Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Lead)gitarist, tevens singer-songwriter

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Ik zoek een band op een behoorlijk speelniveau om daar als gitarist een rol te spelen bij de inkleuring van het geluid. Geen coverbands en geen metal. Het zou mooi zijn als er dan ook ruimte is voor door mij geschreven songs. Ervaring te over in vrijwel elke muziekstijl. Goeie Spullen en vervoer. Graag in een straal van 30 km rond het Gooi. Omdat ik vanaf februari nog maar 1 week elke maand in het … meer »

Kees Poulus

Gedreven, ervaren Blues/rock gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 275x bekeken

Hallo daar! Op zoek naar een gedreven, ervaren, gepassioneerde lead-gitarist? Of zin om samen met mij een band te starten? Denk aan invloeden van o.a. Henrik Freischlader, Jimi Hendrix, Philip Sayce, Gov't Mule, John Mayer Trio, Bonamassa, sfeervol, melodieus, dynamisch, maar ook lekker vuig en energiek! Ik zoek geen beginners, daar speel ik al te lang voor. En haal er echt plezier uit als je met … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 226x bekeken

Hi, ik ben Egon, 19 jaar. Ik speel al rond de 10 jaar gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Ik ben opzoek naar een bandje (in de omgeving utrecht) om mee te jammen of op te treden. Zelf speel ik veel John mayer en Eric Clapton en dergelijke. Maar ik ben zeker niet gebonden aan een bepaalde muziekstijl. Dus ben je opzoek naar een leuke gitarist, neem even contact op

egon

Gitarist zoekt surf- of bluesband

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 373x bekeken

Gitarist zoekt surf- of bluesbandVanaf januari 2023 zoek ik, man, 60, gitarist, een nieuwe instrumentale surfband of een bluesband. Zit vooral in de ritmehoek, maar een solootje op zijn tijd doe ik graag. Ik speelde van 2013 tot 2021 in de surfband Twang Inspectors uit Woerden. In 2021 brachten we een plaat uit, met 5 nummers van mijn hand. Zijn er Utrechtse muzikanten (gitarist, drummer en bassist) die het leuk vinden een surfband … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan de RooijAlbert Jan de Rooij

Gitarist wil jammen

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 558x bekeken

Hoi, ik ben Thijs (36 jaar) en ik wil (weer) graag met anderen muziek maken/jammen (en eventueel kijken of we nummers kunnen schrijven). Een keer optreden zou misschien leuk zijn, maar laten we beginnen bij het begin en dat is samen muziek maken, dat is mijn hoofddoel. Ik speel al een aantal jaren gitaar. Ik ben zeker geen virtuoos, maar beleef ontzettend veel plezier met het maken van muziek. Vroeger … meer »

Muzikantenbank user Thijs de MoorThijs de Moor