Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 313x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 718x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 138x bekeken

Hey, mijn naam is mitch ik ben 20 jaar oud en ben op zoek naar een band in de omgeving Roermond, weert en leudal, maar zou eventueel verder kunnen als het ongeveer 30 min rijden is vanaf Heythuysen. Ik speel ongeveer 7 jaar gitaar en heb 2 jaar band ervaring en podium ervaring. Ik speel vooral in de genres rock, hard rock en punk maar ben ook geinteresseerd in bijvoorbeeld rockabilly of country muziek. … meer »

Mitch verkoelen

Gitarist zoekt band folk/blues/indie

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Mijn naam is Wouter, 32 jaar, en ik ben op zoek naar een (eventueel nog te vormen) bandje om lekker samen te spelen en bijvoorbeeld af en toe eens op te treden. Ik speel intussen al meer dan 16 jaar met veel plezier gitaar (en toetsen overigens) en na vooral vele gelegenheidsbandjes lijkt het me leuk om het spelen in een band voor de langere termijn op te pakken. Plezier en lol staan daarbij voorop, … meer »

Wouter

Gitarist opzoek naar band!!!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 140x bekeken

Mijn naam is Gijs en ik ben 21 jaar. Ik ben een multi-instrumentist die gefocust is op gitaar. Ik bespeel 7 instrumenten en ik bespeel al muziek vanaf mijn 8e. Ik bespeel 6 jaar gitaar en heb een goeie solo in de vingers. Ik beheers de muziektheorie prima. Mijn inspiratie komt veel uit Miles Davis, Herbie Hancock en Masayoshi Takanaka. Ik ben opzoek naar een serieuze band die minimaal 1x per week … meer »

Gijs

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 389x bekeken

Nieuwe collectieve punk/rockband in de maak!Ben jij ook klaar met deze absurde en levenloze wereld waarin we moeten verbergen wie we echt zijn? Ben jij er klaar voor om hier met muziek keihard tegenin te gaan? Ik ben een drummer/bassist die hoog nodig een nieuwe band met nieuwe muziek wil starten om mensen weer oprechte ENERGIE te geven!!! We kunnen alle kanten op, maar denk richting tegenwoordige punkrock van bijvoorbeeld IDLES, Gurriers, Bad … meer »

Remi

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 377x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 300x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe