Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist op zoek naar bandje

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 124x bekeken

Hallo! Mijn naam is Marlon en ik ben 25 jaar. Ik speel al zo'n 11 jaar basgitaar. Ik ben op zoek naar een groep met welke ik gezellig muziek kan maken. De muziekstijlen die ik zelf het meest speel, zijn onder andere punk, ska, ska-punk, soms wat metal, rock en allerlei varianten van rock. Ik heb al reeds ervaring opgedaan met het spelen met andere muzikanten. Weinig ervaring met het spelen voor … meer »

Marlon Testa

Bassist zoekt band/ muzikanten

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 173x bekeken

Hey, mijn naam is Auke (23) en ik ben op zoek naar een band/ muzikanten om een band mee te starten. Ik heb al wat band-ervaring en ben vooral opzoek naar een band/ muzikanten om muziek mee te schrijven. Ik schrijf zelf ook al dingen maar maak het nooit af. qua stijl ben ik nog een beetje aan het kijken wat ik het leukste vind om te doen en sta dus open om van alles te proberen. Ik speel ook wat gitaar … meer »

Auke Heijink

23- jarige beginnend bassist zoekt (hard) rock band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 245x bekeken

23- jarige beginnend bassist zoekt (hard) rock bandHeyy, Mijn naam is Loek van der Zanden ik ben 23 jaar en speel al 4/5 jaar de bas en gitaar. Heb geen podium ervaring maar leer snel! Graag zou ik aansluiten bij een gezellige band in de omgeving Eindhoven, muziekstijl is het liefst rock/ hard rock. Verder is vooral de sfeer en de klick met de rest van de band zeer belangrijk. Als je vragen hebt of benieuwd bent mag je altijd een mailtje … meer »

Muzikantenbank user Loek van der ZandenLoek van der Zanden