Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverbandje gezocht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 202x bekeken

Coverbandje gezocht! Als eenzame gitarist (26) ben ik op zoek naar een leuk groepje mensen om samen muziek te maken en te chillen in omgeving Utrecht. Vooral niet te serieus, geen directe interesse om eigen muziek te schrijven of zoveel mogelijk optredens na te streven. Maar wel heel veel zin om samen te spelen! Ik heb eerder in verschillende bandjes gespeeld, akoestisch en elektrisch.

Koen

Zanger/Gitarist bied zich aan

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Beste muzikanten. Mijn naam is Pascal, 35 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik wil weer knallen en heb er zin in!!! Ik zoek een gevorderde/ervaren en gemotiveerde band als het kan rond mijn leeftijd met ambitie om regelmatig op te treden en de studio in wil duiken. Ik bied aan: - vocals, slag gitaar of basgitaar - ruim 20 jaar ervaring - contacten met programmeurs - een goede podium ervaring … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Samen een beginnend Blues/Jazz/Rock duo/combo/bandje oprichten rondom Utrecht?

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 379x bekeken

Hallo. Heb jij zin een beginnend blues/jazz/rock bandje op te richten? Om samen vooral eerst muziek en plezier te maken? Ik ben 51 en speel ruim 15 jaar gitaar. Na wat les, ritmegitaar in een bedrijfsbandje en eindeloos veel solo jammen op backingtracks, met mn TrioPlus - geïnspireerd door Youtube helden als Justin Guitar, Paul Davids, GregsGuitars en de vele Youtube gitaarlerearen - lijkt … meer »

Rob Snelders