Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock N Roll Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 24x bekeken

Hoi Ik ben op zoek naar een Rock-Roll Bluesband of ik kom eraan. Ik had veel bandervaring en speelde veel optredens in heel Nederland. Mijn belangrijkste beïnvloeders zijn dr feelgood Rory Gallagher Dave Edmunds Fabulous Thunderbirds

Muzikantenbank user damien Hughesdamien Hughes

Gitarist (zanger) zoekt band, coverband of leden om te starten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 92x bekeken

Beste muzikanten ik zoek een leuke band in omgeving Utrecht als het kan met muzikanten rond mijn leeftijd. Zelf ben ik 33 en woonachtig in Utrecht centrum. Heb ruim 19 jaar ervaring en ook op podium. Met mijn laatste band speelden wij gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Heb je interesse stuur mij dan een mail naar: pascal.j.nak@ gmail.com Met informatie over jullie band/leden … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Gitarist Zoekt Metal Band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 183x bekeken

Gitarist Zoekt Metal Band!Mijn naam is Maurice Engel en ik ben 21 jaar. Ik heb voorheen in een band gespeeld maar door school, werk en te verre afstand zijn we uiteindelijk uit elkaar gegaan. Ik speel zelf vooral Bleus/Rock en Rock/Metal en hoop dit door te kunnen zetten.

Muzikantenbank user Maurice EngelMaurice Engel

Groovende ervaren gitarist zoekt Blues/Rock band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1199x bekeken

Groovende ervaren gitarist zoekt Blues/Rock bandHallo allemaal ! Op zoek naar een muzikale, groovende, ervaren gitarist met zijn spullen op orde, vervoer, motivatie, creatief, muzikaal, ... ? Ervaring van lege kroegen tot festivals, 3000 man, Paradiso, radio, maar vooral gedreven om met een sociale en gemotiveerde groep goeie shows neer te zetten. Lol, maar ook hard werken aan iets tofs. Mijn stijl is beïnvloed door o.a. Jimi Hendrix, Joe … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 295x bekeken

Hallo, Mijn naam is Arwyn Goos, 23 jaar en ik speel ruim 10 jaar gitaar. Hiervoor heb ik in een studentencoverband gespeeld waarbij we regelmatig op gala's en dergelijke optraden. Als enige gitarist in deze band heb ik zowel slag als solo gedaan. Ik ben nu op zoek naar iets nieuws, dit mag een coverband zijn maar een band met eigen materiaal lijkt me ook heel gaaf! Ik heb een soundcloud waar ik … meer »

Arwyn Goos