Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (27) zoekt gezellig coverbandje / mensen om mee samen te spelen

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 228x bekeken

Hoi! Het lijkt me leuk om weer wat vaker met mensen samen muziek te maken nu mijn huidige 'band' (lees: groepje vrienden die wel eens samen spelen) niet zo vaak meer kan. Ik ben ooit begonnen met drummen, maar speel de laatste tien jaar voornamelijk akkoordjes op de gitaar. Als het moet staat er ook een basgitaar en een microfoon klaar. Ben meer van de gezelligheid dan van de focus op eigen werk … meer »

Muzikantenbank user Stijn WesselsStijn Wessels

Slaggitarist zoekt (classic)rockband

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 318x bekeken

Hoi, ik zoek een enthousiaste band waarmee ik mijn favoriete muziek kan spelen: (classic)rock! Ik ben zeer gemotiveerd en beleef veel lol in het samen muziek maken. Plezier in het spelen staat voorop, maar af en toe een optreden zou leuk zijn. Ik heb bandervaring. Ben benieuwd!

Martin

Zanger/gitarist zoekt 2e zanger/gitarist/piano/viool whatever.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 462x bekeken

Hoi, ik speel akoestische muziek uit de jaren '65/'75. Ben 62 jaar oud en woon in Houten. Ik ben op zoek naar iemand die met mij een duo wil vormen, (eventueel met 3) om die liedjes meer "body" te geven. Met een tweede stem en een extra instrument klinkt het al zoveel beter! Het is wel belangrijk dat je een instrument bespeelt naast het zingen, anders wordt het voor jou niet al te boeiend ben ik bang … meer »

Ed Bijkerk

Amateur zanger/gitarist zoekt mede gitarist en/of zanger(es) voor 2e stem

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 504x bekeken

Hoi, ik ben 62 jaar oud en verleden jaar heb ik mijn gitaar na 40 jaar weer opgepakt. Ik vind het erg leuk om liedjes uit mijn jeugd te zingen en te spelen. Veel country & folk uit de jaren '70. Trefwoorden Neil Young, Gram Parsons, Byrds, Flying Burrito Brothers, Jackson Browne, enz. Mijn niveau van zingen en spelen is basic. Iemand die gitaar kan spelen en/of 2e stem kan zingen is van harte welkom. … meer »

Ed Bijkerk

Gitarist zoekt muzikanten of band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 414x bekeken

Gitarist (geen beginner, allround) zoekt muzikanten of bestaande band. Liefst eigen nummers met hier en daar een cover. Heb zelf veel ideeën. Stijl moderne bluesy rock en Americana waarbij de song centraal staat. Locatie: max. 1 uur van Utrecht met de auto. Liefst 40+

Harald Posthumus