Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist, tekstschrijver en zanger zoekt band in omgeving Groningen

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 129x bekeken

Hallo, mijn naam is Tren. Ik speel vanaf mijn twaalfde basgitaar en ben op de basisschool begonnen met zingen. Ik ben nu twintig en ben op zoek naar een band waarbij ik basgitaar kan spelen en/of kan zingen. Ik schrijf zelf teksten maar vind het ook leuk om samen te schrijven. Ik speel muziek uit verschillende metalgenres van bands zoals Sabaton , PowerWolf, Amaranthe, Arch Enemy en Unleash the Archers. … meer »

Tren Middelkamp

Bassist zoekt band omg. Breda

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Hoi! Ik ben een startende bassist met circa 1,5 jaar ervaring. Ik heb wel wat meer ervaring op gitaar, waardoor ik het bassen toch wel snel oppak. Ik zoek mede starters die graag samen muziek willen maken. Genre: classic rock of vergelijkbaar. Uiteindelijk is het puur hobbymatig, dus als jullie er met diezelfde gedachte er instaan, dan speel ik graag eens een keer mee! Ik ben zelf 30 jaar.

Thijs

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 124x bekeken

Ik ben een 32-jarige bassist met ruim 8 jaar band- en podiumervaring. Ik heb lange tijd zeer actief muziek gemaakt, zowel covers als veel eigen werk. Naast basgitaar ook enige ervaring met akoestische gitaar, piano en zang. De stijlen die ik vooral heb gespeeld zijn Classic rock, heavy metal, stonerrock, grunge, blues, folk-metal, en singer-songwriter. Ik ben op zoek naar een band om vooral plezier … meer »

Jeroen Smeets

Looking for jam!!

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Hi, I started playing the bass 1 year ago, a couple of months ago i moved here in Amsterdam from Italy. I would love to find people to play with 'cause alone i'm losing motivation. I like grunge, rock, funk music but i'm open to all music's genres!

Alice

Bassist zoekt band(of muzikant) in omgeving ZO-Friesland

Bassist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 221x bekeken

Bij deze ben ik als beginnend bassist op zoek naar een band of muzikant om muziek mee te maken. Samen muziek maken is veel leuker dan alleen maar wat oefenen. Ik heb al een tijdje les bij iemand in Heerenveen en ben er klaar voor om met meerdere mensen muziek te gaan maken. Van mezelf heb ik een geboren metal head, maar als het op muziek maken aankomt vind ik eigenlijk alles wel leuk. Ik vind het … meer »

Daniël

Spoed/inval bassist gezocht?

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 331x bekeken

Bassist op vakantie? Spoedig een optreden? Ik kom u graag uit de brand helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring als bassist en meer dan 10 jaar podiumervaring is muziek mijn passie. Ik speel verschillende genres waaronder vooral: pop/rock/ blues vanaf de 60's t/m de 2020's. Aan de hand van de setlist studeer ik alles in voor het optreden. Voor band specifieke verschillen? Graag een sample of opname … meer »

Ender Cleijne

Gitarist/bassist zoekt band in leeuwarden

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 269x bekeken

Gitarist/bassist zoekt band in leeuwardenHallo, Ik ben Rinse, 28 en zoek een band om in te spelen (in of rond leeuwarden), ik speel voornamelijk rock (red hot chili peppers) ik schrijf ook mijn eigen muziek. ik heb 13 jaar ervaring mijn specialiteiten zijn: Bass Gitaar drum en zang kan ik de basics van een bandje beginnen is ook een optie.

Muzikantenbank user rinserinse