoeken, misschien ook eigen werk ? Samen echt ergens serieus voor willen gaan, goed voorbereid repeteren, leren van fouten, goed communiceren en nummers goed afronden en gereed maken voor shows ;-) Ik ben 46, ervaring loopt van spelen voor lege kroegen tot 3000 man, Paradiso, … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

America coverband.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 129x bekeken

Muzikant, zanger en gitarist, zoekt twee leden, goed van stem om de muziek van America, driestemmig te gaan coveren. Liefst gitaar en/of bas spelend maar is geen vereiste. Ben je goed bekend met de muziek van America en goed van stem dan ook welkom. Marcel.

Marcel Koeleman

Bandje beginnen/ Jamming buddy

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 161x bekeken

Hoi ik ben Julian. Ik ben 17 jaar en ik speel gitaar voor 3 jaar ongeveer nu. Ik speel akoestisch en elektrisch gitaar. Ben nu vooral bezig met akoestisch met de genres pop, blues en rock zou ik kunnen oppakken. Ik zoek iets van een bandje of andere gitaristen waarmee ik kan jammen. Ben je geinteresseerd stuur me berichtje via app of via mail. Let me know 0624283263Verbaan201@*****.com

Julian

Gitarist 50+ zoekt mede muzikanten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 365x bekeken

Gitarist 50+ zoekt mede muzikantenIk heb sinds voorjaar 2017 mijn oude hobby weer opgepakt nadat ik zo'n 25 jaar geen gitaar meer had gespeeld. Heb nu weer de motivatie en zin in het spelen. Vroeger in diverse bandjes gespeeld. Het begint weer te kriebelen om samen met andere medemuzikanten te spelen. Mijn muzikale orientatie gaat vooral richting soul, funk, latin-rock met een bluesy/jazzy sausje etc. Het is niet de bedoeling om zelf … meer »

Muzikantenbank user RicardoRicardo

Gitarist/ zanger zoekt band/drummer

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 237x bekeken

Gitarist/ zanger zoekt band/drummerIk ben Timo 35 jaar en zoek mensen om een bandje mee te starten.het liefst speel ik gitaar en backing vocals. Maar ook mandoline, bas, bluesharp en hou van gitaareffecten in muziek. In eerste instantie zoek ik een drummer om eventueel een duo te starten met drums en bass of drums en gitaar zoals bv royal blood, White stripes en the black Keys etc.. Ik hou vooral van het creatieve proces en maak het … meer »

Muzikantenbank user Timo de LangeTimo de Lange