Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt serieuze, goedlopende band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Bassist zoekt serieuze, goedlopende bandHoi, ik ben een bassist die behoorlijk wat ervaring heeft en na een sabbatical van een gezinsleven de draad weer op wil pakken met een vliegende start. Ik heb geen interesse in half opgerichte, beginnende of ambitieloze avonturen. Een goedlopende coverband, eigen werk, een serieuze tribute band (ik noem een toto of een ABBA) hebben mijn voorkeur. Ik woon in Den Bosch, natuurlijk heb ik apparatuur, … meer »

Muzikantenbank user Bram van DensenBram van Densen

Bassist zoekt band. Of mensen om muziek mee te bedenken.

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 239x bekeken

Bassist zoekt band. Of mensen om muziek mee te bedenken.Hoi!! Ik (42) speel basgitaar, dat doe ik zo’n kleine 20 jaar. Ik heb zelf nooit les gehad maar heb het altijd goed naar mijn zin in de lagere klanken. Sins kort heb ik wel basles om mijn kennis bij te spijkeren. Maar goed ik zoek dus een band of mensen om samen muziek mee te gaan spelen. Eigen nummers maken heb ik altijd gedaan en vind het nogsteeds leuk. Muziek style maakt me niet zoveel uit. Maar … meer »

Goffe Van Huizen

Bassist voor coverband

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 218x bekeken

Bassist, 40jr, zoekt een leuke coverband in Amsterdam om regelmatig mee op te treden! M'n huidige band stopt ermee en ik heb geen zin om stil te zitten. Kwa muziek mag het alle kanten op als je er maar een goed feestje mee kan bouwen, top 40, pop, rock, disco, soul, funk, dance. Ik ben geen pro, maar de meeste populaire muziek pak ik snel op. Optreden is een must, liefst zo'n 1-3x per maand, dus … meer »

Ruud