Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt mensen van rond de 30

Bassist zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 226x bekeken

Ken je de volgende situatie?: baan, vrouw/man, kinderen, klaar met alle hoge verwachtingen en zin om gewoon lekker covers te spelen en gezellig een biertje te drinken? Ik ook. Ik ben op zoek naar hobbymuzikanten die samen met mij lekker willen rocken. Wat mijn smaak betreft: denk gewoon aan de nodige rock en metal van onze jeugd. Echter, ik sta voor van alles open, met uitzondering van volksmuziek … meer »

Lyndon

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze Band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 299x bekeken

Enthousiaste Bassist Zoekt Een Serieuze BandBeste muzikant, Mijn naam is Daniël en ik ben een bassist uit Schiedam. Ik speel nu voor 8 jaar en heb ook voor een tijd gitaar gespeeld. Bass vond ik uiteindelijk veel leuker en daar ben ik dus mee door gegaan. Mijn muzieksmaak is enorm breed maar mijn voorkeur gaat toch naar progressieve muziek. Mijn invloeden zijn onder andere bands zoals Opeth en Tool. Andere invloeden zijn Red Hot CHili Peppers, … meer »

Muzikantenbank user Daniël van LeeuwenDaniël van Leeuwen

Ervaren bassist met ruime podiumervaring

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 192x bekeken

Hola! Ik zoek een band om regelmatig mee op te treden. Het liefst 1 keer per maand, maar meer is altijd welkom. De onderlinge klik vind ik net zo belangrijk als de kwaliteit van de muziek. Mijn voorkeur gaat uit naar funk en rock. Ik ben 28 jaar, in bezit van eigen vervoer en apparatuur. Wie weet tot snel!

Bassistdb