Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Enschede (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progrockband zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 102x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een nieuwe progrockband? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We spelen nu een half jaar in deze samenstelling, en hebben inmiddels onze … meer »

Marijn Schaaf

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 197x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een industrial metal band te beginnen. We zoeken een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om eigen liedjes … meer »

Anique

Desert/ Alternative Rockband met prog randje uit enschede zoekt bassist (m-v)

Bassist gezocht in Enschede (Overijssel) | 157x bekeken

Desert Kings uit Enschede, is op zoek naar een Bassist. Onze genre is een mix van Seattle rock, stevige rock, desert rock met een progressief randje. Je hebt veel ruimte om je eigen creativiteit kwijt te kunnen. Naast eigen werk spelen we passende covers (bijvoorbeeld Queens of the Stone Age "My god is the sun"). Zodra je ingewerkt bent kunnen we onze nieuwe EP opnemen en gaan optreden. Ben jij degene … meer »

Muzikantenbank user Perry TheCrowPerry TheCrow