Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist Zoekt band in omgeving zwolle

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 89x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben een freelancer bassist. Ik heet Jeffrey Kroonenberg ben 25 jaar oud. En heb 10 jaar ervaring Binnen de Muziekbrache. Ik zelf ben in voor de stijlen: Pop, Rock, Metal, Jazz, Folk. Staat jou stijl er niet bij wie weet is het wat voor mij. ik heb poduim ervaring. Ik heb ervaring in de oefenruimte. Ik beschik over een Kustom KXB 100 En een Ibanez SR300 (er komen … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Bassist met veel podiumervaring zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 246x bekeken

Ik ben een bassist van 28 jaar en woon in Arnhem. Ik zoek muzikanten die, net als ik, het doel hebben om samen eigen werk te maken en er voor te gaan. Ik zelf ben een groot Elvis fan en hou van Rock 'N Roll, Country, Blues, Jazz en (hard)rock. Heb je bandervaring, treed je graag op en kun je je vinden in bovengenoemde stijlen dan hoor ik graag van je! Gr Thijs

Thijs

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 335x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik op de basgitaar overgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci