Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt leuke gedreven band

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 126x bekeken

Bassist met 15 jaar ervaring tussen de vingers. Ik stap het liefst in een band waarbij iedereen zijn instrument beheerst en het maken van muziek met liefde en plezier gedaan wordt. Daar komt wel een sociale klik bij kijken. Cream, Clapton, Ac/dc, ZZ Top, Hendrix is muziek dat ik enorm kan waarderen. Ook kan ik achtergrond zang invullen. Ben mobiel, woon in oost-Fryslân en ben 30 jaar. Denk je … meer »

JdeBay

Bassist zoekt rock (cover) band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 166x bekeken

Hi, zijn hier nog oudere rockers die graag een band willen beginnen of een bestaande band die op zoek is naar een bassist. Ik ben Maurice, 51 en woon in Schiedam. Op zich vind ik het niet erg om een stukje te moeten rijden als het de moeite waard is. Ik luister veel rock/metal van oud tot nieuw. Graag hoor ik van je

Muzikantenbank user Maurice AaldersMaurice Aalders

Jazz / classical musicians interested in my music

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 181x bekeken

Hello, I compose electronic music in a style that could be defined as neoclassical / alternative jazz: https://www.reverbnation.com/eidon3 https://eidon.bandcamp.com/ https://vi.be/platform/eidon A piece of mine was selected by Roel Vergauwen — programmator Rock Werchter: "Eidon is een solo artiest uit Leuven die zijn muziek bestempelt als progressive rock, wat in deze tijden al bijzonder … meer »

Muzikantenbank user EidonEidon

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 245x bekeken

Bassist!Bassist zoekt band. Eigen composities of covers of misschien wel allebei?! Stijl: Americana, blues, (classic) rock, soul, sixties, seventies, reggae, latinrock, indie, singer\ songwriter, nederrock, un of - semiplugged....... Geboden: goede instrumentbeheersing, theoretische kennis, podium en studio-ervaring, gefrette en fretloze bas in de collectie (en nog div andere instrumenten) creativiteit, … meer »

Muzikantenbank user Martin ReijerkerkMartin Reijerkerk

Band in oprichting

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 239x bekeken

Band in oprichtingErvaren Muzikant uit het Noorden is binnen de 3 noordelijke provincies op zoek naar enthousiaste mensen voor het starten van een Tribute-band, voor na Corona. De bedoeling is om de bekendste nummers van LEVEL 42 te gaan spelen. Met name Zang (Vocals & evtl. percussie ondersteuning) Keyboards, Saxophon & Trombone en Gitaar zijn gevraagd. De Bass-riffs speel ik zelf en een drummer heeft al belangstelling … meer »

J.P.Moehrlein

Bassist

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 360x bekeken

Hallo mede collega muzikanten. Ik Giel Samuels 71 jaar ben op zoek in de regio Den Bosch naar een beginnende of bestaande band met collega's die een beetje van gelijke leeftijd zijn. Het genre mag vrij uiteenlopend zijn bv. country rock, blues, soul, pop, standards uit de sixties /seventies. Mijn bedoeling is om te proberen op een zo professioneel mogelijke mannier de nummers te maken, en met dit … meer »

Giel Samuels